Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 10:47   #121
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
żyć, nie umierać, i spłacać kredyt przez 30 lat
przepraszam ale ten tekst mnie rozwalił chociaż nie ma się z czego śmiać taka jest nasza szara polska rzeczywistość.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:48   #122
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooooo mamo co za suknia a dziewczyna jaka chuda zobaczcie na to foto co wchodzi po jakieś drabinie czy czymś takim koszmar
http://tablica.pl/oferta/wyjatkowa-s...sy-IDaoVR.html
Chuda, ale ma też źle dobraną tą suknię. Zresztą w ogóle mi się nie podoba ta suknia
Zdjęcia STRASZNIE pomysłowe

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:48   #123
evoonia86
Zakorzenienie

maxwelka a zdradzisz gdzie kupiliście to mieszkanko i jesli mozna wiedziec za ile?? bo my własnie poszukujemy czegoś- jak się trafi coś fajnego to kupimy wcześniej- a jak nie to zaraz po ślubie uderzamy do banku po stryczek na 30 lat może być info na PW
Stary 2011-07-12, 10:51   #124
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
dużo PM 2011 je ma i niektóre wstawiały fotki i one latają i pięknie to w nocy wygląda ja ich nie mogę mieć bo mam salę blisko lasu. A wtedy jest to zagrożenie pożarem i lipa
Ja mam salę niedaleko domów więc w najgorszym wypadku ktoś rano znajdzie na trawniku... wypalony lampion...
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:52   #125
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
fablous nigdy niewiadomo jaka suknia na Ciebie w salonie czycha
no właśnie, może gdzieś tam czai się ta jedyna

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ja suknie kupiłam i mam taki sposób, ze juz nie przeglądam stron salonów itp, coby się na nowo nie zakochać
Na mnie by to nie podziałało, wytarczy, że któraś z was wkleiła by tu jakiś śliczny model i ja już miałabym milion wątpliowści czy może jednak ta jest ładniejsza

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Mi również ta ostatnia najbardziej się spodobała

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki :p co myślicie o takich lampionach
http://allegro.pl/latajace-lampiony-...690573728.html
Mi one bardzo się podobają i chciałabym, aby goście je puścili wieczorem, ale TŻ mi mówi że to pewnie jest badziew i że w ogole nie odleci i tylko siara będzie... Może już o nich mówiłyście, ale odkąd ja Was czytuje to nie widziałam
Bardzo podobają mi się takie lampiony . Za mój TŻ chce fajerwerki.. . Dla mnie to takie trochę sztuczne, przesadne i oklepane... Ale najgorsze jest, że jego wujek to zapalony miłośnik takich pokazów i już coś mówił że on nam to zasponsoruje. No to głupio będzie odmówić. Jak siostra TŻta brała ślub to im też zasponsorował takie pokaz za... ponad 2000zł . Dla mnie to kupa pieniędzy wyrzucona w błoto. Ok, parę minut ładnych fajerwerk... i koniec. Jeśli wujek się będzie upierał, to ok, już trudno, przeboleję. Ale jeśli TŻ wymyśli, że sami sobie opłacimy taki pokaz to nigdy w życiu
Jak mu powiedziałam o lampionach to mnie skrytykował, że to przeciez może spowodować pożar, że w kolicy naszej sali jest dość dużo domów i jeszcze jakieś skargi będą później. No może i ma rację, ale lampiony puszczone w nocy dają taki piękny efekt
Gdzieś widziałam takie lampiony, które można puszczać na wodę, też ślicznie wo wyglądało. Ale musielibyśmy chyba dmuchany basen wystawić bo nigdzie w pobliżu nie ma nawet oczka wodnego

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Tak gregia, kupuję używaną A cio?

Ej kurczę właśnie też mnie to trochę stresuje :p Ale z drugiej strony (jak już tu zawzięcie skrobnęłam) żadna tak dobrze na mnie nie leżała i jak szefowa salonu mnie łapkami ścisnęła z tyłu to miałam miodzio talię i pięknie to wyglądało aaaj... No i tłumaczę sobie, że cena jest kusząca a wiedząc, że nie jest to nowiuśka sukni prosto z salonu za 3 tysiaczki to tak się strasznie o nią nie będę trząść czy gdzieś zaciągnę czy poszarpię, bo nawet gdybym później nie udało mi się jej sprzedać to nic się wielkiego nie stanie A z drugiej strony wiele PMek wypożycza modele salonowe które mogły być już przecież nie raz używane przez inne PMki i też żyją Ech ja to mam problemy ;p

Muszę mimo wszystko wziąć z Ciebie przykład Najgorsze jest to, że w necie większość zdjęć tych na modelkach jest jeszcze tak wymuskana photoshopem, że mam wrażenie że każdą suknię mogłabym kupić w ciemno bo tak bosko przecież wyglądają... ale jak przychodzi co do czego to na mnie kieca wygląda zupełnie inaczej - tak np. było w przypadku Avatarkowej (na modelce 100 razy bardziej mi się podobała) wiem wiem, zaraz ustawię nowy obrazek
Jeśli czujesz, że to jest TA, to żadna inna nie powinna Ci później zawrócić w głowie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Witam was po powrocie z Kielc Wesele było baaardzo udane, polecam restauracje w hotelu Magnolia pyszne jedzonko i ogólnei nie było sie czego przyczepić PM miała piękną suknie niestety nie mam zdjęć bo ciagle filmiki kręciłam ale to chyba była rybka Poza tym była jedna mała wpadka autobus który miał nas wieźć z koscioła na sale nawalił chyba z 30 min czekaliśmy aż kierowcy uda sie coś zdziałać ale naszczęście w końcu ruszył tyle tylko że zamiast my czekać na pare młodą to młodzi czekali na nas w aucie pod sala Pod kościołem był zakaz sypania ryżem i pieniążkami (chyba) ale młodzi sobie i z tym poradzili bo były tuby strzelające które dały piękny efekt a do tego nie trzeba było sprzątać bo wiatr wszystko zabrał

A i wszystkim wybierającym sie na wakacje tu nad morze odradzam jazde pociągiem mielismy 2 godz opoźnienia. W Warszawie wschodniej mielismy przesiadke godzine przed naszym pociągiem peron był cały zapełniony, pociag też opoźniony a kiedy w końcy podjechał był cały zapchany nawet wejść nie było gdzie.... no i Ci wszyscy zostali przekierowani na nasz pociag który naszczęście był podstawiany pusty. Kuzyn złapał sie za klamke i jechał z pociagiem przez chwile zeby tylko zajać nam przedziały;D bo my z dziecmi i babcią jechaliśmy. Ludzie tratowali jak mogli istna scena z horroru w każdym razie daliśmy rade, ale współczułam tym osobą jadącym na korytarzu ....

Ide nadrabiać poprzednia cześć bo widze ze dużo mnei omineło ;D
Słyszałam że w Magnolii jest pięknie
Dawaj zdjęcia tej PM jak będziesz miała, może suknia mi się spodoba a ona będzie chciała odsprzedać, w końcu z moich stron dziewczyna

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:53   #126
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam salę niedaleko domów więc w najgorszym wypadku ktoś rano znajdzie na trawniku... wypalony lampion...

ot taki gratis
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:54   #127
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
przepraszam ale ten tekst mnie rozwalił chociaż nie ma się z czego śmiać taka jest nasza szara polska rzeczywistość.
Ech, no taka prawda... Ale trzeba do tego podchodzić z humorem i wiarą, że uda się spłacić wcześniej
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 10:57   #128
monikazmc
Raczkowanie

Mam takie pytanko do neny i do innych PM-ek które na swoich weselach będą miały zespół Texas czy słyszałyście jak ten zespół gra na żywo bo koleżanka mnie nastraszyła, że była na weselu gdzie oni grali i że jej się nie podobało to będę przeżywała teraz stresa :/

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:58   #129
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Gdzieś widziałam takie lampiony, które można puszczać na wodę, też ślicznie wo wyglądało. Ale musielibyśmy chyba dmuchany basen wystawić bo nigdzie w pobliżu nie ma nawet oczka wodnego
przepraszam kochana, ale właśnie wyobraziłam sobie niebieski basen i Was przy nim puszczających lampiony
Stary 2011-07-12, 10:58   #130
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ja suknie kupiłam i mam taki sposób, ze juz nie przeglądam stron salonów itp, coby się na nowo nie zakochać
Też tak mam Ale czasem nie mogę się powstrzymać i gdzies jakąś suknię oglądnę. Tylko moja miłość jest nieodwaracalna

Cytat:
Mi również ta ostatnia najbardziej się spodobała

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki :p co myślicie o takich lampionach
http://allegro.pl/latajace-lampiony-...690573728.html
Mi one bardzo się podobają i chciałabym, aby goście je puścili wieczorem, ale TŻ mi mówi że to pewnie jest badziew i że w ogole nie odleci i tylko siara będzie... Może już o nich mówiłyście, ale odkąd ja Was czytuje to nie widziałam
Mnie się takie lampiony podobają i chciałabym takie mieć na swoim weselu, ale nie wiem czy właściciel sali wyrazi zgodę

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:00   #131
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
maxwelka a zdradzisz gdzie kupiliście to mieszkanko i jesli mozna wiedziec za ile?? bo my własnie poszukujemy czegoś- jak się trafi coś fajnego to kupimy wcześniej- a jak nie to zaraz po ślubie uderzamy do banku po stryczek na 30 lat może być info na PW
Zaraz napiszę

Cytat:
Kurcze, my też planujemy lampiony, muszę sprawdzić, czy sala nam na to pozwoli... Bo tez mamy w zielonej okolicy i w sąsiedztwie domków...

Cytat:
no właśnie, może gdzieś tam czai się ta jedyna

Na mnie by to nie podziałało, wytarczy, że któraś z was wkleiła by tu jakiś śliczny model i ja już miałabym milion wątpliowści czy może jednak ta jest ładniejsza
Oj na pewno nie. To tak nie działa. Jak masz tą swoją, to w nosie masz inne
Stary 2011-07-12, 11:00   #132
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Też tak mam Ale czasem nie mogę się powstrzymać i gdzies jakąś suknię oglądnę. Tylko moja miłość jest nieodwaracalna

moja też, mi bardziej chodziło o to żebym nie miała rozkin typu, a po co ją kupilam, a może ta jest ładniejsza itp...
więc nie ogladam, jedyne suknie na które patrze to te które tu zapodacie
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:01   #133
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
dzieki za info reasumując Wasze podpowiedzi: musimy szukać takiego z gramaturą ok.200
o nie mogę
ładne zaproszenia a masz gdzies fotkę jak wyglądają w środku?
http://allegro.pl/alessandria-zapros...658751176.html
chatko chciałam jakieś zaproszenia z ornamentem więc jedynie te mi się spodobały

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:02   #134
martuha24
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny! Boziu ale lecicie ...już nowy wątek...a ja jeszcze nie nadrobiłam starego a tu juz 4 strony....czuje sie jakby mnie nie było miesiąc...
Mój Tż od soboty miał wolne aż do wczoraj więc były dni bez włączania komputera...chcieliśmy spędzić ten czas wolny razem tylko i wyłącznie no a w niedziele mój Tż w końcu się wybierzmował fajnie było msza 40 minut i w trakcie mszy bierzmowanie także nie zanudziliśmy się nawet mała (Patrycja) nie zdążyła się rozkręcić więc mogę powiedzieć że była bardzo grzeczna. No ale od wczoraj dostaje antybiotyk (Patrycja) bo ma jakieś uczulenie (znowu) i niestety bez antybiotyku się nie obejdzie wiec lecimy z koksem ...ciężko to widze bo jak na razie to tż ją trzymał a ja wszczykiwałam szczykawką bo innego wyjscia nie było lek jest okropny w smaku a w zapachu przypomina gumę balonową...no ale nic musimy dać rade
W sprawach ślubno - weselnych to na razie nic się nie dzieje dopiero w listopadzie będzie wrzało jak będziemy w Pl.
W ogóle mój Tż dostał propozycję pracy w restauracji no i wczoraj był na rozmowie no ale się nie zdecyduje bo po pierwsze kuchnia w której miałby pracować jest maluśka podobno 3m na 3m także jak tam bedzie pracowac 2 kucharzy na zmianie to się pozabijają druga sprawa to taka że w restauracji w zimie nic sie nie dzieje i mogą nawet zamknąc ja na jakies 2 tygodnie lub nawet 3 a w hotelu gdzie pracuje obecnie cały czas się coś dzieje no i w dodatku ma wyższe stanowisko wiec on prędzej bedzie miał jakies dodatkowe godziny pracy niż Ci co są o stopień niżej no i po 3 to kasa nie za ciekawie także nie chce zmieniac pracy...
W ogóle to Tż mnie uświadomił że do września musimy zaoszczędzic na nowy samochód także ja nie wiem jak to bedzie teraz mozliwie bo znaczną czesc wyplaty odkładamy na tzw "konto weselne" ale zobaczymy...
Także to tyle z moich nowości ...teraz troche musze Was ponadrabiac ... jak mo sie uda ... za chwile musze sie zrywac robic obiad ....
Stary 2011-07-12, 11:08   #135
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
chatko chciałam jakieś zaproszenia z ornamentem więc jedynie te mi się spodobały
O, zapomniałam Zapro są prześliczniaste Chyba najpiękniejsze na świecie moim zdaniem Ale cena powaliła mnie na moje skromne 65F
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:09   #136
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze- 6,10 pln drogo strasznie jak dla mnie ale bardzo mi się podoba, że w środku nie sa za bardzo wyszukane- krótko i na temat, tak jak powinno być
Stary 2011-07-12, 11:12   #137
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko do neny i do innych PM-ek które na swoich weselach będą miały zespół Texas czy słyszałyście jak ten zespół gra na żywo bo koleżanka mnie nastraszyła, że była na weselu gdzie oni grali i że jej się nie podobało to będę przeżywała teraz stresa :/
Ja tez będę miec Texas i czytałam na forum jedna beznadziejną opinie na ich temat, reszta to same dobre a wrecz bardzo dobre opinie. Nie ma sie co przejmować, znam osoby którym dosłownie nic sie na weselu nie podoba wiec podobnie może być z ta Twoją znajomą. Jesli ją dobrze znasz i wiesz jaka jest to powinnas sama dojśc czy jest sens jej słuchać.
Mówiac szczerze to na temat każdego zespołu znajdziesz i dobre i złe opinie mimo że ogólnie wychodzi bardzo dobrze. Nawet gdybyś zamówiła najdroższy zespoł który spiewa superwo znajda sie osoby którym sie on nie bedzie podobać.
Stary 2011-07-12, 11:16   #138
evoonia86
Zakorzenienie

otóz to- zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę i jedzenie. zawsze znajdzie się ktoś, komu nic kompletnie się nie spodoba. nie ma co się przejmować 1 czy 2 negatywnymi opiniami (chyba, że są jakieś naprawdę poważne sprawy). dla mnie wazniejsze jest jak dużo zespół czy sala ma pozytywnych opinii.
Stary 2011-07-12, 11:19   #139
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze- 6,10 pln drogo strasznie jak dla mnie ale bardzo mi się podoba, że w środku nie sa za bardzo wyszukane- krótko i na temat, tak jak powinno być
A my się w końcu decydujemy na te http://www.decorisus.pl/p/7/332/5622...e_03/sp/z.html

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
otóz to- zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę i jedzenie. zawsze znajdzie się ktoś, komu nic kompletnie się nie spodoba. nie ma co się przejmować 1 czy 2 negatywnymi opiniami (chyba, że są jakieś naprawdę poważne sprawy). dla mnie wazniejsze jest jak dużo zespół czy sala ma pozytywnych opinii.
Ja np. byłam tak "bezczelna", że managera hotelu, w którym mamy wesele, zapytałam wprost co mi może powiedzieć o negatywnych opiniach, które krążą w internecie (jest ich mało, ale są). A jako że manager jest super człowiekiem, to wszystko mi wyjaśnił i nie mam powodu, żeby mu nie wierzyć, każdy medal ma dwie strony, wiadomo. A jemu też zależy, żeby opinie były jak najlepsze, bo są stosunkowo nowym miejscem (3 latka).
Stary 2011-07-12, 11:22   #140
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Oooj Kocurku... umówiłabym się na Twoim miejscu na przymiarkę A już przypomniałaś sobie/sprawdziłaś o której masz wizytę w tym salonie w piątek? Ja zaraz dzwonię do dziewczęcia od mojej sukni (muszę się jeszcze zebrać w sobie ) i jednak spróbuję się umówić z nią na sobotę, to wtedy poszłabym z Tobą, bo propozycja dotycząca towarzyszenia jest nadal aktualna, tak ?
Kochana ja juz do niej napisałam maila

W piatek na 12 Wiesz gdzie jest salon Justyna? (Długosza).

W jakiej dzielnicy mieszkasz???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-07-12 o 11:25
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:25   #141
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
A my się w końcu decydujemy na te http://www.decorisus.pl/p/7/332/5622...e_03/sp/z.html
fajne i o połowe tańsze niż Madzi. będziemy miały taki sam format zaproszeń ja szukam jeszcze fajnych kopert do tego- chciałabym, żeby można było te zaproszenia włożyć do koperty właśnie tak pionowo.
zastanawiam się czasem, skąd ludzie biora te ceny- przeciez niektóre takie same zaproszenia na innych aukcjach sa dużo tańsze. czy oni nie porównują tych cen czy co?

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

zbieram kolezanki z biura i lecimy na jakiś obiadek
Stary 2011-07-12, 11:26   #142
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne... ale jak dla mnie tez troche za drogie, mi sie ostatnio takie spodobaly

Tylko nie pamietam po ile były

Evoonia smacznego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a18.jpg (38,8 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2011-07-12 o 11:29
Stary 2011-07-12, 11:27   #143
malwus20
Wtajemniczenie

Witam wszystkie nowe PMki na wątku
noneczka89 mam w Twoich stronach dwie znajome
Stary 2011-07-12, 11:28   #144
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest oczko wodne :P nie jakieś wielkie ale jest i tak myślę że chociaż te lampionki wodne byśmy mieli.
Cytat:
oooooooooooooo mamo jakie śliczne kurcze szkoda że nie są tańsze ale normalnie bomba
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:28   #145
monikazmc
Raczkowanie

No to troszkę mnie uspokoiłyście dzięki

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:30   #146
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

górksa kozica ja też nie mam balkonu i ostatnio otworzyłam na oścież okno i opalałam się na podłodze w pokoju bo słońce wpadało do pokoju

Dziewczyny, zdecydowaliśmy się na zaproszenia - będą kupowane za niedługo....
A widzisz, na to nie wpadłam Muszę zacząć praktykować
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny odtańczcie jakiś taniec dla mnie żeby mi minoł ten cholerny katar i ból gardała.. ledwo mówię i jestem głucha jak pień czuję się jak jakaś staruszka
Uga czaka, uga czaka - katar fuj, fuj
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

fajne książki - ja polecam z kolei ostatnią, którą jednym tchem przeczytałam w pociągu relacji gdynia - warszawa - "127 godzin" - na jej podstawie nakręcono film pod tym samym tytułem o gościu, który ugrzązł pod skałą. Górska Kozica - jeśli jej jeszcze nie czytałaś...myślę że mogłaby Ci się spodobać, bo gość opisuje nie tylko ten swój wypadek ale i szereg innych górskich eskapad na których miał masę przygód. Ogólnie morał tej książki jest następujący: jak wychodzicie w góry, pozostawcie komuś informację, dokąd konkretnie się wybieracie
Czytałam i film oglądałam - I like it
Cytat:
Witam Was Dziewczyny ! Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się odezwać i ujawnić Przyjmiecie mnie do swego grona?
Witaj, witaj Baw się z nami dobrze
Cytat:
Ech, no taka prawda... Ale trzeba do tego podchodzić z humorem i wiarą, że uda się spłacić wcześniej
Zawsze w końcu można w totka wygrać - tego się trzymajmy
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:31   #147
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
fajne i o połowe tańsze niż Madzi. będziemy miały taki sam format zaproszeń ja szukam jeszcze fajnych kopert do tego- chciałabym, żeby można było te zaproszenia włożyć do koperty właśnie tak pionowo.
zastanawiam się czasem, skąd ludzie biora te ceny- przeciez niektóre takie same zaproszenia na innych aukcjach sa dużo tańsze. czy oni nie porównują tych cen czy co?
No właśnie nie wiem A jakie dokładnie wy będziecie mieć zaproszenia? Poka!

Co prawda przy tych moich prośba o pieniądze jest dodatkowo płatna 30 groszy, ale mam zamiar to obejść sama ją drukując i wrzucając w zaproszenie na dodatkowej karteczce, na drugiej stronie drukując mapkę dojazdu I byłaby to raczej prośba o wino zamiast kwiatów, bo w naszych czasach nie trzeba prosić o pieniądze, ludzie sami przychodzą z kopertami, z lenistwa Poza tym żyjemy w takich czasach, że młodzi chcą sobie urządzić mieszkanie po swojemu i każdy się boi, czy trafi w ich gust

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 11:32   #148
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe PMki na wątku
noneczka89 mam w Twoich stronach dwie znajome
Coś Ty, to może je znam
Stary 2011-07-12, 11:34   #149
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
spineczki szałowe
dzieki...widzę ze masz nowego avatka

Cytat:
dziewczyny a ja znowu sukni szukam tym razem używanych:
a mi się druga najbardziej podoba

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
I jeszcze coś Wam powiem . Za 2 dni przyjeżdża TŻ i wyjeżdżamy na weekend . Na samą myśl mordka mi się uśmiecha I oczywiście chciałabym do tego czasu wyzdrowieć....
dasz radę, tylko jedz dużo zdrowych rzeczy (czosnek, cebulę) pij ferwex czy coś tam i spokojnie się wykurujesz

Cytat:
O rany, z tym pożyczeniem to bezczelność A tak w ogóle to planujesz później sprzedać suknię czy zostawiasz sobie na pamiątkę, z racji tego, że taka fajna historia się z nią wiąże?
sama nie wiem Szczerze, w chwili obecnej to nie wyobrażam sobie że miałoby jej zabraknąć w mojej szafie...ale z drugiej strony, na co mi ona?? Już więcej jej nie założę przecież. A mogłabym uszczęśliwić jakąś kolejną PMkę. Mogłabym ją wystawić za jakąś satysfakcjonującą mnie sumę, a jakby nie znalazła za nią nabywcy, to nie miałabym żalu. Bo za 2-3 tys mi się nie opłaca niestety. Wolę już zatrzymać ją dla przyszłej córeczki, która by się w nią przebierała jako księżniczka. Jak byłam mała zawsze żałowałam, że moi rodzice nie mają ślubu kościelnego i nie mogłam się poprzebierać w suknię mojej mamci

Może się w Chorwacji spotkamy Wy w jakieś konkretne miejsce, czy objazdówka?

Cytat:
A ja znalazłam kolejną aukcję tej mojej upatrzonej sukni

I ponownie stwierdzam, że na PMkach podoba mi się jeszcze bardziej niż na modelce
rzeczywiście ta suknia lepiej wygląda na prawdziwych PMkach

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A e spinki to mi się wydawało, że na aukcji, którą wklejałaś kosztowały 8 zł? Czt to było 80?
są dwie aukcje, w jednej kup teraz za ponad stówę a druga licytacja i teraz jest 8 zł

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
ja na żywo nie słuchałam, ale ten zespół jako nieliczny ma aż tyle dobrych opinii w necie. Od znajomych też samo dobro słyszałam. Będzie dobrze, dziewczyna ma przygotowanie muzyczne, stronka zrobiona profesjonalnie, nie sądze żeby coś miało być nie tak

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:40   #150
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zawsze w końcu można w totka wygrać - tego się trzymajmy
Nie, no są sytuacje życiowe, typu spadek, podwyżka, awans, nowa praca, itd... Nie można na to wszystko liczyć, ale się po prostu zdarza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości