![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
w końcu znalazłam malutką rodzinną firmę, która zrobiła mi okna ktore sama zaprojektowałam ![]() więc naprawdę warto szukać A pokażesz mi projekt swojego domku? bo Twojego to jeszcze nie widziałam ![]() co do piwa,padłam dziadzia ![]() ![]() nie wiem o co chodzi z tym piwem ale u nas to samo, obsesja, TZ pije sporadycznie ale jak mały zobaczy to szał po prostu, podobnie jak widzi puszkę z colą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
DEBRAH, NANCY, ja Was pogodze, bo moj Kuba robi obie te rzeczy, o ktorych mowicie :P
Zdarza mu sie bardzo mocno ciagnac (szczegolnie w nocy) i smyranie po drugim uu tez jest obecne. Tego drugiego po prostu nie znosze, wiele jestem w stanie zniesc, ale cos takiego sprawia mi, nie wiem, fizyczny bol??? Okropnosc. ELLMI, nie moge z Fifka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na razie "oknoplus" i jakaś taka mniej znana "tradycja" i jest między nimi różnica jakieś 5 tysięcy, ale jakoś boje się takich mało znanych firm, no nie wiem ![]() a co do projektu, to jak sobie przypomnę jak się nazywał, to znajdę gdzieś, bo miałam w zakładkach, ale mi coś zjadło
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My już po zakupach,było całkiem fajnie- o ile można tak powiedzieć o zakupach ![]() Kupiłam małemu dwie fajne husty pod szyjke za 10 zł i piramide do układania za 13zł. Mały w drodze powrotnej przysnął,wróciliśmy do domu,wypił mleko i śpi od tej pory. Jutro mąż jedzie i wiecie że już mi go brakuje ![]() ![]() Debrah-po prostu zmęczenie materiału. Dziś już lepiej ![]() Elllmi- ja kupiłam Oskarowi tą taczke w carrefourze za 16 zł i do tego mu wzięłam zestaw do piaskownicy za 12 zł więc razem wyszło 28 zł czyli 2 zł taniej jak w biedronce ![]() Ku.wa interes życia zrobiłam jak nic ![]() Misiaeel-on tam cały czas czymś rzucał ![]() ![]() Pisałyście o puszkach z piwem... Jak mój mąż otwiera piwo to Oskar przy nim staje i po magicznym "psssyt" robi "aaaa" ![]() ![]() I też lubi bawić się tą zawleczką ![]() Natomiast jak mój tata pije z butelki to Oskar staje przy nim i wkłada palucha do środka potem go oblizując (na szczęście nie sięga do piwa)albo podtyka tacie pod nos że ma pić ![]() To chyba tyle miałam napisać. Aaa dziś w biedronce jakiś gościu do mnie "cześć słoneczko" -udałam że nie słyszę i poszłam dalej a ten jeszcze próbował podbić "rozmowę" i dowalił "smacznego jajka" -no to powiedziałam "wzajemnie" i poszłam dalej. Mąż z małym był dalej bo coś tam oglądali. Jakby on to słyszał to dałby mu jajka i wszystko ![]()
#1715 |
Zakorzenienie
|
TŻ z młodym drzemkują, a mi się nudzi
szukam wiatrówki dla młodego, bo kurteczki, które ma są już za ciepłe i w niektóre dni nie miałam mu co założyć; widziałam w F&F nawet fajną, ale 49zł, to chyba trochę drogo jak na tak cienką kurteczkę jutro będę, to zobaczę, bo cały sprzęt do piaskownicy mamy, więc w sumie same taczki by się tylko przydały
#1716 |
Zakorzenienie
|
Mala- to widze,że to nie tylko moje dziecko tak reaguje na browarka
![]() ellmi, ja kupiłam wiatróweczkę w h&m śliczna jest i świetnie się pierze mi też się nudzi, mąż wziął Groszka na wiejską ligę piłki noznej i nie ma ich już ponad 2 godziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czemu taczki? (mówi się u was w liczbie mnogiej?) u nas mówi się taczka ![]()
![]() |
#1718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- jak przeglądam wizaz na telefonie przez aplikację, to jak tam się daje odpowiedz? ![]()
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Nie pomogę bo ja normalnie przez przeglądarkę korzystam.
#1720 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46009513]
--------------- oczy ciut lepiej, ale wczoraj tak bolały że padlam spać z Dorotką i nie wiem, co zrobić, bo jutro do pracy a niby lekko tylko spuchnięte, ale wyglądam masakrycznie :/ no i swędzą ciągle[/QUOTE] mam nadzieję, że to Ci zaraz zejdzie ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46011073]A miałam wam pisać, adidaski granatowe które dla Dorotki miałam odkładam na półkę ![]() http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/328333 też 19, ale szersze, trochę wyższe, zakłada się super i dobrze się trzymają, mięciutkie bardzo.[/QUOTE] śliczne są, oglądałam je ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja jestem załamana bo Tż chyba nie dostanie urlopu w piątek i we wtorek:/ nie wiem więc jak ogarniemy podróż i te święta:/
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Ellmmi- u nas jest 12 okien, wysyłaliśmy do paru firm, aby zrobili nam wycene (zmiescimy się w 10tys) tylko trzeba patrzec na profile i okucia.
Debrah- moja Amelka też tak robi, ale mnie to boli...bo ona tak sciska i szczypie ![]() Ill- heheh ja wlansie przed wczoraj kupiłam identyczną bluzeczke Amelce (tą czerwoną, b.fajna jest) a i dalam 8 zeta;p spaaaaaaaaaaaaaaaać.
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
A czy ja się chwaliłam że mamy w pracy papier??? To znaczy oczywiście chodzi mi o taki do ksero, nie żeby toaletowy, to już byłby luksus maksymalny, ale za to dali mi całą ryzę (to tak na parę dni starcza) a nie 50 kartek i nawet nie bardzo narzekali żeby oszczędzać bo jeszcze nie było przetargu. Z kopertami gorzej, trochę dali ale tu już musiałam wysłuchać opowieści o przetargu. I jeszcze mamy toner do drukarki, i podobno jak się skończy to dostaniemy następny bo są i nie trzeba będzie pisać ręcznie. I spinaczy nie brakuje ani zszywek... A kolega to nawet się chwalił że mu ostatnio dali koszulki do segregatora!
No i najważniejsze - każdy ma kompa, w każdym pokoju jest drukarka i internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |||||||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Dziękujemy za miłe słowa!!! ![]() Cytuję na raty, żeby mi znów nie zjadło połowy Cudo! ![]() Wielkie brawa!!! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do kp to, nie, nie ciągnie, ale od czasu do czasu sprawdza, czy może przygryzać. Mówię wtedy spokojnie, że mnie to boli i że tak nie wolno. Na razie działa. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46009513] oczy ciut lepiej, ale wczoraj tak bolały że padlam spać z Dorotką i nie wiem, co zrobić, bo jutro do pracy a niby lekko tylko spuchnięte, ale wyglądam masakrycznie :/ no i swędzą ciągle[/QUOTE] Współczuję. Miałam zapalenie spojówek tylko raz, ale i tak nieźle dało mi się we znaki. Oby się szybko poprawiło! Cytat:
![]() A co do ciszy - to u nas też zawsze następuje chwila konsternacji i potem lecimy zobaczyć, co jest na rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() U nas też nie było różowo w czwartek i w piątek, ale stwierdziłam, że szkoda moich nerwów i nie będę Starego prosić o to, by robił, co do niego należy. Olałam też przy tym całą swoją robotę w domu. Wczoraj kupił mi róże, niby bez okazji, ale tak naprawdę to ja wiem za co ![]() Cytat:
Ja się dzisiaj widziałam z moją koleżanką z UK, najpierw pojechałyśmy na kawę, a potem zawiozłam ją do nas na obiad. Cudownie było się spotkać. Nawet nie wiedziałam, że aż tak się stęsniłam! Szkoda, że tak krótko i tak rzadko się widujemy. Cytat:
I współczuję braku tz oraz atmosfery w domu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Kuba dzis przeszedl 3x po dwa kroczki
![]() Stal przy stoliku, za wszelka cene chcial sie dostac do kanapy, na ktorej lezaly ekstrasne rzeczy typu portfel, klucze i pilot. Puscil lapke i pocisnął do kanapy - a gibal sie jakby co najmniej halny wial ![]() I tak 3x pod rzad! za pierwszym razem tylko ja widzialam jego wyczyny, a potem tesc przylecial. Dobrze, ze byl, bo by mi jeszcze nie uwierzyli :P Potem sie wywrocil i odechcialo mu sie szalenstw - jak sie chcial przemiescic do schodzil do bezpiecznych czworakow :P Do chodzenia jeszcze daleko, ale dziecie rozpustne sie robi, bo puszczac sie zaczyna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-13 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a chyba nic się nie zmieni bo nawet się pytali, czy może by w sobotę przyszedł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super to opisałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Kija, kocham cię! i jak ja cię doskonale rozumiem ![]() ![]() Cytat:
noooo rewelacja! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |||||
Zakorzenienie
|
No to jestem
![]() ![]() ![]() stoi i przy drzwiach i buczy taaaaaaam taaaaaaaam, no i wyjdz tu człowieku jak wiatr i pada ![]() mnie tez ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46009513] skuś się, taczka fajna rzecz, myśmy teraz 2latkowi na 2 ur kupowali, szał ![]() ![]() opona też mi się podoba ![]() --------------- oczy ciut lepiej, ale wczoraj tak bolały że padlam spać z Dorotką i nie wiem, co zrobić, bo jutro do pracy a niby lekko tylko spuchnięte, ale wyglądam masakrycznie :/ no i swędzą ciągle[/QUOTE]o kurcze, ale Cie dopadło, moze jakiegos makijaza smokiajs zrób ![]() ![]() Cytat:
![]() A Leos klasa sama w sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U nas to samo. Jak ktoś wychodzi, a ona musi zostać, to jest płacz, stanie przy drzwiach i ogólna kiepścizna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wlasnie, bo sie nie chwaliłam, ostatnio mnie babka z tablicy w czambuko zrobiła, kase przelałam, kurtka nie przyszła ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wstawiam sie z dzieciem do k. ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-04-13 o 20:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tyyyle dobra, nie wiem czy ogarniesz Cytat:
![]() no to coś mi się wydaje, że na wielkanoc zająca już będzie gonił ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46017202]Kija, kocham cię! i jak ja cię doskonale rozumiem ![]() ![]() no raczej nie, papieru ci u nas dostatek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może uda mi się tym razem Wam pokazać Hannę na koniu ![]()
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Ultra mnie nie kręci, to tylko taki pozytywny szok bo wiesz - nigdy nie było...
![]() ![]() Co do kopert - w pt sprzątałam w biurku i znalazłam jedną zostawioną na pamiątkę. Jakaś jednostka przysłała pismo, taka długa wąska koperta jakie wysyłają banki była przerobiona na zwykłą krótką poprzez poklejenie taśmą a nadawca i odbiorca przekreśleni i wpisani obok nowi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
Czytam Was i jakoś nie umiem się wbić,obco się czuje po takiej nieobecności ![]() Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa ![]() Blanka dzisiaj w zabawkach znalazła smoczki dwa. W związku z tym tak wygladala jej radość http://m.youtube.com/?#/watch?v=nuKAFSZQrEQ ![]() ![]() Ściskam Was mocno! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, co do tablicy, to jak robiłaś babce przelew, to masz jej dane; może napisz jej jakiegoś maila, że dane masz i zgłosisz gdzie trzeba
jaka słodka różowiutka ![]()
#1736 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
http://m.youtube.com/?#/watch?v=nuKAFSZQrEQ
A teraz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
no co Ty, jak ona ma taką buźkę, że od razu widać, że dziewczynka
fewciu, to samo ![]()
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.