Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Notka

Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2014-12-14, 20:10   #1711
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 097
GG do Beata.
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII

Morgan na mojej jest napisane Brush Activ 1000. Teraz jest inna kolorystyka, chyba fioletowe s.

http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/...ne-CF9320.aspx
Moj kupilam chyba z 6-7 lat temu. Ta mniejsza szczotka juz mi sie niestety zuzyla, tzn wlosie sie bardzo odksztalcilo i teraz u篡wam tylko tej du瞠j.
Moim zdaniem ta mala jak najbardziej nadaje sie do kr鏒kich wlos闚, ale to pewnie od preferencji i upodoba zale篡

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2014-12-14 o 20:13
Beata. jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-14, 21:06   #1712
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka wiadomo嗆
Morgan na mojej jest napisane Brush Activ 1000. Teraz jest inna kolorystyka, chyba fioletowe s.

http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/...ne-CF9320.aspx
Moj kupilam chyba z 6-7 lat temu. Ta mniejsza szczotka juz mi sie niestety zuzyla, tzn wlosie sie bardzo odksztalcilo i teraz u篡wam tylko tej du瞠j.
Moim zdaniem ta mala jak najbardziej nadaje sie do kr鏒kich wlos闚, ale to pewnie od preferencji i upodoba zale篡
Dzi瘯uje Ci bardzo za porad Jeszcze mam takie (g逝pie) pytanie - czy je郵i podaj wymiar szczotek 3 i 5cm to jest to 鈔ednica ca貫j szczotki tzn z w這sami czy tylko tego "wn皻rza"?
MorganLeFay jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-15, 08:37   #1713
angela_s85
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 70

dziewczyny macie mo瞠 do鈍iadczenie z farbami Inebrya? chodzi mi konkretnie o odcie 6/9. Kto u篡wa?
angela_s85 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-15, 09:29   #1714
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Morgan zmierzy豉m srodek 3 cm, z wlosiem ok 6
Ja uzywam Inebryi, ale poziomu 4
Bardzo dobra farba jak dla mnie

Stary 2014-12-15, 10:24   #1715
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Morgan zmierzy豉m srodek 3 cm, z wlosiem ok 6
Dzi瘯i
Stary 2014-12-15, 12:30   #1716
whoa
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 106

Mam jeszcze jedno pytanie - lepiej u篡 majirel czy cece?

whoa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-15, 15:18   #1717
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 974

Cytat:
Napisane przez angela_s85 Poka wiadomo嗆
dziewczyny macie mo瞠 do鈍iadczenie z farbami Inebrya? chodzi mi konkretnie o odcie 6/9. Kto u篡wa?
uzywam tej farby od jakiegos czasu. obecnie 8/7. to moja ulubiona farba
goldika jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-17, 04:10   #1718
Czlowiek Istota Marna
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 552

Farby majirel spieraja sie a brzydki rudy.. lepsza zdecydowanie i trwalsza jest farba WELLA Koleston.
Czlowiek Istota Marna jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-18, 14:29   #1719
Mina1991
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 180

Witajcie,

Jaki to kolor? (za陰cznik)

Jaki odcie Welli Koleston da taki efekt?
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg Kopia 1-2-uroda-1-e58f4400d72de0d195b6,989,0,0,0.jpg (55,7 KB, 34 za豉dowa)
Mina1991 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-18, 15:06   #1720
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 284

Cytat:
Napisane przez Mina1991 Poka wiadomo嗆
Witajcie,

Jaki to kolor? (za陰cznik)

Jaki odcie Welli Koleston da taki efekt?
Ja obstawiam 6/1 albo ewentualnie 6/12, bo na moim lapku widz srebrno-niebieskawy po造sk w這s闚. Ale dziewczyna ma te chyba jakie pasemka, poziom 7 mo瞠 8 (mo瞠 7/3 lub 8/3).

A odcie farby jak trzeba bra zale篡 od obecnego koloru w這s闚, ze szklanej kuli nie wywr騜ymy

Siema dziewczyny Jak tam u was?
Ja sko鎍zy豉m podyplom闚k ju, szukam pracy i si za豉muj, bo wysy豉m CV i zero odzewu, ani be, ani me, ani poca逝j mnie w pup

Nie udzielam 瘸dnych porad przez PW, prosz nie pisa.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-12-18 o 15:08
mcromance jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-18, 18:10   #1721
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Hej Mcromance Nie poddawaj si w ko鎍u co si znajdzie... d逝go ju szukasz pracy?

U mnie bez zmian. Praca - dom - si這wnia
Stary 2014-12-18, 18:22   #1722
szklana_mgla
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 523

Cytat:
Napisane przez Czlowiek Istota Marna Poka wiadomo嗆
Farby majirel spieraja sie a brzydki rudy.. lepsza zdecydowanie i trwalsza jest farba WELLA Koleston.
Farbowa豉 kiedy majirelem? wi璚 prosze cie nie powielaj tego co m闚i豉m ci kilka post闚 temu skoro nie masz 瘸dnej wiedzy na temat farbowania
szklana_mgla jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-18, 19:28   #1723
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 19 655

Wiesz co, farbowa豉m kiedy 9,22 i w sumie kolor wyszed w porz康ku, ale du穎 ciemniej i krotko si trzyma. Niezbyt bylam zadowolona.

Wys豉ne poprzez Sony Xperia J- jak Julia.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu軼i w這sy?
FAQ2- dekoloryzacja, k徙iel rozja郾iaj帷a, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-18, 21:02   #1724
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka wiadomo嗆
Hej Mcromance Nie poddawaj si w ko鎍u co si znajdzie... d逝go ju szukasz pracy?

U mnie bez zmian. Praca - dom - si這wnia
Tak na powa積ie, bo ju z konkretn podstaw (egzaminy pozdawane, wi璚 papiurek b璠zie) to od 16 listopada.
Niby studia kolejne zrobi豉m, ale nie mam do鈍iadczenia / nie spe軟iam wymaga tam gdzie kogokolwiek szukaj. Nawet na magazyn lub sprzedawc si nie nadaj, nie m闚i帷 o biurze, bo nie mam tego lub nie znam tamtego

Widzia豉m jak si postara豉 na si販e Gratulacje

Stary 2014-12-18, 22:22   #1725
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka wiadomo嗆
Tak na powa積ie, bo ju z konkretn podstaw (egzaminy pozdawane, wi璚 papiurek b璠zie) to od 16 listopada.
Niby studia kolejne zrobi豉m, ale nie mam do鈍iadczenia / nie spe軟iam wymaga tam gdzie kogokolwiek szukaj. Nawet na magazyn lub sprzedawc si nie nadaj, nie m闚i帷 o biurze, bo nie mam tego lub nie znam tamtego

To w sumie nied逝gi czas, nie ma co si zniech璚a na razie... Czasy s niestety beznadziejne na szukanie pracy. Wi瘯szo嗆 ludzi jest zatrudnianych po znajomo軼i albo trzeba mie wysokie kompetencje i do鈍iadczenie, niestety taka jest smutna prawda. Moje dotychczasowe wszystkie prace te znalaz豉m bo kto鈣am mnie poleci... i to nie by這 nic specjalnego - to co mi si uda這 osi庵n望 maksymalnie na etacie to by這 1500z A Ty szukasz tylko w zawodzie?

Dzi瘯uj
Stary 2014-12-18, 22:51   #1726
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 714

Mcromance ty 篡jesz!!! Jak milutko
Te ci napisz na pocieszenie : nie zniech璚aj si!

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-19, 01:23   #1727
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
To w sumie nied逝gi czas, nie ma co si zniech璚a na razie... Czasy s niestety beznadziejne na szukanie pracy. Wi瘯szo嗆 ludzi jest zatrudnianych po znajomo軼i albo trzeba mie wysokie kompetencje i do鈍iadczenie, niestety taka jest smutna prawda. Moje dotychczasowe wszystkie prace te znalaz豉m bo kto鈣am mnie poleci... i to nie by這 nic specjalnego - to co mi si uda這 osi庵n望 maksymalnie na etacie to by這 1500z A Ty szukasz tylko w zawodzie?

Dzi瘯uj
Ja nie mam nie wiadomo jakich wymaga, ot 瞠by ubezpieczenie zdrowotne by這 i p豉ca na tyle wysoka, 瞠by po odliczeniu ewentualnego dojazdu co zosta這, a nie och豉py jak dla psa.

Niestety znajomo軼i nie mam 瘸dnych, a te kt鏎e ma moja mama to ludzie z ni窺zego szczebelka, co sami prawie nic nie mog.
Mo瞠 uda mi si w nowym roku wyrwa jeszcze p馧 roku sta簑 z PUP i jako za豉twi 瞠by mie go w jakim laboratorium w moim mie軼ie, to chocia jakie do鈍iadczenie by mi wpad這...

Prac szukam nie tylko w zawodzie, bo nie mam z逝dze 瞠 b璠zie na mnie czeka, a praca w labie nie jest i nie by豉 nigdy moim marzeniem. Niestety pracodawcy maj wymagania z kosmosu po陰czone z prac na umow zlecienie lub o dzie這, gdzie odpowiedzialno嗆 prawna na stanowisku jest bardzo wysoka...
A wsz璠zie gdzie jako bym si mooooo瞠 豉pa豉 dojazd komunikacj publiczn jest tak tragiczny, 瞠 trzeba mie samoch鏚. A ja nie mam, bo nie mam na niego kasy i k馧eczko si zamyka

Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka wiadomo嗆
Mcromance ty 篡jesz!!! Jak milutko
Te ci napisz na pocieszenie : nie zniech璚aj si!
Wiem, 瞠 nie powinnam, ale wkurzaj帷e jest jak ci rodzina twierdzi, 瞠 za s豉bo szukasz (albo wcale), bo skoro brat po informatyce znalaz prac przy wystawianiu aukcji na ebay i teraz sobie robi na zlecenie (bo go go嗆 "na razie" na etat nie mo瞠 wzi望 [czyt. nie chce]) to ja po taaaakich studiach to powinnam w mig znale潭
Jakby to moja wina by豉, 瞠 pracodawcy (albo po鈔ednicy pracy) nie racz nawet odpisa "wypchaj si debilu, nie chcemy ci", to znaczy, 瞠 ja nic nie robi/wysy豉m.

A si czasem rycze chce i wszystkiego odechciewa, to nic nie pisa豉m ostatnio.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-12-19 o 01:25
Stary 2014-12-19, 08:16   #1728
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 622

Cytat:

Cze嗆 Dziewczyny!

Mcromance, nie tra wiary. Kto w ko鎍u da Ci szans.
I gratuluj uko鎍zenia studi闚
Nowy awatar z tej okazji?

U mnie leje i jest 10 stopni (o tej porze dnia w grudniu!)...

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Jakby to moja wina by豉, 瞠 pracodawcy (albo po鈔ednicy pracy) nie racz nawet odpisa "wypchaj si debilu, nie chcemy ci", to znaczy, 瞠 ja nic nie robi/wysy豉m.

A si czasem rycze chce i wszystkiego odechciewa, to nic nie pisa豉m ostatnio.
W dzisiejszych czasach nikt Ci nie napisze "wypchaj si debilu", bo firmy zalewane s aplikacjami. I to nie tylko dlatego, 瞠 jest du穎 bezrobotnych. Kiedy, jak ja zaczyna豉m my郵e o pracy, trzeba by這 CV wydrukowa, w這篡 do koperty, znaczek naklei. Wymaga這 to wi璚ej czasu i troch pieni璠zy. Dzi ludzie wysy豉j CV "gdzie si da". Oczywi軼ie trzeba pr鏏owa, a nie wychodzi z za這瞠nia, 瞠 "ja si nie nadaj ", ale wszyscy moi znajomi, kt鏎zy rekrutowali do swoich zespo堯w ludzi twierdz, 瞠 sytuacja bywa absurdalna. Szukaj np. kierownika dzia逝 marketingu z niemieckim (warunek konieczny), a tu CV od ochroniarza z Sephory, 瞠 nie ma do鈍iadczenia w marketingu (to niech aplikuje na asystenta, m這dszego specjalist, a nie kierownika!), a zamiast niemieckiego, zna troch angielski... I tak wygl康a pierwsze 50 aplikacji. Ochroniarz i tak zachowa si OK, bo ustosunkowa si do og這szenia (co prawda przyzna, 瞠 nie spe軟ia 瘸dnego warunku ale w這篡 w to jak捷 prac).

Ludzie nie maj pracy, a rekrutuj帷y szukaj pracownika kilka miesi璚y, bo nie s w stanie przedrze si przez spam. Suma summarum, nie s w stanie zajrze do ka盥ej aplikacji. A co dopiero odpowiedzie ka盥emu.

Nie broni pracodawc闚. Nie chc, 瞠by czu豉 si bezwartosciowa, bo nikt "ani me, ani be", dlatego wyja郾iam zjawisko.
Stary 2014-12-19, 09:05   #1729
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 714

Rumpleteazer u mnie te leje, a stopni mam 15 !!!

Mamy zamiar jecha do Polski i m鎩 syn mia nadziej na 郾ieg, bo tam zawsze zimniej, ale chyba mo瞠 tylko pomarzy ...

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-19, 09:19   #1730
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Hej
Pogoda zdecydowanie nie swi徠eczna

Mcromance nie przejmuj sie

Stary 2014-12-19, 11:47   #1731
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Mcromance pewnie od nowego roku rusz jakie sta瞠 z urz璠u pracy, jak b璠 mieli 鈍ie膨 kas do rozdysponowania. Ja te zaczyna豉m od sta簑 z pup. Nic specjalnego ale zawsze czego si nauczysz, jeste w鈔鏚 ludzi, co鈣am mo積a w mi璠zyczasie pods造sze - o jaki ofertach pracy, i jako si to wszystko zacznie toczy w dobrym kierunku, zobaczysz

Beata kupi豉m t rowent ale mam stresa czy si mamie spodoba Ona teraz u篡wa takiej bardzo starej lok闚ko suszarki z plastikow ko鎍闚k o szeroko軼i jakiego 1 cm
Jeszcze musz kupi jeden prezent te dla mamy, bo jeden na gwiazdk, a drugi na imieniny (Ewa) i oczywi軼ie nie wiem co
Stary 2014-12-19, 12:25   #1732
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka wiadomo嗆
Cze嗆 Dziewczyny!

Mcromance, nie tra wiary. Kto w ko鎍u da Ci szans.
I gratuluj uko鎍zenia studi闚
Nowy awatar z tej okazji?

U mnie leje i jest 10 stopni (o tej porze dnia w grudniu!)...
Dzi瘯uj
Nowy awatar z racji, 瞠 stary mi si ju znudzi

Cytat:
W dzisiejszych czasach nikt Ci nie napisze "wypchaj si debilu", bo firmy zalewane s aplikacjami. I to nie tylko dlatego, 瞠 jest du穎 bezrobotnych. Kiedy, jak ja zaczyna豉m my郵e o pracy, trzeba by這 CV wydrukowa, w這篡 do koperty, znaczek naklei. Wymaga這 to wi璚ej czasu i troch pieni璠zy. Dzi ludzie wysy豉j CV "gdzie si da". Oczywi軼ie trzeba pr鏏owa, a nie wychodzi z za這瞠nia, 瞠 "ja si nie nadaj ", ale wszyscy moi znajomi, kt鏎zy rekrutowali do swoich zespo堯w ludzi twierdz, 瞠 sytuacja bywa absurdalna. Szukaj np. kierownika dzia逝 marketingu z niemieckim (warunek konieczny), a tu CV od ochroniarza z Sephory, 瞠 nie ma do鈍iadczenia w marketingu (to niech aplikuje na asystenta, m這dszego specjalist, a nie kierownika!), a zamiast niemieckiego, zna troch angielski... I tak wygl康a pierwsze 50 aplikacji. Ochroniarz i tak zachowa si OK, bo ustosunkowa si do og這szenia (co prawda przyzna, 瞠 nie spe軟ia 瘸dnego warunku ale w這篡 w to jak捷 prac).

Ludzie nie maj pracy, a rekrutuj帷y szukaj pracownika kilka miesi璚y, bo nie s w stanie przedrze si przez spam. Suma summarum, nie s w stanie zajrze do ka盥ej aplikacji. A co dopiero odpowiedzie ka盥emu.

Nie broni pracodawc闚. Nie chc, 瞠by czu豉 si bezwartosciowa, bo nikt "ani me, ani be", dlatego wyja郾iam zjawisko.
To ja jestem tym wyj徠kiem, co nie wysy豉 gdzie si da. Jak widz, 瞠 nie spe軟iam cz窷ci konkretnych wymaga lub tych koniecznych to odpuszczam i szukam dalej.

A pracodawc闚 i rekrutuj帷ych rozumiem i by豉bym w stanie wytrzyma, ale rodzina mnie dobija, bo "tyle wys豉豉 i nic, to si s豉bo starasz". Gdybym cho dosta豉 jedn zwrotna odpowied, 瞠 "dzi瘯ujemy, ale nie, ale jak co to mamy pani CV" to mo瞠 by si odczepili i dali mi na spokojnie szuka. A tak to si wiecznie denerwuj przez nich, a niepewno嗆 los闚 wys豉nych CV dok豉da swoje i panikuj.

Cytat:
Hej
Pogoda zdecydowanie nie swi徠eczna

Mcromance nie przejmuj sie
U mnie wczoraj m篡這. Dzi na razie nie pada, ale robi pranie to pewnie zacznie jak b璠 wiesza

Dzi瘯i

Cytat:
Mcromance pewnie od nowego roku rusz jakie sta瞠 z urz璠u pracy, jak b璠 mieli 鈍ie膨 kas do rozdysponowania. Ja te zaczyna豉m od sta簑 z pup. Nic specjalnego ale zawsze czego si nauczysz, jeste w鈔鏚 ludzi, co鈣am mo積a w mi璠zyczasie pods造sze - o jaki ofertach pracy, i jako si to wszystko zacznie toczy w dobrym kierunku, zobaczysz
Ja ju mia豉m 2 sta瞠 - technik prac biurowych i archiwista, wi璚 teoretycznie do pracy biurowej si nadaj. Ale nie do ko鎍a bo znam tylko jeden j瞛yk (angielski, czyli to co wi瘯szo嗆 teraz), a i to raczej na zasadzie dogadania si i rozm闚 o pierdo豉ch a nie pisania oficjalnych pism ze s這wnictwem bran穎wym, etc.
Patrzy豉m nawet na prac na magazynie, ale tam gdzie taka jest to ja nie mam ci庵貫go dojazdu 瞠by np. pracowa na 2-3 zmiany

Mam nadziej, 瞠 uda mi si dosta jeszcze te 6 m-cy dla d逝gotrwale bezrobotnych i za豉pa do kt鏎ego laboratorium u mnie. W jednym p馧 roku temu wyrazili ch耩 tylko ja bym sta簑 nie dosta豉, ale nie wiem jak b璠zie teraz.

Stary 2014-12-19, 13:59   #1733
angela_s85
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 70

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka wiadomo嗆
Wiesz co, farbowa豉m kiedy 9,22 i w sumie kolor wyszed w porz康ku, ale du穎 ciemniej i krotko si trzyma. Niezbyt bylam zadowolona.

Wys豉ne poprzez Sony Xperia J- jak Julia.

o kt鏎ej farbie piszesz?
angela_s85 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-19, 17:19   #1734
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 622

Cytat:
Dzi瘯uj
To ja jestem tym wyj徠kiem, co nie wysy豉 gdzie si da. Jak widz, 瞠 nie spe軟iam cz窷ci konkretnych wymaga lub tych koniecznych to odpuszczam i szukam dalej.
Ale to jest jedyne sensowne podej軼ie. Przecie jak w og這szeniu jest wyt逝szczone, 瞠 j瞛yk w這ski biegle a delikwent nie wie nawet jak jest w tym j瞛yku "do widzenia" + ubiega si o stanowisko kierownicze w bran篡, kt鏎ej zupe軟ie nie zna, nawet w teorii, to chocia by豚y jedynym kandydatem, pracy nie dostanie. Strata czasu.

Mcromance, b璠zie dobrze. Wertuj og這szenia i wysy豉j duuu穎 CV (tam gdzie si z grubsza nadajesz oczywi軼ie ). Firmy czasami i po 6 miesi帷ach potrafi si odezwa
Stary 2014-12-19, 17:32   #1735
nyankasia
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 35

Co s康zicie o Palonej Kawie z Joanny?
nyankasia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-12-19, 17:41   #1736
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka wiadomo嗆
Mcromance, b璠zie dobrze. Wertuj og這szenia i wysy豉j duuu穎 CV (tam gdzie si z grubsza nadajesz oczywi軼ie ). Firmy czasami i po 6 miesi帷ach potrafi si odezwa
Wys豉豉m m.in. na 4 og這szenia, gdzie po podyplom鏂e si 豉pi, bo nie s to 瘸dne kierownicze. 3 do fabryk lek闚 i 1 na laboratorium weterynaryjne w Wawie. To ostatnie by mi najlepiej pasowa這, bo dojazd jest najlepszy i niedaleko od Centralnego. Si zobaczy czy nie zwariuj do czasu, a kto si odezwie

Cytat:
Napisane przez nyankasia Poka wiadomo嗆
Co s康zicie o Palonej Kawie z Joanny?
Tania?

A na serio to nie wiem, czy kt鏎a z dziewczyn ni robi豉 tutaj. Ja wol osobi軼ie kupowa fryzjerskie ni jak彗olwiek drogeryjn, bo za ka盥ym razem mi rudzia造 w tempie ekspresowym.

Stary 2014-12-19, 18:16   #1737
nyankasia
Raczkowanie

mcromance a co z fryzjerskich farb poleci豉by mi z ciemnych br您闚, kt鏎e wychodz ciemnobr您owe, lecz nie czarne oraz szybko nie rudziej? mam taki r騜owy, bordowy refleks na w這sach i chcia豉bym si go pozby, wyczyta豉m, 瞠 powinnam u篡, pono farby o niebieskich i fioletowych odcieniach och豉dzaj rudo軼i i czerwienie, to prawda?

Edytowane przez nyankasia
Czas edycji: 2014-12-19 o 18:18

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 18:28   #1738
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
mcromance a co z fryzjerskich farb poleci豉by mi z ciemnych br您闚, kt鏎e wychodz ciemnobr您owe, lecz nie czarne oraz szybko nie rudziej? mam taki r騜owy, bordowy refleks na w這sach i chcia豉bym si go pozby, wyczyta豉m, 瞠 powinnam u篡, pono farby o niebieskich i fioletowych odcieniach och豉dzaj rudo軼i i czerwienie, to prawda?
To wszystko zale篡 od poziomu i odcienia jaki masz obecnie. Bez fotki w這s闚 nic nie poradz.

Stary 2014-12-19, 18:52   #1739
nyankasia
Raczkowanie

Wyp逝kan ciemn czerwie (+ wida ju ciemnobr您owe odrosty), za陰czam zdj璚ie. Chc wr鏂i do ciemnego br您u.
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg 2lavcp5.jpg (25,5 KB, 18 za豉dowa)
Stary 2014-12-19, 20:22   #1740
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Wyp逝kan ciemn czerwie (+ wida ju ciemnobr您owe odrosty), za陰czam zdj璚ie. Chc wr鏂i do ciemnego br您u.
Pami皻asz jaki numer farby k豉d豉 jak robi豉 si na wisienk? Albo masz mo瞠 zdj璚ie koloru jaki by docelowo chcia豉? Wtedy b璠zie troch 豉twiej ewentualne odcienie do rozwa瞠nia poda.

Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.