|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy, perfumy w odlewkach i flakonach - zapraszam :)
Cytat:
po 10ml obydwóch będzie ok? czy jeszcze coś dobierzesz?
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-02-14 o 16:04 |
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Zależy co byś chciała - jak tylko żółtą kupkę to ok, a nawet za dużo, ale jak jeszcze britney do tego to nie, bo jednak nie chciałabym dwóch flakonów rozmienić na odlewki. Myślę, że żółtej niny zostało jakieś 13ml, mogę do tego zrobić Ci odlewkę Aliena EDT 5ml w atomku szklanym, za te dwie odlewki dkny. To jak? |
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znjadziesz cos u mnie za 0erfumki britney spears? prosze, odpisz u mnie
|
#157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W wątku niestety nic.---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- TeeQuillaa - opd. u Ciebie |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
okey
to czekam na odpowiedz a w jakim rozmiarze ciuszków szukasz i czego ?
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Prawdę mówiąc to nie znam większości zapachów które masz na wymianę. Jedynie patrząc po nutach zapachowych to mogłoby mi się spodobać Jil Sander Sensations ale pojemnościowo z Joop się nie zgadza. Może masz jakąś propozycję?
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-21 o 16:56 |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ja po Elemonga
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
cos u mnie?
|
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
- 2w1 nawilżający krem z efektem stopniowego opalania WOW! ENERGY
-2w1 aktywny żel-peeling myjący ANTI! ACNE Intense Za te dwie rzeczy chętnie wymienię elemonga jak Tobie również odpowiada, to zapraszam na PW---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Ale za co mam szukać? |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za elemong i W7 Mineral Blush Powder ?
![]() |
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#166 |
|
BAN stały
|
Britney Spears Fantasy EDP, zostało tyle co na zdjęciu z 30ml
Sephora Mysterieuse? Vanille Patchouli EDT - zostało tyle ile na zdjęciu ze 100ml (brak korka) |
|
|
|
#167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- No i Elemong poleciał w świat. |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana przepraszam za nieodzywanie się - nie bij
![]() pochorowałam się strasznie i nie miałabym jak na pocztę wyjść i raczej dopiero w przyszłym tygodniu dam radę wyjść Kochana to z próbasków w pojemniczkach jednak niewiele mi zostało - to co na zdj. i na zdjęciu też big blusche z którego sobie odsypuję do małego pudełeczka - więc tak jak mówiłam też mogę zrobić higienicznie odsypkę Jeśli chodzi o następne zdjęcia to jeszcze Ci wkleiłam róż givenchy, który może by też jako cień do powiek - jest fajn bo jedna strona jest taka proszkowa such, a druga taka mazista, dla mnie niesety za ciemny więc tylko na oczy kilka razy użyłam i wklejam też puder milano tylko otwarty z CC http://www.cherryculture.com/cosmeti...cat=256&page=1 kolor neutral ale dla mnie już na I rzut oka za ciemny - może coś będziesz z tych rzeczy chciała jeszcze, bo oczywiście woda i żel czekają
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko więc ten puder jest po prostu beżowy -taki ładny ciemny ale nie opalony kolor -zdjęcie które Ci wkleiłam jest w świetle dziennym ,ale wiesz jakie teraz mamy światło
,a z kolei lampa przekłamywała kolor potwornie- nie maznęłam go nawet, żeby się ktoś chętny znalazł - pudełeczko jest strasznie fajne ![]() a z sampli to jeden jest naprawdę ciemny - ten multi tasking neutral a róż wpada w róż też go nie testowałam - mam z wymianki, ale na pierwszy rzut oka bardzo ciemny ale nie jakoś chamsko---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- to jeśli się zgadzasz to ninka, sephorka, miniaturka i może część z tego co masz w buteleczce z mazideł
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-02-23 o 17:18 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
niesty nie mam EDM,
z bigów to tylko podkład joppa.
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi o ten: Joppa - Light neutral -MD&SR- podkład, big ? Nie ogarniam podkładów Joppa, a na ich stronie nie znalazłam takiego odcienia, to jakaś domowej roboty mieszanka dwóch odcieni? MD&SR oznacza, że to zmieszane dwie formuły morning dew i simple radiance razem, czy jak? No i czy on nie jest różowy, bo mi bardziej złote tony pasują i może się orientujesz czy jest jaśniejszy czy ciemniejszy od light neutral z EDM? |
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-Rimmel - natural bronzer. Bronzer do twarzy w odcieniu: 022 sun bronze [14g] widać lekkie starcie wytłoczonego słoneczka i to wszystko. - Sephora - lakier do paznokci. odcień: l14, my favourite jeans. matowy, granatowy kolor. po wpisaniu nazwy i odcienia w wyszukiwarce znajdziecie post z bloga http://kosme-tiki.blogspot.com/ z pięknymi zdjęciami ) [5ml]użyty maksymalnie 5 razy |
|
|
|
|
#177 |
|
Easnadh
|
Witam,
chętnie wymienię zapach Jil Sander Style Soft EDT -15ml (w butelce 30ml). Perfumy są w 100% oryginalne, zakupione w niemieckiej drogerii, zapakowane w oryginalny kartonik. Zainteresowanych zapraszam na priv. ![]() Aga Edytowane przez _easnadh Czas edycji: 2014-10-01 o 11:32 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

(max 10ml)
czy jeszcze coś dobierzesz?

,a z kolei lampa przekłamywała kolor potwornie- nie maznęłam go nawet, żeby się ktoś chętny znalazł - pudełeczko jest strasznie fajne
też go nie testowałam - mam z wymianki, ale na pierwszy rzut oka bardzo ciemny ale nie jakoś chamsko

No i czy on nie jest różowy, bo mi bardziej złote tony pasują i może się orientujesz czy jest jaśniejszy czy ciemniejszy od light neutral z EDM?