![]() |
#1711 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Ok dziewczynki spadam zycze milego gawedzienia na rozne tematy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poradnie rodzinne jeszcze w epoce internetu nie są, oj i boje sie ze chyba blizej im sredniowiecza niz 21 wieku, ![]() Sama sie uszukałam i gdyby nie ksiadz to i tak bym nic nie znalazła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stwierdziłam, że napisze do księdza ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
ja do kapucynów chodze do pani
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Drugie wytłuszczone przyjmij zasade że zanim kogoś obrazisz zastanów się bo jak małolata zachowujesz się Ty. Cieszę się że już masz nauki za sobą co znaczy że nie będę musiała słuchać podobnych wywodów na naukach idąc tam. A po ostatnie to chciałam Ci tylko napisać że to jest forum typowo ślubne i nikt tu nie zagląda po to żeby czytać nie wiadomo jakie wywody a już na pewno nikt sobie nie pozwoli żebyś go obrażała więc proponuję Ci naprawdę zmianę forum jeżeli chcesz porozmawiać o nurtujących Cie rzeczach kościelnych. Bo to już się mało fajne zrobiło... Edytowane przez gosza_25 Czas edycji: 2010-03-12 o 06:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Srubka87 ja też bym się nie zdecydowała na ślub w twoim wieku (nawet w moim było mi ciężko ![]() ![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-12 o 07:08 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Rozeznanie
|
tak mi się przypomniało apropo dzieci
![]() a teraz ich córcia ma już 2 lata ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz rację im człowiek starszy tym bardziej wymagajacy, mniej tolerancyjny - owszem ale dla ludzkiej głupoty, i ciężej jest sie zdecydować - w jakiś sposób tak, bo im dłuzej żyjesz tym bardziej sobie zdajesz sprawę z tego, że życie jest cholernie brutalne i z samej miłości i romantycznych westchnień ciężko jest zbudować związek na całe życie, smutne ale prawdziwe, mimo że każda kobieta niezależnie od wieku chce takiej miłości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Rozeznanie
|
Wiecie kochane ostatnio coś pisałyśmy o pracy na forum a w zasadzie to o jej braku...i 28 marca są targi pracy u nas na targach kieleckich więc jak szukacie to warto się wybrać. Może coś będzie ciekawego
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- i lowczyni dołączam się do osób które maja w niedługim czasie urodziny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- a nie wiecie może gdzie można kupić te podstawki pod tort? I w jakich są cenach? Bo z tego co wiem to kucharka która ma u mnie być robi pyszne torty tylko właśnie nie ma tych podstawek pod niego... |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
....troche to przykre dziewczyny, ze za wyrażanie własnych opinii, które nikomu nie lukrują trzeba od razu przepraszać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1724 |
Rozeznanie
|
Lowczyni ja to ciekawa jestem tylko ich pierwszej miny na widok tej mojej 18 stki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Jak zwykle piję kawkę i podczytuję Was. Ja też myślę, że kobieta im starsza tym lepsza
![]() ![]() Lowczyni-no chyba przesadziłaś z tym swoim wiekiem i dziećmi. Na bank wszytko się uda. Poza tym ja bardzo chciałabym adoptować dziecko(oczywiście mając swoich 2) jeśli będę miała ku temu warunki. Margaret-taka poradnia jest zazwyczaj przy każdej parafii. Tylko, że numer dostajesz przy spisywaniu protokołu, kiedy ksiądz wysyła Cię na kurs i do poradni.
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie się nie daje "surówki" bo to co zostało jest materiałem z wadami albo prawie identycznymi ujęciami. Większość fotografów nie lubi oddawać nieudanych ujęć. Pewnie to może być dla Was dziwne i możecie mówić pseudo artysta itd. Ale zadam pytanie czy gdy Tz zrobi Wam zdjęcie na którym fatalnie wyszłyście to zostawiacie je czy kasujecie? Jak już pisałem u mnie napisane jest min. 250 bo obrabiam wszystkie udane fotki czyli z reguły jest ich o kilkadziesiąt więcej. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-12 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli ja uważam, że fotka którą zrobiłem jest beznadziejna to ją kasuję U mnie w większości chodzi o stronę techniczną czyli ostrość nie tam gdzie trzeba, wysokie szumy, zbyt ciemno albo jasno itd. U Was jest to bardziej subiektywna ocena - skąd to wiem. Na początku swojej kariery robiłem fotki jako drugi fotograf i dawałem PM zdjęcia w zamian za pozwolenie na umieszczenie ich na stronie www. Potem jak umieściłem zdjęcia na stronie www. często młodzi pisali żebym akurat tą czy tamtą fotkę usunął bo im się nie podoba i z reguly były to moje najlepsze foty. Wtedy pytałem się kilku osób czy widząc coś w tej fotce nazwijmy to "kompromitującego" i nikt czegoś takiego nie widział(kilka osób). Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-12 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie chwaliłam się Wam jeszcze moją sukienką więc wklejam zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mogłam się powstrzymać
![]() http://allegro.pl/item950791712_piek...ia_slubna.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
Podobno na temat poglądów religijnych, politycznych itp. nie powinno się dyskutować, bo każdy ma odmienne zdanie i nikomu nie powinno się narzucać swojego!! I tego się trzymam
![]() ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o wiek w jakim się decydujemy na ślub to uważam,że nie ma to reguły bo znam jak najlepsze małżeństwa, które pobrały się np. kobieta 21 lat i facet 24 i z miłości ![]() Ja sama będe brała ślub w wieku 23 i nie uważam żeby to było coś dziwnego. I mam pełną tego świadomość,że z westchnień nie zbuduje się relacji na całe życie i że tylko z miłości nie da się przeżyć ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Rozeznanie
|
eh dziewczyny
Ja może wyrażę swoją opinię. Ja uważam że do Kościoła nie powinno się iść ubranym wyzywająco. Ale nie uważam żeby brak bolerka mógł kogoś zgorszyć. Mnie osobiście baaardzo nie podobają się bolerka i ja na pewno go nie założę i tak jak część dziewczyn przykryję ramiona welonem. Natomiast nie podoba mi się bardzo jak dziewczyny mają wywalone piersi w Kościele a często tak jest i ksiądz im uwagi nie zwraca - ciekawe dlaczego ![]() Ja uważam że ubiór jest indywidualną sprawą każdego. I nie uważam że brak bolerka świadczy o mojej wierze. Ja wierze w Boga, chodzę do Kościoła, nie mieszkam z TŻ właśnie ze względów religijnych choć mam już 28 lat i już bardzo chciałabym z nim mieszkać. Biorę ślub w wieku 28 lat i jestem z TŻ 8 lat i stwierdzam że to jest zdecydowanie za późno. Zgadzam się z tym że z wiekiem są większe wymagania. Ja zakochałam się w TŻ w wieku 20 lat i wszystko mi w nim odpowiadało i wtedy mniej się dla mnie rzeczy liczyło niż teraz. A może po prostu spotkałam ideał ![]() Moja siostra w wieku 23 lat brała ślub, wszyscy mówili że za wcześnie (mi mówią że za późno ![]() Każdy dojrzewa w innym wieku do małżeństwa. My bierzemy teraz ślub bo TŻ własnie zawsze uważał że jesteśmy za młodzi a niedawno mi powiedział że trochę za późno bierzemy ślub ![]() magolina to musisz na tą sukienkę założyć żakiet do Kościoła, żeby ksiądz w spokoju do końca mszę odprawił ![]() ![]() Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-12 o 11:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O ile dobrze kojarze to te targi są 29.03 ![]() magolina śliczna ![]() alaming znam dziewczyne, ktora slubowała w podobnej sukni i chyba nikt nie miał nic przeciwko temu ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Odkąd zaczęły się te "przekomarzanki" na temat odkrytych ramion etc. to po prostu nie chce mi się czytac tego forum. Proponuje założyc nowy wątek bo ten ma służyc czemuś innemu... Poza tym każda z nas ma swoje granice co do ubioru i dlatego ubierze się jak jej się będzie podobało!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
magolina; Bardzo ładna suknia, czy ona czasem nie zajęła 1-go miejsca na Targach ślubnych w zeszłym roku?
madziastanczyk masz kochana 100% racji
![]() http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-03-12 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.