|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
. Jak tam dzisiaj Wasz dzień? Ja się mogę wyspowiadać z ćwiczeń: 20min steppera rano, a teraz 150 skoków na skakance (50 'żabką' i po 50 na każdą nogę 'rowerkiem') . Dawno nie miałam takiego zapału do ćwiczenia :P. Jak narazie trzeci dzień bez zarzutów jeśli chodzi o ćwiczenia. W kwestii jedzenia to już będzie z tydzień. Angesik, a Ty nie jesz trochę za mało?
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
u mnie w sumie jakoś leci. Własnie wróciłam z Wrocławia byłam na weekend u koleżanki. wpadł jeden drink z red bullem i pomarańczą chrupki i zapiekanka. kocham Wrocław nocą w domu? ehhh... porażka. z mamą nie gadam, ma jakies 'ale' wiecznie do mnie. takie cyrki,że aż szkoda gadać... nie wiem nawet ile ważę. nie wchodzę na wagę... dopiero jak wróce do UK to się okażę. moniaaa - zazdroszczę Ci tego wyjazdu, aaaaaaa! winyl - kurczę, też bym chciała tak ćwiczyć jak Ty jestem pełna podziwu
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiem, że się ciężko zmobilizować, ale potem następnego dnia już trochę łatwiej itd. .
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
winyl - wiem,że muszę zacząć ćwiczyć, ale w ogóle się nie mogę zmobilizować. ehh
to wkurzające i dołujące
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale obiadem najadłam się strasznie... Jadłam jeszcze owoce między posiłkami- niestety, owoce to moja życiowa miłość![]()
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawalilam bo calosci. Goscie byli w domu, jadlam tyle slodyczy, czekolade, az mnie zoladek rozbolal.
Koniec z tym dostalam @, z nowym cyklem nowe postanowienia. Za 5 tygodni musze byc laska od jutra ladnie jem bez objadania! kurde, nie ma zartow. Mierzylam legginsy (tregginsy) rozmiar 36 w Kappahlu, odstawaly w kolanach, lydkach. Nigdzie nie znalazlam idealnie obcislych rurek, a chudzina nie jestem. Za to sie zalamalam, na kompie Tzta znalezlismy moje zdjecia sprzed 1,5 roku z wakacji, i ja wtedy narzekalam na fihure ![]() wkleje tu jutro same ocenicie
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kociaki!
![]() Moja dieta / Utrzymanie = DUPA :P zero mobilizacji. wiosna się zbliża, a ja jakoś bezstresowo akceptuję swoje rozstępy, cellulit kompletnie nie stosuję się do jakichkolwiek zasad kumpel zaczął biegać, strasznie mu zazdroszczę ;p tak myślę, że i ja chętnie bym zaczęła. TŻ oczywiście zabił mnie śmiechem i podsumował to z troską: "przecież Ty nie umiesz biegać kotku, coś sobie zrobisz." ![]() I ostatnią godzinę spędziłam na przemyśleniach, jaki sport mogłabym uprawiać potajemnie ![]() Dzisiaj byliśmy z TŻ na basenie, ale polegało to na siedzeniu w jacuzzi. ![]() Weekend minął w porządku, TŻ u mnie nocował, więc było dużo ooOooo, poza tym - filmy,chrupki i piwo ;p patologia w pełni;] Cytat:
Mój absolutny numer jeden jeśli chodzi o polskie miasta! A jeśli z mamą masz kłopoty, to nie napiszę żadnej nowości, - nie przejmuj się i tyle Widać, że jesteś rozgarniętą dziewczyną, dlatego nie wiem o co jej chodzi. Baw się, spotykaj ze znajomymi. ![]() Cytat:
A te tregginsy - w kapphalu też nie mogę nic dobrać
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasami też się zastanawiam nad jakimś sportem dla siebie... 10 lat grałam w siatkówkę, ale niestety szkoła się skończyła i sport też. Tak mi tego teraz brakuje ... a mamą sie nie przejmuję. już nie warto właśnie pochłaniam szklankę pepsi. mmmm
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-01-16 o 23:36 |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Halo!Dzień dobry
) Ach, u mnie za oknem świeci słońce! ![]() Na wadze 57,2.Zjadłam owsiankę, zbieram się do.. biblioteki ![]() Cytat:
oooo matko, 10 lat?! musisz być w tym świetna A z pepsi mam to samo
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
u mnie też słoneczko! aż od razu pcha się człowiekowi uśmiech na twarz byłam dzisiaj rano na badaniu krwi - beta hcg. myślę,że moj ginekolog mnie zrobił w jajo, więc idę się upewnić co i jak. ręka mi spuchła i jest sina. na sniadanie dwa jajka sadzone. na nic więcej nie mam sił. na 14 idę po wyniki. a na 15 idę do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i na jakieś peelingi, maseczki - po prostu ide sie odprężyć! mmm .. później w planach zupa ogórkowa. musiałam skończyć, bo w moim mieście nie sponsorują siatkówki, wszystko inwestują w piłkę reczną i nożną ehh... także nawet jakbym chciała, to nie miałabym gdzie się rozwijać. a wyjazd do wrocka - od razu ogromne koszta, mieszkanie itp. więc tak się skonczyła się moja kariera. tęsknie za tym jak cholera! trochę Polski i świata zwiedziłam, więc strasznie się cieszę,ze mogłam czegoś takiego doświadczyć. 1l pepsi stoi na balkonie i się chłodzi
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda cudowna
ide zjesc II sniadanie, potem zgrzesze u TZta desperadosem i koniec z przyjemnosciami. taaaaa, weekend u babci sie zapowiada. ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- mniam mniam ide wlasnie zrobic. A z tym badaniem, mowisz ze az takie przeczucia masz? moze i lepiej ze robisz to badanie, przynajmniej 100% pewnosci bedzie.
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
U mnie pogoda też cudna. Wlasnie wrociłam z miasta. Byłam w aptece i na solarce bo blada zem jak sciana.
Weekend jezeli chodzi o diete to tak sobie zjadlam troszeczke slodkiego |
|
|
|
#1723 |
|
Miss Pudernica
|
Zaliczyłam 2 egazminy właśnie. jeden na 4, drugi na 4,5
Za to zgrzeszyłam dzisiaj małą tortilla i frytkami między egzaminami. Ale to nic, bo na wadze 58,4 kg już
|
#1724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zazdrość zazdrością,ale potem ledwo chodziłam
Cytat:
![]() Cytat:
Moi rodzice i pies często zajadaja się pestkami dyni,a mnie mdli już po jednej ![]() Cytat:
![]() Wy to ciągle pepsi, cola to i ja się przyznam że lubię ten syf :P Ale staram się pić jak najrzadziej bo jak się dorwę to koniec. Cytat:
Szłam dzisiaj z mamą chodnikiem i jakiś frajer nas ochlapał,od stóp do głów (dosłownie,a płaszcz miałam taki mokry,że bluzkę pod spodem miałam całą mokra!). Oczywiście numer zapamiętałam. Wkurzona jak nie wiem, dzwonię na policję. A tam przełączają mnie, potem mówią że oddzwonią. Oddzwonili i mówią,że oni nie mają na to paragrafu (to po kiego trąbią w tv,żeby dzwonić? jakoś wiosną znajomą ochlapali i chłop dostał mandat). Jestem wściekła
|
||||
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
poszłam się upewnić. wynik negatywny. spokojnie przygotuje się do roli matki ja dzisiaj zjadłam pół miski zupy - nie mogę jeść. kłotnie z matką mnie tak męczą i stresują,że nie mogę nic jeść. zły dzień mam dzisiaj
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Chciałabym się do was przyłączyć, można? Mam do zrzucenia równo 5 kg. Waga obecna:53, waga docelowa: 48. Potrzebuję naprawdę silnych kopniaków, bo chociaż do ćwiczeń łatwo jest mi się zabrać, to jednak sposób odżywiania dużo psuje :/
aha, mój wzrost - 160 cm
Edytowane przez _samantha_ Czas edycji: 2011-01-17 o 20:24 |
|
|
|
#1728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HEheheheh celibat.. no... znamy to :|A historia z ochlapaniem brzydka. Nieładnie takich kierowców Mnie też kiedyś spotkało coś podobnego, trauma pozostała :P Ewelka! E tam! desperados to nie grzech! Ja kupiłam sobie dzisiaj dwa zapominając, że w portfelu mam 3 dyszki; do tego zrobiłam inne zakupy, płacę - wyszło 29 z groszami i wtedy zdałam sobie sprawę, że nie mam pieniędzy na bilet mpk ![]() przeszukałam torebkę, znalazłam jakąś dziwną, nietypową monetę z 2009 roku (limited edition Cytat:
tęsknisz za TŻem ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
**** z nami wszystko się uda ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-01-17 o 22:12 |
|||
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
co się dzieje z naszym wątkiem ?
|
#1730 |
|
Miss Pudernica
|
Wszystkie popadły może w rozpustę
![]() Przyznać się grzesznice
|
#1731 |
|
Rozeznanie
|
Wątek nam pada
NIEEEEEAgnes wspolczuje takich relacji. Ja mam wspaniałych rodzicow i nie wiem co to znaczy awantura. Ale moj TŻ np ma cos jak ty tylko ze jego mama nie zyje a z ojcem nie utrzymuje kontaktow w ogole no ale jego rodzice to alkoholicy to tez moze inaczej. Nie wiem. Ale wiecie jaki jest bol gdy on jako jedyny z 9 rodzenstwa wybil sie z tego syfu a tu dzwonia bracia ciagle pozyczyc pieniadze bo narobili dzieci i nie maja za co zyc. Mowie wam tragedia. A dietowo to wczoraj wpadl kebab |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja znów zaczynam dietę ![]() W sobote miałam 100dniówkę, w niedzielę poprawiny i w poniedziałek poprawiny poprawin Tak zaszalałam, że waga pokazała 47,8 ![]() Ale od wczoraj mam ferie więc mam nadzieję, że schudnę ze 2-3kg. do lutego Kieckę jednak inną założyłam Zdjęcia pokażę jak fotograf nam płyty da bo nie brałam swojego aparatu A właśnie czemu tutaj tak cicho? ![]() Pochwalę się, że spotykam się z takim facetem, że jak wczoraj do niego poszłam pijana i spałam to jak się obudziłam koło łóżka stała butelka wody, jak wstałam miałam gorącą kąpiel z pianą naszykowaną i... buty mi wyczyścił bo miałam kozaki całe w błocie A jak tam u was?
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 |
|
Miss Pudernica
|
zazdraszczam
ja juz kolejny tydzień wstaję na 7. Dzisaj też pobudka o 5.30, napisałam kolokwium z łąciny i maiałam po powrocie się uczyć, ale dopiero się obudziłam
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na wolne trzeba sobie zapracować
|
|||
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie pochłania szkoła i prawo jazdy ( |
|
|
|
|
#1737 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane. Dziś wtorek a ja nie widzę waswzych pomiarów :P dalej leniwce jeszcze macie czas. Ja na wadze 45,1 kg. dziś mieliśmy wyniki z próbnych matur polski,niemiecki bardzo dobrze ponad 70 % a matmy nie zdałam...
61-48-47-46-45 To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-01-18 o 17:45 |
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia, masz jeszcze czas
Matura z matmy nie jest taka zła, to tylko 15 pkt. żeby zdać. Dasz radę!Ja się mierzę w niedzielę, wymiary w podpisie. |
|
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja z moja mialam ciezkie pol roku, wrocilam do studiach do domu. Dwa swiaty, ja swoje przyzwyczajenia a mama swoje. o nawet teraz cos marudzi ale to szczegoly. Wtedy byla wojna straszna, moja mama nie akceptuje ze robie cos po swojemu. I jest straszna maruda. Niestety TZ czesto mowi ze ja marudze, eh a nie chce byc jak mama! Wyluzowala, jak zaczelam pracowac.... na kasie. Chyba sobie uswiadomila, ze nie jestem takim leniem za jakiego mnie uwazala. Ale szukam nowej pracy i napewno znow sie zacznie. nie daj sie, nie pozwol sobie! odpuscila, kiedy wrzeszczala na mnie, a mi lecialy lzy. Oj dawno nie plakalam, dopiero po tej sytuacji wyluzowala. ja wsunelam kawalek pizzy. Takze widzisz, to normalne, zeby tak raz na tydzien sie zdarzalo bylo by super znow sobie odpuscilam ale na dniach wazenie moze mnie obudzi to!hahaha jutro tez spie do 11
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja utknęłam pod stosem książek, nie wiem co mnie pokusiło żeby wziąć te cholerne dwa kierunki.
Generalnie codziennie coś zdaje (a to na razie tylko zaliczenia, gdzież do egzaminów), ewentualnie nie zdaję, więc muszę zdawać ponownie ![]() ![]() Czytam Was wszystkie dzielnie i w miarę systematycznie, ale nie zdążę już odpisać na wszystko na co bym chciała Agnes słońce, powiesz mi jakie jeszcze robisz dietetyczne dania na obiad? W sensie po powrocie do UK, jak będziesz miała chwilę. Bo mieszkam z facetem aktualnie no i nie gotuję tylko dla siebie, więc to gotowanie nie jest zbyt dietetyczne i chcę to zmienić, a Ty zawsze miałaś takie rewelacyjne pomysły![]() winyl, ![]() ![]() klask i: za ćwiczenia, jak to widze aż mnie motywuje Ja ograniczam się do ćwiczeń rozciągających łydki podczas mycia zębów w łazience rano (w sensie, myję je na palcach) i trochę straciłam w obwodzie, z 38 do 37. Łydki to mój kompleksmonia, aż dziwne, że nie zareagowali, jak się uwzięłaś podciągnij to pod zniszczenie mienia, w końcu musiałaś oddać płaszcz do naprawy A kierowcy mandat za niepanowanie nad autem. Za to można egzamin też oblać![]() agniesik, tez mi się jazdy podobały! Lubię jeździć autkiem, strasznie żałuję, że nie mam swojego ![]() milusia, z matmą masz jeszcze czas! Ważne, żeby dobrze poszło to na czym Ci zależy![]() psyhe, czekamy na foty, jaką sukienke miałaś? a tak w ogole znacie jakieś sposoby na bezsennośc? takie bez pożerania tabletek? Nie śpię po nocach ze stresu i mam tego dosyć... A tak poza tym to waga pomimo wpierniczania słodyczy (magnez w czekoladzie jest najskuteczniejszy klaski waga nie wzrasta a nawet leci w dól. Nie ma co, zrzucam z mózgu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

I jeszcze długo nie zobaczę. Dobrze, że mi dni płodne wypadają przed wyjazdem do Krk, bo inaczej to byśmy się chyba zagotowali

.

...

takich kierowców 

W sensie po powrocie do UK, jak będziesz miała chwilę. Bo mieszkam z facetem aktualnie no i nie gotuję tylko dla siebie, więc to gotowanie nie jest zbyt dietetyczne i chcę to zmienić, a Ty zawsze miałaś takie rewelacyjne pomysły
klask i: za ćwiczenia, jak to widze aż mnie motywuje