|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III
Mo瞠 w takim razie jaka modernizacja diety? W ko鎍u sk豉dniki z po篡wienia lepiej dzia豉j na organizm.
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 648
|
ja my郵 ze mnie nic juz chyba nie pomo瞠, bo w takim tempie ros造 mi zawsze, nawet jak by豉m dzieckiem -ten typ tak ma
![]() ale jeszcze dla przekory spr鏏uje wcierki Jolie
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Mo瞠 akurat ta wcierka spowoduje prze這m
![]() Oczywi軼ie wolny wzrost nie skazuje Ci na kr鏒kie w這sy do ko鎍a 篡cia, tylko zapuszczenie troch d逝瞠j potrwa. |
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 510
|
Filifionka - nie chod wi璚 przez jaki d逝窺zy czas do fryzjera. Je郵i nie masz zniszczonych w這s闚 to mo瞠 nie podcinaj, cho熲y po to aby ujrze efekty. My郵, 瞠 poczujesz si w闚czas lepiej i opu軼i ci to zniech璚enie. Mi te w這sy rosn 1 cm, w niekt鏎ych miejscach 1,3 cm miesi璚znie, ale w og鏊e nie chodz do fryzjera i dzi瘯i temu, 瞠 ko鎍闚ki si nie wykruszaj to wida, 瞠 rosn. Wolno bo wolno ale do przodu
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 158
|
zapuscilam na bok tak jak zawsze ale ona i tak sie w tym miejscu rozchodzi , widze ze nie spotkalyscie sie z takim powiedzeniem :PP
`M鎩 wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Je郵i kt鏎a z was ma ksi您ke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejd w watek poni瞠j ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 890
|
Cytat:
Przynajmniej te malutkie, jak poli膨 r瘯 czy nog to jakby kto tark przejecha. ![]() Ekstrakty do wcierki przy酥ieszaj帷ej porost le膨 w szufladzie i jako nie mog si zebra 瞠by p鎩嗆 do apteki po Seboradin i ukr璚i to wszystko. ![]() Ale ju sama nie wiem czy p騧niej nad捫 farbowa jako odrosty, bo zdecydowa豉m si w ko鎍u na pozostanie przy rudo軼iach. M鎩 naturalny kolor mi si nie podoba i jest taki pospolity..
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
FilifionkaB s逝chaj ja mam podobny problem jak ty Tez mi strasznie wolno w這sy rosn mam teraz bo dokladnie przed chwil mierzylam po 2, 5 miesiacach ze 3 cm odrost闚 Fakt nie stosowa豉m wszystkiego ( np. mam w planach picie pokrzywy mo瞠 tak瞠 przy dobrych wiatrach dro盥瞠 ale to jak skonczy mi sie skrzyp ) Takze farbuje w這sy nie wiem chyba w genach to wszytsko jest zapisane...
A ostanio sama sobie grzywke podcie豉m ( cos mi si w glowie przewrocilo chyba hehe) bo myslalam ze to nic trudnego to na 2 dzien sz豉m do fryzjerki i powedzilam jej aby mi zrobila tylko porz康ek z g鏎a ( bo mam w這sy na calej dlogosci pocieniowane ) a d鏊 nie wogole zostawi tak jak by a wi璚 nic nie podcina A ona jak to ona ( bo stale do do niej chodze od 3 lat ) na dole podciela a mi same konce a wi璚 tyle ile O ILE ZAWSZE JA POROSILAM Wczesniej jak u niej bywalam ( po jaki 4 miesiacach) mowilam 1 cm aby mi podciela a ona jak zwykle ponad 2 cm to conajmiej I tym sposobem a wiec jak jej bede mowic 瞠by do逝 mi wogole nie rusza豉 mo瞠 zapuszcze sobie w連oy ![]() ![]() Mam teraz za ramiona chcialabym tak ze 6 , 7 cm jeszcze... zobaczymy czy to mi wypali...
|
|
|
|
#159 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 535
|
Cytat:
A c騜 to za wcierka?
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 604
|
w moim przypadku wzmo穎ny porost w這s闚 spowodowa lotion Seboradin z rzep i kuracja wzmacniaj帷a w這sy z rzep z Joanny
Po odstawieniu w/w kosmetyk闚 porost w這s闚 wr鏂i do normy |
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 656
|
Cytat:
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 604
|
efekty zauwa篡豉m szybko, na pewno przez zu篡ciem butelki
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 126
|
Od 2 miesi璚y stosuj Henna Treatment WAX i lotion Seboradin niger i hmm... musz przyzna, 瞠 kt鏎y z tych specyfik闚 nieco przyspieszy mi porost w這s闚. Farbowa豉m je 2 tygodnie temu i mam ju niemal centymetrowy odrost
ja na mnie to prawdziwy sukces
Edytowane przez weegirl Czas edycji: 2009-01-01 o 19:30 Pow鏚: liter闚ka |
|
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet powiedzialam sobie ze nie farbuje do wesela ale zainteresowalam sie watkiem o naturalnych sposobach przyciemniania i rozjsniania ciekawa jestm czy to dziala
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 126
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 805
|
Cytat:
![]() Wiadomo, ze z ciemnej blondynki nie da sie zrobic platynowej tylko i wylacznie plukajac w rumianku, ale moze ktorejs z Was udalo sie rozjasnic wlosy ziolkami? Jesli tak to jakimi i jak dlugo czekalyscie na efekty? |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
wpisz w wyszukiwarke ,,naturalne rozjasnianie'' tak sa ziolka na blad, braz i rudy
|
#168 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 033
|
Cytat:
P逝ka豉m i w mokrych w這sach na s這nko wychodzi豉m. U mnie efekt spektakularny mo瞠 dlatego, 瞠 w這sy podatne s na wszystko co z nimi robi :P
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 603
|
Witam serdecznie, jestem now na tym forum..czyta豉m przez ostatnie 3 dni......za豉mka po wizycie u fryzjerki pro軸a o od鈍ie瞠nie ko鎍闚ek skonczy豉 sie uciachanie ok 5cmm....kupi豉m h pantoten...wax ciemnych w這s闚...seboradin niger szampon i lotion
maseczka z1 鄴速ka..1 造磧i oliwy i soku z p馧 cebuli(cebulka starta na drobnej tarce, ods帷zona n asitku z maciupe鎥imi dziurkami)..po maseczce lotoin z seboradinu 瞠by tak cebulkowo nie by這......rozczesuja si w這sy pi瘯niepo niej..mnaseczko do w這s闚 drogeryjna dzia豉j chwilowo.....jak si je odstawi to masalra..pozdrawiam |
|
|
|
#171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwykle jak ktos dolacza to pi wizycie u fryzjera![]() a ja siedze z waxam
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 648
|
to wcierka na bazie wody brzozowej, pokrzywowej lub Seboradiny z wyciagiem ze sk鏎ki jab趾a, z wyci庵iem z winogron i piperyn.
ukr璚i豉m i spr鏏uje w weekend bo chce zobaczyc jak w這sy b璠a po tym wygl康a. Z farbowania kiepsko zrezygnowa, bo moj kolor mysi i siwe w這sy niestety ju si pojawiaj.. ale farbuje 2-3 razy w roku tylko. staram sie tez jak najrzadziej prostowa, choc to tez trudne bo mam na konc闚kach resztk trwa貫j i w這sy wygl康aj jak u pudla ;( a chodzi podcina musze, bo co 3-4miesiace konc闚ki sa takie 鈔edniawe... a chce texz trwa陰 sci帷 - ale fryzjerka obcina zawsze tylko tyle ile sobie 篡cze |
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 408
|
Cytat:
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 301
|
ja zaczynam od dzisiaj... Seboradin niger lotion, do tego 造kam Vitapil, waxa te bede u篡wac? A Seboradin lepiej na suche w這sy czy na mokre, i czy trzyma pod recznikiem, czy zostawi tak samemu sobie na powietrzu?
|
#175 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 18 143
|
Ja czekam na szybszy porost dzieki waxowi. Jak tylko go mi przy郵 to zaczynam kuracje nim na zmian z naft. Kole瘸nka mnie zaskoczy豉, siedzimy, siedzimy i gadamy a ta nagle,
Y. Magda ty masz w這sy do ramion X(ja) yyy co CI sie pomyli這 Y no do ramion X ; o Ciekawe skoro moje w這sy s prawie do zapi璚ia stanika, czy ona ma przewidzenia Nie no ludzie mnie zaskakuj.
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 535
|
Ah dzi瘯i napewno wypr鏏uje
to dobrze ze trafi豉s przynajmniej na taka fryzjerke.. Ja jeszcze nigdy na taka nie trafi豉m
Edytowane przez kasiaczek141 Czas edycji: 2009-01-02 o 18:46 |
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 554
|
Witajcie ;-)
Ten w徠ek czytam od pa寮ziernika i dzi瘯i niemu i Waszym dobrym radom, uros造 mi od tego czasu ok 5-6 cm ;-) A jak osi庵n窸am ten efekt: - pokrzywa - pi豉m do grudnia raz dziennie, najpierw po 1 torebce zaparzana, potem ju 2 torebki - skrzypovita - jak zrobi豉m sobie przerw w pokrzywie, przerzuci豉m si na tabletki - od篡wki - nawil瘸m i "maseczkuje", m.in. WAX - nie farbuje - ostatnio malowa豉m w lipca i od tego czasu staram si trzyma, nie patrze w lustro i dawa, 瞠 nie mam odrost闚 ![]() - podcinam ko鎍闚ki - sama, bo fryzjerki to zawsze przesadz ;/ a tak sama sobie podcinam po par milimetr闚 r霩ne pasma w這s闚 A tu s moje efekty: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1229792807 1. jak chcia陰bym 2. stan pocz徠kowy 3. obecny (plus ten z avatara)
|
#178 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 18 143
|
No no spory przyrost, gratuluj
|
|
#179 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 4 164
|
A ja sko鎍zy豉m nisim i zacz窸am kuracj olejkiem indyjskim z eclipt, do tego doda豉m adenozyne (zastosowanie: w preparatach stymuluj帷ych wzrost w這s闚, przeciw zmarszczkom mimicznym, jako 鈔odek przeciwzapalny i wspomagaj帷y gojenie sk鏎y), 鄉ierdzi ale cierpliwie wcieram i chodz z tym kawa dnia albo 酥i. Ci篹ko si zmywa. Ale co tam.
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 603
|
Ja mam zn闚 maseczka z 鄴速ka, z cebulki i z oliwki na g這wie
aby ukryc zapaszek cebulkowy..polewam lotionem Seboradin sk鏎 g這wy po umyciu ..ca趾iem dzia豉..t逝mi cebulke...zastanawia豉m si.czy zamiast jedwabiu...nie spr鏏owa olejku Amla Dabur do w這s闚,w這sy po odstawieniu jedwabius hm..nieciekawe Powodzonk a all.
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

niez貫
A c騜 to za wcierka?

RAGDOLLE