![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 10!
Wpadłam tylko dać znać, że żyję. Dostałam antybiotyk i l4. Na razie czuję się średnio bardzo. W gardle ogień i mam dreszcze. Dopiero teraz wpadłam na to żeby termofor sobie zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
No mi ciężko uwierzyć, ze ktos czyta jakis watek nie będąc w temacie. Nie mowie, że nie wolno, bo wiadomo wiemy co to forum publiczne, ale ja wole inaczej czas wolny spędzać niz podczytywac kogoś
![]() Co do nowych osób, prawda jest taka, ze kazdy teraz moze napisać, ze czuje sie wywolany i taka asica też tylko pod nowym nikiem ![]() ![]() Może za bardzo jestem podejrzliwa, ale dziwnie mi pisac z kims kto wie tyle o mnie a ja o tych osobach prawie nic... Izzy kojarze Cię, przykro mi, że takie przezycia musialy Cie spotkać..
#1713 | ||||
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() Paskudo... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2017-02-16 o 17:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Viva, świadomość mam, ze ktos moze czytac nas z popcornem, ale nie koniecznke mam ochote pisac z kims o kim nic nie wiem.
#1715 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Choć przypominają mi się teraz początki wątku, kiedy nowe osoby dołączały i ich pierwsze posty czasami zaczynały się tak: "Hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się odezwać" ![]() ![]() ![]() Ale ok, każdy robi jak uważa, zresztą no dyskusja poszła trochę w innym kierunku, ja bardziej skupiłam się na tym, że "odechciewa się pisać o prywatnych sprawach" czy na zdziwieniu, że ktoś może czytać o czymś, co go nie dotyczy - pojęcia forum i prywatność wzajemnie się wykluczają, a sposób spędzania wolnego czasu każdy ma swój i mimo wzbudzania wysokiego poziomu zdziwienia ciągle taka forma "rozrywki" jest możliwa ![]() Dobra, tyle, bo już zaczynam się powtarzać i przynudzać zapewne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Tu akurat widzę różnice i to znaczna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Wracam już do domku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2017-02-16 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt kazdy ma inne rozrywki ,forum jest otwarte i kazdy moze tu zajrzeć tyle ze mnie to dziwilo bo dla mnie osobiscie nie bylo by tu nic interesujacego . Co do naszej nie chęci do nowych osob to ja tez jestem w tej grupie.Raz ze Asica ,dwa z kazda tutaj jestem jakos emocjonalnie zwiazaa ,znamy sie ,dzielimy sie swoim zyciem.To tak jakby przyszla do mnie sasiadka i powiedziała ze chce sie ze mna kolegowac ,od kilku miesiecy obserwuje mnie z okna i podsluchuje pod drzwiami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1720 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Bo jak poskarżysz się komuś, że sąsiadka Cię podgląda i podsłuchuje to pewnie każdy zrozumie, że coś tu nie halo, część może nawet poradzi, żebyś zgłosiła to na policje. A jak powiesz: "Kurde, ktoś o kim nic nie wiem czyta moje posty w internecie i nagle mi odpisał" to myślisz, że ludzie zareagują tak samo? Spodziewałabym się raczej odpowiedzi: "Widziały gały co brały", "Wiedziałaś z czym udzielanie w internecie się wiąże". Jednak jest to inny kaliber ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Rozumiem, że to Cię dziwi, ale no porównanie nie do końca odpowiednie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Masakra ja ledwo mam czas żeby 3 wątki jako tako ogarnąć i być na bieżąco..więcej chyba bym nie dała rady
![]() ![]() A jutro mamy dzień kota ![]() ![]()
03.04.2011 ![]() 14.02.2014 ![]() 30.05.2015 ![]() Edytowane przez Nusia1988 Czas edycji: 2017-02-16 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z drugiej strony jakbym ja komus powiedziala ze od dobrego roku "sledze czyjes posty i je sobie czytam do poranej kawki bo mnie sie nudzi a Ci ludzie maja zycie jak serial" to nie wiem czy ktos by powiedzial "spoko wsxystko z Tobą w porzadku" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Moja Misia odeszła już 2 lata temu od nas ale z okazji tego święta zakładam jutro do pracy sukienkę z kotem
![]()
#1725 | ||
Zakorzenienie
|
skończony ![]() Profesjonalistka ze mnie pełna parą :p A Pro po kursów to wracalam sie jeszcze do tego pubu, bo zapomnialam.... dyplomu :p Także miałam dodatkowy spacer po pozegnaniu sie z Pysia ![]() Cytat:
szkoda ale następny raz na pewno będzie ![]() Cytat:
![]() Hej izzy ![]() A w ogóle ostatnio się zastanawialam co u asicy. Wzięła ten slub czy nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Jakby ktoś śledził posty konkretnej osoby (w takim wypadku wchodziłyby w grę też inne wątki) to byłoby to bardziej niepokojące. Jednak wydaje mi się, że podczytującym chodzi o czytanie postów po prostu, bez względu na to kto jest ich autorem, po prostu liczy się przebywanie wśród jakiejś społeczności. Bierne przebywanie, fakt, ale na forum jest to możliwe i często spotykane. Może dlatego nie jest to dla mnie takim dużym zdziwieniem jak dla Was ![]() Rzecz jasna nie wiem co inni myślą, może faktycznie ktoś jest stalkerem ![]() Ale 50% szans jest na to, że to zwykła nuda, ciekawość czy przywiązanie ![]() Dlatego jeśli nie jesteśmy w stanie stwierdzić jak jest naprawdę, to nie nastawiałabym się w żaden sposób ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2017-02-16 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla Mnie to po prostu dziwne tak jak kogos moze dziwic ze ktos nalezy do klubu Morsów. Tymbardziej ze ktoras z dziewczyn napisala ,ze zna nasza niechec do obcych.Tak samo padaly tu nie raz nie dwa posty "ze ludzie nas podczytuja dlatego opisze Wam gdzie indziej co i jak".Ja w takich sytuacjach czulabym sie niechciana.No ale wiadomo kazdy jest inny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1732 |
na przekór do celu
|
Otóż to
![]() A co do czucia się niechcianym... Trochę z innej beczki, ale nawet nie przypuszczacie ile osób podpada innym na forum, dostaje bana wcześniej bluzgając na prawo i lewo jakie to forum jest do bani, jacy ludzie tu są do bani itp. itd., a po jakimś czasie wraca pod innym nickiem i jak gdyby nigdy nic znowu się udziela. Czasami powtarza się to kilka razy, a ludzie i tak wracają. W tych wypadkach można mieć pewność, że są niechciani, ale to ich nie rusza. Ba, czasami wręcz motywuje do dalszej aktywności na forum w jakiejkolwiek formie. No nie ogarniesz ![]()
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Zdrówka!!
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, ze srednio mam ochotę rozmawiać z kims o kim nic nie wiem chyba jest zrozumiałe... Ktos czyta, wie co u mnie a ja nawet nie wiem o czym mogę pogadac bo ta osoba dla mnie jest obca, pomimo ze wie wiele o mnie...
![]() ![]() [...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...] Od jutra się uczę! Edytowane przez migotka1010 Czas edycji: 2017-02-16 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() Starałam się po prostu przybliżyć moje podejście, bo już się z takim zjawiskiem oswoiłam. Na początku też nie ogarniałam, ale teraz po tylu różnych rzeczach na forum mało mnie dziwi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, ale musiałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz myślę, że dla żadnej z nas - podczytujących z tych, czy innych powodów, nie będzie dobrej okazji do włączenia się w wątek. Już po ślubach, w większości znacie się już nie tylko na Wizażu, jest inaczej. Chociaż pewnie inna byłaby reakcja na dziewczynę, która napisałaby: hey, brałam ślub w tym samym roku, było tak i tak, i trochę się "przedstawiła". Dziewczyny, jest mi bardzo miło, że mnie pamiętacie, jestem serio zaskoczona. I dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! Może przestanę podczytywać, a trochę się przed Wami też pootwieram.. jeśli, ktoś będzie chciał słuchać ![]() A, i mam jeszcze jedną refleksję a propos dyskusji i podczytywaniu. To też może wynikać po prostu z osobowości, tak mi się wydaje. Ja jestem typem słuchacza, nie lubię mówić, wolę słuchać, ciężko mi mówić o sobie, problemach, radościach. Natomiast zawsze wysłucham, jeśli ktoś tego potrzebuje i może to przenosi się też na użytkowanie forum ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ja dla rozrywki czytam inne wątki ale w dziale sex albi intymne... Nie udzielam się bo często wątki umierają szybko bo dotyczą jakiegoś problemu ale sobie czytam jak już totalnie nie mam co robić... Wolę to niz pudla
![]()
#1739 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Też podczytuhe inne wątki. Nocami. Ale was nadrobie jutro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.