![]() |
#1711 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Runaway star moja siostra ma Szymka, to nagrzeczniejszy chłopak pod słońcem. A jako maluch był po prostu przesłodki. Więc jakbyś wolała grzecznego niż zwierconego to wiesz jak nazwać ![]() Enia Ola ładne imię. Tylko ciekawe czy można nazwac po prostu Ola a nie Aleksandra, tak jak można nazwać Magda a nie tylko Magdalena. Moja popołudniowa drzemka przeciągnęła się do 19.30, więc teraz mam ful energii i latam na szmacie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
uciekam spać, bo się zasiedziałam
![]() ![]()
#1715 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() sobota a tu tyle nadrabiania trisdom ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje synka ![]() imiona: z tych co podalas, najbardziej Szymon, a mi osobiscie straszie podoba sie Bartus i Patryk ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- grtauluje wszystkim rozpoczetych tygodni ![]() ![]() co do sluzu to nie pomoge, ja mam caly czas taki sam, a tez mi sie dziwny wydaje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() elunka fajna torba i smoczek ![]() tez uciekam spac Mialam dzisiaj fatalny dzien, wiec ciesze sie, ze sie wreszcie skonczyl Dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór
![]() Castia trzymam kciuki by skurcze przeszły Margo genialne te wasze opisy i to że twój tż tak sam z siebie napisał. Mój by w życiu na to nie wpadł ![]() Gratulacje za wszystkie poznane płci i udane wizyty ![]() Dzisiaj miałam zalatany dzień ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No dobra z czystym sumieniem mogę iść spać bo już nie mam siły oczy mi się kleją. Dobranoc babeczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
magduś w tym sklepie co wkleiłaś link mają naprawdę super ceny, niższe niż na str producenta
![]() Ja też spadam bo dzidzia mi daje znać że na nas już czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytaj co ci sie nasunie a najbardziej o to ile ma dziec w jakim jest połozeniu czy wszystko ok wiesz to co dla ciebie wydaje sie byc najwazniejsze co do wygladu mi sie nic nie sprawdziło niby chłopak daje urode a dziewczynka zabiera w 1 wszyscy mi mówili bedzi syn bo wyładniałas i brzzuch na to wskazuje i co urodziłam dziewczynke ale w jednym mieli racje , bo to chłopczyca , tzn wszedzie jej pełno skacze po płotach itp nie boi sie robali bawi sie kolejką ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
24 tc 364 gram (10 centyl) 640 gram (50 centyl) 958 gram (90 centyl) wcale nie masz duzego tylko w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1719 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też się zastanawiam co mam ze sobą zrobić bo strasznie szybko się denerwuje i na wszystkich krzyczę a niektórym dostaje się bez powodu i troche mi głupio z tego powodu Cytat:
Mój synek mówi że bedzie miał brata i już ale będzie miał na imię Madzia więc bardzo ciekawie sobie to obmyślił ale jestem w szoku jak on jest do drugiego dziecka nastawiony to jest jego dzidzuś i codziennie rano wstaje daje całusa w brzuch i mówi kocham Cię dzidziusiu już naszykował zabawki jak mi mama opowidałą to ja byłam bardzo zazdrosna o brata i byłam na wszystkich orażona jak młody się urodził. Miłego dnia Mamuśki
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Pokazuj łóżeczko
![]() Gratulacje, jak zawsze potwierdzam Aleksandra to piękne imię ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do smoczusia fajny. My dostaliśmy od cioci Piotrusia pani famaceutki smoczusia co świeci w ciemnościach. Jest super. Jak w nocy się zgubi teoretycznie można go namierzyć szybko, choć planuję specjalnie mu nie wciskać smoczka, chyba że trzeba będzie go jakoś wyciszyć ![]() Pochwalę się. Wygrałam wczoraj aukcję na allegro Kosz mojżesza za jedyne 30 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Tu nasz kosz: http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...oj%BFesza.jpeg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1723 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie!
Cytat:
A Twój synuś jakie fajne ma nastawienie do maluszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zjadłam pożywne śniadanko - 2 kanapki i owsiankę (zupę). A ważę się to już tylko rano, przed śniadaniem, w samej koszuli, żeby uniknąć szoku ![]() A ja wczoraj dostałam od brata trochę rzeczy dla maluszka - nosidełko, kocyki, pościel,podkłady na materac pod prześcieradło itp. Już je poprałam, dziś pewnie będę prasować i następne pranie nastawię. Powiem Wam w tajemnicy, że już nie mogę się doczekać swojego maluszka... ![]() Miłego dnia, ![]()
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Castia wypoczywaj sobie ile się da. Napewno będzie wszystko dobrze :thumbup: Czy któraś z Was slyszała jakieś opinie na temat wózków bebetto bądź baby desing? Wczoraj miałam okazje je obejrzeć i wydawały się całkiem, całkiem. Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Widzę dzisiaj łóżeczka na tapecie ![]() ![]() Kurczę Majka od jakiegoś tygodnia odwróciła się tyłem do brzucha i jakoś słabiej ją czuć. Częściej się rozpycha niż kopie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję zakupu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/hit-2013-uniwersal...705820652.html szara mi sie podoba ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- z czystej ciekawości kiedy zaczynacie wielkie pranie rzeczy dla maluchów? Bo wydaje mi się że teraz to jeszcze bez sensu bo się zakurzą ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pranie... w styczniu raczej jak już będe na zwolnieniu.
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
My łóżeczko już mamy po Amelce ale materacyk chcemy nowy kupić. No i zdecydowaliśmy, że kupimy dla dziewczyn łóżko piętrowe. Amelka będzie tam już spała, a malutka jak będzie mieć dwa latka. Dolne łóżko ma barierę zabezpieczającą. Pod tym łozkiem jest jeszcze coś w rodzaju wyciąganej szuflady. A tymczasem jest to tapczan. Bedą miały gdzie umiejscowić koleżankę na imprezę pidżamową
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o materac to my kupiliśmy taki zestaw: http://babynet.pl/materacyk-fiki-mik...cm-p-5760.html
a łożeczko będziemy zamawiać u stolarza, bo wymyśliłam, że chcę z płaskimi szerokimi szczebelkami a na necie mało co mi sie podoba;p
#1733 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo fajna torba! ja zacznę to wszystko prać pod koniec stycznia, myślę, że wcześniej też nie ma co ![]() ![]() a do prania używa się płynu/proszku dla dzieci i do płukania też są jakieś dla dzieci??? ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
moja gin mi mówiła, że od około 30 tyg to już nie ma co liczyć na kopniaczki bo dziecko nie ma miejsca, będzie się tylko lekko przekręcać ![]()
![]() |
#1734 |
Moderator
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Super ![]() Myślałam, że tylko nam tak odwaliło, że mamy już łóżeczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj jakoś nie mam humoru ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pracuje w Przedszkolu i Natalki to zawsze takie bystre mądre dziewczynki i tak też jest z moją ![]() ![]() Także śmiało możesz dać Natalia ![]() Ja też się nie waże zbyt często................jak weszłam na wage miesiąc temu załamałam się i przystopowałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Witajcie niedzielnie Mamusie!!!
No i gdzie te dziewczynki? Chyba tak chłopięcego wątku to na WIZAŻU jeszcze nie było ![]() ![]() Ależ ten czas leci, za chwilę wszystkie na wątku będziemy za połową ciąży - szaleństwo ![]() ![]() Fajne jesteście, wiecie? ![]() U mnie dalej skurcze i twardnienia, więc oszczedzam sie jak mogę, ale wiadomo że z trzylatką w domu to trochę ciężkie ![]() Dziewczyny mam pytanie - badacie piersi w ciazy?? Zawsze w listopadzie szłam na usg i teraz nie wiem czy iść. Po porodzie, to pewnie dopiero jak skończę karmić (czyli po roku, bo tyle zamierzam). Jak to jest u Was?? W środę mam usg połowkowe - zaczynają się nerwy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Trisdom fajny filmik
![]() Castia ![]() virginia mój gin też nic od siebie nie powie ![]() ![]() bebe97 dzięki za linki ![]() mmhym ja nie mam filcu w takich kolorach ![]() ![]() ![]() runaway_star gratuluję ![]() ag9 też mi się wydaje że mam bardziej wodnisty ale obserwuje czy coś się złego dzieje czy nie. Jak na razie dzidzia kopie ![]() ![]() Enia_ gratuluję ![]() side85 super Ci się ta aukcja udała! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
magduś2......................ja po 30tygodniu a raczej po 35 chyba jakoś to nie czułam kopniaków co całe dziecko przemieszczające się z jednej strony brzucha na drugą
![]() Miałam tak zniekształcony brzuch czasami że aż dziwnie to wyglądało ![]() Córcia wypychała mi najczęściej główkę bo była położoną pośladkowo głową do góry do samego porodu a nieraz poczułam jak wypycha rączkę czy nóżkę ![]()
#1740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:d
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.