![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
to co wpiszesz na przelewie nie ma zadnego znaczenia, i tak kazda konsultantka ma wlasny indywidualny nr rachunku i liczy sie tylko saldo na nim, mozna wcale nie wpisywac nr faktury.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
andziat bardzo dziękuję
![]() A jak to jest z zapisaniem się? Lepiej przez stronę www (co się z tym dalej dzieje?), czy jakoś na żywo? |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: Tutaj masz jeszcze trochę informacji. http://www.wizaz.pl/forum/group.php?do=discuss&grou p=&discussionid=261 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-24 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki czyli w kolejnym katalogu dostajemy za symboliczna złotówke przy zamówieniu za 250zl dwie świąteczne filizaneczki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Wtajemniczenie
|
z tego co ja sie dzis dowiedzialam to tylko za polecenie nowej osoby do avonu za zlotowke otrzymujemy te filizanki. Ale moze cos mi umknelo...
![]()
#1717 |
Raczkowanie
|
aha to szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę o pomoc i podpowiedź, bo mimo że jestem już konsultantką trzy lata to po raz pierwszy zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co z tym zrobić! zdenerwowałam się
![]()
#1719 |
Wtajemniczenie
|
mysle ze poczekac do jutra i od 8 dzownic do biura. Bo my tu raczej cudow nie stworzymy.
![]() ![]()
#1720 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]()
#1721 |
Wtajemniczenie
|
nie chce zeby to zabrzmilo chamsko, po prostu tez mialam problem ze bylo w paczce nie to co powinno, i uwazam ze jednak w tym pomoga Ci tylko tam w informacji gdyz sprawca co i jak
![]() ![]()
#1722 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
022 878 28 00 od 8.00 do 20.00 Dzwonisz, podajesz nr personalny i opisujesz agentowi całą sytuację, a kosmetyki zostaną dołączone OCZYWISCIE NIEODPŁATNIE do kolejnego zamówienia. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Osoby polecane i polecające pod warunkiem, że zamówienie jest 250+ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Doncia
|
Czasami w COKach zbierają OMSki zwroty i wysyłają wszystkie jedną paczką jak już sie uzbiera wieksza ilość, czasami każą sobie płacić "składkowe" na pokrycie kosztów wysyłki. Kaskę na konto dostajesz dopiero jak ta paczka dotrze do warszawy, Ja na samym początku pare razy zostawiałam w biurze ale czekałam na korekte czasmi miesiąc i dłużej, póżniej już sama wysyłałam na własny koszt i korekte miałam w ciągu paru dni. COK nie przyjmuje zwrotów z natychmiastowym zwrotem pieniędzy za zwrócony towar - no chyba że u nich zakupiony
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
Po prostu zdenerwowałam się, bo pierwszy raz od 3 lat coś takiego mi się zdarzyło, a zamawiam w każdym katalogu.....jutro zadzwonię i będę wyjaśniać. dziękuję za wskazówki.
btw: jakie duże to serduszko usb!
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
BAN stały
|
![]()
Witam
![]() Zostań konsultantką... Szukam chętnych osób na konsultantkę do Avon-u. Zainteresowanych Pozdrawiam... ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-11-25 o 07:27 Powód: spam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- nie musisz dzwonic ja wczoraj pytałam czy jest możliwośc zostawienia u nich zwrotu i Pani poinformowała mnie że niestety ale nie i trzeba wysłać na własną reke poleconym
![]() |
#1732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I prawdą jest, że są takie osoby które stale kupują te same kosmetyki, sama takie znam, ale ja, moje siostry, koleżanki, raczej wciąż wypróbowujemy nowości, oczywiście są takie kosmetyki do których wracamy, ale są one nieliczne. Myślę że firma w Polsce stawia właśnie na takie osoby. Widzę, porównując nasze katalogi do zagranicznych, że te zachodnie są bardziej kierowane do kobiet dojrzałych, żon i matek, które są wierne wypróbowanym, sprawdzonym kosmetykom (stąd ich mała zmienność w katalogach), które zamawiają nie tylko dla siebie, ale i dla rodziny (stąd więcej gadżetów dla dzieci i mężczyzn) i które spędzają dużo czasu w domu, stąd łatwiej jest im zamówić kapcie i torebkę z katalogu niż wyjść do sklepów. Takie są moje przemyślenia, ale oczywiście nie mam wiedzy na ten temat. Mi nie przeszkadza, że w naszych katalogach są torebki i biżuteria, po prostu omijam te strony, ale boję się tego, że firma będzie rozwijać ten asortyment pozakosmetyczny kosztem samych kosmetyków. Wolałabym żeby było więcej szminek, balsamów i zapachów niż produktów typu bielizna, wisiorki, skarbonki czy zestaw narzędzi... Edytowane przez alehcar Czas edycji: 2009-11-25 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie dotyczace luksusowego programu motywujacego w kat. 17.
Wiem ze wszystko pisze na formularzu zam. co sie wlicza a co nie, ale chce sie upewnic. Produkty ze strony 110 i 111 tez sie wliczaja?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
A mnie ta krzyżówka rozbroiła no bez jaj w szczególności hasło 6 co za debil wymyślał te pytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Do programu wliczają się wody toaletowe i wody perfumowane ze stron 46-55 z wyłączeniem wody toaletowej Today Tomorrow Always dla Niego ze str. 46 oraz zestawu Bond Girl ze str. 53. Do programu wliczają się zestawy ze str. 7, 14-15 oraz produkty Anew ze str. 104-111 z wyłączeniem Luksusowego mleczka do mycia twarzy ze str. 104. Ekskluzywny zestaw zostanie obciążony kwotą 1 zł. Kwota ta wlicza się do bazy opustu oraz kwoty kwalifi kacyjnej Klubu Róży. Oferta jest limitowana i nie podlega wielokrotności. Oferta działa w ramach jednego zamówienia." Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-25 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
fakt poprzednia była trudniejsza :P
Edytowane przez anulkaandzia Czas edycji: 2009-11-25 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
BAN stały
|
Dziewczyny ja też postanowiłam pierwszy raz wysłać hasło z krzyżówki,ale kompletnie nie wiem jak.
![]() Mam pytanie: czy jeśli hasło jest dwu członowe to piszecie je osobno czy razem? W treści maila wpisujecie tylko hasło,czy dane osobowe również? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś może do ściągnięcia Hello Tomorrow do K17?
#1739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Krzyżówka z hasłem nr (i tu numer) (hasło) (imie nazwisko, adres) numer konsultantki: (i tu numer ![]() ale nie wiem czy dobrze to robilam bo nigdy nic nei wygralam ![]()
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
wadercia ja też tak wpisuję i tez nic nigdy nie wygrałam...
Widać jakiś zły sposób mamy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.