|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
jedyna wada to to że jest przy samej drodze zdjecia oże wkleje bo kuzyn zapowiedział że będzie wszystkim wysyłał jakieś albumy swoja droga fajny pomysł, jak mi sie spodoba to wypytam o szczegóły ![]() Cytat:
miał być jasny wiec za duzego wyboru nie mialam, wczesniej kupywałam 65E tak wiec moze to tylko jeden rozmiar rożnica ale ja swoje uważam za mega skromne A i zabrałam mame na zakupy i przy okazji dostałam karte stałego klienta w tym sklepie, myśle żeby podobny kiedyś u siebie w miescie otworzyć ale to odległy temat póki co
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
To są dwie siostry z Jasiennicy Dolnej jak dobrze pisze
ale nie będę tu operować nazwiskami
|
|
#153 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O 12 ? Cholercia... ja na stażu jestem 8-16 no kuuuurczaki... A po 16 nie chcesz gdzieś jeszcze zabawić ? Ja jak chodziłam to nie we wszystkich salonach się umawiałam - do części z nich szłam z marszu ![]() Cytat:
Widziałam gdzieś podobne, tylko że zarówno z ornamentem jak i kokardką w kolorze fioletowym - czyli że idealnie pasujące do naszego wesela ![]() Dziewczynki! Dzwoniłam do laseczki od PRAWIE mojej sukni i powiedziałam jej "I DO" Jutro podrzuci mi suknię prosto do mieszkanka moich rodziców - akurat będziemy tam wszyscy na imieninkach u mojej mamusi także dobijemy targu (i mam nadzieję stargujemy chociaż tę stówkę ![]() I wiecie co? Teraz jak pogadałam z tą laseczką to taką ulgę poczułam, wątpliwości odeszły... Dziewczyna tak ciepło mówiła o tej sukni (w końcu ona najlepiej wie, że suknia "zdała egzamin" i można się w niej poczuć cudownie), że mam pewność że to naprawdę wyjątkowa i wspaniała sukienia Jestem happy!
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tylko na sekunde
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na maila tej dziewczyny..może będzie to TO!! ![]() Podaj mi na Pw swoje imie i nazwisko? Lub link do FB?
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laski, lecę
![]() Trzymajcie kciuki bo dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy. Trochę się stresuję ![]() Wpadnę wieczorem to was nadrobię. Miłego dnia i miłych pogaduszek |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Nie było mnie wieki, na szczęście wszystko przeczytałam, co napisałyście. Cały weekend spędziłam z TŻ u niego Więc było super. w niedzielę byliśmy ze znajomymi nad wodą - wypad udany. spotkanie lubelskich PMek - widziałam zdjęcia i czytałam co napisałyście -> widać, że spotkanie było bardzo udane I też Wam zazdraszczam, że mogłyście się spotkać i pogadać. Szkoda, że Lublin jest tak daleko...modeling/ fotomodeling - uważam, że to "zawody" tymczasowe. z wiekiem ciało kobiety się zmienia, uroda przemija... Nie jest to zajęcie na całe życie. Ale fakt faktem, kasa z tego jest i to całkiem niezła. Moja znajoma jest fotomodelką. Zjeździła już chyba z pół świata (była na sesji zdjęciowej w Egipcie, na parę dni wróciła do Polski i leciała na zdjęcia do Turcji itd). Dziewczyna ma 20 lat i naprawdę ciało i urodę. Trochę mnie przeraża fakt, że już sobie "zrobiła" cycki i do ust wciska botoks Jak ma dobrą passę, tzn. częste sesje (które notabene nie zawsze są "grzeczne" - nie, że są wulgarne i obleśne, ale ciało pokazuje) to na miesiąc zarobi ok 40 tysiaków . Najlepsze jest to, że ona w nic nie inwestuje tych pieniędzy, nie lokuje ich nigdzie, po prostu żyje chwilą. Kupiła mieszkanie W Wawie, mieszka tam ze swoim chłopakiem (fotografem, który wypromował kilka sławnych kobiet), kupuje buty za 7 tysięcy.... Można i tak.książki - ostatnio czytałam książkę "Dziewiętnaście minut" Jodi Picoult. Świetna!!!!!!! Bodajże 700 str "połknęłam" w bardzo krótkim czasie. Polecam. Chatko - "Coś pożyczonego" - zaciekawiły mnie i film i książka Szukam czegoś fajnego do czytania, więc może się skuszę
|
|
|
|
#159 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ach... Nawet moja mama się cieszyła, że suknia raz używana cyt. "Będziesz mogła ją sobie zostawić na pamiątkę a gdyby była bardzo droga to szkoda by było" hehe Jeszcze nie wiem co zrobię ![]() Niom widziałam te spineczki Bardzo fajowe Cytat:
Ale... jak usłyszałam stawkę godzinową to też chciało mi się paść na cyce... :/ Ja przecież wiem, że to są malunie cycunie - ta literka tak strasznie tylko wygląda, a w rzeczywistości przy tym obwodzie "pod", który mamy to naprawdę niewiele...Cytat:
I sis moja zobaczy Jak już będzie na wyciągnięcie ręki to chyba zakocham się w niej juz tak na amen Swoją drogą w moim TŻcie też nie zakochałam się od razu tak bezgranicznie, potrzebowałam trochę czasu, żeby zrozumieć że to jest TEN którego szukałam i którego potrzebowałam by być w pełni szczęśliwą Sądzę, że reguła może zadziałać i z suknią Aha - no i zarówno TŻ jak i suknia są "z internetu" ![]() PW poszła
|
|
#160 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tymi pociągami, to teraz wakacyjna masakra jest... Całe szczęście, że mamy nasego Pegaza.Cytat:
Uwielbiam je, mogłabym patrzeć godzinami i nigdy ich nie mam dość ![]() A co do lamionów, to właśnie bałabym się, że podpalę jakiś las, więc nawet nie myślę o nich, choć wyglądają bardzo ładnie... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja co prawda nie lubię ze świecidłami, ale te mi się podobają, eleganckie bardzo ![]() Cytat:
A planujecie może jakiś kolor przewodni, może właśnie czerwony? ![]() Cytat:
A gdzie będziesz robić przeróbki (zwężanie itd.), w salonie czy gdzieś u krawcowej?A ja coraz więcej myślę o tym, żeby ten salon Madonny odwiedzić i poprzymierzać te falbaneczki, co tam mają... Tylko nie wiem, kiedy, bo w sobotę się nie chcę pchać, jak są tłumy, wolałabym w tygodniu w ciągu dnia, ale to dopiero w sierpniu, jak mi się skończy robota mogę, a nie wiem, czy wytrzymam tyle czekania A poza tym to strasznie mnie korci, żeby się przejść tutaj: http://www.desirer.com.pl/index.php/model-novias i przymierzyć panią Zenobię - dla samej przyjemności poczucia się w idealnych falbankach
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a to ona taka droga jest??a ja dziewczynki miałam się od dzisiaj odchudzać ale zjadłam normalne śniadanie. Weszłam na wagę i normalnie 3,4kg mi wróciło z rzuconych 12 ale się wk....... normalnie. Od razu poleciałam drób rozmrozić zaraz będę piec i warzywka wcinać i jogurt z otrębami wraca w łaski. I normalnie jak nie zjadę do wagi docelowej to krzyczcie na mnie jak bym chciała zrezygnować z diety.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A i jak będę chciała coś zmienić czy co to tak samo jest bardzo elastyczna I ja lepiej psychicznie będę się czuła wiedząc, że kto jak kto, ale projektantka sukni nie pozwoliłaby jej zniszczyć, odwalić fuszerki... W dodatku na przymiarki będę chodziła do super salonu, zupełnie jakbym kupiła nową suknię EDIT: Suknia bardzo ładna i ciekawa ?Właśnie umówiłyśmy się z kooocurem na szukanie dla niej sukni w piątek Mamy siebie w znajomych na fejsie i muszę Wam powiedzieć, że niezła z niej dżigita
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-07-12 o 12:40 |
||
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
No nie..ale pędzicie
![]() Nie dość że nowy wątek to jeszcze 6 strona! Idę nadrabiać..
|
#164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję- bylo bardzo smaczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-07-12 o 13:53 |
||||
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
jagodzia133 Znam ten ból. Też w ciągu ostatnich 2 lat schudlam ok 15 kg i już wróciło ok 3
Również biorę się za siebie. Wczoraj zrobiłam zakupy z tej okazji same zdrowe i lekkie jedzonko
|
|
|
|
#166 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
) Były zdaje się po 1,90 Cytat:
![]() Fantastyczne uczucie kupić już suknię ![]() Od pół godziny próbuje dodzwonić się do TŻta a tam ciągle "abonent chwilowo niedostępny" Nosz normalnie zawsze jak mam do niego ważną sprawę |
||
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do koloru przewodniego to podobają mi się takie mocne kolory, więc może i będzie ta czerwień, ale fiolet też mi sie podoba, jeszcze się zobaczy ![]() Sztuczka gratulacje tego "I DO" ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez noneczka89 Czas edycji: 2011-07-12 o 12:49 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
i ja również witam
|
#169 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jogodziu - skoro masz już postanowienie to kurczowo się go trzymaj i nie wątpw ani przez chwilę w powodzenie swojego planu A planujesz jakieś ćwiczonka wprowadzić co by proces odchudzania wspomóc i uzupełnić ? Zawsze to skóra i ogólnie ciałko ładniej wygląda kiedy jest takie jędrne i napięte Życzę powodzonka z całych sił ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
) jakies atelier ślubne czy coś, no i tam był pomysł na wesele w stylu łowickim ![]() Hehe dzięki za wszystkie gratki z powodu wyboru sukni przeze mnie Niby to nic wielkiego, ale jednak taki mały sukces to chyba jest A i szkoda, że nie zdążyłam zdobyć tej sukni jeszcze na poprzednim wątku, że "pierwsze suknie to jest znak..." - bo teraz wyjdzie, że moja kieca nie jest jedną z pierwszych Oczywiście bekę sobie teraz robię Ale tak poważnie, ile już mamy sukien ?
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie będę przestawać w końcu 12kg to był ładny wynik który zaprzepaściłam na razie waga docelowa to jest -10kg. A potem zobaczymy ja na początku ćwiczeń no stosuję bo waga najszybciej leci na początku a potem staje. A kiedy waga staje to jagódka dopiero zaczyna ćwiczyć :P bo jak będę ćwiczyła od początku waga stanie i co wtedy?? problem. Jest to sprawdzony sposób przeze mnie ale się wkurzyłam no naprawdę zasłużyłam na lanie
|
|
#171 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Następnie chyba:Kicia, Ja, Jamee, Maxwelka, nie wiem czy Tenebrosa i Seagirl, Vesna no i Ty Sztuczko Ale co do poprawności to nie dam sobie głowy uciąć ![]() Reszty niestety nie pamiętam - dziewczyny przyznawać się Jakby coś to trzeba zrobić jeszcze jedną listę już z samymi zdjęciami naszych sukien, do pierwszego posta Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-07-12 o 13:10 |
|
|
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już sie nie moge doczekać, jak nam wyjdzie cała ta nasza stylizacja.coś mi się kojarzy, że mamy juz 6 sukien, ale może coś pokręciłam ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#173 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to lańsko się należy A teraz wracać mi do otrębów A tak serio to powiem Ci, że ja nie bardoz wiem, gdzie Ty chcesz się odchudzać jeszcze, moim zdaniem wyglądasz świetnie Do Ciebie nie pasuje figura patyczaka ![]() Cytat:
![]() http://www.google.com/search?hl=pl&q...w=1680&bih=821 tu jest więcej ich kiecek, ja mogę te falbanki oglądać i oglądać, takie są cudne No to właściwie jakbyś nową kiecę kupowała, tyle, że po taniości Tylko się cieszyć
|
|
#174 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Trzeba będzie zrobić jeden post z samymi zdjęciami naszych sukien
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajowsko!!! |
|
|
|
|
#176 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle odpowiadam hurtowo
![]() Cytat:
Gratuluję Ci jedynego słusznego wyboru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też swojej raczej nie będę sprzedawać, nie była aż tak droga, żeby musiał mi się koszt zwracać No chyba, że w jakiejś czarnej godzinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla przypomnienia link: http://www.morilee.com/admon/userfil.../6601/img0.jpg
|
||||||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Nie daje rady za wami nadrabiać
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moja Mama nawet nie wie, co się stało z Jej suknią - mówi, że zupełnie już nie pamięta, bo to chyba od kogoś ją dostała i poszła gdzieś dalej... A szkoda, bo chciałabym zobaczyć. Choć zmieścić się raczej bym nie zmieściła, bo moja Mama do ślubu szła jako chucherko ![]() To chyba pierwszy raz w życiu
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
si
właśnie poszukujemy idealnego papieru
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

miał być jasny wiec za duzego wyboru nie mialam, wczesniej kupywałam 65E tak wiec moze to tylko jeden rozmiar rożnica ale ja swoje uważam za mega skromne
A i zabrałam mame na zakupy i przy okazji dostałam karte stałego klienta w tym sklepie, myśle żeby podobny kiedyś u siebie w miescie otworzyć ale to odległy temat póki co 

Jak ma dobrą passę, tzn. częste sesje (które notabene nie zawsze są "grzeczne" - nie, że są wulgarne i obleśne, ale ciało pokazuje) to na miesiąc zarobi ok 40 tysiaków
Szczerze, w chwili obecnej to nie wyobrażam sobie że miałoby jej zabraknąć w mojej szafie...ale z drugiej strony, na co mi ona?? Już więcej jej nie założę przecież. A mogłabym uszczęśliwić jakąś kolejną PMkę. Mogłabym ją wystawić za jakąś satysfakcjonującą mnie sumę, a jakby nie znalazła za nią nabywcy, to nie miałabym żalu. Bo za 2-3 tys mi się nie opłaca niestety. Wolę już zatrzymać ją dla przyszłej córeczki, która by się w nią przebierała jako księżniczka. Jak byłam mała zawsze żałowałam, że moi rodzice nie mają ślubu kościelnego i nie mogłam się poprzebierać w suknię mojej mamci
. Dla mnie to kupa pieniędzy wyrzucona w błoto. Ok, parę minut ładnych fajerwerk... i koniec. Jeśli wujek się będzie upierał, to ok, już trudno, przeboleję. Ale jeśli TŻ wymyśli, że sami sobie opłacimy taki pokaz to nigdy w życiu
A gdzie będziesz robić przeróbki (zwężanie itd.), w salonie czy gdzieś u krawcowej?
18.08.2010 - zaręczyny

) jakies atelier ślubne czy coś, no i tam był pomysł na wesele w stylu łowickim
A teraz wracać mi do otrębów