![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
To do usłyszenia ja biorę się za kawkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki.
Samanthhha, możesz dopisać do listy, że termin porodu mam na 13 maja ![]() A myślę, że takiego zimowego maluszka, można zabrać na spacer gdzieś półtora-dwa tygodnie od wyjścia ze szpitala. Oczywiście nie na śnieżcę, ale na maleńki mróz można chyba zabrać.
#1713 |
Zakorzenienie
|
Pumuś heja
![]() ![]() Też myślę, ze po paru tygodniach można śmiało ruszać na podbój :F |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
ale tutaj dzisiaj cicho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Echja wolałam porzeseidzieć cicho, bo miałam kiepski nastrój i starszne nerwy i smutki jakieś... aż zaczęłam się schiziwać, że zaszkodziłam tym dzidziusiowi... i aż poryczeć sobie musiałam... przeszło mi jak mnie kopać zaczął.
Jade zrobie jutro tą krzywą cukrową- ile takie badanie kosztuje mniej więcej? Mężuś piwo otworzył to mi nalał pół kubka a posącze sobie dla smaku Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-04 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie co jestem padnieta.wczoraj wróciłam ze szkoły po 17 i byłam tak zmęczona jakbym z pola wracała heheh nawet kompa n ie włączałam bo już mi sie wszystkiego odechciało.. tż siedział pół dnia fascynat allegro tak jak ja hehhe a dzisiaj wróciłam ze szkoły i po obiadku połozyłam się na dwie godzinki bo normalnie wstawanie o 6 rano dwa dni pod rzą totalnie mnie wykończyło eh..nastrój mam jakiś podły.. j juz sie martwie tym że za duzo sie martwie i szkodze Tosi.. no ale nie umiem inaczej.. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Paprotka to tak jak ja dzisiaj... nerwy starszne miałam:\ a potem smutek i płacz... Mam nadzieję, ze już tak nie będzie, bo dzisiaj było najgorzej ze wszytskich moich dziwnych chumorów
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
właśnie szukam cos o nerwach w czasie ciązy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Tylko z drugiej strony- kiedy nasze organizmy przechodzą takie przemiany-nie ma szans przejść przez ciąże bez nerwów:| No musiałabym chyba być robotem, bo ja łatwo wpadam w złość i smutek, ewentualnie strasznie szybko się rozczulam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Wtajemniczenie
|
ja sie szybko denerwuje, irytuje i tez jest mi przykro z byle powodu.. oczywiscie na ineternecie nic sie nie dowiesz. każda pisze inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że znajdzie się taka jedna cco powie, ze nie przeżywała nerwów i stresów w ciąży
![]() ![]() I m ówić do brzuszka i mówić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Wtajemniczenie
|
mnie tż denerwuje... mysle o tym i myśle i nie wiem czy juz przesadzam czy mam racje..... może nic takiego sie ne dzieje atylko mi wszystko nie pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Też zachwuję się histerycznie czasem...ale Twój Tż z tego co pisałaś, no to daje Ci się we znaki więc myślę, że masz racje mając do niego jakieś ale, a jak nei zmeini się tearz to już nie będzie kiedy na niego wpływać, bo będziesz bardziej dzieckiem zajęta, a nie potrzeba nam opieki nad dwójką(dzidzią i Tż-tami)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Wtajemniczenie
|
jutro znoowu muszę z nim porozmawiać....tm razem może to ja powinnam przeprosic? ech no musze musze cos z tym zrobic.. przespałam sie 2 godziny i teraz pewnie nie zasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Ty musisz przeprosić, ale wiem, ze bardzo dużo stresów Ci przyspażał ostatnio i przykrości... Poprostu sami usiądźcie we dwoje i porozmawiajcie o całokształcie. Coś musi się zmeinić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Wtajemniczenie
|
hheh rozmawiamy rozmawiamy.. tylko na długo to nie starcza.. my sie nie kłócimy.. zawsze to jakieś słowo.. jakis gest, cos zrobi albo nie zrobi... jutro z nim porozmawiam jak wróci z pracy.. nie chce znowu cichych dni miec..
![]() ide juz sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Zebra ja to mam takie humory czasem ze moj Tzet teraz to juz peka ze smiechu ale wczesniej to az sie bal... mi cigale powtarzaja ze mam sie uspokoic bo uordze furiata... ja juz mam taka nature nerwusa.. ![]() wogole jak sie uda to dzisiaj pojde do gina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Asiulka dentysta
![]() A saama mam jeszcze 3 wizyty przed sobą:P i zostały te najgorsze do zrobienia ech. Mój mi mówi, zę bym zarzyła nurofenka jak wpadam w złość(taki ten dla dzieci na gorączkę, bo moja kuzynka go nadużywała jak dziecko zabkowała dla wygody i spokoju- to jak ktoś się wścieka zostało "mamusia da ci nurofenka") i też o urodzeniu furiata Paprotka ciche dni ... my raczje mamy ciche godziny jak się obrażę... Poza tym miałam ejchać na badania i glukoze ... i co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |||||
Wtajemniczenie
|
Już dopisane
![]() Cytat:
![]() No ogólnie czytałam w necie, że nie powinno się pić... Jedne kobiety piją inne nie. Różnie piszą o tym. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I powodzenia u dentysty... Też się muszę zapisać na przegląd ![]() Cytat:
![]() ![]() A pijesz 50 g glukozy? Mówił Ci lekarz, żebyś sobie z cytrynką zrobiła? ![]() Też muszę kupić pojemniczek na siku ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj byłam w Lublinie bo zawoziliśmy kolegę mojego K. z rzeczami na stancję i zleciał mi fajnie czas. Potem milusi wieczorek ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha 50:F ale nie mówił mi nic o cytrynie i zastanawim się czy brać ze sobą ćwiartkę do ugryzienia po wypiciu, bo słyszałam, ze to wcale takie starszne w smaku nie jest. A orientujesz się ile takie badanie może kosztować?Bo ja wszytsko robie już ptrywatnie olałam państwowego konowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co nie pamiętam... Ale miałam kilka badań wtedy i mało zapłaciłam. Chyba mniej nawet niż 50 zł za wszystko.
Słuchaj ta glukoza jest... mdła strasznie. Ja zrobiłam tak jak gin powiedział. W szklance wody rozpuściłam i wcisnęłam sok z połowy cytryny ![]() ![]() A masz ją na czczo czy po śniadanku możesz? Bo ja mogłam zjeść normalnie śniadanie a dużo kobiet musi na czczo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ja ide naczczo i tam mi będą robić ten roztwór- tylko nie weim czy będę musiała do apteki iśc czy oni tam mają, ale niedaleko jest więc zapytam;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jak tam dzisiaj wasze humorki ![]() zebra a ja dzisiaj oddałam siuśki- tz mi zawiózł ![]() ![]() ja na razie dzidkowi nic nie śpiewam i nie czytam- jakoś tak wyszło ![]() ![]() paprotka robiłam karpatkę z pudełka- i co i ![]() ![]() ![]() ![]() asiuulka ![]() ![]() puma ale super data ![]() ![]() samanthhha jeśli chodzi o spacerki zimą, to słyszałam tak jak paprotka, że najpierw dzidzię stawia się w wózku na troszkę przy otwartym oknie, potem ewentualnie balkon, co raz dłużej i dopiero spacerki ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Mam teraz trochę wolnego i chyba poukładam u małego w pokoju, poprasuję (czego nienawidzę i nie robię- no chyba że już trzeba bo bardzo pogniecione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba to sobie kupić
![]() A tak w ogóle to chyba miałam wczoraj zgagę ![]() Majkela jeszcze nie nakleiłam bo nie kupiłam ![]() ![]() ![]() Ja już u małego mam wszystko poukładane. Wczoraj dostaliśmy misie - różową panterę i rechoczącą żabę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
To ja narazie dostałam niebieskiego królika
![]() Powyrywałam brwi jakoś nie zrobiłąm etgo pzred weekendem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Mi to się w ogóle nie chce golić
![]() ![]() Jeśli chodzi o glukozę, to najczęściej trzeba mieć swoją. Ja zapobiegawczo miałam ze sobą cytrynkę i tz mi wcisnął na miejscu (bo roztwór przygotowuje pani piguła). Wy to lubicie słodkie ![]() ![]() ![]() Ja od siostry dostałam-tzn Adaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
Jak to ogoliłaś paznokcia?
![]() ![]() ![]() ![]() Pochłonęłam 3/4 czekolady strzelającej... bleeeeeeeee... |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a poka że wam zdjęcia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Majkela właśnie czytałam, ze z tą glukozą różnie jest a więc zapytam
![]() ![]() Samanthhha no tak się zamszyście goliłam, że ciachnęłam paznokcia u lewej dłoni ![]() ![]() Mas zspoko, ze masz dwie keicki w razie czego jak nie w czarną to w różofą na bank wejdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Ale mam pamięć
![]() ![]() Paprotka jakie zdjęcia? ![]() Dobrze, że z Tż już ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.