|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
chociaż nie ma się z czego śmiać taka jest nasza szara polska rzeczywistość.
|
#122 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Zdjęcia STRASZNIE pomysłowe |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
maxwelka a zdradzisz gdzie kupiliście to mieszkanko i jesli mozna wiedziec za ile?? bo my własnie poszukujemy czegoś- jak się trafi coś fajnego to kupimy wcześniej- a jak nie to zaraz po ślubie uderzamy do banku po stryczek na 30 lat
może być info na PW
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, może gdzieś tam czai się ta jedyna
![]() Cytat:
Cytat:
. Dla mnie to takie trochę sztuczne, przesadne i oklepane... Ale najgorsze jest, że jego wujek to zapalony miłośnik takich pokazów i już coś mówił że on nam to zasponsoruje. No to głupio będzie odmówić. Jak siostra TŻta brała ślub to im też zasponsorował takie pokaz za... ponad 2000zł . Dla mnie to kupa pieniędzy wyrzucona w błoto. Ok, parę minut ładnych fajerwerk... i koniec. Jeśli wujek się będzie upierał, to ok, już trudno, przeboleję. Ale jeśli TŻ wymyśli, że sami sobie opłacimy taki pokaz to nigdy w życiu Jak mu powiedziałam o lampionach to mnie skrytykował, że to przeciez może spowodować pożar, że w kolicy naszej sali jest dość dużo domów i jeszcze jakieś skargi będą później. No może i ma rację, ale lampiony puszczone w nocy dają taki piękny efekt Gdzieś widziałam takie lampiony, które można puszczać na wodę, też ślicznie wo wyglądało. Ale musielibyśmy chyba dmuchany basen wystawić bo nigdzie w pobliżu nie ma nawet oczka wodnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawaj zdjęcia tej PM jak będziesz miała, może suknia mi się spodoba a ona będzie chciała odsprzedać, w końcu z moich stron dziewczyna
|
||||
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot taki gratis
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko do neny i do innych PM-ek które na swoich weselach będą miały zespół Texas czy słyszałyście jak ten zespół gra na żywo bo koleżanka mnie nastraszyła, że była na weselu gdzie oni grali i że jej się nie podobało to będę przeżywała teraz stresa :/
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też , mi bardziej chodziło o to żebym nie miała rozkin typu, a po co ją kupilam, a może ta jest ładniejsza itp...![]() więc nie ogladam, jedyne suknie na które patrze to te które tu zapodacie
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chatko chciałam jakieś zaproszenia z ornamentem więc jedynie te mi się spodobały
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Boziu ale lecicie ...już nowy wątek...a ja jeszcze nie nadrobiłam starego a tu juz 4 strony....czuje sie jakby mnie nie było miesiąc...Mój Tż od soboty miał wolne aż do wczoraj więc były dni bez włączania komputera...chcieliśmy spędzić ten czas wolny razem tylko i wyłącznie no a w niedziele mój Tż w końcu się wybierzmował fajnie było msza 40 minut i w trakcie mszy bierzmowanie także nie zanudziliśmy się nawet mała (Patrycja) nie zdążyła się rozkręcić więc mogę powiedzieć że była bardzo grzeczna. No ale od wczoraj dostaje antybiotyk (Patrycja) bo ma jakieś uczulenie (znowu) i niestety bez antybiotyku się nie obejdzie wiec lecimy z koksem ...ciężko to widze bo jak na razie to tż ją trzymał a ja wszczykiwałam szczykawką bo innego wyjscia nie było lek jest okropny w smaku a w zapachu przypomina gumę balonową...no ale nic musimy dać rade![]() W sprawach ślubno - weselnych to na razie nic się nie dzieje dopiero w listopadzie będzie wrzało jak będziemy w Pl. W ogóle mój Tż dostał propozycję pracy w restauracji no i wczoraj był na rozmowie no ale się nie zdecyduje bo po pierwsze kuchnia w której miałby pracować jest maluśka podobno 3m na 3m także jak tam bedzie pracowac 2 kucharzy na zmianie to się pozabijają druga sprawa to taka że w restauracji w zimie nic sie nie dzieje i mogą nawet zamknąc ja na jakies 2 tygodnie lub nawet 3 a w hotelu gdzie pracuje obecnie cały czas się coś dzieje no i w dodatku ma wyższe stanowisko wiec on prędzej bedzie miał jakies dodatkowe godziny pracy niż Ci co są o stopień niżej no i po 3 to kasa nie za ciekawie także nie chce zmieniac pracy... W ogóle to Tż mnie uświadomił że do września musimy zaoszczędzic na nowy samochód także ja nie wiem jak to bedzie teraz mozliwie bo znaczną czesc wyplaty odkładamy na tzw "konto weselne" ale zobaczymy... Także to tyle z moich nowości ...teraz troche musze Was ponadrabiac ... jak mo sie uda ... za chwile musze sie zrywac robic obiad ....
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapro są prześliczniaste
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drogo strasznie jak dla mnie ale bardzo mi się podoba, że w środku nie sa za bardzo wyszukane- krótko i na temat, tak jak powinno być |
|
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówiac szczerze to na temat każdego zespołu znajdziesz i dobre i złe opinie mimo że ogólnie wychodzi bardzo dobrze. Nawet gdybyś zamówiła najdroższy zespoł który spiewa superwo znajda sie osoby którym sie on nie bedzie podobać.
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
otóz to- zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę i jedzenie. zawsze znajdzie się ktoś, komu nic kompletnie się nie spodoba. nie ma co się przejmować 1 czy 2 negatywnymi opiniami (chyba, że są jakieś naprawdę poważne sprawy). dla mnie wazniejsze jest jak dużo zespół czy sala ma pozytywnych opinii.
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W piatek na 12 Wiesz gdzie jest salon Justyna? (Długosza).W jakiej dzielnicy mieszkasz???
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-07-12 o 12:25 |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się czasem, skąd ludzie biora te ceny- przeciez niektóre takie same zaproszenia na innych aukcjach sa dużo tańsze. czy oni nie porównują tych cen czy co? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- zbieram kolezanki z biura i lecimy na jakiś obiadek
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie pamietam po ile były ![]() ![]() ![]() Evoonia smacznego
Edytowane przez noneczka89 Czas edycji: 2011-07-12 o 12:29 |
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie nowe PMki na wątku
noneczka89 mam w Twoich stronach dwie znajome
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale normalnie bomba
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
No to troszkę mnie uspokoiłyście dzięki
|
#146 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zacząć praktykować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie dokładnie wy będziecie mieć zaproszenia? Poka! ![]() Co prawda przy tych moich prośba o pieniądze jest dodatkowo płatna 30 groszy, ale mam zamiar to obejść sama ją drukując i wrzucając w zaproszenie na dodatkowej karteczce, na drugiej stronie drukując mapkę dojazdu I byłaby to raczej prośba o wino zamiast kwiatów, bo w naszych czasach nie trzeba prosić o pieniądze, ludzie sami przychodzą z kopertami, z lenistwa Poza tym żyjemy w takich czasach, że młodzi chcą sobie urządzić mieszkanie po swojemu i każdy się boi, czy trafi w ich gust
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki...widzę ze masz nowego avatka
![]() a mi się druga najbardziej podoba Cytat:
Cytat:
Szczerze, w chwili obecnej to nie wyobrażam sobie że miałoby jej zabraknąć w mojej szafie...ale z drugiej strony, na co mi ona?? Już więcej jej nie założę przecież. A mogłabym uszczęśliwić jakąś kolejną PMkę. Mogłabym ją wystawić za jakąś satysfakcjonującą mnie sumę, a jakby nie znalazła za nią nabywcy, to nie miałabym żalu. Bo za 2-3 tys mi się nie opłaca niestety. Wolę już zatrzymać ją dla przyszłej córeczki, która by się w nią przebierała jako księżniczka. Jak byłam mała zawsze żałowałam, że moi rodzice nie mają ślubu kościelnego i nie mogłam się poprzebierać w suknię mojej mamciMoże się w Chorwacji spotkamy Wy w jakieś konkretne miejsce, czy objazdówka?Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

chociaż nie ma się z czego śmiać taka jest nasza szara polska rzeczywistość.
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
a dziewczyna jaka chuda zobaczcie na to foto co wchodzi po jakieś drabinie czy czymś takim koszmar 
może być info na PW

. Dla mnie to takie trochę sztuczne, przesadne i oklepane... Ale najgorsze jest, że jego wujek to zapalony miłośnik takich pokazów i już coś mówił że on nam to zasponsoruje. No to głupio będzie odmówić. Jak siostra TŻta brała ślub to im też zasponsorował takie pokaz za... ponad 2000zł
. Dla mnie to kupa pieniędzy wyrzucona w błoto. Ok, parę minut ładnych fajerwerk... i koniec. Jeśli wujek się będzie upierał, to ok, już trudno, przeboleję. Ale jeśli TŻ wymyśli, że sami sobie opłacimy taki pokaz to nigdy w życiu
A z drugiej strony wiele PMek wypożycza modele salonowe które mogły być już przecież nie raz używane przez inne PMki i też żyją
Najgorsze jest to, że w necie większość zdjęć tych na modelkach jest jeszcze tak wymuskana photoshopem, że mam wrażenie że każdą suknię mogłabym kupić w ciemno bo tak bosko przecież wyglądają... ale jak przychodzi co do czego to na mnie kieca wygląda zupełnie inaczej - tak np. było w przypadku Avatarkowej (na modelce 100 razy bardziej mi się podobała) wiem wiem, zaraz ustawię nowy obrazek

Szczerze, w chwili obecnej to nie wyobrażam sobie że miałoby jej zabraknąć w mojej szafie...ale z drugiej strony, na co mi ona?? Już więcej jej nie założę przecież. A mogłabym uszczęśliwić jakąś kolejną PMkę. Mogłabym ją wystawić za jakąś satysfakcjonującą mnie sumę, a jakby nie znalazła za nią nabywcy, to nie miałabym żalu. Bo za 2-3 tys mi się nie opłaca niestety. Wolę już zatrzymać ją dla przyszłej córeczki, która by się w nią przebierała jako księżniczka. Jak byłam mała zawsze żałowałam, że moi rodzice nie mają ślubu kościelnego i nie mogłam się poprzebierać w suknię mojej mamci