|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() No dobra zaraz się za to zabiorę. Cytat:
![]() Apolonia vs Czarna Nocka Jasne że pamiętam
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I wiedzialam, ze Hanna mnie zapamieta
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj ![]() PS. Założyłam wątek na gotowaniu o bardzo dziwnym tytule ![]() więc jakby któraś chciał podać przepis albo ma prośbę o przepis na coś zapraszam do tamtego wątku
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haniu podwieś sobie link z tym wątkiem, chociaż na jakiś czas |
||
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mów co u Ciebie ![]() Cytat:
Będę się udzielać
|
||
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
No i teraz wszystkie poleciały na kulinarny
i tak będziemy sie szukać mIŁEgo wieczorku pod kocykiem Wam i sobie życzę
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-14 o 16:20 |
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
No zaraz podwieszę
![]() Cytat:
![]() Ja dziś po soczewki idę ![]() Cytat:
Nienawidzę nie chodzić do pracy na piechotę Widzę że i Ty wzięłas się za ujędrnianie swojego ciała ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Czarna Nocko vs Mykmyk opowiedz co u Ciebie
|
|
#159 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak milo No coz, opuscilam was jak sie rozstalam z ExTZ a odkad jestem z nowym TZ to czytam was znowu co doklandie slychac , opowiem jutro bo teraz jestem zmulona po tej dziwnej aurze i po dniu wgapiania sie w komputer i zaraz wychodze z pracy. Wkazdym razie jestem przeszczesliwa, wlasnie sie niedawno wprowadzilam do mieszkania TZ i planujemy w lecie mega remont zyjemy pacyfikacja naszych kotow, ktore z kolei sie nie kochaja i biją sie jak opetane w nocy przez co sie czuje sie co najmniej, jakby miala dwojke dzieci ![]() Coz, ide teraz przemoczyc w tej chlapie nowe buty ..
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do domku, oby nowe buty nie przemokły, a jutro zapraszam na ploty ![]() Miłego wieczoru
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A może któraś dziewczyna z Krakowa jest chętna na urozmaicenie mi piątkowego wieczoru?
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do jakiej wagi dążysz?? Ja tez nienawidzę jeździć autobusem. Przy pracy nie mam gdzie parkować więc pozostaje spacer, autobus lub pobudka męża. Póki co będę korzystać z 3 opcji
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja w Krakowie nie dam się namówić na autobus! Nie ma opcji! Nie po to wyrwałam takie super mieszkanie żeby ten kawałeczek który mam na dworzec i do szkoły jeździć! Hmm... No dobra, nic nie wyrwałam, totalnie fuksem mi się trafiło . Ale i tak chcę pieszo!Hmm... Czy macie może doświadczenia z kolczykiem w sutku? Bo ja chcę...
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że nie przeszkadzają, ale chodzi mi raczej o to, że nie wszystko da się z maleństwem zwiedzić, zrobić, nie wszędzie da się wejść. Dlatego niektóre pomysły zrealizuję później. Ale z małym też zamierzamy podróżować zanim zrobi się duży ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby jak najszybciej A wątek kulinarny - rewelacja pomysł już mam w ulubionych Wreszcie będzie łatwo znaleźć nasze sprawdzone przepisy EDIT: Poemi ja nie jestem na bieżąco w sprawach wątkowych ale jak tam z Twoją nową miłością?
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-10-14 o 17:26 |
||
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W każdym razie rozwojowo .
|
|
|
|
|
#166 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dzwonił niedawno i mówił, że bardzo wieje i deszcz pada A taki zakatarzony, że hej No właśnie ten wiatr silny to chyba jedyny minus mieszkania nad morzem ![]() Ooo, Darłowo No mój TŻ jest z Koszalina, więc niedaleko Całkiem spoko miasto, więc nie broniłabym się przed zamieszkaniem tam![]() Cytat:
A tu nic![]() Cytat:
Może jakieś gumowe zabawki właśnie Musze jej kupić koniecznieCytat:
Cytat:
Jak jestem u TŻta to jeździmy sobie do Mielna albo do Kołobrzegu Bardzo fajna czysta plaża jest w Mielnie A w Kołobrzegu podoba mi się ten udeptany piach po którym łatwo spacerować brzegiem morza Teraz do Jastarni chcemy jechać, ale to pewnie już na wiosnę A póki co Mielno albo Kołobrzeg jak będę u niego w listopadzie![]() Cytat:
Ale ja poczekam z tym jeszcze kilka lat Wolę na razie poszaleć bez bobasa na ręku Pierwszy maluch przed 30, a drugi pewnie jakoś tuż po Tak przynajmniej bym chciała Zew natury musi poczekać Muszę się wyszumieć jeszcze W końcu mam dopiero 24 lata A to ile masz lat, jeśli mogę spytać? ![]() Cytat:
A to ile ze sobą jesteście? Jak szybko się zdecydowaliście na wspólne zamieszkanie?
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Ritą teraz będzie sajgon Masz rację Haniu Deb cały czas myśli o dziadku.Wątek kulinarny super pomysł ![]() Wróciłam do domu zmarznięta, ze skarpetkami mokrymi, głodna i zła . Chodniki dziś były w takim stanie, ze można było się zabić 3 razy drzewa mnie uratowały przed upadkiem. W szkole spędziłam 1,5 godz. w kolejce do dziekanatu, zeby zmienić w końcu nazwisko w ich systemie. Po czym i tak nie załatwiłam wszystkiego, bo legitymacji mi nie wyrobili, bo nie miałam pokwitowania z wpłatą 7 zł za duplikat. Swoją drogą wkurza mnie to. Za duplikat płaci się, gdy się zgubi dokument a nie kiedy MUSZĘ wymienic.No dobra pomarudziłam sobie ale za to zaraz wróci też TŻ i razem pod kocykiem zjemy kolacyjkę i obejrzymy jakiś filmik
|
|
#168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie zawsze mówię że ważę 52/53 kg ..bo na tyle się czuję.A chciałabym na 50 kg ![]() Nie mam doświadczeń z kolczykiem w sutku i myślę że to jest obleśne ![]() Cytat:
Mój brat z żoną byli z 1,5 rocznym dzieckiem na nartach w Livigno..dało się ![]() Jja byłam w Mielnie..hm..12 lat temu i już wtedy woziły się tam swoimi super brykami same "pompki" i "nadmuchane lale"..a teraz jest podobno 100x gorzej więc zapewne dlatego ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Dla mnie jest słodkim i biednym facetem..a nie zabijającym z zimna krwią kłamcą .Czyli dzień słabawy..ale najważniejsze że już jesteś w cieplutkim domku u boku męża .
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty? Od kilku dni rozpływam się nad kolczykiem w sutku i nawet moja przyjaciółka uważa, że jest słodki. Chociaż sama by sobie nie zrobiła . Nawet obiecała mi towarzyszyć i nie panikować (przy industrialu ja byłam spokojna, a ona panikowała jakby kobieta mi amputowała nogę żywcem)
|
|
|
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale Cię rozumiem,jak miałam 24 to temat dzieci był dla mnie bardzo, ale to bardzo odległy Pisząc, że mogłam się zdecydować wcześniej chodzi mi o to, że nie sądziłam, że macierzyństwo to taka fajna sprawa i mogłam się zdecydować dwa lata wcześniej ![]() Cytat:
jak to cudownie że ja nie muszę wychodzić z domu
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-10-14 o 18:31 |
|||
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczęściara
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Kurcze, musze Was pochwalić- nowy watek i zaraz produkcja postow podskoczyla ![]() A propozycja watku kulinarnego to szczyt genialności ![]() Odwoluje swoje zdanie z rana odnosnie braku sniegu- masakra jak sypalo caly dzien Tyle tylko ze snieg sie topil, wiec nie bylo slisko. Jechalam dzis autem bo za cholere nie moglam wstac, balam sie ze bedzie szklanka wieczorem (wyszlam z pracy po 19, od 9 Madziu, trzymam kciuki zeby z TŻtem bylo wszystko dobrze. Daj też znac jak dziadek czuje się po operacji. Haniu, nie opowiadaj Dextera, ja dopiero sciągam TŻta nie było to kompletnie wyleciało mi z głowy Nie mogę się już doczekać odcinka, uwielbiam te jego komentarze w myślach ![]() A z Housem to też nie wiem o co chodzi. Nawet jednego odcinka w całości nie obejrzeliśmy, tak nas znudził. No ale musi coś chyba w nim być, skoro taki szał ![]() Haniu skąd masz tv? Nie z Astera aby? Bo na niewielu programach jest moja ukochana kuchnia.tv Której notabene nie oglądam od hoho.. chyba że wyrywkowo, nie ma czasu tvn24 do śniadania i to wszystko ![]() Dori, jakiego Ty masz neta? Dowiedz sie koniecznie, nie wydaje mi się żebyś miała aż tak wolnego żeby nie dało się nic ściągać, to prawie niemożliwe. Dowiedz sie i napisz, podeślę Ci na maila czy PW link do fajnego programu.. Przecież to skandal żebyś nie mogła oglądać seriali ![]() Poemi, to niech z X wszystko się układa coraz lepiej, i niech nabierze przyspieszenia Ale kolczyk w sutku ![]() Jezu, dziewczyno, co Ty robisz w Krakowie? Zabij mnie, musiałam to przeoczyć Zuza, widać w tym co piszesz, że jesteś totalnie spokojną, wyluzowaną, szczęsliwą i dojrzałą młoda mamą, super ![]() Gosiu, wypiłam dzisiaj w pracy bardzo dużo wody ![]() Za godzinę jadę na lotnisko po TŻ Tyle że stanowczo za zimno na to żebym jechała w płaszczu i bieliźnie, kurka, no
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-10-14 o 21:28 |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba jeden z naprawdę nielicznej grupy kolczyków które mi się podobają . Chcę sobie jakiś zrobić i w sumie tylko ten mi przycodzi do głowy .No jak to co? Edukuję się . Więc 3 dni co 2 tygodnie tam urzęduję
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sobie zrobisz ten kolczyk to słowo daję że Cię osobiście za niego pociągnę (auuuu... )Wybacz, nie wiem czy przegapiłam tą informację czy wyleciała mi z głowy. To może jakaś kawa/drink/piwo/cokolwiek kiedyś?
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jak najbardziej! Szczególnie, że ja nie znam zbytnio Krakowa i w sumie to strasznie się nudzę z tego powodu bo wieczory spędzam w mieszkaniu... |
|
|
|
|
#177 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja z wymianą nie będę miała problemu , ale nie mam narazie na co wymienić, bo nie mam zimówek Tż załatwi przez znajomego taniej, ale musimy na nie poczekać. Cytat:
![]() Moja ciocia robi pyszne wino z ciemnego winogrona Cytat:
![]() Mi się nie podoba ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem jak to możliwe.Teraz jest mecz i widzę, że w Chorzowie strasznie pada śnieg (a to jakieś 100km od nas), a u tu deszcz ![]() Cytat:
![]() Jedź powoli, bo ślisko |
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słyszałam, że jest imprezowe i na to przygotowałam się psychicznie, że to może mi się nie podobać, ale miło się zdziwiłam Może dlatego, że byłam we wrześniu A to już tak jakby poza sezonem![]() Cytat:
Zuzaneczko! No tak 31 lat to najczęsciej już po wyszumieniu Chociaż też zależy dla kogo Dla kogoś kto ma 24 lata, to własnie bardzo odległy temat![]() A ja załapałam dołek Smutno mi Związek na odległość jest dobijający Tęskni mi się I w ogóle Buuuu Może przesadzam, ale niesamowicie brakuje mi codziennej bliskości i czuje się z tym fatalnie Rozmawiamy sporo na gg, ale to nie to samo Nawet przez telefon rzadko rozmawiamy A fajnie byłoby tą bliskość podtrzymać inaczej niż na gg A przez telefon gadamy raz na dwa dni tak po 10-20 minutek Powiecie, że zrzędzę Ale jest mi smutno![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#179 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a domowe wina uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
--------- zima ale też niedługo gwiazdka |
||||||
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze ja pamiętam jak 2 albo 3 lata temu o tej porze w krótkim rękawku pomykałam Tak ciepło było A dziś
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

) Bylam z wami jakis czas dawno temu
a teraz moze wroce? od jakiegos czasu znow was podczytuje 

i tak będziemy sie szukać 

.

Wreszcie będzie łatwo znaleźć nasze sprawdzone przepisy
Ale dzwonił niedawno i mówił, że bardzo wieje i deszcz pada

ale TZ nie brał. cos tam wsominała, ze moze żółtaczka typu B lub C, ale sama nie wie bo trzeba badania zrobic 

, ale nie mam narazie na co wymienić, bo nie mam zimówek