![]() |
#1741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Yerba kiedy się bronisz ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
zycie...ale jeszcze 35 lat i emeryturka
![]() dzien dobry laleczki, uciekam juz bo sie spoznie..Na dworze jakas masakra dzis ![]() trzymajcie za mnie kciuki dzis bo ciezki dzien sie zapowiada.. milgo kochane ![]() ![]()
#1745 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mam jeszcze czas, ale już stres mi się udziela. Na pewno zdążysz
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie wy sie podziewacie?
![]() ![]() hej laleczki, koncze wlasnie moj lunch,ktory notabena zjadlam juz po 11 bo bylam dzis baardzo glodna ![]() ![]() ![]() ![]() w pracy sajgon dzis ale jeszcze 3.5h i koniec.. jakie macie plany laleczki?
![]() |
#1748 |
Raczkowanie
|
No właśnie, gdzie Wy się Kobitki podziewacie?
![]() ja muszę ślęczeć przed kompem i tworzyć... ![]() ![]() Nie róbcie mi tego!!! ![]() ![]() No ale jak nie ma nic do czytania to wracam do mojego magisterkowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
No Babeczki taki tu tłok ze hej
![]() Gdzie jest Baby,Agness,tarantulek? Ja ucze sie z biomedycznych podstaw rozwoju gdyz mam w srode kolokwium ![]() Do domu nie pojechałam,wiec cudowny weekend spędzę w akademiku ucząc się-full wypas ![]() Byle do czwartku ![]()
#1750 |
Zakorzenienie
|
Jak się spamiętam to zaraz trzachnę posta
![]()
#1751 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj współczuje. W weekend to dopiero się dzieje w akademiku ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() IDe spac , mam denny humor,ehhh.. ![]()
![]() |
#1753 | |||
Raczkowanie
|
Uff, bo już myślałam, że znów nici z zasłużonego odpoczynku na wizażu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na tego posta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Orzeszku - swoją drogą jesień lubię też za orzeszki ![]() ![]() Wyśpij się i oby humorek jutro się poprawił ![]() Bawcie się Dziewczynki, albo jak wolicie odpoczywajcie, a ja tymczasem wracam do bajkopisarstwa... ;-) Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-10-10 o 23:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
napisałam posta i mi go zżarło bezlitośnie
![]() ![]() ![]()
#1756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żartuje oczywiście ![]() Cytat:
![]() Enex trzachaj! ;D Kochane ![]() ![]() ![]() Z tych przyjemniejszych rzeczy to właśnie wczoraj był taki dzien kiedy dałam sobie z nauką trochę luzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedna sprawa. TŻ wyczuł na swojej pieris jakiegoś guza ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jadę do Gdyni w sprawie pracy na weekendy ^^ Cieszę się i mam nadzieję, że się uda ![]() ![]() ![]() Lecę kochane, bo się nie wyrobię ;o ![]()
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale tu pusto i to już od dłuższego czasu ![]() ja podczytuje, ale nie miałam nawet siły pisać. Wykończył mnie ten tydzień na uczelni ![]() do tego mam już 2 wejściówki w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Rozeznanie
|
Hello jestem!Nie mam czasu za bardzo wpadac na wizaz ostaynio
![]() ![]() Narazie dojezdzam do Krakowa-nie raz musze wstac o 4 zeby zdązyć na 8 na zajecia bo około 2 godzin zajmuje mi droga a jeszcze korki sa wiec ja przyjezdzam do domu to tylko zjeść cos , kapac się i spac ![]() ![]() Wiem ze mi przyznali akademik, tylko jeszcze nie wiadomo gdzie-ma się to rozstrzygnac w przeciagu 2tygodnii-mam nadzieje ze dostanę na Jabłonowskich bo bym miała tylko 10 min do szkoły ![]() Orzeszku!! ja tam czasem chodze na AP-mam tam kolezankę-wypatruje Cię-ale jeszcze Cię nie widziałam... sorki ze tak egoistycznie pisze tylko co u mnie ale nie mam czasu teraz za wiele moze pozniej uda się mi cos podczytać, narazie muszę lecieć ![]() ![]() ![]()
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie jestes na AP na podchorażych czy na ingardena? Bo ja mam zajecia tylko na ingardena ![]() Nie ma na co patrzec ![]() ![]() Znowu ja musiałam wywalac smieci,bo wspólokatorka nie zdazyła bo wieczorem szła do pracy,a teraz spi,a wyłozyła je przed drzwi az sie korytarz zasmierdział ![]() ![]() Ja chce do domu ![]() ![]()
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie orzeszku ![]() ![]()
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() melduję się ![]() ![]() ![]() tęskniłam ![]() poczytam co u Was i napisze więcej później ![]() miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi dziewczyny z pierwszego roku pyskują, że się mało uczę, że to a tamto, ostatnio mi współspaczka okomentowała, że śpię w koszulce w której chodzę po akademiku (biorę ją zawsze wieczorem po prysznicu i czasami w tym zasnę...), jakieś g....... 18letnie mi komentują jak i kiedy się uczę itp.dać z prawej i lewej po pysku mało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mamy prysznice w pokoju,w kuchni tylko czasami ktos jest,czasami sie drą jak sa imprezy w pokojach ale to rzadko,jest czysto,akakdemik przypomina hotel z wygądu i wyposazenia.. nie bede juz narzekac na akademik ![]() ![]()
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój akademik też wygląda dość luksusowo, bo wszędzie nowe wyposażenie, ale już naprzykład okna stare drewniane czyli przewiewa, w każdym razie najgorsi zawsze to są ludzie...ta moja z dentystycznego niby spokojna, dużo kuje i wszystko cacy, tylko ani krztu jakieś wyczucia co można a czego nie - co rano hałas. No i jak ostatnio mnie zapytała czy niby już wszystko na kolosa umiem, że se tak siedzę przy komputerze to myślałam, że z krzesła spadnę - dzień wcześniej po ostrym 14dniowym kuciu zdałam egzamin a ona na mnie z takim tekstem kiedy ja szczęśliwa byłam, że w ogóle jestem... Nie powiem gdyby mi komentowała ilość nauki dziewczyna z mojego kierunku z wyższego rocznika, nie powiem - od starszego krytyka może być, bo sam to przeszedł i wiem, lae żeby jakiś mały gizd co jest na medycynie miesiąc mi wypominał ile ja robię czy nie robię to już za wiele a to co mieszka obok w pokoju i jest na lekarskim to to same - cały czas mi tylko przypomina ile już razy byłam ćwiczyć i ile się uczę a koleżance co jest z nią na pokoju i ze mną na roku ostatnio rzuciła w twarz, że ten 4.rok to niezłe luzy jak jej jeszcze z książką nie widziała...a to dziewczyna biedak 4tygodnie miała zajęcia na chirurgii od rana do wieczora poniedziałek-piątek plus służby i była rada jak dowłóczyła się po tylu godzinach na akademik a ta jej w twarz, że nic nie robi...
![]() |
#1766 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki
![]() u mnie okeeej ![]() ![]() ![]() a potem pojdziemy moze na spacer jeszcze,ja bym chciala bardzo,zobacze czy TZta wyciagne ![]() milego dzionka ![]()
#1767 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No dobra, to magisterkuje ![]() ![]() Cytat:
Nefre, pisz do nas czesciej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Enex, współczuję. Nie dość, że studia masz bardzo ciężkie, to jeszcze codzienność Ci ich nie ułatwia... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki ![]() jak wam minal dzionek?U mnie baaardzo milo ![]() ![]() potem goraca kapiel i teraz popijam szampanka i zjadlam pol tabliczi gorzkiej kawowej czekolady Cadbury (CUDO ![]() ![]() ![]() ![]() jutro planujemy rano z TZ jechac na zakupy po zestawy do nurkowania,TZ juz ma upatrzny a ja jeszce nie bo jakos w kazdej masce i pletwach smiesznie wygladam ![]() spijcie smacznie ![]()
![]() |
#1769 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my to chyba jednak mamy jakiś wspólny mózg bo nawet w tej kwestii się domyśliłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz skrót co u mnie ![]() ![]() ![]() wczoraj robiłam imprezkę z okazji zamkniecia sesji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz nadrabiam zaległosci komputerowe ![]() i życze Wam miłych snów ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja już nie mogę wysiedzieć i z niecierpliwością czekam jakiejś imprezki. Tak jak wczoraj pisałam - pewnie dopiero po obronie (Chociaż w zasadzie to to już całkiem niebawem ![]() ![]() Dobrej nocy Dziewuszki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.