![]() |
#152 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Minerałki i nie tylko.. :)
fotki cieni inglot
w jednaj paletce 5tce i jeszcze 2 w odcieniach brazu moge wsadzic do paletki 3ki
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:
- puder Jadwiga do cery tłustej w oryginalnym opakowaniu. Była zrobiona odsypka ok 7-8 gram czyli zostało mniej więcej 20-22 gramy. - ćwiartka mydełka LUSH Love Birds - olejek do mycia twarzy bezzapachowy z BU - ważny 1.06.2011 - próbka bazy pod podkład INGLOT
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
a czy wymieniłabyś:
- ćwiartka mydełka LUSH Love Birds - olejek do mycia twarzy bezzapachowy z BU - ważny 1.06.2011 - próbka bazy pod podkład INGLOT - naklejki na paznokcie (do robienia frencha) - 6 x 20 naklejek (oddam za drobiazg) - naklejki na paznokcie (do robienia frencha) - 5 x 15 + 9 naklejek (oddam za drobiazg) za moje: - czarna kredka Kobo - tonik Dermika z kwasami AHA ? Albo jakoś tak ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- przepraszam, ale tusz jest na razie w negocjacji za książki angielskie, które bardzo by się przydały do nauki. Dam CI jutro znać, ok? : ![]()
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- ćwiartka mydełka LUSH Love Birds - pędzel do podkładu Sephora Professionnel nr 47 odpisz u mnie ![]()
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
- ćwiartka mydełka LUSH Love Birds - próbka bazy pod podkład INGLOT - pędzel do podkładu Sephora Professionnel nr 47 - olejek do mycia twarzy bezzapachowy z BU
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Dokładka produktów LUSH:
- odżywka LUSH JUNGLE - ubytek ok 10% (odkrojone kilka kawałeczków do zrobienia porcji odżywki w płynie) - próbka mydełka LUSH Coal Face - połówka szamponu LUSH Godiva (jak tylko odbiorę go od Aljaki ![]() - połówka szamponu LUSH Trichomania Szampony wymienię jedynie na inne szampony Lush. Najchętniej na Ultimate Shine lub Dr. Peppermint ale rozważę też inne.. ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-03-20 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Witaj interesuje mnie
- połówka szamponu LUSH Godiva (jak tylko odbiorę go od Aljaki ![]() - połówka szamponu LUSH Trichomania - ćwiartka mydełka LUSH Love Birds Szukasz innych kosmetyków z Lush mogę zaproponować odzywkę American creame ok 90ml, chyba że coś innego by Ci wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
1 breloczek Krewniaków z grupą krwi 0 Rh - połówka szamponu LUSH Godiva
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
o, a może mogłybyśmy zrobić coś takiego:
- odżywka LUSH JUNGLE - ubytek ok 10% (odkrojone kilka kawałeczków do zrobienia porcji odżywki w płynie) - próbka mydełka LUSH Coal Face za to co podoba się Tobie. Chyba, że może znajdziesz coś jeszcze to z chęcią albo dołożę albo jeszcze sobie coś dobiorę ![]() - ćwiartka mydełka LUSH Love Birds
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje, a dałoby może radę dorzucić próbkę bazy Inglota bo bardzo chciałam ją wypróbować
![]()
![]() |
#169 |
BAN stały
|
cos za :
- rozświetlacz EDM Natural - sampel w strunie zużycie ok 20% - rozświetlacz EDM Pearl Pick Me Up - sampel w strunie zużycie ok 5-10% - finisher EDM Rice Powder Soft Bronze - sampel w strunie zużycie znikome ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- BIG EDM Mint - zużycie ok 10% - EDM Sky Blue - troszkę ponad 1/3 BIGa w strunie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
podkłady sa praktycznie nowe, mi u Ciebie wpadł w oko puder jadwiga
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- taka wymiana mi się nie opłaca ![]() aktualnie szukam różu do policzków (mineralny lub taki zwykły ![]() podkładów mineralnych zbliżonych kolorystyką do edm linen ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- a mogłabym Cie prosić o zdjęcie tego różu bourjois? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
sprawdzałam dzisiaj kolor w douglasie i szczerze nie jestem do niego przekonana...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- hmmm to może pędzel do podkładu z sephory? w jakim on jest stanie? ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- etui to pikuś ![]() a co ew. chciałabyś sobie dobrać do tego podkładu lucy? ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Chodziło mi raczej o to co byś chciała sobie dobrać do samego podkładu lucy ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Jutro przegladne zapasy I dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
- próbka Lucy Minerals Pale Olive- OCS (zużycie znikome)?
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- podkład Bare Minerals kolor Medium (słoiczek 2 g) - zostało ok 50% - podkład Bare Minerals kolor Medium Beige (słoiczek 2 g) - zostało ok 40% - korektor Bare Minerals kolorSummer Bisque (słoiczek z zestawu z Sephory, nie wiem ile ma gram) - zostało ok 40% - Blusche Medium Bronzer (słoiczek 3,5 g) - zostało ok 55-60% - próbka w fiolce 1,5 ml podkładu EDM Medium Tan - INGLOT AMC Face and Body Illuminator 15 ml -kolor 61-kod JA13PA- zostało ok 60% - ważna do końca 08.2011 - nie mam nakładki/zamknięcia na pompkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Wymianka z _Kari_:
Ja: - odsypka Dry Flo ok 30-40g - odsypka 2 sample Champagne - pędzel do podkładu Sephora _Kari_ : - 1/2 Biga różu Pink Ribbon - odsypki róży: All Smiles, Wild Vines, Tea Time i Salon Fun - nowy sampel cienia Pressed Olive |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
za pędzelek podziekuję, także wymieniaj śmiało
![]() a to co jeszcze mam z minerałów: joppa minerals soft coverage lightes #2 próbka w strunie lili lolo popcorn próbka w strunie edm korektor sunlight mala odsypka w strunie x2 edm cienie scented candles i au spice male odsypki w strunie edm róż summer stroll ok 1ml pół sampla pink ribbon pearl pick me up jakies 20% sampla odrobinka różu snow w sampelku polowa sampla różu game show i te próbki ktore są na zdjęciu w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.