Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 11:45   #151
paulinka009
Zadomowienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Słyszałam że w Magnolii jest pięknie
Dawaj zdjęcia tej PM jak będziesz miała, może suknia mi się spodoba a ona będzie chciała odsprzedać, w końcu z moich stron dziewczyna
jest pięknie jedyna wada to to że jest przy samej drodze zdjecia oże wkleje bo kuzyn zapowiedział że będzie wszystkim wysyłał jakieś albumy swoja droga fajny pomysł, jak mi sie spodoba to wypytam o szczegóły

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
O, zapomniałam Zapro są prześliczniaste Chyba najpiękniejsze na świecie moim zdaniem Ale cena powaliła mnie na moje skromne 65F
ja ostatnio byłam w Ebrasie i wziełam rozmiar 65 D aczkolwiek mi jakos dziwnie odstaje miał być jasny wiec za duzego wyboru nie mialam, wczesniej kupywałam 65E tak wiec moze to tylko jeden rozmiar rożnica ale ja swoje uważam za mega skromne A i zabrałam mame na zakupy i przy okazji dostałam karte stałego klienta w tym sklepie, myśle żeby podobny kiedyś u siebie w miescie otworzyć ale to odległy temat póki co

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:46   #152
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Coś Ty, to może je znam
To są dwie siostry z Jasiennicy Dolnej jak dobrze pisze ale nie będę tu operować nazwiskami
Stary 2011-07-12, 11:48   #153
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochana ja juz do niej napisałam maila

W piatek na 12 Wiesz gdzie jest salon Justyna? (Długosza).

W jakiej dzielnicy mieszkasz???
To super, że napisałaś
O 12 ? Cholercia... ja na stażu jestem 8-16 no kuuuurczaki... Tak ot co nie mogę się zwolnić niestety... A po 16 nie chcesz gdzieś jeszcze zabawić ? Ja jak chodziłam to nie we wszystkich salonach się umawiałam - do części z nich szłam z marszu Fajnie byłoby Cię poznać

Cytat:
Śliczne... ale jak dla mnie tez troche za drogie, mi sie ostatnio takie spodobaly
Cudne Widziałam gdzieś podobne, tylko że zarówno z ornamentem jak i kokardką w kolorze fioletowym - czyli że idealnie pasujące do naszego wesela

Dziewczynki! Dzwoniłam do laseczki od PRAWIE mojej sukni i powiedziałam jej "I DO"
Jutro podrzuci mi suknię prosto do mieszkanka moich rodziców - akurat będziemy tam wszyscy na imieninkach u mojej mamusi także dobijemy targu (i mam nadzieję stargujemy chociaż tę stówkę ) także superaśnie
I wiecie co? Teraz jak pogadałam z tą laseczką to taką ulgę poczułam, wątpliwości odeszły... Dziewczyna tak ciepło mówiła o tej sukni (w końcu ona najlepiej wie, że suknia "zdała egzamin" i można się w niej poczuć cudownie), że mam pewność że to naprawdę wyjątkowa i wspaniała sukienia Jestem happy!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:48   #154
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Można dołączyć?
Czytam wizaż już baaaaaaaaardzo długo, a od niedawna również was i jest to mój pierwszy post dopiero wstyd trochę ale tak wyszło
W każdym bądź razie bardzo chciałabym do was dołączyć.

Ślubujemy 04.08.2011, jesteśmy ze sobą od 12.10.2007 a zaręczyny były 30.06.2011 Później o nich opowiem jeśli zechcecie, bo to ciekawa historia .

Na razie mamy tylko zarezerwowaną salę i jesteśmy w trakcie poszukiwać muzyki- na chwilę obecną stawiany na wodzireja + DJ.
Musimy jeszcze skontaktować się z upatrzonym fotografem, który będzie nam robił zdjęcia tylko w tym dniu, bo plener zrobi nam moja siostra jednocześnie świadkowa Jest prawie zawodowo fotografem ;-).

Jesteśmy dopiero na samym początku także jeszcze długa droga przed nami.
A no i co jeszcze dosyć ważne, ślub będzie w naszej rodzinnej miejscowości na Mazurach, ale obecnie mieszkamy, pracujemy (i ja jeszcze studiuję) w stolicy.

Przygarniecie?
Cytat:
Witam Was Dziewczyny ! Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się odezwać i ujawnić Przyjmiecie mnie do swego grona?
Witamy

Ja tylko na sekunde

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:50   #155
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To są dwie siostry z Jasiennicy Dolnej jak dobrze pisze ale nie będę tu operować nazwiskami
z Jasienicy to chyba nie kojarzę, ale przejeżdżam co jakiś przez Jasienicę bo leży na trasie pociągu Opole - Nysa :p więc może z widzenia
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:52   #156
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
To super, że napisałaś
O 12 ? Cholercia... ja na stażu jestem 8-16 no kuuuurczaki... Tak ot co nie mogę się zwolnić niestety... A po 16 nie chcesz gdzieś jeszcze zabawić ? Ja jak chodziłam to nie we wszystkich salonach się umawiałam - do części z nich szłam z marszu Fajnie byłoby Cię poznać

Cudne Widziałam gdzieś podobne, tylko że zarówno z ornamentem jak i kokardką w kolorze fioletowym - czyli że idealnie pasujące do naszego wesela

Dziewczynki! Dzwoniłam do laseczki od PRAWIE mojej sukni i powiedziałam jej "I DO"
Jutro podrzuci mi suknię prosto do mieszkanka moich rodziców - akurat będziemy tam wszyscy na imieninkach u mojej mamusi także dobijemy targu (i mam nadzieję stargujemy chociaż tę stówkę ) także superaśnie
I wiecie co? Teraz jak pogadałam z tą laseczką to taką ulgę poczułam, wątpliwości odeszły... Dziewczyna tak ciepło mówiła o tej sukni (w końcu ona najlepiej wie, że suknia "zdała egzamin" i można się w niej poczuć cudownie), że mam pewność że to naprawdę wyjątkowa i wspaniała sukienia Jestem happy!
Jejku, ale Ci zazdroszcze, ze masz juz swoje cudo

Ja czekam na maila tej dziewczyny..może będzie to TO!!

Podaj mi na Pw swoje imie i nazwisko? Lub link do FB?

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:04   #157
fablous
Zakorzenienie

Dobra laski, lecę
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy. Trochę się stresuję
Wpadnę wieczorem to was nadrobię. Miłego dnia i miłych pogaduszek

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:08   #158
tusia_m
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Nie było mnie wieki, na szczęście wszystko przeczytałam, co napisałyście.
Cały weekend spędziłam z TŻ u niego Więc było super. w niedzielę byliśmy ze znajomymi nad wodą - wypad udany.

spotkanie lubelskich PMek - widziałam zdjęcia i czytałam co napisałyście -> widać, że spotkanie było bardzo udane I też Wam zazdraszczam, że mogłyście się spotkać i pogadać. Szkoda, że Lublin jest tak daleko...

modeling/ fotomodeling - uważam, że to "zawody" tymczasowe. z wiekiem ciało kobiety się zmienia, uroda przemija... Nie jest to zajęcie na całe życie. Ale fakt faktem, kasa z tego jest i to całkiem niezła.
Moja znajoma jest fotomodelką. Zjeździła już chyba z pół świata (była na sesji zdjęciowej w Egipcie, na parę dni wróciła do Polski i leciała na zdjęcia do Turcji itd). Dziewczyna ma 20 lat i naprawdę ciało i urodę. Trochę mnie przeraża fakt, że już sobie "zrobiła" cycki i do ust wciska botoks Jak ma dobrą passę, tzn. częste sesje (które notabene nie zawsze są "grzeczne" - nie, że są wulgarne i obleśne, ale ciało pokazuje) to na miesiąc zarobi ok 40 tysiaków . Najlepsze jest to, że ona w nic nie inwestuje tych pieniędzy, nie lokuje ich nigdzie, po prostu żyje chwilą. Kupiła mieszkanie W Wawie, mieszka tam ze swoim chłopakiem (fotografem, który wypromował kilka sławnych kobiet), kupuje buty za 7 tysięcy.... Można i tak.

książki - ostatnio czytałam książkę "Dziewiętnaście minut" Jodi Picoult. Świetna!!!!!!! Bodajże 700 str "połknęłam" w bardzo krótkim czasie. Polecam.

Chatko - "Coś pożyczonego" - zaciekawiły mnie i film i książka Szukam czegoś fajnego do czytania, więc może się skuszę

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:10   #159
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
sama nie wiem Szczerze, w chwili obecnej to nie wyobrażam sobie że miałoby jej zabraknąć w mojej szafie...ale z drugiej strony, na co mi ona?? Już więcej jej nie założę przecież. A mogłabym uszczęśliwić jakąś kolejną PMkę. Mogłabym ją wystawić za jakąś satysfakcjonującą mnie sumę, a jakby nie znalazła za nią nabywcy, to nie miałabym żalu. Bo za 2-3 tys mi się nie opłaca niestety. Wolę już zatrzymać ją dla przyszłej córeczki, która by się w nią przebierała jako księżniczka. Jak byłam mała zawsze żałowałam, że moi rodzice nie mają ślubu kościelnego i nie mogłam się poprzebierać w suknię mojej mamci

są dwie aukcje, w jednej kup teraz za ponad stówę a druga licytacja i teraz jest 8 zł
Jeeeejkuuuu ale to słodziaśne co napisałaś Powiem Ci, że miałam dokładnie tak samo - marzyłam kiedyś, żeby przymierzyć albo chociaż zobaczyć na żywo suknię mojej mamy (mimo iż była to połowa lat 80tych i suknie były mówiąc delikatnie "specyficzne" ) ach... Nawet moja mama się cieszyła, że suknia raz używana cyt. "Będziesz mogła ją sobie zostawić na pamiątkę a gdyby była bardzo droga to szkoda by było" hehe Jeszcze nie wiem co zrobię

Niom widziałam te spineczki Bardzo fajowe ! Czyli będziesz licytować ;>?

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
ja ostatnio byłam w Ebrasie i wziełam rozmiar 65 D aczkolwiek mi jakos dziwnie odstaje miał być jasny wiec za duzego wyboru nie mialam, wczesniej kupywałam 65E tak wiec moze to tylko jeden rozmiar rożnica ale ja swoje uważam za mega skromne A i zabrałam mame na zakupy i przy okazji dostałam karte stałego klienta w tym sklepie, myśle żeby podobny kiedyś u siebie w miescie otworzyć ale to odległy temat póki co
Miałam tam pracować Ale... jak usłyszałam stawkę godzinową to też chciało mi się paść na cyce... :/ Ja przecież wiem, że to są malunie cycunie - ta literka tak strasznie tylko wygląda, a w rzeczywistości przy tym obwodzie "pod", który mamy to naprawdę niewiele...

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jejku, ale Ci zazdroszcze, ze masz juz swoje cudo

Ja czekam na maila tej dziewczyny..może będzie to TO!!

Podaj mi na Pw swoje imie i nazwisko? Lub link do FB?
Łiiii jutro będę mogła sobie ją "tacznąć" - fajniutko I sis moja zobaczy Jak już będzie na wyciągnięcie ręki to chyba zakocham się w niej juz tak na amen
Swoją drogą w moim TŻcie też nie zakochałam się od razu tak bezgranicznie, potrzebowałam trochę czasu, żeby zrozumieć że to jest TEN którego szukałam i którego potrzebowałam by być w pełni szczęśliwą Sądzę, że reguła może zadziałać i z suknią Aha - no i zarówno TŻ jak i suknia są "z internetu"

PW poszła
Stary 2011-07-12, 12:20   #160
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Witam was po powrocie z Kielc Wesele było baaardzo udane, polecam restauracje w hotelu Magnolia pyszne jedzonko i ogólnei nie było sie czego przyczepić
hej, fajnie, że weselisko się udało A z tymi pociągami, to teraz wakacyjna masakra jest... Całe szczęście, że mamy nasego Pegaza.

Cytat:
Bardzo podobają mi się takie lampiony . Za mój TŻ chce fajerwerki.. . Dla mnie to takie trochę sztuczne, przesadne i oklepane... Ale najgorsze jest, że jego wujek to zapalony miłośnik takich pokazów i już coś mówił że on nam to zasponsoruje. No to głupio będzie odmówić. Jak siostra TŻta brała ślub to im też zasponsorował takie pokaz za... ponad 2000zł . Dla mnie to kupa pieniędzy wyrzucona w błoto. Ok, parę minut ładnych fajerwerk... i koniec. Jeśli wujek się będzie upierał, to ok, już trudno, przeboleję. Ale jeśli TŻ wymyśli, że sami sobie opłacimy taki pokaz to nigdy w życiu
Jak mu powiedziałam o lampionach to mnie skrytykował, że to przeciez może spowodować pożar, że w kolicy naszej sali jest dość dużo domów i jeszcze jakieś skargi będą później. No może i ma rację, ale lampiony puszczone w nocy dają taki piękny efekt
A mi się znów strasznie podobają fajerwerki, chodzę na wszystkie Światełka do nieba, a w sylwestra zawsze nadłuzej na balkonie wystaję Uwielbiam je, mogłabym patrzeć godzinami i nigdy ich nie mam dość
A co do lamionów, to właśnie bałabym się, że podpalę jakiś las, więc nawet nie myślę o nich, choć wyglądają bardzo ładnie...

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/alessandria-zapros...658751176.html
chatko chciałam jakieś zaproszenia z ornamentem więc jedynie te mi się spodobały
Bardzo ładne, ale ta cena... Nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny! Boziu ale lecicie ...już nowy wątek...a ja jeszcze nie nadrobiłam starego a tu juz 4 strony....czuje sie jakby mnie nie było miesiąc...
Mój Tż od soboty miał wolne aż do wczoraj więc były dni bez włączania komputera...chcieliśmy spędzić ten czas wolny razem tylko i wyłącznie no a w niedziele mój Tż w końcu się wybierzmował fajnie było msza 40 minut i w trakcie mszy bierzmowanie także nie zanudziliśmy się nawet mała (Patrycja) nie zdążyła się rozkręcić więc mogę powiedzieć że była bardzo grzeczna. No ale od wczoraj dostaje antybiotyk (Patrycja) bo ma jakieś uczulenie (znowu) i niestety bez antybiotyku się nie obejdzie wiec lecimy z koksem ...ciężko to widze bo jak na razie to tż ją trzymał a ja wszczykiwałam szczykawką bo innego wyjscia nie było lek jest okropny w smaku a w zapachu przypomina gumę balonową...no ale nic musimy dać rade
W sprawach ślubno - weselnych to na razie nic się nie dzieje dopiero w listopadzie będzie wrzało jak będziemy w Pl.
W ogóle mój Tż dostał propozycję pracy w restauracji no i wczoraj był na rozmowie no ale się nie zdecyduje bo po pierwsze kuchnia w której miałby pracować jest maluśka podobno 3m na 3m także jak tam bedzie pracowac 2 kucharzy na zmianie to się pozabijają druga sprawa to taka że w restauracji w zimie nic sie nie dzieje i mogą nawet zamknąc ja na jakies 2 tygodnie lub nawet 3 a w hotelu gdzie pracuje obecnie cały czas się coś dzieje no i w dodatku ma wyższe stanowisko wiec on prędzej bedzie miał jakies dodatkowe godziny pracy niż Ci co są o stopień niżej no i po 3 to kasa nie za ciekawie także nie chce zmieniac pracy...
W ogóle to Tż mnie uświadomił że do września musimy zaoszczędzic na nowy samochód także ja nie wiem jak to bedzie teraz mozliwie bo znaczną czesc wyplaty odkładamy na tzw "konto weselne" ale zobaczymy...
Także to tyle z moich nowości ...teraz troche musze Was ponadrabiac ... jak mo sie uda ... za chwile musze sie zrywac robic obiad ....
To zdrowia dla Córci, żeby szybciutko się choróbska pozbyła

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
A my się w końcu decydujemy na te http://www.decorisus.pl/p/7/332/5622...e_03/sp/z.html
Fajne Ja co prawda nie lubię ze świecidłami, ale te mi się podobają, eleganckie bardzo

Cytat:
Śliczne... ale jak dla mnie tez troche za drogie, mi sie ostatnio takie spodobaly
Też ładne A planujecie może jakiś kolor przewodni, może właśnie czerwony?

Cytat:
no, to jeśli jesteś tak już zupełnie absolutnie pewna, to dobrze, że zaklepałaś A gdzie będziesz robić przeróbki (zwężanie itd.), w salonie czy gdzieś u krawcowej?

A ja coraz więcej myślę o tym, żeby ten salon Madonny odwiedzić i poprzymierzać te falbaneczki, co tam mają... Tylko nie wiem, kiedy, bo w sobotę się nie chcę pchać, jak są tłumy, wolałabym w tygodniu w ciągu dnia, ale to dopiero w sierpniu, jak mi się skończy robota mogę, a nie wiem, czy wytrzymam tyle czekania
A poza tym to strasznie mnie korci, żeby się przejść tutaj: http://www.desirer.com.pl/index.php/model-novias i przymierzyć panią Zenobię - dla samej przyjemności poczucia się w idealnych falbankach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zenobia.jpg (26,3 KB, 37 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:28   #161
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra laski, lecę

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja coraz więcej myślę o tym, żeby ten salon Madonny odwiedzić i poprzymierzać te falbaneczki, co tam mają... Tylko nie wiem, kiedy, bo w sobotę się nie chcę pchać, jak są tłumy, wolałabym w tygodniu w ciągu dnia, ale to dopiero w sierpniu, jak mi się skończy robota mogę, a nie wiem, czy wytrzymam tyle czekania
A poza tym to strasznie mnie korci, żeby się przejść tutaj: http://www.desirer.com.pl/index.php/model-novias i przymierzyć panią Zenobię - dla samej przyjemności poczucia się w idealnych falbankach
ooooooo jaka piękna a to ona taka droga jest??

a ja dziewczynki miałam się od dzisiaj odchudzać ale zjadłam normalne śniadanie. Weszłam na wagę i normalnie 3,4kg mi wróciło z rzuconych 12 ale się wk....... normalnie. Od razu poleciałam drób rozmrozić zaraz będę piec i warzywka wcinać i jogurt z otrębami wraca w łaski. I normalnie jak nie zjadę do wagi docelowej to krzyczcie na mnie jak bym chciała zrezygnować z diety.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:37   #162
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Dobra laski, lecę
Super! Trzymam kciuki za nową prackę

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
no, to jeśli jesteś tak już zupełnie absolutnie pewna, to dobrze, że zaklepałaś A gdzie będziesz robić przeróbki (zwężanie itd.), w salonie czy gdzieś u krawcowej?

Jeee jestem absolutnie pewna Tak, zamierzam przeróbki robić właśnie w salonie - właścicielka salonu zaprojektowała moją suknię, dziewczyna mówiła mi że to ogólnie super babka i ma sentyment do swoich projektów i na pewno mnie dużo nie skroi za poprawki A i jak będę chciała coś zmienić czy co to tak samo jest bardzo elastyczna I ja lepiej psychicznie będę się czuła wiedząc, że kto jak kto, ale projektantka sukni nie pozwoliłaby jej zniszczyć, odwalić fuszerki... W dodatku na przymiarki będę chodziła do super salonu, zupełnie jakbym kupiła nową suknię

EDIT:
Suknia bardzo ładna i ciekawa Ale to jest ślubna suknia, hm? Bo Ty raczej tradycyjnie białą byś chciała, prawda ?

Właśnie umówiłyśmy się z kooocurem na szukanie dla niej sukni w piątek Mamy siebie w znajomych na fejsie i muszę Wam powiedzieć, że niezła z niej dżigita

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-07-12 o 12:40
Stary 2011-07-12, 12:40   #163
karolinka85
Rozeznanie

No nie..ale pędzicie
Nie dość że nowy wątek to jeszcze 6 strona!
Idę nadrabiać..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:41   #164
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko nie pamietam po ile były

Evoonia smacznego
kojarzę je, bo spodobal mi się ten czarny motyw na dole dziękuję- bylo bardzo smaczne

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Uga czaka, uga czaka - katar fuj, fuj

Cytat:
No właśnie nie wiem A jakie dokładnie wy będziecie mieć zaproszenia? Poka!

Co prawda przy tych moich prośba o pieniądze jest dodatkowo płatna 30 groszy, ale mam zamiar to obejść sama ją drukując i wrzucając w zaproszenie na dodatkowej karteczce, na drugiej stronie drukując mapkę dojazdu I byłaby to raczej prośba o wino zamiast kwiatów, bo w naszych czasach nie trzeba prosić o pieniądze, ludzie sami przychodzą z kopertami, z lenistwa Poza tym żyjemy w takich czasach, że młodzi chcą sobie urządzić mieszkanie po swojemu i każdy się boi, czy trafi w ich gust
w załączniku-tak będzie wyglądała szata graficzna.Tż sam zmajstrował. a złożone będa w taki sposób jak to menu. moi znajomi tez sami dokładali karteczki z prośbą o pieniążki. jesli macie za taka wkładkę dodatkowo płacić, to bardzo dobrze, że sami zrobicie. my sobie wierszyk wpisaliśmy w treść, ale jak się samemu robi zaproszenia, to mozna bawić się do woli

Cytat:
no super kolejna suknia na wśtku

Cytat:
Dobra laski, lecę
powodzonka

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-07-12 o 13:53
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:43   #165
paulinka777
Raczkowanie

jagodzia133 Znam ten ból. Też w ciągu ostatnich 2 lat schudlam ok 15 kg i już wróciło ok 3 Również biorę się za siebie. Wczoraj zrobiłam zakupy z tej okazji same zdrowe i lekkie jedzonko
paulinka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:45   #166
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Też mi się te podobały (tylko oczywiście fioletowe ) Były zdaje się po 1,90

Cytat:
Cieszę się razem z Tobą
Fantastyczne uczucie kupić już suknię Miejmy nadzieję, że coraz więcej PMek już niedługo będzie kupować

Od pół godziny próbuje dodzwonić się do TŻta a tam ciągle "abonent chwilowo niedostępny" Nosz normalnie zawsze jak mam do niego ważną sprawę

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:45   #167
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Dobra laski, lecę
Trzymam

A co do koloru przewodniego to podobają mi się takie mocne kolory, więc może i będzie ta czerwień, ale fiolet też mi sie podoba, jeszcze się zobaczy

Sztuczka gratulacje tego "I DO"

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2011-07-12 o 12:49
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:51   #168
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

i ja również witam
Stary 2011-07-12, 13:00   #169
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja dziewczynki miałam się od dzisiaj odchudzać ale zjadłam normalne śniadanie. Weszłam na wagę i normalnie 3,4kg mi wróciło z rzuconych 12 ale się wk....... normalnie. Od razu poleciałam drób rozmrozić zaraz będę piec i warzywka wcinać i jogurt z otrębami wraca w łaski. I normalnie jak nie zjadę do wagi docelowej to krzyczcie na mnie jak bym chciała zrezygnować z diety.
Oj będzie prańsko po dupce
Jogodziu - skoro masz już postanowienie to kurczowo się go trzymaj i nie wątpw ani przez chwilę w powodzenie swojego planu Bardzo słusznie - przestaw się na chude, zdrowe odżywianie Po pewnym czasie wchodzi w nawyk A planujesz jakieś ćwiczonka wprowadzić co by proces odchudzania wspomóc i uzupełnić ? Zawsze to skóra i ogólnie ciałko ładniej wygląda kiedy jest takie jędrne i napięte
Życzę powodzonka z całych sił

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
w załączniku-tak będzie wyglądała szata graficzna.Tż sam zmajstrował. a złożone będa w taki sposób jak to menu. moi znajomi tez sami dokładali karteczki z prośbą o pieniążki. jesli macie za taka wkładkę dodatkowo płacić, to bardzo dobrze, że sami zrobicie. my sobie wierszyk wpisaliśmy w treść, ale jak się samemu robi zaproszenia, to mozna bawić się do woli

no super kolejna suknia na wśtku
Rewelacyjne będą Wasze zapro - kolejny raz się nimi teraz zachwycam Widziałam bardzo podobny (a może identyczy wzór?) na stronie tej co któraś dziewczynka zapodała (zabijcie, ale nie pamiętam ) jakies atelier ślubne czy coś, no i tam był pomysł na wesele w stylu łowickim

Hehe dzięki za wszystkie gratki z powodu wyboru sukni przeze mnie Niby to nic wielkiego, ale jednak taki mały sukces to chyba jest A i szkoda, że nie zdążyłam zdobyć tej sukni jeszcze na poprzednim wątku, że "pierwsze suknie to jest znak..." - bo teraz wyjdzie, że moja kieca nie jest jedną z pierwszych

Oczywiście bekę sobie teraz robię Ale tak poważnie, ile już mamy sukien ?
Stary 2011-07-12, 13:02   #170
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Oj będzie prańsko po dupce
Jogodziu - skoro masz już postanowienie to kurczowo się go trzymaj i nie wątpw ani przez chwilę w powodzenie swojego planu Bardzo słusznie - przestaw się na chude, zdrowe odżywianie Po pewnym czasie wchodzi w nawyk A planujesz jakieś ćwiczonka wprowadzić co by proces odchudzania wspomóc i uzupełnić ? Zawsze to skóra i ogólnie ciałko ładniej wygląda kiedy jest takie jędrne i napięte
Życzę powodzonka z całych sił
tak tak nie ma opcji trzymam się planu już nie będę przestawać w końcu 12kg to był ładny wynik który zaprzepaściłam na razie waga docelowa to jest -10kg. A potem zobaczymy ja na początku ćwiczeń no stosuję bo waga najszybciej leci na początku a potem staje. A kiedy waga staje to jagódka dopiero zaczyna ćwiczyć :P bo jak będę ćwiczyła od początku waga stanie i co wtedy?? problem. Jest to sprawdzony sposób przeze mnie ale się wkurzyłam no naprawdę zasłużyłam na lanie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:09   #171
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:

Nena była pierwsza Następnie chyba:
Kicia, Ja, Jamee, Maxwelka, nie wiem czy Tenebrosa i Seagirl, Vesna no i Ty Sztuczko
Ale co do poprawności to nie dam sobie głowy uciąć
Reszty niestety nie pamiętam - dziewczyny przyznawać się
Jakby coś to trzeba zrobić jeszcze jedną listę już z samymi zdjęciami naszych sukien, do pierwszego posta

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-07-12 o 13:10
Stary 2011-07-12, 13:13   #172
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Rewelacyjne będą Wasze zapro - kolejny raz się nimi teraz zachwycam Widziałam bardzo podobny (a może identyczy wzór?) na stronie tej co któraś dziewczynka zapodała (zabijcie, ale nie pamiętam ) jakies atelier ślubne czy coś, no i tam był pomysł na wesele w stylu łowickim

Hehe dzięki za wszystkie gratki z powodu wyboru sukni przeze mnie Niby to nic wielkiego, ale jednak taki mały sukces to chyba jest A i szkoda, że nie zdążyłam zdobyć tej sukni jeszcze na poprzednim wątku, że "pierwsze suknie to jest znak..." - bo teraz wyjdzie, że moja kieca nie jest jedną z pierwszych

wklejałam kiedyś link do wszystkich takich stylizowanych: łowickie, góralskie i kaszubskie. te nasze sa bardzo podobne do tych ze stronki, tylko je po swojemu zmodyfikowaliśmy już sie nie moge doczekać, jak nam wyjdzie cała ta nasza stylizacja.
coś mi się kojarzy, że mamy juz 6 sukien, ale może coś pokręciłam

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Kicia, Ja, Jamee, Maxwelka, nie wiem czy Tenebrosa i Seagirl, Vesna no i Ty Sztuczko
ja też mam swoje cudeńko jakoś w maju ją zakupiłam
Stary 2011-07-12, 13:13   #173
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Chatko - "Coś pożyczonego" - zaciekawiły mnie i film i książka Szukam czegoś fajnego do czytania, więc może się skuszę
To jak lubisz Jodie Picoult, to Giffin na pewno przypadnie Ci do serca - podobna mądrość, tylko mniej płakania

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooooooo jaka piękna a to ona taka droga jest??

A nie mam pojęcia, ile kosztuje, ale na pewno tania nie jest

No to lańsko się należy A teraz wracać mi do otrębów
A tak serio to powiem Ci, że ja nie bardoz wiem, gdzie Ty chcesz się odchudzać jeszcze, moim zdaniem wyglądasz świetnie Do Ciebie nie pasuje figura patyczaka

Cytat:
Jeee jestem absolutnie pewna Tak, zamierzam przeróbki robić właśnie w salonie - właścicielka salonu zaprojektowała moją suknię, dziewczyna mówiła mi że to ogólnie super babka i ma sentyment do swoich projektów i na pewno mnie dużo nie skroi za poprawki A i jak będę chciała coś zmienić czy co to tak samo jest bardzo elastyczna I ja lepiej psychicznie będę się czuła wiedząc, że kto jak kto, ale projektantka sukni nie pozwoliłaby jej zniszczyć, odwalić fuszerki... W dodatku na przymiarki będę chodziła do super salonu, zupełnie jakbym kupiła nową suknię

EDIT:
Suknia bardzo ładna i ciekawa Ale to jest ślubna suknia, hm? Bo Ty raczej tradycyjnie białą byś chciała, prawda ?
Tak oczywiście, chcę białą, tą chcę po prostu przymierzyć i się w niej zobaczyć, bo to model novias, a ja się kocham w tych ich falbankach i chciałabym zobaczyć, jak się w nich poczuję... Oczywiście takiej konkretnie sukni bym nie chciała, bo tren wielgachny i wiadomo, ale myślę, że dobrze będzie mi pasować ten krój no i te falbanki, więc chcę sobie przymierzyć, mam nadzieję, że jest w salonie, skoro jest na stronie
http://www.google.com/search?hl=pl&q...w=1680&bih=821 tu jest więcej ich kiecek, ja mogę te falbanki oglądać i oglądać, takie są cudne

No to właściwie jakbyś nową kiecę kupowała, tyle, że po taniości Tylko się cieszyć

Stary 2011-07-12, 13:18   #174
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
wklejałam kiedyś link do wszystkich takich stylizowanych: łowickie, góralskie i kaszubskie. te nasze sa bardzo podobne do tych ze stronki, tylko je po swojemu zmodyfikowaliśmy już sie nie moge doczekać, jak nam wyjdzie cała ta nasza stylizacja.
coś mi się kojarzy, że mamy juz 6 sukien, ale może coś pokręciłam

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

ja też mam swoje cudeńko jakoś w maju ją zakupiłam
Evoonia, jakże mogłam o Tobie zapomnieć

Trzeba będzie zrobić jeden post z samymi zdjęciami naszych sukien Albo każda z posiadaczek powinna od razu zgłaszać się do jagaty. Chyba, że post jagaty zostałby jako inspiracje, a zrobiłybyśmy nowy z samymi sukniami

Stary 2011-07-12, 13:31   #175
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

ale fajowsko!!!
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:40   #176
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Ja jak zwykle odpowiadam hurtowo

Cytat:
Gratuluję Ci jedynego słusznego wyboru

Cytat:
Dobra laski, lecę
Trzymam! Opowiedz później jak było

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
A tytuł filmu to nie jest przypadkiem po polsku "Pożyczony narzeczony"? Chodzi o ten z Kate Hudson? Już od jakiegoś czasu chcę go obejrzeć

Cytat:
Jeeeejkuuuu ale to słodziaśne co napisałaś Powiem Ci, że miałam dokładnie tak samo - marzyłam kiedyś, żeby przymierzyć albo chociaż zobaczyć na żywo suknię mojej mamy (mimo iż była to połowa lat 80tych i suknie były mówiąc delikatnie "specyficzne" ) ach... Nawet moja mama się cieszyła, że suknia raz używana cyt. "Będziesz mogła ją sobie zostawić na pamiątkę a gdyby była bardzo droga to szkoda by było" hehe Jeszcze nie wiem co zrobię
Ja jak byłam mała to przymierzałam suknię mojej mamy, pamiętam to jak przez mgłę, bo potem babcia ją komuś oddała, ale pamiętam Ja też swojej raczej nie będę sprzedawać, nie była aż tak droga, żeby musiał mi się koszt zwracać No chyba, że w jakiejś czarnej godzinie

Cytat:
I będziecie sami to robić? Jestem pod wrażeniem! Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Jakby coś to trzeba zrobić jeszcze jedną listę już z samymi zdjęciami naszych sukien, do pierwszego posta
No właśnie miałam o to prosić - dodaj też moją! Dla przypomnienia link: http://www.morilee.com/admon/userfil.../6601/img0.jpg
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:41   #177
(kicia)
Zakorzenienie

Nie daje rady za wami nadrabiać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 13:46   #178
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja też ledwo Stąd moje hurtowe odpowiedzi
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:50   #179
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A tytuł filmu to nie jest przypadkiem po polsku "Pożyczony narzeczony"? Chodzi o ten z Kate Hudson? Już od jakiegoś czasu chcę go obejrzeć

Ja jak byłam mała to przymierzałam suknię mojej mamy, pamiętam to jak przez mgłę, bo potem babcia ją komuś oddała, ale pamiętam Ja też swojej raczej nie będę sprzedawać, nie była aż tak droga, żeby musiał mi się koszt zwracać No chyba, że w jakiejś czarnej godzinie
Tak, dokładnie to ten film - oczywiście kolejne koszmarne polskie tłumaczenie, aż mnie wzdraga, jak je słyszę.

A moja Mama nawet nie wie, co się stało z Jej suknią - mówi, że zupełnie już nie pamięta, bo to chyba od kogoś ją dostała i poszła gdzieś dalej... A szkoda, bo chciałabym zobaczyć. Choć zmieścić się raczej bym nie zmieściła, bo moja Mama do ślubu szła jako chucherko

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
To chyba pierwszy raz w życiu

Stary 2011-07-12, 13:52   #180
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
I będziecie sami to robić? Jestem pod wrażeniem! Bardzo ładne
si właśnie poszukujemy idealnego papieru

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości