![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Gaja poka dekoracje!!!!
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- I jeszcze co do bazy pod cienie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1712 |
Wtajemniczenie
|
sylvi chyba spać poszła....jestem ciekawa kiedy mój tż wróci z daleka, sandałki na obcasie wysokim dziś dla niego kupiłam.Założe jak rana na nodze mi się wygoi po zabiegu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
nie nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
coraz więcej nas
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A my 6,5 roku dokladnie pojutrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj tz dzis pracowal 9 h i jutro tez na 4 h idzie ,cieszy sie ,bo wiecej kasy wpada za godz. w weekend ,a poza tym co on tam ma niby robic weekendami ,nudzi mu sie ,a tak to wiecej zarobi.Tydz.temu jak nie pracowali w weekend to miejsca sobie nie mogl znalezc.
![]() |
#1716 |
Wtajemniczenie
|
mój tż studiował na Akademii Morskiej elektrykę i mechanikę (statki) a w technikum miał elektrykę (normalną),a mechanikiem samochodowym to pasja, wiedza nabyta od taty...coś tam na statkach,ale co to nie wiem,bo staramy się nie rozmawiać o pracy a o życiu naszym
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To widze ,ze twoj tz zawod spokrewniony z moim tz ma ,bo moj elektrotechnike studiowal,specjalizacja inf.techniczna ,ale bardziej eletrykiem niz informatykiem jest ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-24 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
No to Aluś specjalnie dla Ciebie:
- 1 girlanda zielona i jedna wrzosowa - 600 serwetek (za bodaj 3 zl komplet 200 szt ![]() - świece kule 6 x wrzos i zieleń - kamyczki akrylowe x 1 zieleń i x 1 fiolet - sztuczne płatki róży - chyba 1 x wrzos, 1 x jasna zieleń - lampiony na rocznice i plener ![]() I wsio. Do tego dokupiłam kaganki i chyba jeszcze poszukam pływających świec. Styknie, bo stołów będzie max 5: 2 x rodzinny, młodych, dwa dla znajomych, a żarcia będzie po pachy, więc nie ma co przesadzać. Część z tego poleci na stoły koktajlowe, częśc zostanie w cześć obiadowej i dam sobie łeb uciąć, że jeszcze ciut nam zostanie ![]() Przeżyłam poradnię! Ledwo, ale przeżyłam. Facet jedno słowo - ja trzy.W zasadzie to z niczym się nie zgadzałam ![]() Okazuje się, że nawet jak mąż zrobi ze mnie ludzką stonogę, zamarynuje mnie w beczce i zje ulubionego królika to nie dostanę rozwodu, a co najwyżej separację i do końca życia będę musiała być sama. Mało tego! Jeśli jestem prawdziwie wierząca to moja wiara zbawi tego kata! Oj, tutaj się z księdzem długo kłóciłam, aż w końcu stwierdziłam sobie w myślach, że ja się do ślubu kościelnego absolutnie i zupełnie nie nadaję. Kolejne spotkanie 14 kwietnia - drugie i ostatnie ![]() ![]() ![]() Kinia, dobry patent z tym zrobieniem z fotografa szofera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Tadaaaaaam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Rozeznanie
|
Pięknie
![]() ![]() Gaja właśnie dlatego wolę wziąć cywilny ![]() Misiek u mnie był ![]() ![]() Jeszcze jeden weekend muszę przemęczyć - damy radę ![]() Tymczasem idę na kolację, później długaśny gorący prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
ale tutaj dzis cicho
![]() wczoraj wybalismy sie na mala wycieczke ![]() ![]() ![]() dzis na obiadek zjedlismy zapiekana tortille z salatka z kapusty pekinskiej, T. wybyl do pracy, a ja leniuchuje ![]() ![]() ![]() musze pomyslec troche nad jakims pudelkiem na kartki teraz, ale materialu mi zostalo wiec moge lepic ![]() dochodzi do mnie, ze to wlasciwie nie 3 nie 2 miesiace, a poltora zostalo do slubu. za blisko 2 tygodnie bede mogla zaczac odliczac juz dni... zaczynam byc powaznie podjarana tym faktem ![]() sylvi lazienka sliczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Wtajemniczenie
|
sylvi fajnie to wyszło, taki akcencik, ja dziś zrobiłam pranie, trochę posprzątałam i teraz leniuchuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gaja 14 kwietnia bedzie rodzine planowac, a ja koncertowac ![]() ![]() ![]() Podoba mnie sie to bardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Hej laski wpadłam tylko na chwile. Ostatni tydzien byl dla mnie mega trudny, z reszta jak same widzialyscie( czytalyscie). Musze odetchnąć trochę od forum. Za bardzo się z Wami zżyłam, troche za dużo tu czasu spedzam. Uzaleznilam sie od Was i zamiast rozmawiać z TŻtem o pewnych sprawach pisałam Wam. Powoli powoli kompletnie sie od niego odsuwalam Zagubiłam się trochę i musze siebie odnależć. Chcę tez zawalczyć o mój związek z TŻ. Zamiast sie do niego zblizac oddalalam sie. Chowałam się we własnym świecie i nie wpuszczalam tam TŻ, Jego zachowanie jest reakcją na moje. Oboje tu jesteśmy winni. Musimy popracowac nad tym związkiem jeżeli chcemy żeby prztrwał. Kocham Go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mam tylko nadzieje ze uda mi się to wszystko uratować. Także nie bądźcie na mnie złe. Sama musze dotrzeć do tego kim jestem i czego chce. Nie usprawiedliwiam TŻta. Po prostu wina leży po obu stronach. Buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Ala, no racja, samo bez szału, ale plan jest taki, żeby płatki rozsypać po stole, diamenciki można wrzucić do miski, zalać wodą i na górę położyć pływającą świeczkę, podobnie z grilandą, ale równie ładnie będzie wyglądała po prostu gdzieś ułożona koło świec, np. na podstawce pod świeczki (talerzyku zapewne ładnym). Serwetki to wiadomo. No. Ładnie będzie
![]() ![]() Ala, Twój sposób spędzania 14 kwietnia jest fajniejszy, chociaż ja wtedy mam jeszcze zdjęcie miary i slub koleżanki ![]() Santom, aaaa! Ale fajnie ![]() ![]() Sylvi, jak se chcesz. Oby Ci się ułozyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Gaja wiesz, ze ja jestem za biznesem slubnym
![]() ![]() Zdjecie miary ![]() Sylvi... nie wydaje mi sie, zeby bylo tak jak piszesz no ale ok ![]() ![]()
#1727 |
Zakorzenienie
|
Po 20 slubie byś rzygała tym wszystkim pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem? Tyle ludzi zajmuje sie zawodowo mozna powiedziec tym co lubia robic i jakos watpie zeby mieli dosc
![]()
#1729 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
A girlandy to proponuje przywiesic do wysokich wazonow ,w ktorych beda zywe kwiaty(oczywiscie jak je bedziesz miec) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gaja ja mam nadzieje ,ze dostane takie rzeczy po ekstra cenie ,bo u tz brata z hurtowni sa takie pierd.olki ,chyba tylko girland nie ma ![]() Sylvi eh mnie sie wydaje ,ze cie P opieprzyl za to ,ze nam sie zwierzasz( bo oczywiscie cie inwigiluje na forum ![]() Cos mi tu nie gra w tym co napisalas,ale nie wnikam ,temat zamkniety,ale to ,ze cie nie szanuje i nie dba o twoje bezpieczenstwo jest pewne. Ja bylam u tesciowej ,bo chciala z tz pogadac ,wiec jej skypa musialam wlaczyc ,potem pojechala do swojej siostry ,wiec na szczescie dlugo u niej nie siedzialam . Zadzwonila niedawno ,zebym do niej na tyg.tez wpadala wieczorami i na noc zostala ,osz kur ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-25 o 20:14 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale niestety, resztę widzę to tak jak kinia... po tym poście mam wrażenie, że TŻ nagadał Ci, że nastawiamy Cię przeciwko Niemu... cóż, każdy ma swój rozum i powinien postępować wg własnego sumienia, dlatego tak czy siak trzymam kciuki ![]() ![]() i choć srogo oceniamy to i tak Cię kochamy ![]() ![]() Cytat:
![]() siema, u mnie był milusi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje wk*rwienie sięgnęło zenitu... na szczęście potem zrelaksowałam się ze znajomymi na piwku ![]() ![]() niedziela była wspaniale leniwa, pobudka o 12, sami w domu, cud miód ![]() ![]() ![]() a jutro praca... nie przejmuje się tym, hehe, mam dobry humor ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana!
Wyszykowałam się raz dwa, więc wpadłam na chwilkę do Was ![]() To Aluś raz dwa kończ studia i zakładaj ślubny biznes ![]() Kinia, nie będzie wazonów wysokich ![]() ![]() ![]() Podzielam zdanie Moniq i Kini co do P ![]() ![]() Moniq, jaka tragedia z tym mostem! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Nie miałam czasu pisać bo spędzałam weekend z C ![]() ![]() było super a wczoraj byliśmy na tej marzannie i tez było super ![]() co do Sylvi zgadzam się z Wami mi też się wydaje że P nie podobało się to że się tu na niego "żaliła" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siema z rana ![]() ![]() I jeszcze cos mam dla was... http://www.pudelek.pl/artykul/39134/...slubnych_foto/
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-03-26 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gaja czyli poradnia nie taka straszna? ![]() ![]() Witajcie ![]() Nie było mnie tutaj parę dni bo w sobotę mama miałą urodziny, wczoraj imieniny i właściwie weekend jedna biba ![]() Od piątku w kuchni i ciacha piekłam ![]() Przyjechali wszyscy- 17 osób z moją rodzinką i pochwaliłam się pierścionkiem z tymi co chciałam ![]() ![]() Alkohol się lał, nawet tańce były. Z trzy razy byłam wygięta na kolankach pod koniec tańca.. za każdym razie godnie się utrzymałam, ale jedną akcję tego typu odstawił ojciec, chciał zaszaleć. Ja się utrzymałam ale jemu coś strzyknęło w krzyżu ![]() ![]() ![]() Wczoraj leczyłam kaca ![]()
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie nadal piękna pogoda ![]() ![]() Santom, matko, jak ten czas zapiernicza! Za chwilę Ci tydzień do ślubu zostanie! A ile przed ślubem przyjeżdżacie do Pl? Sylvi, zgadzam się z dziewczynami, że Pan P zrobił Ci awanturę, że się nam zwierzasz i postanowiłaś przestać pisać. Jeśli tak było, to mi Cię szkoda, bo jesteś na każde jego skinienie. I to się już nie zmieni. Kinia, to po tanioszce będziesz wszystko miała do dekoracji. ![]() Ja wymyśliłam, choć nie wiem czy to będzie spoko wyglądało, że zamiast kupować wysokie wazony, bo nawet na allegro krzyczą sobie za nie kosmiczne ceny, to kupię wysokie szklanki ![]() ![]() ![]() Gaja, będzie pięknie ![]() ![]() Ala, ja też bym chciała mieć swój ślubny interes ![]() ![]() Monia, ale siara z tym mostem ![]() Wczoraj byliśmy u brata TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Rozeznanie
|
Podpisuję się rękami i nogami
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() ![]() blue przyjezdzamy tydzien przed slubem, a po slubie mamy jeszcze 2 tyg, moze uda nam sie gdziekolwiek wyrwac. a czas rzeczywiscie leci... fari kiedy wracasz do domku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Santom, uda Wam się, uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
A po Santom my z Jlys do odstrzału...alez będzie fajnie!
![]() Olejem? ![]() mamy nazwę grupy. Jesteśmy żuczkami!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a nam w niedzielę minęła miesięcznica zaręczyn
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.