Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 09:54   #1681
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Mi przedwczoraj szło dobrze, wczoraj fatalnie, dzisiaj jak narazie super :P. I tak ma już pozostać!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:33   #1682
adusia1554
Rozeznanie

Hmm... co polecić do jedzenia. Możesz jeść wszystko tylko oczywiście niektórych rzeczy musisz bardziej unikać, a słodyczy i cukru to jak ognia Jedz duzo warzyw, rób sobie może jakieś sałatki. Ja na obiad np lubie zamarynować sobie jakieś chude mięsko nie koniecznie kurczaka. Marynatę robię z odrobiny oleju rzepakowego, ulubionych przypraw i jakiś świeżych ziół. To zmykam na 3 godz, a najlepiej na całą noc do lodówki potem tylko na gorącą patelnię grillową, do tego jakaś surówka lub sałatka i pyszne zdrowe jedzenie. A w ogóle to zobacz sobie może jakieś przepisy z programu rewolucja na talerzu fajne są niektóre no i odchudzone.

U mnie z dietą było dobrze do wczoraj bo troche za duzo zjadłam na kolacje ale to przez to że @ dostałam niestety. Ale od poniedziałku nic ze słodyczy nie wziełam do ust ale jestem z siebie dumna
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:00   #1683
zakrecoOona
Zakorzenienie

Przyjechałam na weekend do domu i to był błąd, jeśli chodzi o moje pilnowanie jedzenia Mimo tego, że zjadlam kromke razowego chleba z salatka rybna, to znalazlam ( przez przypadek ) delicje .. No i .. zjadlam .. troche
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:36   #1684
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Cześc kluseczki Ja tak tylko przelotem Właśnie jem śniadanie i zaraz jadę do sql. Dziś matura próbna z matmy więc musicie na prawdę mocno trzymac kciuki bo dla mnie matematyka to czrna magia... i nawet na te minimum mam ciężko żeby zdac Dzisiaj się przeraziłam. Na wadze miałam 44,1 kg. Postanowiłam więc na śniadanie zjeśc więcej i w ogóle w ciągu dnia ale zjadłam dwie kromki razowca wypiłam kawę i herbatę i zaraz pęknę więc tej trzeciej już nie wmuszę. Zdam wam relacje z matury jak przyjadę. Trzymajcie się kotki pa
Jakie kluseczki, o czym mówisz? to na pewno do nas?
Jedz więcej, może dorzuć trochę bardziej kalorycznych potraw?
Cytat:
Napisane przez zakrecoOona Pokaż wiadomość
P
Jak już rozmawiacie o włosach .. Też mam kręcone włosy, ale jutro lecę z nimi do fryzjera. Doprowadzają już mnie do białego szaleństwa. Odkąd je zapuściłam ( mam aktualnie trochę więcej niż za ramiona ) w ogóle się nie układają i widocznie stały się cięższe, bo skręt też zmalał Tak więc jutro lekkie podcięcie No i dalej szukam dobrej pianki do włosów ..
Pianko to zło

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ooo, schudłam 700g Jutro mam pierwszą jazdę
O to prawie kilo
Nie dygaj, szybko się oswoisz z samochodem Ja swoje prawko robiłam na spontanie i cieszę się,że mam to już z głowy :P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
daj spokoj, nic nie kupilam szkoda gadac!

albo za drogo, albo jestem za gruba! po wyplacie skocze na spokojnie bo teraz burdel w sklepach. no oprocz nowych kolekcji ktore wygladaja przecudnie ale nie na moja kieszen

czuje sie grubo, źle, nienawidze @. tyle hormonow, tego wszystkiego, poza tym juz 3 dzien rozsadza mi glowe! Ah niech juz przejdzie!
Ehh też mnie dobijają sklepy, jak nie ceny to nic nie ma. Już dawno nie kupiłam sobie jakiegoś wypatrzonego ciucha

A nie myślałaś,żeby zacząć brać anty? Ja dzięki nim nie czuję,że mam @, czasami wezmę 1 tabletkę pierwszego dnia i to wszystko.
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wybaczcie,ze się w ogóle nie odzywam, ale na razie nie mam jak. jestem w Polsce, więc ciągle gdzieś wychodzę , spotykam się z ludźmi.
u mnie jakoś leci. diety jak na razie się nie trzymam, jestem tu, więc odpoczywam psychicznie.
byłam u lekarzy, w ciąży nie jestem. objawy wywołane są tabletkami
ale nie jestem załamana, więc wszystko jest dobrze
wszystko przeczytam i odpiszę jak będę mieć więcej czasu.
3majcie się
Zadbasz o zdrowie i będziecie się starać o dzidziusia A kiedy wracasz do uk?

Zdałam indeks i mam wolne jakieś 3 tygodnie kompletnej laby przede mną

Cytat:
Przyjechałam na weekend do domu i to był błąd, jeśli chodzi o moje pilnowanie jedzenia Mimo tego, że zjadlam kromke razowego chleba z salatka rybna, to znalazlam ( przez przypadek ) delicje .. No i .. zjadlam .. troche
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:45   #1685
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, dzięki za pocieszenie z prawkiem No nie powiem, trochę się stresuję. Instruktor do mnie dzwoni i mówi, że godzinę później zaczniemy, czyli będę się teraz dłużej stresować. Wyrozumiały chłop
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:00   #1686
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

no wiem, wiem. do UK wracam 26 stycznia.

gratulacje

ja dzisiaj na śniadanie sałatkę z zupek chińskich, na obiad miska rosołu na kolacje gyros.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:58   #1687
69love69
Zakorzenienie

Dzisiaj połowinki czy tam półmetek jak wolicie:P

Własnie sie ogarniam i po 19 lece ogolnie nie wiem jak wytrzymam w butach, bo sa strasznie niewygodne poza tym nigdy nie tanczylam w obcasach zawsze tylko w nich chodzilam ;P

wiec dzisiaj dieta idzie w siną daaaal ;p
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:15   #1688
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość

Własnie sie ogarniam i po 19 lece ogolnie nie wiem jak wytrzymam w butach, bo sa strasznie niewygodne poza tym nigdy nie tanczylam w obcasach zawsze tylko w nich chodzilam ;P

baw sie dobrze!

co ty taka mloda jestem ze polmetek masz? a co mi sie rzucilo ze na studiach jestes chyba ze polmetek na uczelni czy cos

ja na obcasach tak rzadko chodze! le o wiele lepiej mi sie tanczy niz chodzi tylko czesto parkiet jest za sliski ahh tez bym gdzies wybyla chyba mecz u TZta sie szykuje a jutro desperadosy. pochlaniam ogromne ilosci czekolady drugi dzien..
Stary 2011-01-14, 20:04   #1689
agniesikk
Zakorzenienie

Ufff, jestem po pierwszej jeździe Nie taki diabeł straszny... Podobało mi się.
Stary 2011-01-14, 22:41   #1690
zakrecoOona
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie kluseczki, o czym mówisz? to na pewno do nas?
Jedz więcej, może dorzuć trochę bardziej kalorycznych potraw?

Pianko to zło

O to prawie kilo
Nie dygaj, szybko się oswoisz z samochodem Ja swoje prawko robiłam na spontanie i cieszę się,że mam to już z głowy :P

Ehh też mnie dobijają sklepy, jak nie ceny to nic nie ma. Już dawno nie kupiłam sobie jakiegoś wypatrzonego ciucha

A nie myślałaś,żeby zacząć brać anty? Ja dzięki nim nie czuję,że mam @, czasami wezmę 1 tabletkę pierwszego dnia i to wszystko.

Co masz na myśli mówiąc, że pianka to zło? Stosujesz jakiś zamiennik? Ja wróciłam dziś od fryzjera. Efekt końcowy nie jest mi jeszcze znany, bo nie mieli na miejsca suszarki z dyfuzorem, więc mi je wyprostowały. Wyglądam aktualnie jak zmokła kura w tych prostych włosach

Zazdroszczę wolnego ! Mi jeszcze zostało zaliczenie końcowe 4 ćwiczeń i upragniony koniec. Obym go miała w czasie

Cytat:

Dobrej zabawy ! O buty się nie martw, ja na 100dniówce tańczyłam do rana z ogromnym bólem nóg, ale chęć zabawy i dobrej prezencji była na tyle duże, ze tego nie poczułam za wiele

Cytat:
Zobaczysz, to wciąga :P Gorzej już z egzaminem, wtedy już euforia opada. Ale na razie "delektuj" się wolną jazdą

Edytowane przez zakrecoOona
Czas edycji: 2011-01-14 o 22:42
zakrecoOona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 23:03   #1691
JCy
Raczkowanie

ja dzisiaj zjadłam 3 kawałki ciasta , które wczoraj zrobiłam
jestem zła...a tak dobrze mi szło jutro za to pobiegam z psem ...muszę
Stary 2011-01-14, 23:31   #1692
agniesikk
Zakorzenienie

Ja też dzisiaj trochę nagrzeszyłam, ale jutro będzie lepiej A co, nie chcę zaprzepaścić zgubionych 700g.
Stary 2011-01-15, 08:05   #1693
aniabaniaa
Zakorzenienie

Witajcie kochane ****
Czytam Was codziennie,ale ciągle nie mam jak odpisać ;p U mnie ok
Ma wadze mam 57,2; już chyba nigdy nie dojdę do wagi sprzed wakacji -55,5 xD
Ale też mi jakoś specjalnie nie zależy, więc nie ma tragedii. Jest ok, można stwierdzić, że jestem na U.
Dzisiaj z TŻem nadrabiamy cały tydzień bez siebie. Będą reddsy, chrupki i filmy na kompie xD
(i +1 kg następnego dnia)

Cytat:
kujon! :P

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
no wiem, wiem. do UK wracam 26 stycznia.

gratulacje

ja dzisiaj na śniadanie sałatkę z zupek chińskich, na obiad miska rosołu na kolacje gyros.
Jak w domu, jak z mamą?

Cytat:

Mam nadzieję,że się wybawiłaś i że byłaś królową balu

Cytat:
ja na obcasach tak rzadko chodze! le o wiele lepiej mi sie tanczy niz chodzi tylko czesto parkiet jest za sliski ahh tez bym gdzies wybyla chyba mecz u TZta sie szykuje a jutro desperadosy. pochlaniam ogromne ilosci czekolady drugi dzien..
Ahaha! Śliski parkiet to moja zmora na obcasach bywa ciężko
Nieraz wywinęłabym araba !
Na szczęście TŻ czuwa

Też zerkałam na mecz i zjadłam trochę kebabowych z biedro

Cytat:
Co masz na myśli mówiąc, że pianka to zło? Stosujesz jakiś zamiennik? Ja wróciłam dziś od fryzjera. Efekt końcowy nie jest mi jeszcze znany, bo nie mieli na miejsca suszarki z dyfuzorem, więc mi je wyprostowały. Wyglądam aktualnie jak zmokła kura w tych prostych włosach
Pianka zło
Odstaw piankę,wszelkie silikony, spróbuj dobrać odpowiednią odżywkę odpowiednim składzie,stosuj olejki zapoznaj się z metodą OMO - to dużo daje takie minimum ;p od tego zaczynałam pielęgnację moich loków, ich stan jest już lepszy. Gdybym nie prostowała ich raz na jakiś czas, byłyby turbo piękne - bo nadal mam problem z uniesieniem ich u nasady.
Jak będziesz miała czas, poczytaj forum dla zakręconych - tam naprawdę można się wiele nauczyć

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-01-15 o 08:06
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:31   #1694
aante_e
Miss Pudernica

Wczoraj miałam beznadziejny humor przez uczelnię...zjadła pół małego kubka lodów chałwowych Grycana i TŻ mi kupił biedronkowe chipsy zielona cebulka

ale spałam 12 godzin i wstałam z lepszym nastawieniem, zaraz siadam do nauki.

I na wadze to co przed świętami 58,8kg
Stary 2011-01-15, 11:46   #1695
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
baw sie dobrze!

co ty taka mloda jestem ze polmetek masz? a co mi sie rzucilo ze na studiach jestes chyba ze polmetek na uczelni czy cos

na studiach było mega mega mega dobrze, ja chce jeszcze raz
aktualnie ledwo mówie, chyba za dużo wczoraj nawijałam i straciłam głos ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 12:45   #1696
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja na obcasach tak rzadko chodze! le o wiele lepiej mi sie tanczy niz chodzi tylko czesto parkiet jest za sliski
O tak, w lutym byłam na weselu z mega śliskim parkietem+nowe buty ze śliska podeszwą. Masakra :P
Cytat:
A nie mówiłam

Cytat:
Nie uzywam w ogóle pianki bo i po co? Nawilż włosy to będą same się lepiej kręciły A resztę już aniabaniaa napisała

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam beznadziejny humor przez uczelnię...zjadła pół małego kubka lodów chałwowych Grycana i TŻ mi kupił biedronkowe chipsy zielona cebulka

ale spałam 12 godzin i wstałam z lepszym nastawieniem, zaraz siadam do nauki.

I na wadze to co przed świętami 58,8kg
Kochany tż :P
Stary 2011-01-15, 13:21   #1697
winyl
Zakorzenienie

Witajcie szczypiory!
Niestety humor mi niezbyt dopisuje, bo zaliczenia + sesja = dramat ;(. Coś czuję, że szybko wylecę z tych studiów. No nieważne, od dzisiaj nic już nie mówię o uczelni.

Wczoraj się zabrałam pożądnie za ćwiczenia . Dzisiaj mam takie zakwasy, że się ruszać nie mogę!
Postanowiłam wpisywać moją wagę i wagowe postępy w podpisie, może to mnie zmotywuje. Narazie od świąt schudłam ok. 1kg, czyli mniej więcej tyle ile przytyłam . Ale nadal waga słoniowa :[.

XOXO
Stary 2011-01-15, 13:30   #1698
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Witajcie szczypiory!
Niestety humor mi niezbyt dopisuje, bo zaliczenia + sesja = dramat ;(. Coś czuję, że szybko wylecę z tych studiów. No nieważne, od dzisiaj nic już nie mówię o uczelni.

Wczoraj się zabrałam pożądnie za ćwiczenia . Dzisiaj mam takie zakwasy, że się ruszać nie mogę!
Postanowiłam wpisywać moją wagę i wagowe postępy w podpisie, może to mnie zmotywuje. Narazie od świąt schudłam ok. 1kg, czyli mniej więcej tyle ile przytyłam . Ale nadal waga słoniowa :[.
Wyluzuj i do nauki :P ja w poniedziałek chciałam rzucać szkołę,a dzisiaj mam wszystko z głowy i kolejny semestr do przodu. To wszystko tylko tak strasznie wygląda A najlepszy sposób na naukę to dostać bana na wizażu albo awaria,taka jak była ostatnio

Spoko, dzisiaj waga słoniowa,ale do wiosny będzie mrówkowa :P

Tż porywa mnie na weekend za miasto Idę się ogarnąć, zrobić na bóstwo i spakować coś seksi
Stary 2011-01-15, 16:47   #1699
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
na studiach było mega mega mega dobrze, ja chce jeszcze raz
aktualnie ledwo mówie, chyba za dużo wczoraj nawijałam i straciłam głos ;p
to znaczy ze dobra impreza byla!

Cytat:
Tż porywa mnie na weekend za miasto Idę się ogarnąć, zrobić na bóstwo i spakować coś seksi
aaaaaa ten twoj TZ Cie rozpieszcza ah!

moj ostatnio spytal w tygodniu, czy mam ochote na desperadosa. A ze ostatnio klepiemy biede, browar za drogi byl. To wariat kupil caly karton, 5x3 piwa. Dzisiaj to pijemyyy mniam mniam
Stary 2011-01-15, 16:52   #1700
winyl
Zakorzenienie

Monia, zazdroszczę! My to byśmy też pewnie gdzieś wyjechali, ale czasu brak .

Jestem z siebie dumna, ćwiczyłam dzisiaj pół godziny na stepperze ;D.
I jedzonko perfect, coprawda napiłam się coli, ale spaliłam to na stepperze z nawiązką .

XOXO
Stary 2011-01-15, 17:09   #1701
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ty szczęściaro Udanego weekendu
Stary 2011-01-15, 17:17   #1702
aniabaniaa
Zakorzenienie

Siemanko !
Jem chrupki ;p zero diety
Wiecie co, dostałam od TŻa?! serum reaktywujące rzęsy, z l'oreal chyba się chłopak pomylił, i miał mi dać tusz? he. faceci ;p
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Witajcie szczypiory!
Przestań sesja poprawkowa to nic złego zwłaszcza na pierwszym semestrze głowa do góry
a nawet gdybyś wyleciała, co w tym złego? zaczęłabyś od nowa, lub coś innego. Nic się nie przejmuj, stres to najgorszy sprzymierzeniec

MONIA! ) szczęściaro udanego weekendu **

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 17:22   #1703
aante_e
Miss Pudernica

U mnie dzisiaj ładnie:
- rano miseczka mleka z płatkami
- potem miseczka leczo z 2 kromkami razowca
- a teraz brokuły z sosem czosnkowym plus 3 pyzy z mięsem

Te brokuły tak mi zasmakowały, że będę je częściej robić. W biedronce są za 3zł, muszę jeszcze szpinak kupić i będę robić go z czosnkiem, trochę masełka i jogurtu plus kasza
Stary 2011-01-15, 18:14   #1704
69love69
Zakorzenienie

ja dzisiaj zjadłam kanapke z szynka i potem jugourt i trochę płatków. jeszcze nie doszłam do siebie do końca po wczorajszym i jedzenie jest narazie ostatnią rzeczą na jaką mam ochote;p nawet na słodycze nie mam chęci

tylko cały dzień pije sok, ktory dzisiaj odkrylam w lidlu. jakis sok wielowarzywny ( pomidory, marchew, jablka, bur, seler, brokuly, szpinak, cebula i por), bez dodatku cukru, wiec idealny na odchudzanie a jaki pyszny az sie zdziwilam, bo nie spodziewalam sie po zestawie tych warzyw takiego smaku :P

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2011-01-15 o 18:15
Stary 2011-01-15, 18:50   #1705
zooska
Zakorzenienie

Na kacu to każde 'pynne jedzenie' jest pyszne xD

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:52   #1706
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Na kacu to każde 'pynne jedzenie' jest pyszne xD
Ja niestety wtedy uwielbiam sok pomarańczowy

U mnie 56,7 na wadze. Kilogram mniej
Stary 2011-01-16, 14:49   #1707
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wróciłam ... i och ach i oOoOo nic więcej chyba nie muszę dodawać

Dietę oczywiście szlak trafił,ale za to idę robić dietetyczny obiad. Tylko powiedzcie mi, jak zrobić sos ziołowy
do dyspozycji mam zioła, jogurt nat. (gęsty), majonez niskotłuszczowy, twaróg ze szczypiorkiem a i ser topiony ze szczypiorkiem. Da się z tego sos ukręcić?
Stary 2011-01-16, 14:56   #1708
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Wróciłam ... i och ach i oOoOo nic więcej chyba nie muszę dodawać

Dietę oczywiście szlak trafił,ale za to idę robić dietetyczny obiad. Tylko powiedzcie mi, jak zrobić sos ziołowy
do dyspozycji mam zioła, jogurt nat. (gęsty), majonez niskotłuszczowy, twaróg ze szczypiorkiem a i ser topiony ze szczypiorkiem. Da się z tego sos ukręcić?
to odnośnie wypadu

A sos ziołowy to jogurt, trochę majonezu do smaku plus zioła Przynajmniej ja tak zawsze robię, tylko zamiast ziół daję czosnek i ewentualnie trochę startego na papkę świeżego ogórka i natka pieruszki/koperek.
Bo po co ser?
Stary 2011-01-16, 15:31   #1709
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
to odnośnie wypadu

A sos ziołowy to jogurt, trochę majonezu do smaku plus zioła Przynajmniej ja tak zawsze robię, tylko zamiast ziół daję czosnek i ewentualnie trochę startego na papkę świeżego ogórka i natka pieruszki/koperek.
Bo po co ser?
Wymieszałam 3 łyżeczki jogurty, jedną majonezu, trochę twarogu + zioła i świeży szczypior i dobry wyszedł nie chciałam czosnku bo potem jeszcze do ludzi wychodzę a w wielu przepisach spotykałam się z serkiem topionym

Byłam 2 dni temu na solarce i jeszcze mnie lekki burak trzyma może lampy wymienili bo zawsze chodziłam na dłużej i było ok. Albo to dlatego,że dawno nie byłam. Ale za tydzień też polecę bo mają super promocję (w tygodniu za 15min 23zł.,w weekendy 13zł.,a teraz 7.80zł.) żal nie iść :P
Stary 2011-01-16, 15:41   #1710
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, się wyseksiła, a ja już dwa tygodnie swojego chłopaka nie widziałam I jeszcze długo nie zobaczę. Dobrze, że mi dni płodne wypadają przed wyjazdem do Krk, bo inaczej to byśmy się chyba zagotowali

Ja dzisiaj zdrowo- na śniadanie jogurt+musli.
Obiad- brązowy ryż+warzywa na patelnie+mięso z indyka.

Na kolację pewnie jakiś wieśniak albo jajka na twardo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości