![]() |
#1741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
sytuacja zmienia się z dnia na dzień, wiadomo, że teraz o wiele ciężej o kredyt, ale to kiedyś minie. Nie mogą odmawiać wszystkim kredytu, bo jakoś trzeba gospodarkę napędzać. Jestem pewna, że za jakiś czas sytuacja będzie lepsza, ale wiadomo - przezorny zawsze ubezpieczony Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jestesmy w podobnej sytuacji...kasy na swięta brak...ale nic to skoro mozna posmigac w Alpach ![]() Ja bylam w marcu..i powiem Ci bylo w kratkę. Pierwszego dnia tak wialo i sypalo ze pozamykali wszystkie gorne wyciągi. W nocy bylo -20 w dzien +15. Ale...Livigno to najbardziej nasłoneczniony kurort narciarski w Alpach..takze trzeba byc dobrej myśli. Zresztą reguy nie ma. Parę lat temu w Dolomitach w styczniu byla wiosna. To byl szok wjeżdzamy do St. Chrisiny a tam wiosna zero sniegu. Na szczęscie na stokach sniezek był..ale na piwku w samej bluzie sie siedzialo. Zaopatrz się w dodatkowe euro...perfumy tam tanie jak woda...i alkohole tez. Normalnie raj. ![]()
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, że chwycił , jestem pewna że będziesz z siebie zadowolona, skoro ja potrafię coś zaoszczędzić to Ty na pewno ![]() Czyli mieliśmy farta, że klepnęli nam według starych zasad ![]() ![]() Miskowa ja też myślę, że to przejściowe, nie przejmowałabym się tym tak bardzo w perspektywie np. roku czy dłużej ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-03 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, nei chodzi mi o to, żeby od razu uzbierać sto tysięcy tylko raczej udowodnić samej sobie, że potrafię oszczędzać na jakiś cel. Dla satysfakcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
BAN stały
|
Bry.
![]() Przeczytałam co naskrobałyście i zmykam na chwile. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: A gdzie się podziewa Gold? Strasznie dawno jej już nie było.
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-03 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i bardzo się cieszę, bo ja będę miała zajęcia dwa razy w tygodniu, Tomek też dwa, więc zostaje mi jeden dzień wolny i weekend, myślę że to kolejny stopień do moich oszczędności, był taki czas jak np, Tżet wyjeżdzał a mały był u ojca, a ja łaziłam po galeriach, szperałam i wracałam z siatami....Typowe zabijanie nudy zakupami, bez sensu ![]() No ale wiecie co mi przyszło do głowy wczoraj, przydały by się jakies fajne nowe dresiki do ćwiczeń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy trochę stracha bo Val di Fiemme jest nisko...a ja nie lubie sztucznego sniegu. Ale babeczka z biura w ktorym wykupilismy aparamenty caly sezon tam jest i ostatnio wyslala mi meila z wiadomoscią ze caly czas sypie ![]() Ile tegila to nie wiem..ale wiem ze litrowy J. Daniels ok 20 zl. ![]() Jest to niebezpieczne..jedynym napojem bezalkoholowym ktorym tam pilam byla woda. Kawa na sniadanie z Baileysem, herbata z rumem, Bombardino i Paulaner na stoku, na kolację gin z tonikiem, no i zawsze przy mnie byla piersiowka z whiski ![]() No cos TY!!! uczulenie na perfumy..wszystkie!!! to straszne ![]() Gold chyba zdenerwowała się na mnie ![]() EDIT. Co tu taka cisza????
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Trzeba czasem popracować no nie
![]() Hania dzisiaj finał YCD masz faworyta ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jej się chyba najbardziej należy, poza tym dwa razy pod rząd wygrywali faceci, teraz czas na kobietę ![]() Edit Svinecka jak tam lepsza forma ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam anty faworyta..Marcina. Ani w jego tancu nic nie widzę, ani w osobowości..taki cimciok nie facet. Moja faworytka byla Iza.
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No racja mnie Marcin nie przekonuje, a Gabrysia jakoś lubię taki sympatyczny jest, Wiola za to perfekcjonistka i dobrze wygląda na scenie... ![]() Iza co by nie mówić niestety przegrała moim zdaniem dlatego, że kamera jej nie lubi, ogólnie miała jedną z gorszych figur tam i mimo, że tańczyła super to jednak było to dla mnie jakieś takie nieapetyczne ![]() ![]() ![]() Nawet nie byłam zdziwiona, że odpadła.... Za to Ada jest piękna, gdyby trochę więcej miała doświadczenia mogłaby wygrać ten program ![]() Takie mam przemyślenia własne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ada genialna. Ale ona jeszcze pokaze co potrafi. Ma tylko 16 lat, cale zycie przed nią. Wydaje mi sie ze Marcin wygra. Ma duzo fanek..co widac chociazby po watku YCD na plotkowym.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-03 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiedziałam, że jest wątek na wizażu o YCD ![]() Edit weszłam na chwilę na ten wątek, masakra...te fanki Marcina i Gabrysia, nie no wymiękam, no i oczywiście "Wiola-rudzielec nie może wygrać " cytuję. A dla mnie ona jest sexi jak powiedział Augustin, i na scenie wyglada fajnie, lekko. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-03 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Co tu dziś tam cicho? Wchodzę, a tu tak mało napisane... aż dziwne - niepodobne do Was, dziewczyny ![]() P.S. Nie miałam wczoraj okazji obejrzeć Dexa, więc nie piszcie nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro babeczka wysłała @ że sypie to się ciesz a nie stresuj ![]() Oj a piersióweczka na stok to jest to co lubię najbardziej ![]() ![]() Uczulenie mam na koty, perfumy i ogólnie rzeczy w spray'u. Ale nie to że całkiem nie używam, czasem jak już nie mogę wytrzymać to się "psiknę" i czekam, czy wyjda plamy na szyi czy nie. Bywa, że się udaje ![]() Gold faktycznie chyba się troszkę zdenerwowała ale myślę że nie na tyle żeby nie zaglądać tu przez az taki długi czas, musi być chyba jakiś inny powód. Obejrzałam w tej serii dosłownie ze 4 odcinki YCD, zawsze zapominałam. Dobrze że przypomniałyście, dziś będę pamiętać ![]() Edit: Butter: Dexter był naprawdę wow, tyle chyba mogę powiedzieć ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-03 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
ja też mam dziś urwanie głowy w pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Mnie Dexter jakoś nie poruszył
![]() Wczoraj czekałam na Californication ale usnęłam, a opis mi się tak podobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Dextera obejrząłam wczoraj- super
![]() ![]() Dorinko Californication jest do... niczego... nie wiem o czym to... obejrzałam 2 odcinki i Duchovny uprawia sex ze wszytskimi kobietami, które spotka na swojej drodze. Opis mnie zachecił, ale tak to 30min nuda.
#1766 |
Zakorzenienie
|
Twin no właśnie czyli kicha
![]() A'propos oszczędzania i obiadów w domu chciałam zakomunikować, że dzisiaj jadę na obiad do Ikei ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
musiałam dziś zostać dłużej w pracy, bo się nie wyrobiłam, ale teraz chyba już koniec. Do jutra dziewczynki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście zostały dwa odcinki Dextera, ale mi ulżyło
![]() Smacznego Dorinko ![]() ![]() A co do Californication to ja sie muszę przyznać że też oglądam i podoba mi się, chociaż trzeba przyznać że jest hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() A Hani pewnie "The Shield" by się spodobał bo sporo w nim przemocy i ciętych tekstów ![]()
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
ostatnio nie mialam czasu jedynie troche was czytatałam. ale przyznam, ze dzisiaj liczyłam na lepsza lekture (znaczy dluuuzsza). mam wreszcie wolny wieczor ![]() ja jestem na trzymaniu rodzicow i powiem ze mnie nauczyli oszczedzac. jak 15-stka z kwot kieszonkowego ok 30 zł uzbierałam na wakacje w turcji ![]() jako mały gnojek potrafiłam uzbierac 100 zł (wtedy to był milion złotych) na klocki lego. teraz wiecej szaleje, ale staram sie nie jadac na miescie jak nie musze, kupowac 10 swetrow, gazet (to dopiero pochlania kase). co nie znaczy, ze moi rodzice mieli dobre metody wychowawcze, bo moj brat wydaje kase lekka reka. Dorinko witaj w klubie wielbicieli swoich aut. tez wole jezdzic autem niz miec jakiekolwiek inne przyjemnosci. a to tez sprzyja oszczedzaniu wbrew pozorom. do pubu nie pojde na drinka tylko na cole :P ja też chcę chodzić na salse... tylko czasu nei mam ![]() Natalia dawno nic nie pisałas a podczytujesz. odezwij sie! Edytowane przez biia Czas edycji: 2008-12-03 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz się dowiedziałaś ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak będziesz miała promocję w empikach pojawiamy się natychmiast ![]() Cytat:
![]() Miłęgo wieczoru! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.