|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Mamy kroczki!!!
Młody chodził za rączkę, potem dałam mu jego kocyk i on sobie go trzymał i ja niby też, potem chodził sam i trzymał się kocyka a później już robił kroczki bez niczego
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
YELLOW, gratulacje dla Oliego!!
![]() Zapomnialam wczoraj - pasidelko mnie rozlozylo na lopatki Kurde, jak TZ poszedl z malym na dwor to zaszedl do t.i koniec koncow nie widzialam Kubelka 6h!!! Pierwszy raz odkad jest na swiecie! Ale dziwnie mi bylo, gnalam do nich jakby skrzydla miala A dzis t.zostaje z Kuba, a my z TZ wychodzimy, ale jakos srednio mi sie chce... Jutro standard - przy stole ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Ill ja tam nie wiem czy to jakiś lotus czy inne cudo, jeszcze tego wszystkiego nie rozkminiłam... Jedno mam takie że wchodzę na outlooka i mogę w kontaktach znaleźć dowolną osobę i wysłać maila, a drugie takie jakby gg. A czy działa nam wizaż? Bo nie sprawdziłam czy zablokowali
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-04-12 o 20:01 |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
czesc mamusie
![]() Mikusiowi wychodza 4 zeby naraz i jest niemozliwy nie chce jesc no ale co mu sie dziwic.... Mielismy male przeziebienie w sumie wszyscy w domu smarkalismy no ale naszczescie juz po ![]() Wybaczcie ze jak zwykle ostatnim czasem nie wiem co u Was - wstyd mi ale piszecie tak duzo ze jak bym miala to nadrobic to nic bym nie napisala....Kupilismy łozko pietrowe, poki co corka spi na dole a za jakis czas pewnie dluzszy ona bedzie na gorze a Miki na dole, poki co dalej mamy 2 pobudki w nocy, a jak bym go za drugim razem nie brala do siebie to by bylo 3 lub wiecej ;/ Buziaki dla Was ![]() Evel dzis sie odezwalam a czemu pytasz ? a wczesniej to sama nie wiem kiedy mam nadzieje ze nie dluzej niz 2 tyg temu...---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- i zostawiam Wam cos w klubie
|
#1685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I przy okazji dla Hani bokeh też ![]() ![]() Cytat:
U mnie działa wizaż sesese ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Aaaa i jeszcze.....to raczej trzydniówka u Igiego. No i śpi od 18 na noc!!!! Przed chwilą uu zjadł i śpi dalej więc na bank na noc. Coś czuję że o 3 będzie pobudka ale mąż powiedział że wstanie
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Eff kochana jestes dziekuje
buziak dla Ciebie tez ![]() Juz mi lepiej ale z malzem sie dzisiaj tak pozarlam, ze :/ masakra. Upierdliwiec jeden. Ale ok juz, my to pol godz gniewania sie i jest ok. Ale jak na nas to ostro bylo, az pierdyknelam calym praniem ktore zebralam :P szok heh. Ogladacie Hells Kitchen??? My zakichani z malzem w tym programie a Amaro..... ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ze dwa tygodnie się chyba nie odzywałam, pierwszy raz miałam tak długą przerwę Nałożyło się kilka spraw:1. Domcia się rozchorowała. Dostała antybiotyk. Noce były koszmarne - nie mogła spać, bo kaszel i katar jej nie dawały. Poza tym wymiotowała flegmą, dławiła się nią. Kilka razy miałam już pełne gacie prze to. Teraz jest lepiej, ale kaszel dalej się utrzymuje :/ 2. Wróciłam do pracy, a tam niespodzianka - przy "moim" biurku i komputerze siedzi inna babeczka i niestety nie mam dostępu do internetu Dla mnie to tragedia okropna, ale na razie nic nie poradzę. Przeprowadzamy się do innej siedziby w poniedziałek i może dostaniemy drugi komputer, ale czy trafi do mnie to nie wiem ![]() Yellow brawa dla Oliego za kroczki Ja też muszę pochwalić Domcię - od jakiegoś czasu chodziła za rękę, a dziś też robiła samodzielne kroczki Chyba jej się spodobało
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla dzieciaczków
Yellow za kroczki ![]() Pstryku wstawiony filmik mi się nie otwiera - taki ruch wypychający miedzy łopatkami Eff, Evel fajnie, że napisałyście Silver ucałuj Darusię ![]() Właśnie Wam miałam pisać, to co Nati, że będą zestawy z Wadera do piasku w Biedrze Jak pogoda pozwoli to Daduś jutro idzie palmę święcic
|
|
|
|
#1689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sobota to i spokoj
![]() Jak jeszcze raz, kiedykolwiek, przyjdzie mi do głowy pochwalic sie przespaną nocą, tudziez grzecznym dzieciem, to błagam sprowadzcie mnie na ziemie za nami noc pełna pobudek, po 8 przestałam liczyc a było dopiero 2,00 z miną najwiekszego na swiecie łobuza patrzył na mnie i robił dokladnie to czego mu nie wolno na podwórku bylismy od 13 do 18 i było równie ciekawie to sobie ponarzekałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1690 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a u nas. wypad udany, było super. Hania się wyhasała, wybawiła, była masa dzieci w różnym wieku. organizowali gry i zabawy. nawet wsiadła na chwilę na konika i się przejechała ![]() chciałam wam zdjęcia pokazać, ale nie mogę dodać ![]() a i Ultra piękne Wy!
|
|
#1691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa za noc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() udanego spotkania Cytat:
super gosc ![]() Cytat:
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-04-13 o 21:48 |
|||||
|
|
|
#1692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() MISIAEEL, fajnie, ze tak miło spedziliscie dzien
|
|||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja nie pisałam kiedyś że strzele sobie w łeb? Czemu jeszcze tego nie zrobiłam ?
Moje dziecko było dziś niemożliwe. Tak mi zrył beret że momentami miałam ochotę wyjść i już nie wrócić. Po prostu Ma-sa.kra . I przez tydzień będę z nim wyłącznie sama? Baaaardzo udany żart ![]() Jak dobrze pójdzie to jutro bierzemy małego i heja na miasto (jak w tamtą niedzielę <3 ). Lady-miałam oglądać we wtorek ale zapomniałam,za to dziś była powtórka i udało mi się uchwycić moment. Bardzo mi się podoba,szczególnie jak po nich jedzie
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Oho
dziec mi sie wierci, wierzga, skrzeczy- noc sie zapowiada fantastiko ![]() MAŁA, tez czasami mam takie odczucia co do zwiania z pola widzenia małego alez nam sie trafiły egzemplarze ![]() to lecem |
|
|
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Oskar z taczkami słodki ja oglądam na tvn style matki za kratami i siedzę i wyję
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Mala - co się działo?
Ultra - piękne wy! |
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tylko mnie denerwuje nowa strona Biedronki? Cytat:
![]() kl aski:Cytat:
tulę mocno oby jak najszybciej wyzdrowiała ![]() obyś dostała nowy komputer z netem, cobyś mogła z nami pisać za kroczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ultra tż gotuje, w kuchni sajgon :/ ale się nie wtrącam ![]() pytanie mam do mam kp, czy Was dzieci też tak ciągną na sutki podczas karmienia? Ja już nie mogę wytrzymać, ostatnio się nasiliło tak, że podczas karmienia mam świeczki w oczach :/ |
|||||
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ma inną zachciankę. Zawsze drugą rączkę wsadza w miseczkę stanika, i często jeszcze..łapie pęsetowo za sutek i tak sobie trzyma |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój właśnie ciągnie, właściwie to tak, jakby chciał wyssać mleczko do ostatniej kropli
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
A jak reagujesz na to?
Ciągnie od razu czy pod koniec jedzenia? Dziewczyny, potrzebuję się poradzić. Klub. |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
pod koniec raczej ale czasem przez cały czas karmienia. Nie sądzę, żeby robił to specjalnie i właściwie nie wiem, jak reagować :/ najgorzej jest jak zasypia wtedy zdecydowanie bardziej odczuwam
|
|
|
|
#1702 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka i brawa za chodzenie! Cytat:
skuś się, taczka fajna rzecz, myśmy teraz 2latkowi na 2 ur kupowali, szał a P. nie był do prezentu przekonany opona też mi się podoba ![]() --------------- oczy ciut lepiej, ale wczoraj tak bolały że padlam spać z Dorotką i nie wiem, co zrobić, bo jutro do pracy a niby lekko tylko spuchnięte, ale wyglądam masakrycznie :/ no i swędzą ciągle |
||||
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Fewcia, super wieści Yellow brawa za kroczki u mnie dalej jaja z ciśnieniem, pisałam @ do gina mowi ze to nie groźne no nie wiem wczoraj mąż mnie próbował reanimowoć seksem i po dobrym orgazmie miałam 105 na 60 :rotlf: ![]() do tego zimno mi jak diabli i jakaś taka do dupy jestem w środę wyjeżdzamy na urlop na tydzień, mam nadzieję,że może odpoczne to będzie inaczej dziewczyny ,wstyd się przyznać ja tu uprawiam wizazing, młody się bawi, nagle podejrzana cisza a ten gałganek wyiągnął z segregatora na śmieci puszkę po piwie i wypil kapkę szaja Twój wątek o wybrykach dzieci kiedy jest cisza jest genialny, my wiemy,że kiedy cisza to natychmiast trzeba lecież z odsieczą
|
|
|
|
#1704 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudna! Straszne! ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46000457]Z punktu widzenia rozwoju motoryki małej to świetnie, rozwija zdolności manipulacyjne, ćwiczy rękę. Agatka tak miała ![]() Ja w łazience mam dekory, które mój szwagier przykleił do góry nogami, a mężowi wmówił, że tak ma być! a w kuchni przykleił border tak, że olał wzór... ooo :/ a teściowa co na to? Zdrówka dla malutkiej no i odpocznij chociaż troszkę![/QUOTE] Chyba bym zabiła za taki numer U mnie teść się ze mną kłócił, że chyba jestem głupia, bo mam płytki imitujące cegiełki i kazałam położyć normalnie poziomo, a ten żeby nie docinać na brzegach próbował mi położyć w pionie ![]() Pięknoty! Cytat:
Cytat:
Ale nie da się oduczyć, je z 15 razy na dobę ![]() U mnie w ciuchach cała masa ślicznych dziewczynkowych ubranek, czasem się zastanawiam czy nie wziąć czegoś, może któraś by chciała. Następnym razem wezmę Michał dziś chyba tylko raz się obudził, o 23.30, a następne karmienie o 6.30 i pobudka. Chyba że nie zarejestrowałam jakiegoś. Wystawiłam negatywa za ten kask, a ten bezczel sprzedawca po godzinie wysłał prośbę o unieważnienie. Taaaa jasne. Jak świnia niebo zobaczy uniewaznienie. Miś ma drzemkę, mąż też Buziaki! Miłej niedzieli!
|
|
#1705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
pokłóciłam się wczoraj z TŻ, co za kreaturaaaaaa a tak poza tym wczoraj było paskudnie za oknem, więc cały dzień w domu i pod wieczór z Filipa wyszło wszystko co najgorsze ![]() Cytat:
![]() oby nie było jak u dziewczyn ![]() niby taki duży się wydaje, ale ten smoczuś jeszcze takiego dzidziusia z niego robi ja też szukałam wszędzie taczek, ale nic nie mogłam znaleźć i właśnie widziałam, że w biedronie będą Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
u nas Filip też ma jakieś dziwne upodobania do puszek po piwie, bo jak tylko widzi, że mój tata sobie otwiera, to leci do niego żeby tą zawleczką ruszać i w końcu wrzucić do środka; wtedy jest zadowolony i wraca do swojej zabawy ![]() a jak byłam z nim kiedyś w sklepie i mówię, że choć kupimy jakiś soczek; idziemy wzdłuż regału z napojami, a ta łajza mała od razu do puszek z piwem i się drze "dziadzia, dziadzia" ![]() Cytat:
a co do negatywa, to prawidłowo
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my za 2-3 tyg okna zamawiamy
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
18, w tym 3 ogromne (na przykład jedno zamiast bramy garażowej
)a jak u Was? macie już jakąś wycenę?
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi no niestety. Dziś nie wiem ile pobudek, płakała przez sen. Ale mleczka nie chciała.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1709 |
|
Konto usunięte
|
A miałam wam pisać, adidaski granatowe które dla Dorotki miałam odkładam na półkę
niby 19, ale niskie są, źle się wkłada i spadają, moja mama na Zająca fundnęła takie:http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/328333 też 19, ale szersze, trochę wyższe, zakłada się super i dobrze się trzymają, mięciutkie bardzo. |
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Jestem nieprzytomna :P Wrocilismy przed 3, Kuba zaliczyl pobudke z wierceniem o 4 i ostatecznie wstalismy o 7. Tzn pierwsze 30min blagalam go o to, zeby znow zasnal :P W koncu po 8 zrobilam mu kaszke, t.dala, a ja poszlam w kime i obudzilam sie o 10:30 ![]() Ale bylo faaaaajnie!! Najpierw nudy w stylu patrzenie jak inni pija drinki, ale potem tany taaaany ![]() TZ byl juz zbyt znieczulony, to kolega wzial mnie w obroty i wirowalismy :P Nie wiedzialam,ze po soku porzeczkowym i grejpfrutowym jest taaaki kop ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

a później już robił kroczki bez niczego 

ale piszecie tak duzo ze jak bym miala to nadrobic to nic bym nie napisala....

Nałożyło się kilka spraw:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ewentualnie plaskacze w twarz wchodza jeszcze w gre 

kl aski: