|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
![]() Zaczynam wierzyć, ze to faktycznie przez internet sie niesie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No Adam, bezwstydniku, nawet w kościele podryw uskuteczniasz! ![]() Cytat:
![]() Na tym drugim zdjęciu wygląda jakby biegł albo podskakiwał ![]() Szkoda tylko, że to "mama" nie oznacza mnie ![]() Piwnooka i Nataszka gdzieś zniknęły ostatnio ![]() .
![]() |
#1712 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Witam z rana.
Denisku kochany buziaki od cioci ![]() Poniedziałek. Tydzień czas zacząć. Lecę ![]()
#1713 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Dziubaskowy Szymonku, wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]()
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Prawda, prawda
![]() Cytat:
![]() Bry! Pobudek ostatnio mamy po 3-4 w nocy. Nawet Radka nie odkładam do łóżeczka, zasypiamy razem przez co niewyspana i obolała jestem. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Denis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Dzin dybry.
Dziękuje za komplementy ![]() Gratuluje nowych umiejętności ![]() To i ja się chwalę. wyszłam robić mleczko, Agatul został w łóżeczku, ja wracam moja dziewczynka siedzi i ogląda w skupieniu książeczkę, przekręca sobie kartki itd. ![]() Lece zaraz do przedszkola szukać portfela, trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Cześć babiszonki.
Adrij to..nie żart mówisz? ![]() nadal nie mogę dodać załącznika ![]() Pieleszka mam nadzieję że to nie żłobek powoduje chorowanie u Hanki.. i zdrówka dla Was ![]() Aniaa Ty chyba szybko zostaniesz teściową ![]() Marina kciuki za uszka. Dobrze będzie ![]() No to enjoy, kolejny tydzień się rozpoczął.
#1717 |
Raczkowanie
|
dla Dziubkowej mamy i małego Dziubka pomyślności!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślicie, że mogę zrobić Radkowi kaszkę mannę na pół z kukurydzianą? ![]() Bez sensu to chyba myślę.... Jakie kaszki jeszcze są poza kukurydzianą i manną? Nie będę chyba robiła tych dzieciowych bo Radziu ma po nich zatwardzenie. Telik już kiedyś miałam pytać... Te jagody mrożone co robiłaś Jaśkowi na deser z bananem to jakiej firmy? Gdzie kupiłaś? ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Oliweczka jak się czujesz? Objawy ciążowe są? ![]() Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-04-02 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Tydzień temu byłam u chirurga na usunięciu 2 zębów.Tamta stomatlog tak spartoliła robotę,ze zęby leczone kanałowe nadają sie do usunięcia.Z przetokami,więc i szycie było. Boli nadal,w jednym wiercili dziury i wyciagali bokiem bo nie szło inaczej. Paskudztwo! Iza ok,reszta również ![]() Maks jutro pisze test 6-klasisty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam jaglaną.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Scio a jaglana ma gluten? ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Przypominam o klikaniu na nasze banerki ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Tę z BabyDream to gdzie kupujesz? W Rossie? Nie widziałam ostatnio... Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-04-02 o 07:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A byłaś znowu u dentysty po poprzedniej wizycie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Konkurs palm?? BOSKI ![]() Nie mam ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry po weekendzie ![]() Brumek, Ty żmijo, jak mnie nabrać, no!!! Pogoda taka beznadziejna, że praktycznie cały weekend przesiedzialam z Julka w domu...Wogóle beznadzieja....siedzenie w domu doprowadza mnie do białej gorączki, depresji i wszystkiego co z tym związane. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Sto lat dla Szymona!
![]() ![]() ![]() Brumek gratuluję "mamamama"! Ja tylko sporadycznie słyszę, bo Patryk raczej "tatatata" ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o siadanie, to siada i z boku (chwyta się wtedy na przeciwległą nogę, ale nie zawsze mu wychodzi) i z pozycji na czworaka (z pełzania pupa w górę, podciąga nogi i siedzi - sprawnie mu to idzie ![]() AgaG nie wiem, gdzie tym chłopakom tak spieszno ![]() ![]() Aania z Adasia niezły podrywacz ![]() Nerola odzywaj się częściej - pusto tu bez Ciebie! Współczuję problemów z zębami Oliweczka wiem, co masz na myśli z tym siedzeniem w domu... Ale już kwiecień, więc słonecznych dni będzie coraz więcej ![]() ![]() Lili dziewczyny już pisały, że jaglana jest bezglutenowa. Klikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
Witam się!!!Dzisiaj nocna lepsza, bo D. obudził się tylko raz na jedzonko i potem spał do 6. Więc jestem dziś wyspana, bo ostatni tydzień to w nocy spałam tylko po kilka godzin.
Oliweczko a powiedz masz jakieś juz objawy? Bo na początku to chyba Cie troszkę mdliło co, dobrze pamiętam? a jakie miałaś objawy w pierwszej ciąży? Bo tak jestem ciekawa czy druga ciąża będzie podobna czy zupełnie inna.. Brumku ![]() ![]() Dominiś już gada sobie dużo i od jakiegos tygodnia oprócz mama i baba zaczął też mówić tatatata. W końcu tatuś się doczekał ![]() Adriji Jaś cudowny, ślicznie stoi ![]() ![]() Szymonku STO LAT ![]() ![]()
#1730 | |
Wtajemniczenie
|
witam z rana
adrji Jaś jest przecudny, i jak ładnie stawia kroczki, przystojniaczek z niego ![]() podpinam się ![]() Cytat:
![]() i trzymam ![]() ![]() a ogólnie jak u Was samopoczucie?? u mnie jeszcze troche sniegu jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
A i dziewczyny klikam na Was jak tylko widzę
![]()
#1732 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa i kliknijcie w mój banerek,dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | ||||||||
Zadomowienie
|
Bry Kuny!
![]() witom witom ![]() że mnie uwielbiasz zapomniałaś napisać ![]() ![]() ja również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymałam ale już doczytałam, że było ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Deniskowi all the best i buziaki WRACAJJJJJJ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Maksiu trzymamy za testa! a teraz co ty sobie myślisz co tak mało ciebie!!!!!! ![]() mój Żbiczyna śpi noc..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej miała ze dwa razy ataki mdłości, ale takie chwilowe. W poprzedniej ciąży miałam dosyć spore mdłości-trwające po kilka dni, przerwa i znowu....bardzo uporczywe i to tak trwało do końca 3 miesiąca, a teraz jest koniec drugiego, więc mam nadzieję, że już mnie nie dopadną ![]() Dziekuję, że pytasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Adrji Jaś jest cudny. Taki "dorosły" już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
szkoda, że potomek nie śpi jak mamusia drań po ojcu
![]()
#1737 |
Zakorzenienie
|
http://www.bangla.babyonline.pl/arty...o-brzmi-dumnie no to wkońcu ktoś zdiagnozował moje / niektóre z Waszych dzieci
![]() Perspektywy na przyszłość zachęcające. Jak mi się nic nie chceeeee łooooj
![]() |
#1738 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Szymonku wszystkiego najlepszego! ![]() Scio trzymam kciuki za znalezienie portfela ![]() Adrji Jaś ![]() Nerolko współczuję zębowych przeżyć ![]() ![]() A u Nas jest wysypka ![]()
#1739 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziubasiątko - 100, 200, 300 lat!!! ![]() ![]() ![]() Mój synek pierwszy raz spał dziś w nocy na brzuszku ![]() ![]() ![]() A to MAMAMAMA faktycznie cudne (od rana tylko to gada), ale wiecie że ja kompletnie nie odnoszę tego do siebie i nie wzrusza mnie bardziej niż BABABABA czy KAKAKAKA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ci zrobili przysługę tymi zębami. Jakbyś mało miała na głowie ![]() Marinko - jak Igi u lekarza? Cookie - a jak Wasz naczyniak? Telik - czemu Cię nie było wieczorem? ![]()
![]() |
#1740 | ||||
Wtajemniczenie
|
Sliczna ta Twoja Agacia ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas czesciej malej wychodzi babababa..... ale mamamma tez powie ![]() Cytat:
ale samodzielny synus a jaki sliczny i usmiechniety ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witamy sie i my ![]() Pospalysmy do 9 ![]() I wychodza nam 2 zabki naraz... prawa dolna jedynka i prawa gorna ![]() To juz mamy 3 ![]() Brumku sciagnelam sobie zart od Ciebie o ciazy i moja sis sie na to nabrala ![]() Pogoda dzisiaj cudowna wiec wybywamy z domku na caly dzien Milego dnia i duzo zdrowka chorowitkom zyczymy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.