|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Mi przedwczoraj szło dobrze, wczoraj fatalnie, dzisiaj jak narazie super :P. I tak ma już pozostać!
|
#1682 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... co polecić do jedzenia. Możesz jeść wszystko tylko oczywiście niektórych rzeczy musisz bardziej unikać, a słodyczy i cukru to jak ognia
Jedz duzo warzyw, rób sobie może jakieś sałatki. Ja na obiad np lubie zamarynować sobie jakieś chude mięsko nie koniecznie kurczaka. Marynatę robię z odrobiny oleju rzepakowego, ulubionych przypraw i jakiś świeżych ziół. To zmykam na 3 godz, a najlepiej na całą noc do lodówki potem tylko na gorącą patelnię grillową, do tego jakaś surówka lub sałatka i pyszne zdrowe jedzenie. A w ogóle to zobacz sobie może jakieś przepisy z programu rewolucja na talerzu fajne są niektóre no i odchudzone. U mnie z dietą było dobrze do wczoraj bo troche za duzo zjadłam na kolacje ale to przez to że @ dostałam niestety. Ale od poniedziałku nic ze słodyczy nie wziełam do ust ale jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjechałam na weekend do domu i to był błąd, jeśli chodzi o moje pilnowanie jedzenia
Mimo tego, że zjadlam kromke razowego chleba z salatka rybna, to znalazlam ( przez przypadek ) delicje .. No i .. zjadlam .. troche
|
#1684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na pewno do nas? ![]() Jedz więcej, może dorzuć trochę bardziej kalorycznych potraw? Cytat:
O to prawie kilo ![]() Nie dygaj, szybko się oswoisz z samochodem Cytat:
![]() A nie myślałaś,żeby zacząć brać anty? Ja dzięki nim nie czuję,że mam @, czasami wezmę 1 tabletkę pierwszego dnia i to wszystko. Cytat:
Zdałam indeks i mam wolne ![]() |
||||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, dzięki za pocieszenie z prawkiem
No nie powiem, trochę się stresuję. Instruktor do mnie dzwoni i mówi, że godzinę później zaczniemy, czyli będę się teraz dłużej stresować. Wyrozumiały chłop |
|
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiem, wiem. do UK wracam 26 stycznia. gratulacje ja dzisiaj na śniadanie sałatkę z zupek chińskich, na obiad miska rosołu na kolacje gyros.
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj połowinki
czy tam półmetek jak wolicie:PWłasnie sie ogarniam i po 19 lece ogolnie nie wiem jak wytrzymam w butach, bo sa strasznie niewygodne poza tym nigdy nie tanczylam w obcasach zawsze tylko w nich chodzilam ;P wiec dzisiaj dieta idzie w siną daaaal ;p |
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ty taka mloda jestem ze polmetek masz? a co mi sie rzucilo ze na studiach jestes chyba ze polmetek na uczelni czy cos![]() ja na obcasach tak rzadko chodze! le o wiele lepiej mi sie tanczy niz chodzi
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, jestem po pierwszej jeździe
Nie taki diabeł straszny... Podobało mi się.
|
|
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę wolnego ! Mi jeszcze zostało zaliczenie końcowe 4 ćwiczeń i upragniony koniec. Obym go miała w czasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645771 wymianka ciuchowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=646388 wymianka kosmetyczna Edytowane przez zakrecoOona Czas edycji: 2011-01-14 o 22:42 |
|||
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zjadłam 3 kawałki ciasta , które wczoraj zrobiłam
jestem zła...a tak dobrze mi szło
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj trochę nagrzeszyłam, ale jutro będzie lepiej
A co, nie chcę zaprzepaścić zgubionych 700g.
|
|
|
|
#1693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
****Czytam Was codziennie,ale ciągle nie mam jak odpisać ;p U mnie ok Ma wadze mam 57,2; już chyba nigdy nie dojdę do wagi sprzed wakacji -55,5 xD Ale też mi jakoś specjalnie nie zależy, więc nie ma tragedii. Jest ok, można stwierdzić, że jestem na U. Dzisiaj z TŻem nadrabiamy cały tydzień bez siebie. Będą reddsy, chrupki i filmy na kompie xD (i +1 kg następnego dnia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nieraz wywinęłabym araba ! ![]() Na szczęście TŻ czuwa Też zerkałam na mecz ![]() Cytat:
Odstaw piankę,wszelkie silikony, spróbuj dobrać odpowiednią odżywkę odpowiednim składzie,stosuj olejki - to dużo daje - bo nadal mam problem z uniesieniem ich u nasady.Jak będziesz miała czas, poczytaj forum dla zakręconych
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-01-15 o 08:06 |
|||||
|
|
|
#1694 |
|
Miss Pudernica
|
Wczoraj miałam beznadziejny humor przez uczelnię...zjadła pół małego kubka lodów chałwowych Grycana i TŻ mi kupił biedronkowe chipsy zielona cebulka
ale spałam 12 godzin i wstałam z lepszym nastawieniem, zaraz siadam do nauki. I na wadze to co przed świętami 58,8kg
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na studiach było mega mega mega dobrze, ja chce jeszcze raz ![]() ![]() aktualnie ledwo mówie, chyba za dużo wczoraj nawijałam i straciłam głos ;p |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nawilż włosy to będą same się lepiej kręciły ![]() Kochany tż :P |
|||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie szczypiory!
Niestety humor mi niezbyt dopisuje, bo zaliczenia + sesja = dramat ;(. Coś czuję, że szybko wylecę z tych studiów. No nieważne, od dzisiaj nic już nie mówię o uczelni. Wczoraj się zabrałam pożądnie za ćwiczenia Postanowiłam wpisywać moją wagę i wagowe postępy w podpisie, może to mnie zmotywuje. Narazie od świąt schudłam ok. 1kg, czyli mniej więcej tyle ile przytyłam . Ale nadal waga słoniowa :[.
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepszy sposób na naukę to dostać bana na wizażu ![]() Spoko, dzisiaj waga słoniowa,ale do wiosny będzie mrówkowa :P Tż porywa mnie na weekend za miasto Idę się ogarnąć, zrobić na bóstwo i spakować coś seksi
|
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moj ostatnio spytal w tygodniu, czy mam ochote na desperadosa. A ze ostatnio klepiemy biede, browar za drogi byl . To wariat kupil caly karton, 5x3 piwa. Dzisiaj to pijemyyy mniam mniam
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, zazdroszczę! My to byśmy też pewnie gdzieś wyjechali, ale czasu brak
. Jestem z siebie dumna, ćwiczyłam dzisiaj pół godziny na stepperze ;D. I jedzonko perfect, coprawda napiłam się coli, ale spaliłam to na stepperze z nawiązką .
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko !
![]() Jem chrupki ;p zero diety ![]() Wiecie co, dostałam od TŻa?! serum reaktywujące rzęsy, z l'oreal chyba się chłopak pomylił, i miał mi dać tusz? he. faceci ;pCytat:
sesja poprawkowa to nic złego zwłaszcza na pierwszym semestrze a nawet gdybyś wyleciała, co w tym złego? zaczęłabyś od nowa, lub coś innego. Nic się nie przejmuj, stres to najgorszy sprzymierzeniec MONIA! ) szczęściaro udanego weekendu **
|
|
#1703 |
|
Miss Pudernica
|
U mnie dzisiaj ładnie:
- rano miseczka mleka z płatkami - potem miseczka leczo z 2 kromkami razowca - a teraz brokuły z sosem czosnkowym plus 3 pyzy z mięsem Te brokuły tak mi zasmakowały, że będę je częściej robić. W biedronce są za 3zł, muszę jeszcze szpinak kupić i będę robić go z czosnkiem, trochę masełka i jogurtu plus kasza
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zjadłam kanapke z szynka i potem jugourt i trochę płatków. jeszcze nie doszłam do siebie do końca po wczorajszym i jedzenie jest narazie ostatnią rzeczą na jaką mam ochote;p nawet na słodycze nie mam chęci
![]() tylko cały dzień pije sok, ktory dzisiaj odkrylam w lidlu. jakis sok wielowarzywny ( pomidory, marchew, jablka, bur, seler, brokuly, szpinak, cebula i por), bez dodatku cukru, wiec idealny na odchudzanie a jaki pyszny az sie zdziwilam, bo nie spodziewalam sie po zestawie tych warzyw takiego smaku :P
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-01-15 o 18:15 |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Na kacu to każde 'pynne jedzenie' jest pyszne xD
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ... i och ach
nic więcej chyba nie muszę dodawać ![]() Dietę oczywiście szlak trafił,ale za to idę robić dietetyczny obiad. Tylko powiedzcie mi, jak zrobić sos ziołowy ![]() do dyspozycji mam zioła, jogurt nat. (gęsty), majonez niskotłuszczowy, twaróg ze szczypiorkiem a i ser topiony ze szczypiorkiem. Da się z tego sos ukręcić?
|
|
|
|
#1708 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
to odnośnie wypadu![]() A sos ziołowy to jogurt, trochę majonezu do smaku plus zioła Przynajmniej ja tak zawsze robię, tylko zamiast ziół daję czosnek i ewentualnie trochę startego na papkę świeżego ogórka i natka pieruszki/koperek. Bo po co ser?
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałam czosnku bo potem jeszcze do ludzi wychodzę ![]() Byłam 2 dni temu na solarce i jeszcze mnie lekki burak trzyma może lampy wymienili bo zawsze chodziłam na dłużej i było ok. Albo to dlatego,że dawno nie byłam. Ale za tydzień też polecę bo mają super promocję (w tygodniu za 15min 23zł.,w weekendy 13zł.,a teraz 7.80zł.) żal nie iść :P
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, się wyseksiła, a ja już dwa tygodnie swojego chłopaka nie widziałam
I jeszcze długo nie zobaczę. Dobrze, że mi dni płodne wypadają przed wyjazdem do Krk, bo inaczej to byśmy się chyba zagotowali Ja dzisiaj zdrowo- na śniadanie jogurt+musli. Obiad- brązowy ryż+warzywa na patelnie+mięso z indyka. Na kolację pewnie jakiś wieśniak albo jajka na twardo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

Jedz duzo warzyw, rób sobie może jakieś sałatki. Ja na obiad np lubie zamarynować sobie jakieś chude mięsko nie koniecznie kurczaka. Marynatę robię z odrobiny oleju rzepakowego, ulubionych przypraw i jakiś świeżych ziół. To zmykam na 3 godz, a najlepiej na całą noc do lodówki potem tylko na gorącą patelnię grillową, do tego jakaś surówka lub sałatka i pyszne zdrowe jedzenie. A w ogóle to zobacz sobie może jakieś przepisy z programu rewolucja na talerzu fajne są niektóre no i odchudzone.

Właśnie jem śniadanie i zaraz jadę do sql. Dziś matura próbna z matmy więc musicie na prawdę mocno trzymac kciuki bo dla mnie matematyka to czrna magia... i nawet na te minimum mam ciężko żeby zdac
Dzisiaj się przeraziłam. Na wadze miałam 44,1 kg. Postanowiłam więc na śniadanie zjeśc więcej i w ogóle w ciągu dnia ale zjadłam dwie kromki razowca wypiłam kawę i herbatę i zaraz pęknę więc tej trzeciej już nie wmuszę. Zdam wam relacje z matury jak przyjadę. Trzymajcie się kotki 
Tak więc jutro lekkie podcięcie 

Nawilż włosy to będą same się lepiej kręciły
mniam mniam