![]() |
#151 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() GRATULUJĘ !!!! Cytat:
na pociechę jedynie mega-całus. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |||
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() A pod stolicą słoneczko, aż mi szkoda bo wstaliśmy z małżem dopiero o 12:00, ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A wogóle to Ty z Warszawy jesteś ???? Fajnie ![]() ![]() A z męzem tez mam podobnie, albo w kompie, albo gdzies jezdzi sam albo łazi, kiedyś wszystko razem, teraz jestem troche ograniczona a un nie do końca rozumie i obiecuje ze jak sie młody urodzi to bedzie sieział w domu więcej...yhy, dobrze ze ma do pracy 200 metrów to go bedę nachodzić .nawet na zakupy nie chce jezdzić , a sama już sie boje trochę ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-05-22 o 12:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A cierpliwość.. baa. a co innego zostało jak nie czekać aż łaskawie wyjdzie.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Ahhhh....a ja po pierwszej nocy z małą....Jakoś na samym początku tzn dopóki nie zajechałyśmy do domu...to jadła malutko a teraz zaczęło się pochłanianie !!!!
![]() Nocka nie była taka zła, ale trochę nieprzespana...bo już regularnie mnnie zaczyna przywoływać na amciu ![]() Zaczęłam się zastanawiać, czy to normalne, że jak na nią patrzę to mi się płakać chce...ale nie z bezsilności...tylko z tego, że tak bardzo jest w mojego mężusia, za którym okropnie tęsknie...Mam nadzieję, że to minie...nie mam zamiaru płakać do listopada..heh :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19497430]jak chciałam Maksia wygonić, to robiłam to wszystko, o czym piszesz, a nawet na skakance skakałam.
![]() ![]() ciekawe, co ja będę wymyślać, gdy się przeterminuję. wszystko wskazuje na to, że tak właśnie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początku było słabiej niż podczas okresu, myślę sobie fajny poród.. hihi.. No wiadomo z czasem zaczęły się nasilać, skakałam na piłce co mi bardzo pomogło, później byłam pod prysznicem też na piłce i polecam bo bardzo fajny relaks.. W szpitalu w którym rodziłam nie dają ZZO, więc nie było możliwości, no najgorsze były te ostatnie skurcze przy 8/9cm.. bo mnie bolały jeszcze te plecy.. gdyby nie to, to naprawdę byłoby już super ![]() Między skurczami jeszcze rozmawiałam i żartowałam z mamą i mężem prawie do samego końca więc naprawdę nie było źle.. A parcie to jak mówiłam, dla mnie że tak powiem przyjemność to była już.. Nie ma się co bać.. Było naprawdę ok..
![]() |
![]() |
#157 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo chcialabym rodzic na Kasprzaka w Instytucie Matki i Dziecka bo mam znajomego ktorego znajoma jest szefowa poloznych tam... i musze sie odezwac to mi tam zalatwi moze jakos ![]() ![]() ![]() mi sie jednak odechcialo jechac na te zakupy.... jutro jak pojedziemy z mezem to go pociagam po sklepach równo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() eeej to juz po weekendzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rób dużo fotek, nagraj kilka filmików- chociażby komórką- i zpaisuj to wszystko, co ważne- pierwszy świadomy uśmiech, pierwsza przespana noc, a także Twoje odczucia, emocje... potem dasz to TŻ do przeczytania. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Siala chyba wypchnęła tę burzę dalej, bo teraz u mnie grzmi...
wieści z Wrocka nieciekawe... jak zaleje miasto, to nici z planów małża, który miał tam spędzić większość przyszłego tygodnia z powodu praktyki. znów mu się wszystko pokomplikuje... że o stratach innego typu nie wspomnę... na razie co prawda wszystko dzieje się na przeciwległym krańcu Wrocka, ale tak naprawdę dopiero zaczyna się dziac... Joanna - super opis, strasznie budujący ![]() i sprawdziłam - Ewciak jeszcze wczoraj z nami pisała, że umówiła się do gina, bo nie wie, czy jej się wody sączą, czy sobie wkręca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
dziewczyny przegnaly juz burze z poludnia....
widze granatowe chmury ciagna nad warszawę ![]() i slysze.. grzmi z lekka.... dobrze ze sie na te zakupy nie wybralam :p Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-22 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piłki leżą obok łóżek. Korzystałam. Lepsze to niż leżenie. ![]() W wannie nie byłam. Cytat:
![]() Położyłam dziś na sobie na brzuszku, przy pomocy męża. (Sama potem nie wstanę.) Od razu było wielkie beeek. ![]() ![]() Cytat:
Bierzesz na wszelki wypadek buteleczkę na spacerki? Czy tak liczysz czas, żeby wrócić? Tak się właśnie zastanawiam co będzie jak mi się maluszek rozkrzyczy na dworze... Kurcze... chyba te mamowe rzeczy "po" to już na nowym wątku powinnyśmy pisać... Zmieniamy klimat tutaj. ![]() Cytat:
Sól raczę też kupić w tych małych plasticzkach - do zastrzyków. To się fajnie stosuje i nie denerwuje maluszka. Kapię kropelkę do noska (wpływa samo jak się trafi w dziurkę), czekam chwilę... i wyciągam smarkusia. ![]() No to myk, myk... Czas już. Wymigałaś się nam. ![]() Cytat:
![]() A tak moja kota obserwuje maluszka z góry... (fotki dzieciątka zaraz zmniejszę i zapodam) Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-05-22 o 13:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
oO.. Dziewczynyyy.. chyba wody mi odeszły..
![]() wyszłam z łazienki przyszłam do pokoju, czuje coś mi lecii.. patrze a ja majtki mokre, leginsy mokre.. Tylko że ja nie wiem czy to too... ![]() Tz pojechał zatankowac samochód a ja siedze i płaczę bo nie wiem nawet czy to odeszły mi wody czy coo.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sól właśnie taką chcę kupić, ale mówili nam, że taka otwarta fiolka może stać 12h, nie dłużej. a te 4-8 kropelek dziennie, to chyba jej nie wyczerpią, nie? ochraniacz już wybrałam, tylko zamówić muszę. i jeszcze mi się przypomniało, że prześcieradełek nie mam, a ze 3 trzeba by było zakupić. chyba się wybiorę na tygodniu na miasto ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
nici z zaliczenia, Blanka wygoniona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
noooo pewnie to to skoro widzisz ze cos sie nietypowego dzieje ![]() i prosze zaliczysz dzis kochana ale porodówkę...? ![]() ![]() no przyszla burza..... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-22 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Ano nie wyczerpią. Za chiny... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozwarło się to i wody pociekły.. szybkiego rozpaku życzę ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Witam,
A u mnie słoneczko na dworze a w domu zimno.Pokłóciłąm się z mężem o firankę.Spadła ta rurka z firanką z okna u córki i się zgieła a on, ze nic sie nie szanuje i takie tam.. ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19496290 no i jednak ktoś się rozpakowała, przed chwilką dostałam sms-ka od ewciak123: ![]() Hey, dopiero teraz mam chwilkę na nowiny. Dzisiaj o godzinie 1:43 przyszedł na świat Borys. Waży 3460g i mierzy 54cm. Wcina dużo i często. ![]() Gratulujemy!!! ![]() ![]() ![]() Kardashi, idźże wreszcie na tą porodówkę. ![]() [/QUOTE] GRATULUJE SERDECZNIE. Cytat:
![]() CAŁUSKI DLA MAŁEJ I MAMY. Kardashi to teraz TY. ![]() Moje stopy to wielkie balony.Napeczniałe i bolą przy chodzeniu. Umówiłam się na poniedziałek do fryzjera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Kropka - no gdzie te foty??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() GRATULACJE DLA KOLEJNYCH SZCZĘŚLIWIE ROZPAKOWANYCH MAMUSIEK ![]() ![]() A ja po 14 zasnełam jak kamień i burza mnie omineła,wcześniej byłam na zakupach malutkich,kosmetyczkę do szpitala uzupełnić ![]() Wczoraj od kuzynki jakiejś dalszej mój TŻ przytargał dwie wielki torby ciuszków,masa tego i nawet nie mam weny usiąść i przejrzec,bo nie mam już gdzie układać ![]() ![]() A i jeszcze dostałam krem ale muszę się zapytać na co on dokładnie bo niestety nie ma tłumaczenia,moze któraś z was pomoze?Szukałam w necie ale nic nie znalazłam,PRENATAL Mamy dermo cosmetic.....stretch mark gel. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
zdaje się że na rozstępy jakiś żelik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z makro z zakupów, wpadł mi w ręce Fissan - ponoć też polecany. Zamierzam go stosować zanim mi przyjdzie z allegro Palmers
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha, ja w Warszawie dopiero 3 rok, wcześniej w Poznaniu studia a wogóle to zem z mazur ![]() ![]() Ja Madalińskiego w sumie wybrałam bo jest najbliżej ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19497827] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rób dużo fotek, nagraj kilka filmików- chociażby komórką- i zpaisuj to wszystko, co ważne- pierwszy świadomy uśmiech, pierwsza przespana noc, a także Twoje odczucia, emocje... potem dasz to TŻ do przeczytania. ![]() ![]() Djerba - koniecznie duuuzo filmów nagrywaj mężowi, i ![]() Cytat:
A ja byłam w oszołomie na zakupach - właściwie na takich piciowych, duuuuużo picia, kupiłam sobie t-shirt biały za 3.99 PLN ![]() ![]() Była buuuurza i padało ale strasznie duszno i nawet zakupy mnie nie cieszą już ![]() ![]() ![]() Dooopka, nastepny wypad już po WYJASIOWANIU = wyłaź młody ![]() idę leżakować. Buziaki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
melduję, że w pierdonce są 4-paki chusteczek za 11.49,- gdyby to kogoś interesowało
![]() jest też lovela w przystępnej cenie i parę innych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i jednak ktoś się rozpakowała, przed chwilką dostałam sms-ka od ewciak123: ![]() Hey, dopiero teraz mam chwilkę na nowiny. Dzisiaj o godzinie 1:43 przyszedł na świat Borys. Waży 3460g i mierzy 54cm. Wcina dużo i często. ![]() [/QUOTE] Gratuluję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja stosowałam i rozstępów nie mam.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cate_ Czas edycji: 2010-05-22 o 18:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Ewciak i Joanny Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2010-05-22 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak zapach Sensitive (niebieskich) i Natural (zielonych). Jako pierwsze na test wybrałam Lawendowe (fiolecik) bo wydawało mi się, że z tych 3 te akra mogą być najbardziej naszprycowane jakąś złą chemią i być najbardziej drażniące. Zakupiłam też pieluszki Dada ale nie wytestowałam bo nie mam jak i na kim ![]() ![]() Opinie z innych źródeł: Przetestowalismy wszystkie rodzaje biedronkowych wycierajcow i wyglada na to, ze najbardziej poslizgowe sa wlasnie te niebieskie (sensitive), ktore opisuje kruszyzna. Faktycznie, jakies takie umaziane w oliwe prawie ze ![]() ![]() ![]() ![]() Paczka zachęca wielkością - zawiera 72 sztuki dobrze nawilżonych, miękkich chusteczek o delikatnym, dziecięcym zapachu, wzbogaconych panthenolem i rumiankiem. Co do działania, to muszę przyznać, że mile się zaskoczyłam. Użyte do higieny intymnej - "myją", odświeżają i łagodzą. Do wytarcia rąk - niezastąpione! Obawiałam się trochę lepiącej po wyschnięciu powłoki, ale o dziwo, nic takiego nie ma miejsca. Do demakijażu twarzy zazwyczaj używam mleczka, ale kiedy w butelce pokazało się dno, a mi jakoś nie po drodze było do drogerii, zaczęłam używać do zmywania makijażu tych właśnie chusteczek. Fluid, puder i róż schodzą bez problemu i w całości. Awaryjnie zdarzyło mi się użyć tych chusteczek również do demakijażu oczu, jednak tą opcję raczej odradzam. O ile w każdym innym miejscu spisują się znakomicie, dla delikatnej skóry wokół oczu wydają się być zbyt agresywne. Owszem, zmyłam nimi i cienie i tusz, ale skóra lekko się zaczerwieniła i już była na granicy nieprzyjemnego uczucia pieczenia. Pomijając okolice oczu, chusteczki Dada są jak najbardziej warte polecenia.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-22 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() od rana czytam ,ale wizaz mnie wywalał, chyba miałam coskik znetem nie teges... po pierwsze - GRATULACJE dla ewciak ![]() oraz Gratulacje dla joanny ![]() ![]() Siala - co do rozsttepów ja uzywam fissan i mam rozstepy, myslisz, że teraz to cos da? ten z allegro krem? bo to chyba juz nic nie pomoże niestety...taka skóra badziewna ![]() Kardashi - wkońcu cię wygoniłyśmy ![]() ![]() Tak poza tymto nie wiem co miałma napisać...aha, że puchną mi stopy i dłonie bardzo, nawet po nocy, więc chyba nici zmojego porodu w wodzie ![]() nasprzatałam się dzis i padam teraz, nie ma siły stać a tu prasowanie czeka... głupi ten 9ty m-c, ja chce sie czuc tak jak w 7mym ![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz już kupiliśmy taki 4-pak, z czego 1 paczkę spakowałam do szpitalnej torby, bo każą przynieść. zastanawiałam się dzisiaj, czy kupować kolejne 4 paczki, bo może okażą się niewypałem albo uczulą, ale małż mnie przekonał, żeby brać. tym sposobem mam ich w tej chwili mały zapasik (wszystkie sensitive, bo tylko takie były w promocji). oprócz nich mamy któreś z nivei w pudełku i od nich zaczniemy, a jak się skończą, będziemy do pudełka wkładać inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasmarowałam się tym Fissanem i nawaliłam tyle, że chyba do jutra mi nie wsiąknie w skórę ![]() Nic nie będe robiła całymi dniami tylko się smarowała wszystkim po kolei. Oliwką z rossmana, Ziajką, Perfecta Mamą, Fissanem i Palmersem jak przyjdzie.. aż będe kurde sr**ć tymi kremami wszystkimi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.