Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-12, 18:17   #1681
YellowSheep
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Mamy kroczki!!!

Młody chodził za rączkę, potem dałam mu jego kocyk i on sobie go trzymał i ja niby też, potem chodził sam i trzymał się kocyka a później już robił kroczki bez niczego
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:55   #1682
nafiyqa
Zakorzenienie

YELLOW, gratulacje dla Oliego!!

Zapomnialam wczoraj - pasidelko mnie rozlozylo na lopatki

Kurde, jak TZ poszedl z malym na dwor to zaszedl do t.i koniec koncow nie widzialam Kubelka 6h!!! Pierwszy raz odkad jest na swiecie!
Ale dziwnie mi bylo, gnalam do nich jakby skrzydla miala
A dzis t.zostaje z Kuba, a my z TZ wychodzimy, ale jakos srednio mi sie chce...
Jutro standard - przy stole

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 20:00   #1683
Kija80
Zadomowienie

Ill ja tam nie wiem czy to jakiś lotus czy inne cudo, jeszcze tego wszystkiego nie rozkminiłam... Jedno mam takie że wchodzę na outlooka i mogę w kontaktach znaleźć dowolną osobę i wysłać maila, a drugie takie jakby gg. A czy działa nam wizaż? Bo nie sprawdziłam czy zablokowali

Edytowane przez Kija80
Czas edycji: 2014-04-12 o 20:01
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 20:41   #1684
eff8
Zakorzenienie

czesc mamusie

Mikusiowi wychodza 4 zeby naraz i jest niemozliwy nie chce jesc no ale co mu sie dziwic.... Mielismy male przeziebienie w sumie wszyscy w domu smarkalismy no ale naszczescie juz po
Wybaczcie ze jak zwykle ostatnim czasem nie wiem co u Was - wstyd mi ale piszecie tak duzo ze jak bym miala to nadrobic to nic bym nie napisala....

Kupilismy łozko pietrowe, poki co corka spi na dole a za jakis czas pewnie dluzszy ona bedzie na gorze a Miki na dole, poki co dalej mamy 2 pobudki w nocy, a jak bym go za drugim razem nie brala do siebie to by bylo 3 lub wiecej ;/

Buziaki dla Was dla wykonczonej Lady zwlaszcza
Evel dzis sie odezwalam a czemu pytasz ? a wczesniej to sama nie wiem kiedy mam nadzieje ze nie dluzej niz 2 tyg temu...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

i zostawiam Wam cos w klubie

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:16   #1685
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Mamy kroczki!!!

Młody chodził za rączkę, potem dałam mu jego kocyk i on sobie go trzymał i ja niby też, potem chodził sam i trzymał się kocyka a później już robił kroczki bez niczego

I przy okazji dla Hani bokeh też
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ill ja tam nie wiem czy to jakiś lotus czy inne cudo, jeszcze tego wszystkiego nie rozkminiłam... Jedno mam takie że wchodzę na outlooka i mogę w kontaktach znaleźć dowolną osobę i wysłać maila, a drugie takie jakby gg. A czy działa nam wizaż? Bo nie sprawdziłam czy zablokowali
To ja tego gg nie mam
U mnie działa wizaż sesese

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Aaaa i jeszcze.....to raczej trzydniówka u Igiego. No i śpi od 18 na noc!!!! Przed chwilą uu zjadł i śpi dalej więc na bank na noc. Coś czuję że o 3 będzie pobudka ale mąż powiedział że wstanie
Stary 2014-04-12, 21:17   #1686
LadyWhisper
Zakorzenienie

Eff kochana jestes dziekujebuziak dla Ciebie tez

Juz mi lepiej ale z malzem sie dzisiaj tak pozarlam, ze :/ masakra. Upierdliwiec jeden. Ale ok juz, my to pol godz gniewania sie i jest ok. Ale jak na nas to ostro bylo, az pierdyknelam calym praniem ktore zebralam :P szok heh.

Ogladacie Hells Kitchen??? My zakichani z malzem w tym programie a Amaro..... kto by pomyslal, ze on z Sosnowca, zza granicy

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:17   #1687
Ewik86
Zakorzenienie

Hej

Ze dwa tygodnie się chyba nie odzywałam, pierwszy raz miałam tak długą przerwę Nałożyło się kilka spraw:

1. Domcia się rozchorowała. Dostała antybiotyk. Noce były koszmarne - nie mogła spać, bo kaszel i katar jej nie dawały. Poza tym wymiotowała flegmą, dławiła się nią. Kilka razy miałam już pełne gacie prze to. Teraz jest lepiej, ale kaszel dalej się utrzymuje :/

2. Wróciłam do pracy, a tam niespodzianka - przy "moim" biurku i komputerze siedzi inna babeczka i niestety nie mam dostępu do internetu Dla mnie to tragedia okropna, ale na razie nic nie poradzę. Przeprowadzamy się do innej siedziby w poniedziałek i może dostaniemy drugi komputer, ale czy trafi do mnie to nie wiem

Yellow brawa dla Oliego za kroczki

Ja też muszę pochwalić Domcię - od jakiegoś czasu chodziła za rękę, a dziś też robiła samodzielne kroczki Chyba jej się spodobało

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:32   #1688
hope01
Zakorzenienie

Zdrowka dla dzieciaczków

Yellow za kroczki

Pstryku wstawiony filmik mi się nie otwiera - taki ruch wypychający miedzy łopatkami

Eff, Evel fajnie, że napisałyście

Silver ucałuj Darusię

Właśnie Wam miałam pisać, to co Nati, że będą zestawy z Wadera do piasku w Biedrze

Jak pogoda pozwoli to Daduś jutro idzie palmę święcic

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:38   #1689
sylwietta1988
Zakorzenienie

Sobota to i spokoj
Jak jeszcze raz, kiedykolwiek, przyjdzie mi do głowy pochwalic sie przespaną nocą, tudziez grzecznym dzieciem, to błagam sprowadzcie mnie na ziemie za nami noc pełna pobudek, po 8 przestałam liczyc a było dopiero 2,00 dzien pod znakiem złosnika, az sie dziwie, ze nie ma takiego znaku zodiaku z miną najwiekszego na swiecie łobuza patrzył na mnie i robił dokladnie to czego mu nie wolno na podwórku bylismy od 13 do 18 i było równie ciekawie

to sobie ponarzekałam

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Sylwia, to zes sie naczekala na ta idealna nocke

jezeli przydarzyłaby nam sie jeszcze taka jedna to nawet nie pisne słowka, bo w złą godzine chyba

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam się z rana.
Nie było mnie cały tydzień
Te dni były tak męczące że dziś chyba nigdzie nie wychodzę. Odpadłam z wszystkich sił. W tym tyg miałam cztery dni w pracy na 6.00 do 17.00. Masakra.
Mamy w pracy nową kierowniczkę, która kompletnie sobie nie radzi jest zamieszanie że hej...
Do tego znów nam sie laptop zepsuł więc nie mam nawet jak z Wami pisać Nie wiem kompletnie co u Was.

Daria dalej chora...

Tęsknię za Wami.

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
ojeju.... buziaczki zdrówka dla Darii i dla Ciebie skarnie siły
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki : jupi::j upi: oby tak zostało
super
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

U nas noc beznadziejna - duzo pobudek, wiercenia sie. kopanie matki po szyi to najfajniejsza sprawa na swiecie, wiecie? ewentualnie plaskacze w twarz wchodza jeszcze w gre
Nie kumam tych nocy, raz jest niemalze bez pobudek, a kolejna - pobudek sto. Zadnego rytmu, prawidlowosci...

piątunia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:52   #1690
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy kroczki!!!

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
czesc mamusie

Mikusiowi wychodza 4 zeby naraz i jest niemozliwy nie chce jesc no ale co mu sie dziwic.... Mielismy male przeziebienie w sumie wszyscy w domu smarkalismy no ale naszczescie juz po
Wybaczcie ze jak zwykle ostatnim czasem nie wiem co u Was - wstyd mi ale piszecie tak duzo ze jak bym miala to nadrobic to nic bym nie napisala....

Kupilismy łozko pietrowe, poki co corka spi na dole a za jakis czas pewnie dluzszy ona bedzie na gorze a Miki na dole, poki co dalej mamy 2 pobudki w nocy, a jak bym go za drugim razem nie brala do siebie to by bylo 3 lub wiecej ;/

Buziaki dla Was dla wykonczonej Lady zwlaszcza
Evel dzis sie odezwalam a czemu pytasz ? a wczesniej to sama nie wiem kiedy mam nadzieje ze nie dluzej niz 2 tyg temu...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

i zostawiam Wam cos w klubie
oby te zebole szybko wyszły
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Ja też muszę pochwalić Domcię - od jakiegoś czasu chodziła za rękę, a dziś też robiła samodzielne kroczki Chyba jej się spodobało

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Zdrowka dla dzieciaczków

Yellow za kroczki

Pstryku wstawiony filmik mi się nie otwiera - taki ruch wypychający miedzy łopatkami

Eff, Evel fajnie, że napisałyście

Silver ucałuj Darusię

Właśnie Wam miałam pisać, to co Nati, że będą zestawy z Wadera do piasku w Biedrze

Jak pogoda pozwoli to Daduś jutro idzie palmę święcic
też idziemy

a u nas. wypad udany, było super. Hania się wyhasała, wybawiła, była masa dzieci w różnym wieku. organizowali gry i zabawy. nawet wsiadła na chwilę na konika i się przejechała
chciałam wam zdjęcia pokazać, ale nie mogę dodać

a i Ultra piękne Wy!

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:55   #1691
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Pierwsza nocka przespana w calosci - od 21 do 6, pozniej napila sie troszke mleczka i pospala do 8 Oby tak juz zostalo

Sylwietta jak bede miala jakies zdjecie to wkleje, a Ty? Pokazesz sie?

jutro sie pokaze
brawa za noc

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Zrobilam przemeblowanie w salonie, tzn biuro meza wynioslam do jadalnio suszarni w przyszlym miesiacu koncze salon bo juz mam dosc tego ze nie ma zadnych dodatkow i jest szarobury, a ja se zaszaleje - dodatki beda turkusowe!!! A co.

czekamy na foto
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Poza tym chyba apetyt się Młodej trochę poprawił, bo nawet obiadki wciąga. Nie za dużo, ale poprawa jest.

Teraz Mała śpi, tz zaraz będzie gotował (dziś baba ziemniaczana, nie wiem, czy lubicie, ale ja bardzo!), a potem znów na dwór. Jutro przyjeżdża moja bardzo dobra koleżanka. Nie widziałyśmy się prawie 4 lata, bo ona na stałe mieszka w UK, więc już nie mogę się doczekać spotkania.

Buziaki dla chorowitków i uściski dla zmęczonych mamuś
Jeszcze się Wam pokażemy, bo dawno nic nie wstawiałam

Miłego dnia
fajne babki
udanego spotkania

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Dziś kupilam w ciuchach Antoniowi 3 pary spodni, kurteczke wiatrówkę, i druga ocieplana nexta i dla siebie bluzkę...wszystko za 18,40
dlaczego mi to robisz
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany
super gosc

Cytat:
UWAGA! Apropo,od przyszłego chyba tygodnia..nie pamiętam a nie mam gazetki-będzie w biedronce zestaw ogrodniczy dla chłopców i dziewczynek za 30zl...z taczką jeden...drugi typ taki wózek a trzeci to chyba ciężarówka i wszytskie będą z przyborami do piaskownicy

jak kupie to bedzie jego 4 zestaw piaskownicowy, ale chyba jednak sie skusze bo taczek jeszcze nie ma

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2014-04-13 o 21:48
Stary 2014-04-12, 22:04   #1692
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy kroczki!!!

super, gratulacje wielkie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
YELLOW, gratulacje dla Oliego!!

Zapomnialam wczoraj - pasidelko mnie rozlozylo na lopatki

Kurde, jak TZ poszedl z malym na dwor to zaszedl do t.i koniec koncow nie widzialam Kubelka 6h!!! Pierwszy raz odkad jest na swiecie!
Ale dziwnie mi bylo, gnalam do nich jakby skrzydla miala
A dzis t.zostaje z Kuba, a my z TZ wychodzimy, ale jakos srednio mi sie chce...
Jutro standard - przy stole

rosól na sniadanie udanego wyjscia, moze jednak bedziesz sie dobrze bawic
Cytat:
Hej

Ze dwa tygodnie się chyba nie odzywałam, pierwszy raz miałam tak długą przerwę Nałożyło się kilka spraw:

1. Domcia się rozchorowała. Dostała antybiotyk. Noce były koszmarne - nie mogła spać, bo kaszel i katar jej nie dawały. Poza tym wymiotowała flegmą, dławiła się nią. Kilka razy miałam już pełne gacie prze to. Teraz jest lepiej, ale kaszel dalej się utrzymuje :/

2. Wróciłam do pracy, a tam niespodzianka - przy "moim" biurku i komputerze siedzi inna babeczka i niestety nie mam dostępu do internetu Dla mnie to tragedia okropna, ale na razie nic nie poradzę. Przeprowadzamy się do innej siedziby w poniedziałek i może dostaniemy drugi komputer, ale czy trafi do mnie to nie wiem

brawa za kroczki, zdróweczka zycze tak sie wlasnie kiedys zastanawiałam gdzies Ty

MISIAEEL
, fajnie, ze tak miło spedziliscie dzien
Stary 2014-04-12, 22:05   #1693
mala_19kw
Zakorzenienie

Czy ja nie pisałam kiedyś że strzele sobie w łeb? Czemu jeszcze tego nie zrobiłam ?
Moje dziecko było dziś niemożliwe. Tak mi zrył beret że momentami miałam ochotę wyjść i już nie wrócić.
Po prostu Ma-sa.kra .
I przez tydzień będę z nim wyłącznie sama? Baaaardzo udany żart

Jak dobrze pójdzie to jutro bierzemy małego i heja na miasto (jak w tamtą niedzielę <3 ).

Lady-miałam oglądać we wtorek ale zapomniałam,za to dziś była powtórka i udało mi się uchwycić moment. Bardzo mi się podoba,szczególnie jak po nich jedzie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 22:18   #1694
sylwietta1988
Zakorzenienie

Oho dziec mi sie wierci, wierzga, skrzeczy- noc sie zapowiada fantastiko

MAŁA, tez czasami mam takie odczucia co do zwiania z pola widzenia małego alez nam sie trafiły egzemplarze

to lecem
Stary 2014-04-12, 22:25   #1695
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ja nie pisałam kiedyś że strzele sobie w łeb? Czemu jeszcze tego nie zrobiłam ?
Moje dziecko było dziś niemożliwe. Tak mi zrył beret że momentami miałam ochotę wyjść i już nie wrócić.
Po prostu Ma-sa.kra .
I przez tydzień będę z nim wyłącznie sama? Baaaardzo udany żart

Jak dobrze pójdzie to jutro bierzemy małego i heja na miasto (jak w tamtą niedzielę <3 ).

Lady-miałam oglądać we wtorek ale zapomniałam,za to dziś była powtórka i udało mi się uchwycić moment. Bardzo mi się podoba,szczególnie jak po nich jedzie
podobno w kogoś rybą rzucił?
A Oskar z taczkami słodki

ja oglądam na tvn style matki za kratami i siedzę i wyję

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 22:33   #1696
Debrah
Zakorzenienie

Mala - co się działo?
Ultra - piękne wy!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 22:43   #1697
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany

Cytat:
UWAGA! Apropo,od przyszłego chyba tygodnia..nie pamiętam a nie mam gazetki-będzie w biedronce zestaw ogrodniczy dla chłopców i dziewczynek za 30zl...z taczką jeden...drugi typ taki wózek a trzeci to chyba ciężarówka i wszytskie będą z przyborami do piaskownicy

dobrze, że mówisz

czy tylko mnie denerwuje nowa strona Biedronki?
Cytat:
Mamy kroczki!!!

kl aski:
Cytat:
Hej

biedna Domcia tulę mocno oby jak najszybciej wyzdrowiała
obyś dostała nowy komputer z netem, cobyś mogła z nami pisać
za kroczki
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

a u nas. wypad udany, było super. Hania się wyhasała, wybawiła, była masa dzieci w różnym wieku. organizowali gry i zabawy. nawet wsiadła na chwilę na konika i się przejechała
chciałam wam zdjęcia pokazać, ale nie mogę dodać
ale fajnie Wam dzisiaj było
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
apropos piaskownicy- do tej pory dziec mial piasek tylko zrzucony na boku bo na szybcika było robione, teraz mam pomysła- opone od ciagnika/traktora (jak zwał tak zwał) mu załatwie, taka o srednicy 1,80 w poniedziałek sie wybiore do wulkanizatora bo widziałam ostatnio taką zapomnianą u niego
jaka Ty pomysłowa babeczka jesteś

Ultra

tż gotuje, w kuchni sajgon :/ ale się nie wtrącam

pytanie mam do mam kp, czy Was dzieci też tak ciągną na sutki podczas karmienia? Ja już nie mogę wytrzymać, ostatnio się nasiliło tak, że podczas karmienia mam świeczki w oczach :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 22:47   #1698
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

dobrze, że mówisz

czy tylko mnie denerwuje nowa strona Biedronki?

kl aski:

biedna Domcia tulę mocno oby jak najszybciej wyzdrowiała
obyś dostała nowy komputer z netem, cobyś mogła z nami pisać
za kroczki

ale fajnie Wam dzisiaj było

jaka Ty pomysłowa babeczka jesteś

Ultra

tż gotuje, w kuchni sajgon :/ ale się nie wtrącam

pytanie mam do mam kp, czy Was dzieci też tak ciągną na sutki podczas karmienia? Ja już nie mogę wytrzymać, ostatnio się nasiliło tak, że podczas karmienia mam świeczki w oczach :/
Nie, moja w ogóle nie ciągnie
Za to ma inną zachciankę. Zawsze drugą rączkę wsadza w miseczkę stanika, i często jeszcze..łapie pęsetowo za sutek i tak sobie trzyma dziwne to. Próbuję zabierać rączkę, zajmować czymś innym, ale ciężko to idzie.
Stary 2014-04-12, 23:05   #1699
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Za to ma inną zachciankę. Zawsze drugą rączkę wsadza w miseczkę stanika, i często jeszcze..łapie pęsetowo za sutek i tak sobie trzyma dziwne to. Próbuję zabierać rączkę, zajmować czymś innym, ale ciężko to idzie.
to masz ciekawie
mój właśnie ciągnie, właściwie to tak, jakby chciał wyssać mleczko do ostatniej kropli
Stary 2014-04-12, 23:17   #1700
Debrah
Zakorzenienie

A jak reagujesz na to?
Ciągnie od razu czy pod koniec jedzenia?

Dziewczyny, potrzebuję się poradzić. Klub.
Stary 2014-04-12, 23:23   #1701
nancykenator
Zakorzenienie

pod koniec raczej ale czasem przez cały czas karmienia. Nie sądzę, żeby robił to specjalnie i właściwie nie wiem, jak reagować :/ najgorzej jest jak zasypia wtedy zdecydowanie bardziej odczuwam
Stary 2014-04-13, 07:59   #1702
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Mamy kroczki!!!

nooo gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
noo wizaż najważniejszy

Cytat:
Hej

zdrówka i brawa za chodzenie!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

jak kupie to bedzie jego 4 zestaw piaskownicowy, ale chyba jednak sie skusze bo taczek jeszcze nie ma

apropos piaskownicy- do tej pory dziec mial piasek tylko zrzucony na boku bo na szybcika było robione, teraz mam pomysła- opone od ciagnika/traktora (jak zwał tak zwał) mu załatwie, taka o srednicy 1,80 w poniedziałek sie wybiore do wulkanizatora bo widziałam ostatnio taką zapomnianą u niego

skuś się, taczka fajna rzecz, myśmy teraz 2latkowi na 2 ur kupowali, szał a P. nie był do prezentu przekonany
opona też mi się podoba

---------------
oczy ciut lepiej, ale wczoraj tak bolały że padlam spać z Dorotką
i nie wiem, co zrobić, bo jutro do pracy a niby lekko tylko spuchnięte, ale wyglądam masakrycznie :/ no i swędzą ciągle
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 09:24   #1703
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane
Fewcia, super wieści

Yellow brawa za kroczki

u mnie dalej jaja z ciśnieniem, pisałam @ do gina mowi ze to nie groźne
no nie wiem wczoraj mąż mnie próbował reanimowoć seksem i po dobrym orgazmie miałam 105 na 60 :rotlf:
do tego zimno mi jak diabli i jakaś taka do dupy jestem

w środę wyjeżdzamy na urlop na tydzień, mam nadzieję,że może odpoczne to będzie inaczej

dziewczyny ,wstyd się przyznać ja tu uprawiam wizazing, młody się bawi, nagle podejrzana cisza a ten gałganek wyiągnął z segregatora na śmieci puszkę po piwie i wypil kapkę
szaja Twój wątek o wybrykach dzieci kiedy jest cisza jest genialny, my wiemy,że kiedy cisza to natychmiast trzeba lecież z odsieczą
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 09:36   #1704
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Cześć Kochane moje

Chciałam się tylko nieśmiało powiedzieć że wczoraj byłyśmy u ortopedy. Miałam nóż na ramieniu i bałam się okropnie. Ale usłyszałam magiczne "leczenie zakończone". Mamy zdrowe bioderka!

Ponad to kończymy konsultacje w wiadomej sprawie i widzę światełko w tunelu.

Nie mam na nic czasu,przygotowuje po godzinach dzieciaki do egzaminu,chodzę na kurs doskonalący,wieczorami korepetycje i normalnie nie mam na nic czasu.

Tak strasznie za Wami tęsknię,nie wiem co u Was i u Waszych Pociech Postaram się wieczorem poczytać.

Cytat:
Karmimy lalę.

Fewcia:
Cudna!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Fewciu, bardzo się cieszę

Boże
Straszne!

Cytat:
Witam się z rana.
Te dni były tak męczące że dziś chyba nigdzie nie wychodzę. Odpadłam z wszystkich sił. W tym tyg miałam cztery dni w pracy na 6.00 do 17.00. Masakra.
Mamy w pracy nową kierowniczkę, która kompletnie sobie nie radzi jest zamieszanie że hej...
Do tego znów nam sie laptop zepsuł więc nie mam nawet jak z Wami pisać Nie wiem kompletnie co u Was.

Daria dalej chora...

Tęsknię za Wami.

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Zdrówka dla Darusi

Cytat:

Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki oby tak zostało
Super!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46000457]Z punktu widzenia rozwoju motoryki małej to świetnie, rozwija zdolności manipulacyjne, ćwiczy rękę. Agatka tak miała

Ja w łazience mam dekory, które mój szwagier przykleił do góry nogami, a mężowi wmówił, że tak ma być! a w kuchni przykleił border tak, że olał wzór...

ooo :/

a teściowa co na to?

Zdrówka dla malutkiej no i odpocznij chociaż troszkę![/QUOTE]

Chyba bym zabiła za taki numer U mnie teść się ze mną kłócił, że chyba jestem głupia, bo mam płytki imitujące cegiełki i kazałam położyć normalnie poziomo, a ten żeby nie docinać na brzegach próbował mi położyć w pionie I do wszystkiego próbował się w mieszać przy remoncie, normalnie wyrocznia dizajnu

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Miłego dnia
Pięknoty!

Cytat:
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany

Cytat:
Mamy kroczki!!!

Wspaniale!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Ciągnie, raz nawet jak puścił sutka, który mu przejechał po policzku, zobaczyłam krwawy ślad Ale nie da się oduczyć, je z 15 razy na dobę

U mnie w ciuchach cała masa ślicznych dziewczynkowych ubranek, czasem się zastanawiam czy nie wziąć czegoś, może któraś by chciała. Następnym razem wezmę

Michał dziś chyba tylko raz się obudził, o 23.30, a następne karmienie o 6.30 i pobudka. Chyba że nie zarejestrowałam jakiegoś.
Wystawiłam negatywa za ten kask, a ten bezczel sprzedawca po godzinie wysłał prośbę o unieważnienie. Taaaa jasne. Jak świnia niebo zobaczy uniewaznienie.

Miś ma drzemkę, mąż też a ja kawę piję bo ledwie na oczy patrzę.
Buziaki! Miłej niedzieli!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:05   #1705
elllmi
Zakorzenienie

hej

pokłóciłam się wczoraj z TŻ, co za kreaturaaaaaazrobil i nam wycenę okien do domu i wg mnie można było obniżyć koszty, ale nie, bo przecież wielkie przesuwane drzwi to priorytet

a tak poza tym wczoraj było paskudnie za oknem, więc cały dzień w domu i pod wieczór z Filipa wyszło wszystko co najgorsze

Cytat:

Daria dalej chora...

Cytat:
Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki : jupi::j upi: oby tak zostało

oby nie było jak u dziewczyn

Cytat:
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany
niby taki duży się wydaje, ale ten smoczuś jeszcze takiego dzidziusia z niego robi
ja też szukałam wszędzie taczek, ale nic nie mogłam znaleźć i właśnie widziałam, że w biedronie będą

Cytat:
Mamy kroczki!!!
Cytat:

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny ,wstyd się przyznać ja tu uprawiam wizazing, młody się bawi, nagle podejrzana cisza a ten gałganek wyiągnął z segregatora na śmieci puszkę po piwie i wypil kapkę

u nas Filip też ma jakieś dziwne upodobania do puszek po piwie, bo jak tylko widzi, że mój tata sobie otwiera, to leci do niego żeby tą zawleczką ruszać i w końcu wrzucić do środka; wtedy jest zadowolony i wraca do swojej zabawy
a jak byłam z nim kiedyś w sklepie i mówię, że choć kupimy jakiś soczek; idziemy wzdłuż regału z napojami, a ta łajza mała od razu do puszek z piwem i się drze "dziadzia, dziadzia"

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U mnie teść się ze mną kłócił, że chyba jestem głupia, bo mam płytki imitujące cegiełki i kazałam położyć normalnie poziomo, a ten żeby nie docinać na brzegach próbował mi położyć w pionie I do wszystkiego próbował się w mieszać przy remoncie, normalnie wyrocznia dizajnu
nie wpadłabym na taki pomysł

a co do negatywa, to prawidłowo

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:29   #1706
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też tak robi, czasem sciska bardzo mocno i to boli..

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

pokłóciłam się wczoraj z TŻ, co za kreaturaaaaaazrobil i nam wycenę okien do domu i wg mnie można było obniżyć koszty, ale nie, bo przecież wielkie przesuwane drzwi to priorytet
A ile macie okien w domu?

my za 2-3 tyg okna zamawiamy

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:41   #1707
elllmi
Zakorzenienie

18, w tym 3 ogromne (na przykład jedno zamiast bramy garażowej)

a jak u Was? macie już jakąś wycenę?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 11:12   #1708
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Ellmi no niestety. Dziś nie wiem ile pobudek, płakała przez sen. Ale mleczka nie chciała.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 11:19   #1709
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A miałam wam pisać, adidaski granatowe które dla Dorotki miałam odkładam na półkę niby 19, ale niskie są, źle się wkłada i spadają, moja mama na Zająca fundnęła takie:

http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/328333

też 19, ale szersze, trochę wyższe, zakłada się super i dobrze się trzymają, mięciutkie bardzo.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 11:30   #1710
nafiyqa
Zakorzenienie

Heeeej

Jestem nieprzytomna
:P
Wrocilismy przed 3, Kuba zaliczyl pobudke z wierceniem o 4 i ostatecznie wstalismy o 7. Tzn pierwsze 30min blagalam go o to, zeby znow zasnal :P
W koncu po 8 zrobilam mu kaszke, t.dala, a ja poszlam w kime i obudzilam sie o 10:30

Ale bylo faaaaajnie!! Najpierw nudy w stylu patrzenie jak inni pija drinki, ale potem tany taaaany
TZ byl juz zbyt znieczulony, to kolega wzial mnie w obroty i wirowalismy :P
Nie wiedzialam,ze po soku porzeczkowym i grejpfrutowym jest taaaki kop

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości