![]() |
#151 |
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Dziewczynki mam dola i muszę się wyzalic... Kufa sama będę na święta siedziała
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Jade autobusem i rycze normalnie ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Emila a to rodzice gdzieś Sami wybywają do rodziny ?? Może jakąś koleżankę zaproś. Do mnie np. pierwszego dnia Świąt przychodzi i posiedzimy razem
![]()
#153 |
królikoholiczka
|
Moi rodzice już wyjechali a ja mialam wyjechac ale zostalam wystawiona do wiatru
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- No i teraz wracam autobusem do domu.....
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dość już tych przygotowań, bolą mnie plecy, jestem zmęczona i mam dość hałasu ! Boże, jak ja potrzebuję dnia samotności...Godziny chociaż, ale kurfa sama!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Emila może jest jeszcze szansa abyś do rodziców dojechała
![]() ![]() ![]() ogolnie przyłączam się ![]()
#156 |
królikoholiczka
|
Marina nie chce bo potem będą się ze mnie śmiać... Może to dla niektórych dziwne będzie ale jakos nie mam ochoty ich wysluchiwac... Niestety ale nie mam dobrych relacji z Nimi...
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Smutne to będą święta
![]() Godzinę temu zmarła moja babcia, wiem że teraz już nie cierpi, ale i tak mi smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Mysiunia szczerze współczuję
![]() ![]()
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie by to w sumie było na reke, bo swieta nie znacza juz dla mnie tyle co w dziecinstwie a i rodziny ogladac i tych sztucznych usmiechow mi jakos nie na reke ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Tak to jest.. ludzie przychodza i odchodzą.. dzisiaj byłam na cmentarzu i otwarta kapliczka była, jeszcze dzisiaj jakiś pogrzeb.. zycie takie kruche,że powinnyśmy się cieszyć nawet z drobnostek,zamiast ciągle narzekać..
![]() |
#161 |
królikoholiczka
|
No wystawiona ale nie chce o tym mówić
![]()
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2012-12-23 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Marina,
oj ja dziś mocno podjadałam ![]() ![]() Mięska sobie podjadłam troszkę, czekolady, kawałek ciasta ![]() Kolejny dzień rozpusty! Nie za dobrze się z tym czuję ![]() Jak skończę makowca drugiego robić, to planuję brzuszkować ![]() ![]() Poza tym, patrzę na siebie w lustrze i widzę mniejszy tyłek i zgrabniejsze nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Wypłakałam się i trochę mi lepiej... 9 dni temu babcia obchodziła 81 urodziny, niestety już na leżąco, bo od sierpnia już wegetowała, chwilę przed śmiercią zaczeła szybko oddychac i mówiła, że nie wie co się dzieje, gdy pogotowie przyjechało już miała oddech spłycony i chwilę później było po wszystkim, wiem że teraz już nie cierpi i się nie męczy i to mnie cieszy ![]() Jednak zdanie "życie za życie" w mojej rodzinie się za każdym razem sprawdza, bo 13 grudnia urodziła się kolejna prawnuczka babci, a ona dziś odeszła. Koniec smutów na forum... Życze Wam dziewczynki i waszym rodzinom dużo zdrowie i radości w te święta i jak najmniej nadprogramowych kilogramów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
ja już na dzis skończyłam , dwa serniki , ciasto ze śliwkami , sałatka z miruny i galaretka z rybka. jutro rozmroże uszka , pierogi i te fasolkowate rózne i będzie git
Mysiunia przykro , no ale tak jak piszesz babcia już bez cierpień. Emilko chyba Cię rozumiem , czasem lepiej pocierpiec w samotności niż przyznac się że nie wyszło , wysłuchiowac poźniej i stawac sie obiektem żartów rodziców.szkoda ze Twoje plany nie wypaliły , ale dzien długi , może jeszcze cos wymyślisz ciekawego żeby samej nie siedzieć, moze masz jakas fajna sasiadkę która też spędza świeta sama a jeśli nie to zrób sobie wigilijne spa z winkiem bez smutków, zrelaksuj sie , w końcu cała chata dla Ciebie, muzyczka, jakis dobry film a jak rodzice wrócą będziesz w doskonałym humorze . Głowa do góry . świeta to przereklamowane świeto i tak jak pisze gorzała czasem po prostu na siłe uśmiechnięte i wesołe bo tak wypada. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Miłego wieczorka dla wszystkich, życzenia już składałam więc się powtarzać nie będę ![]() ![]()
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do maku to też uwielbiam,ale nie mogęgo teraz jeść za dużo (powinnam nie jeść w ogóle,ale sobie pozwalam czasem.. ahh te opiaty ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- U mnie dzisiaj 75 minut ćwiczeń zaliczone, wtrząchałam kolejny tłuszczyk, a raczej wypaliłam, bo dosłownie krople potu szły mi z pod tyłka :P nawet nie licze ile w tym tygodniu minut poszło na te ćwiczenia, mam tylko nadzieję, że już gdzieś za tydzień będzie widać efekty jakieś ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- chociaz nie powiem, juz czuje sie lepiej chociaz boli mnie troche wszystko xD ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- i kolejne p.s. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na dziś kuchenną karierę skończyłam również ![]() Prezenty popakowane, nie jestem w tym dobra, ale ładnie wyszło ![]() ![]() A jeśli chcecie się dowiedzieć, jak szybko zabić się maszynką do golenia, to piszcie do mnie ![]() ![]() Ja już też do Was nie zawitam, także każdej z Was życzę wesołych i pogodnych świąt, duużo prezentów i spełnionych marzeń, tych mniejszych i tych większych również ![]() ![]() Ps. życzeń nie przyjmuję, ale możecie wysyłać talony na benzynę albo czeki ![]() ![]() ![]() pozdrofienia i dofranoc ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2012-12-23 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
ogolnie ja tam nie mialam na mysli zaraz berbecia
![]() wesołych i oby mikołaj was porządnie odchudził w przyszłym roku ![]()
#168 |
Wtajemniczenie
|
nie było mnie dobę a tu już tyle wpisów
![]() po 1. szczerze współczuję straty babci ![]() po 2. rozmyślałam dzisiaj przejeżdżając po mieście. I wiecie co? Chyba zostanę milionerką. Jak Boga kocham! Szykuję pozew do sądu. Jestem chodzącą reklamą michelin! ![]() ![]()
#169 |
Przyczajenie
|
Madziura witaj ,z apraszamy
![]() ![]() co tu duzo pisac..jestem 27-letnim i 105-kilogramowym pulpetem, mam 2 slodkie diablatka w wieku 5 i 3 latek, tak po tych ciazach nabralam opon zimowych i jakos ciezko mi sie ich pozbyc kilka miesiecy temu podjelam sie diety i do tego cwiczonka i udalo mi sie schudnac okolo 10kg, ale gupia ja odpuscilam i przybralam juz 15+ stracilam prace, maz mnie zdradzil i tak sie zamknelam ze odechcialo mi sie wszystkiego ale teraz zebralam sile do ponownej walki i szukam wsparcia, dlatego tu zawitalam |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
królikoholiczka
|
Kochane wesolych świąt Wam życzę
![]() ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki w ten piękny wigilijny dzień
![]() Na wstępie chciałabym Wam życzyć aby te Święta mimo wszystko były ciepłe, wesołe. Emilka, ściskam Cię mocno, choć myślami będę z Tobą ![]() Mysiunia, ciężki to czas dla Ciebie i Twojej Rodziny, trzymaj się cieplutko ![]() Karolina, Rodzinka w komplecie, mieszkanie odnowione, pyszności naszykowane i ta choina, niechaj Wam się szczęści! Marina, tyle dobroci napichciłaś, ale Ty to masz chyba jakieś układy z przystojnym diabłem, bo jesz, skubiesz, kusisz ciastami i cukierkami a tu waga spada i spada, życzę Ci aby dalej Ci tak szło lekko, łatwo i przyjemnie we wszystkim ![]() Gorzala, niechaj Ci ta waga spada, znikają boczki, wałeczki i plecki, żebyś Ty tam w ten wielki świat w końcu wybyła, bo ciągnie Cię tam niesamowicie, spełniaj swoje marzenia ![]() Madziulek, niech Ci Dzieciątko zdrowo rośnie i to w brzuszku i poza, niechaj ciąża Ci lekką będzie i dupka też ![]() ![]() Pancia, żebyś doszła do porozumienia z Mężem, Rodziną, żeby Ci się dobrze wszystko układało ![]() Żeby Wam dziewczynki Dzieciaczki się zdrowo chowały, żeby Mężowie kochali i pomagali i spełniali marzenia, żeby Księciunia mądrzy się objawili, żeby Rodzina nie dokazywała, żeby kasa w portfelu była i nigdy jej nie zabrakło, a przede wszystkim Kochane zdrowia Wam życzę bo bez niego ani rusz ![]() No i te kilagramy niechaj spadają z wielkim hukiem, w tempie ekspresowym (no może nie aż tak bardzo, żebym się później miała z kim odchudzać ![]() ![]() ![]() ![]() to tak na święta i na Nowy Roczek z całego serca Wam życzę ![]() Dziewczynki, zwróciłam się do niektórych imiennie, ale oczywiście życzenia i dla tych co tu rzadziej wpadają ![]() A co u mnie? Wczoraj gary, choinka, gary, sprzątanie, gary ![]() Marina poszłam za Twoim przykładem i do jednych śledzi dodałam lnianego oleju ![]() Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2012-12-24 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Czarownico kochana aż mnie wzruszył troszkę Twój post
![]() Cytat:
![]() Ja staram się używać jak najczęściej tego oleju, ale trzeba pamiętać, że stosujemy go tylko na zimno. Kupuję na Allegro taki prosto z Instytutu bo jest o wiele zdrowszy niż ten w sklepach. Na pewno będzie zdrowym dodatkiem teraz dla Ciebie w okresie ciąży ![]() ![]() OLEJ LNIANY (tak w skrócie chociaż skopiuje to może zainteresuję też nim inne dziewczyny) Olej lniany zimno tłoczony nieoczyszczony wysokolinolenowy nie jest dostępny w sklepach spożywczych ze względu na nietrwałość kwasu tłuszczowego z rodziny omega-3. Kwasy te ulegają pod wpływem światła, powietrza i wysokiej temperatury bardzo szybkiemu procesowi utleniania. Muszą zatem być przechowywane w warunkach chłodniczych bez dostępu światła i powietrza. Oleje lniane, które są rozprowadzane przez sklepy mają niską zawartość kwasów omega-3 (tzw. "niskolinolenowe") dzięki czemu olej jest mniej podatny na utlenianie i bardziej trwały. Kwasy tłuszczowe omega-3 mają fundamentalne znaczenie dla funkcjonowania naszego organizmu, stanowiąc między innymi budulec dla: - tkanki mózgowej, - syntezy hormonów, - każdej komórki organizmu. Olej lniany zimno tłoczony nieoczyszczony zawiera rekordową ilość kwasów omega-3. Na 1 litr oleju ponad 50% jego składu to kwasy omega-3. CIĄŻA:
STANY ZAPALNE SKÓRA, WŁOSY, PAZNOKCIE Wybaczcie, że taki wykład zrobiłam w takim dniu ale może zainteresuję nim chociaż jedną z Was ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
Marinka kochana nawet w Święta dobrą radą słuzy
![]() ![]() dzieńdoberek dziewczxynki ![]() Czarowniczko piękne te Twoje życzonka takie od serduszka...wiadomo mały aniołek pomagał pisać ![]() jeszcze raz dla wszystkich Spokoju i Zdrowia i by Święta były radosne mimo przeciwnosci życia , które nas na codzień spotykaja. i jeszcze taka dietetyczna choineczka ![]() ![]()
#175 |
Przyczajenie
|
dzieki dziewczynki
![]() narazie smutki i sprawy przyziemne niech ida na bok... a teraz zycze Wam bardzo Wesolych, spokojnych i pelnych milosci Swiat!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uporządkujesz swoje życie osobiste i zawodowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Ja od Nowego Roku robię powtórkę kuracji pastą Budwig (olej budwigowy + biały ser) bardzo polecam ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Więc po raz kolejny WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#178 |
królikoholiczka
|
No to ja postanawiam biegać i nie utyc
![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, pamiętam o Was, ale mam niespokojny okres!
Chciałabym Wam życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo radości oraz spokoju w życiu ![]() Nawet jeśli teraz coś się nie udaje, musi być lepiej... Ja przed świętami zaliczyłam szpital - mam szwy na dłoni:/ masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wszystkiego dobrego życzę. Zrzucenia wagi, wspaniałych prezentów i proszę się nie objadać
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.