![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
Coś za Innisfree Eco natural cover, puder bambusowy, ekstrakt z ananasa, hydrolat aloesowy, keratynę hydrolizowaną, jedwab hydrolizowany?
Mogę poszukać czegoś poza wątkiem z biochemii jeśli by coś Cię interesowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||||
Raczkowanie
|
Przepraszam wszystkich za zastój w wątku i w wymiankach - musiałam wyjechać szybko do Chin, gdzie nie miałam dostępu do neta!
Wczoraj w nocy wróciłam - i szybko biorę się za nadrabianie zaległości!!! Mam nadzieję zostanie mi wybaczone! ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Hej! Na samym początku przepraszam za długą ciszę ale wypad mi nagły wyjazd do Chin, gdzie nie miałam dostępu do neta. Wybacz. Jeśli o mnie chodzi chęć wymiany aktualna ![]() Fixa w takim razie nie rozlewaj! Wezme chętnie te dobroci z ginvery ![]() Co Ty na to? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Witaj! ![]() Podoba mi sie u Ciebie: Real Techniques Pointed Foundation Brush - pędzel do podkładu/korektora z zestawu Core Collection, użyty kilka razy, umyty i zdezynfekowany Real Techniques Detailer Brush - pędzel do korektora/szminki z zestawu Core Collection, użyty kilka razy, umyty i zdezynfekowany Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym Sephora - pędzel kabuki, z wymiany, w stanie idealnym ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź, ale póki co wstrzymam się z wymianką, bo zdążyłam kupić i zacząć już używać dwóch nowych kremów więc nie jest to dla mnie już produkt pierwszej potrzeby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za peeling enzymatyczny, hydrolat oczarowy i olej kokosowy?
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
do Chin? kurde, zazdroszcze
![]() ok, to chodźmy na PW ![]()
![]() |
#157 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI NATURALNE / ORGANICZNE:
Dudu Osun - mydło afrykańskie - duża kostka użyta dwa razy KOSMETYKI MINERALNE: Lucy Minerals podkład Original Cream sample Lucy Minerals podkład Original Snow white sample BIOCHEMIA KOSMETYCZNA: Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła kwas migdałowy 10g nowy 10 2014 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła bromelaina 1g - próbka MAM SPORO WIĘC SIĘ PODZIELĘ (odsypki/odlewki z moich używanych): Mazidła peeling algowy Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła olej z nasion truskawki Naturalne Piękno proszek jedwabny Soma puder perłowy To mi się by przydało droga Pszczynianko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
posiadasz pelnowymiarowe podklady mineralne czy tylko porbki? jelsi probki to o jakiej gramaturze ?
![]()
![]() |
#160 |
Paul's girl
|
coś u mnie za:
Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
co u mnie za :
Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła spirulina ml - próbka Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany ? do kiedy są wazne? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się:
Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Lierac Hydra-chrono – przeciwzmarszczkowy krem nawilżający 5ml Avene krem z filtrem 20 5ml Avene krem z filtrem 50+ 5ml Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 trochę rozbudowałam wątek, może tym razem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lucy minerals cream (sampel struna czy słoik) i podkład joko ?
![]()
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za puder bambusowy i peeling enzymatyczny z BB, odsypki/odlewki: mocznik, alantoina, wit. B3, keratyna hyd. jedwab hyd. i olej z pestek truskawki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.