|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Cytat:
![]() zawiodłam się trochę, ale może lvl będzie lepszy raz mnie kryzys złapał przy tym ciągu podskoków i pajacy- trochę mnie łydki zaczęły boleć, ale tak to luz. Chociaż z hantlami to mięśnie mnie piekły zrobiłam jeszcze brzuszki, pobiegałam prze tv i zrobiłam trening Nike
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie robi się moja kolacyjka. Ale mam ochotę
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, od razu powiem jak żywieniowo: jogurt naturalny, kromka chleba ciemnego fitness (taki pumpernikiel), sałatka grecka z mixem sałat, 1/3 papryki, pomidorem, oliwkami, serem feta i oliwą, kawałek musaki- ten z dużą ilością cukinii i bakłażana ![]() 2 kostki gorzkiej czekolady- jak mogę się pozbyć tego pędu do słodyczy? ![]() duuuużo wody
Edytowane przez majasn Czas edycji: 2014-01-04 o 20:13 |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czekoladą się nie przejmuj - dwie kostki ciemnej na dzień możesz spokojnie jeść Moje podsumowania: I: sadzone z 3. jaj II: 2 racuchy Dukanowe z gorzkim kakao III: 200 g twarożku ze szczypiorkiem IV: kebab Dukana z kurczakiem Tyle na dziś
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
ja z białkiem będę mieć problem..mięsa nie lubię, za jajkami nie przedam, nigdy mleka nie chciałam pić- mam tak od dziecka, moi rodzice zawsze mieli ze mną problem
![]() dlatego teraz zjadam jogurty naturalne, nakupowałam też wieśniaków dzisiaj, a jutro na śniadanie spróbuję zjeść płatki z mlekiem. Mam też krewetki, będę wędliny wcinać, coś pokombinuję a tak to wracam do warzyw z patelni
|
|
|
|
#156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Siema laski
dopiero mam czas ![]() Cytat:
i jaki kupiłaś? ![]() Na 14 przyjechali ![]() Brawo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja żałuję w sumie, że się nie pomierzyłam przed rozpoczęciem Shreda... ![]() Cytat:
ciężarki robią różnicę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu się zawiodłaś? Rozumiem, że za lekki dla Ciebie? ![]() Cytat:
no i ogólnie, mało ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, jutro jeszcze raz zmierzę
Dziś przypomniało mi się o tym dopiero po śniadaniu (no ale jadłam jajka sadzone, więc nie powinny tak rozepchać żołądka żeby to było widać), a jeszcze przez wypiciem kawy... no chyba, że to wina nadchodzącego @, bo w sumie już powinnam dostać... sama nie wiem. Jednak w udach jest tyle, ile napisałam Głodna jestem.. W ogóle, codziennie budzę się z bólem żołądka z głodu
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, Wy tak mi mówicie, ze mało jem, ale jak patrzę na Wasze jadłospisy to wydaje mi się, że jem sporo więcej od Was nie kumam![]() ja spokojnie z 1500 kcal dziennie wsuwam, nie mam co do tego żadnych wątpliwości ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- a właśnie, bo ja jeszcze na kolację zjadłam trochę musli do pochrupania
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, przez @ wynik może być przekłamany
![]() Mi też się zawsze wydaje, że zeżarłam najwięcej Maja, widać Twoja kondycja jest super mnie pierwszy Shred zmiażdżył trochę, więc nie ma co porównywać w ogóle ![]() A Ania to się tyle czasu TŻ-tuje? heloł, my też jesteśmy ważne Dobra, ja zmykam spać, bo padam na ryj dobrej nocy dziewczynki
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chęci czasem brakowało
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu nie mogę spać.... masakra
|
|
#165 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak trzymać! ![]() ja nie robiłam żadnego jej programu, tak typowo. Miałam okres że lubiłam jej ćwiczenia i wtedy różne jej zestawy ćwiczyłam,bo w zasadzie to na kompie mam chyba wszystkie, albo przynajmniej większość jej zestawów, ale dla mnie szczerze mówiąc to jest trochę za słabe tzn przynajmniej Shred ![]() Cytat:
Cytat:
no ale z kolei ryby, owoce morza itd to dla mnie ![]() Cytat:
![]() ja też żałuje że się nie pomierzyłaś ![]() ale widzisz ja Ci od początku mówiłam, że filmiki czy jakiś program więcej Ci da,niż masa czasu na rowerku itd ![]() no ale teraz masz się pomierzyć i nam wyspowiadać bo Ty to już pewnie chudzina jesteś, tylko zbyt krytycznie na siebie patrzysz ![]() Cytat:
Ale szczerze przy Twoich to ja chyba nigdy nie widziałam żeby było powyżej 1500 kcal. Bo Ty naprawdę mało jesz, za mało wg mnie ![]() wiem wiem, Wy jesteście najważniejsze ![]() byłam trochę u TŻta, potem byliśmy u znajomych i dlatego tak ![]() ja dopiero zaraz kładę się spać i coś czuję że jutro będę nieprzytomna
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2014-01-05 o 03:55 |
|||||
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Nie kupiłam wczoraj telefonu bo powiem Wam, że pojechaliśmy z tż-tem do galerii, na początku obchodziliśmy sklepy z odzieżą bo tż chciał kupić jeansy a jak mieliśmy iść na telefony dzwoni telefon, że Pani piesek zaginął, podała nawet najmniejsze szczegóły, jaką miał smycz, jak wygląda, znaki szczególne, jak ma na imię powiedzieliśmy jej, że to zweryfikujemy i oddzwonimy podała swojego facebooka, żeby sprawdzić, że 1 stycznia dodawała już ogłoszenia i faktycznie tak byłoPotem zadzwoniliśmy do tej drugiej Pani co chciała go adoptować i przedstawiliśmy sytuację jak wygląda tej Pani zrobiło się smutno ale zrozumiała no i przeprosiliśmy za zamieszanie ale chcieliśmy dobrze, byliśmy pewni, że ten piesek został porzucony![]() Potem zadzwoniliśmy do właścicielki i powiedzieliśmy, że to jej piesek to kobieta się rozpłakała, że nie mogła rozmawiać no i potem przyjechała po niego cała rodzina, małżeństwo z dwoma synami i 4-miesięczną córeczką![]() Powiedzieli, że wypuścili go do ogródka o 20 w sylwestra i nie wrócił, że szukali w tych swoich okolicach, nalepili mnóstwo plakatów ![]() ale cieszę się, że piesek wrócił tam skąd pochodził, a po jego reakcji widać było, że jest strasznie przywiązany do właścicieli ![]() No i dali Nam 100zł jaką nagrodę dla uczciwego znalazcy bo tak napisali na fb ale stwierdziliśmy z tż, że przekażemy te pieniążki na schronisko lub fundację dla zwierząt albo kupiy za to karmę i zawieziemy do schroniska
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
super, że właściciele się znaleźli
![]() a w sumie byłam pewna, że porzucony jak mówiłaś, że takie miejsce, że domów niewiele w pobliżu. No ale widocznie musiał się bardzo wystraszyć tych wystrzałów w Sylwestra, bo ja pamiętam jak mój pies się tego bał, to pewnie dlatego tak. No ale super, że wszystko z happy endem
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Hey hey
Aniu, widzę że Ty też późno spać poszłaś Ja zasnęłam jakoś koło 3:30, tak obstawiam Asiu, ale suuper że odnaleźli się właściciele pieska.Tak właśnie przeczuwałam, że te wystrzały Sylwestrowe go bardzo wystraszyły Tylko ta autostrada mi nie pasowała... Jak do Ciebie trafili? No i ciekawe ile kilometrów ten piesek przeszedł... dobrze, że wszystko się tak skoczyło Aniu, hantle 4kg? Jak chodziłam kiedyś na siłownię, to mi instruktorka dała takie po 3 kg, bo powiedziała, że NA POCZĄTEK takie najbardziej pasują do mojej budowy i kondycji . Męczyłam się przy nich przeokropnie 4 kg to już w ogóle byłoby za dużo jak dla mnie. Poza tym, nawet po tych 3 kg widziałam bardzo szybki przyrost mięśni na ramionach. A akurat co mi się najbardziej podoba jak chudnę, to właśnie szczupłe ramionka (tam najbardziej widać różnicę że schudłam). Więc ciężkie hantle chyba nie dla mnie Wstałam ok 11, zawsze to godzina wcześniej niż wczoraj. Próbowałam się zwlec o 8:00, ale nie byłam w stanie...
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-05 o 12:19 |
|
|
|
#169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siema
Cytat:
![]() Cytat:
Na owoce morza nawet nie patrzę ![]() Cytat:
![]() No wiem wiem, tylko ciężko się wziąć za jakiś program, bo ja nie lubię tak mieć narzucone coś z góry Taaa, chudzina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
siema
![]() ja konam..właśnie skończyłam cwiczyć i tak: 300 brzuszków shred Nike Training- 36 minut cardio 100 nożyc pionowych jakieś 5 minut różnych podłogowych ćwiczeń ![]() ale w końcu czuję, że ćwiczyłam ![]() jadłospis później uzupełnię
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, można?
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
witaj, opowiedz coś o sobie, Twoim celu i obecnym stanie rzeczy
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
nazywam się Ania, końcem grudnia skończyłam 18 lat, mam tż, jestem w klasie maturalnej, chcę studiowac dziennikarstwo mam 168cm wzrostu, obecnie waże 56.6kg, moim celem jest 54-53kg ![]() dzisiaj melduję: -8min legs, -mel b nogi, -2km chodu -5 dzień crush challenge
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam swoje menu:
wieśniak kromka chlebka fitness z szynką drobiową musaka- mała porcja cytrynowy suflet 2 kromki chlebka fitness z serem żółtym, szynką drobiową i pomidorem pomelo- połówka wyszło mi ok. 1300 kcal |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj wyszło też 1300
powstrzymałam się przed zjedzeniem tiramisu
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heloł ![]() Cytat:
![]() Monia, a Ty dzisiaj shredowałaś się? ![]() Ale dzisiaj namieszałam z żarciem od jutra wracam na dobre tory
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
heroine czym zgrzeszyłaś ?
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ćwiczę od daaawna, także wiesz nie ma co porównywać. To że dla Ciebie było to ciężkie a dla mnie nie, no to o niczym to nie świadczy ![]() no ja też właśnie dlatego nie przepadam za programami. No ale nie trzeba się przecież jakoś strasznie trzymać rozpiski, robić swoim tempem i wtedy jest lepiej ![]() Cytat:
![]() u mnie też dzisiaj średnio ![]() ChocoMonster witaj |
||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Choco Czyli Ty też już w bojach zaprawiona No i gratki, że nie było jojo po poprzednim odchudzaniu U mnie dziś słabo z jedzeniem... ś: 3 jaja sadzone o: tutaj miałam jeść pieczone uda. No i okazało się, że udka się zepsuły Więc jak tylko rozpakowałam, to od razu poszły do kosza. Zjadłam więc wieśniaka ze szczypiorem ![]() p: serek homo - taki z 5% tłuszczu, 200g k: owsianka z gorzkim kakao Mieliśmy iść na zakupy w drodze z kościoła.Ale Męża bolał brzuch, więc do kościoła poszłam sama. Bałam się iść sama na zakupy, bo musiałabym po ciemku przejść przez park A tam drogo (780g udek bez skóry i kości - 19,99 ), bo tego kefiru żadnego nie było, otrębów też nie. Z braku laku po raz pierwszy kupiłam płatki owsiane.Trudno - niech już będą... żałowałam, że jednak nie przeszłam się do Carrefoura. No ale bezpieczeństwo ważniejsze ![]() Dobrze, że chociaż mam w domu pieczarki i paprykę. Jutro już dni P+W ![]() Justyś - zrobiłam Shreda i Tiffoczki Mąż mi dziś zainstalował Linuksa To było zaraz po tym, jak przez 10 minut nie mogłam odpalić Worda by napisać post na bloga No i nie wspomnę nawet o tym, że mam w domu Pieguski z kawałkami czekolady Milka
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-05 o 23:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Ciekawa jestem jak wyjdzie mi ta pita
Nie robiłam wcześniej 
zrobiłam jeszcze brzuszki, pobiegałam prze tv i zrobiłam trening Nike
01.08.2013
15.08.2014

A czekoladą się nie przejmuj - dwie kostki ciemnej na dzień możesz spokojnie jeść
dopiero mam czas 
nie działa już wyświetlacz, a jak ktoś dzwoni to muszę po kilka razy naciskać żeby odebrać no i czasami nie zdążam
Jakoś mi smutno że tak dużo. No ale specjalnie się pomierzyłam i tutaj napisałam, żebym miała porównanie za miesiąc, jak już skończę Shreda
Rozumiem, że za lekki dla Ciebie?
no i ogólnie, mało 

Cześć Choco