Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-14, 20:30   #151
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

No i na mnie przyszed³ czas, pora do ³ó¿eczka. Jutro kolejny ciekawy dzieñ a pojutrze wa¿enie a¿ siê bojê! Dobranoc wszystkim

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 00:12   #152
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Umiesz mnie zawsze zmotywowaæ By³aby¶ idealnym trenerem personalnym.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Widaæ po pupie,¿e robi³a du¿o przysiadów.
Dasz radê kochana siê zmobilizowaæ i spe³niæ swoje marzenia o piêknej sylwetce tak jak ka¿da z nas.
Przysiadów z obci±¿eniem .
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
NIE traæ wiary! traæ kilogramy!
Ja w ci±gu dnia czasem sobie myslê, kurna nieschudne a pózniej sama sie opierdzielam
Bo kiedy jak nie teraz!
Tylko my same mo¿emy to zrobiæ ,a zeby to osi±gnaæ motywujmy siê codzieñ
Aby osi±gn±æ sukces musisz zakochaæ sie w ciê¿kiej pracy

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Moge byæ wirtualnym

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Moge byæ wirtualnym
Dobry tekst .
Cytat:
a wiesz co trzeba robic zeby miec tak± pupe

poni¿ej instrukcja na 30dni

jedziemyyyyyyyyy
Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Jak mi bedziesz tak pisaæ to dojdê do upragnionej wagi, tylko ja muszê co trochê dobrego kopa dostaæ
PS. Schowaj wagê, wyci±gaj tylko w pi±tki, ja wa¿ê siê w pracy wiêc tak czy siak nie mogê zbyt czêsto pojawiaæ siê w gabinecie.

PS. Czerwona herbatka i forum... co chcieæ wiêcej?
Co chcieæ wiêcej? Trochê snu .
Cytat:
waga schowana

pisaniem cie nie odchudze
Sama to zrobisz
Szkoda, ¿e to tak nie dzia³a .

Cytat:
uuuu jakiez to wyró¿nienie i zaszczyt mnie spotka³
dziekujê za mi³e s³owa

no to gwiazdy od jutra jazda bez wymówek bo jak nie to
Jakie od jutra? Od ju¿, od zaraz!

Cytat:
No i na mnie przyszed³ czas, pora do ³ó¿eczka. Jutro kolejny ciekawy dzieñ a pojutrze wa¿enie a¿ siê bojê! Dobranoc wszystkim
Serio, chodzisz spaæ o 20:30? To o której wstajesz?

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 01:54   #153
saira__
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Mogê do Was do³±czyæ? Szukam w³a¶nie jakiej¶ fajnej grupy wsparcia

Wzrost 165 cm, waga pocz±tkowa 94 kg, obecna 91? chyba (rano siê zwa¿ê). Odchudzanie poprzez dietê, ograniczanie porcji, æwiczenia 40 min. dziennie. Tryb ¿ycia niestety kompletnie siedz±cy :/

Jest:
94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65
-5 kg

A journey of a thousand miles must begin with a single step.
saira__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 06:05   #154
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

Serio, chodzisz spaæ o 20:30? To o której wstajesz?
K³adê siê o 20.30 bo jest Top chef , normalnie posz³ambym spaæ ko³o 21.oo, niestety ale wstajê o 4.30 I tak tydzieñ w tydzieñ, zawsze mam na rano... no ale dziêki temu koñczê pracê o 13.30 i mam pó³ dnia dla siebie.
Cytat:
Napisane przez saira__ Poka¿ wiadomo¶æ

Wzrost 165 cm, waga pocz±tkowa 94 kg, obecna 91? chyba (rano siê zwa¿ê). Odchudzanie poprzez dietê, ograniczanie porcji, æwiczenia 40 min. dziennie. Tryb ¿ycia niestety kompletnie siedz±cy :/
Witaj ciep³o, pewnie ¿e mo¿esz zostaæ tu z nami. Na pewno bêdzie Ci ra¼niej Sporo pracy przed Tob±, ale uda Ci siê i bêdziesz z siebie dumna. A jakie æwiczenia wykonujesz? I czemu tylko siedzisz?

Stary 2014-05-15, 07:33   #155
saira__
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Cytat:
Witaj ciep³o, pewnie ¿e mo¿esz zostaæ tu z nami. Na pewno bêdzie Ci ra¼niej Sporo pracy przed Tob±, ale uda Ci siê i bêdziesz z siebie dumna. A jakie æwiczenia wykonujesz? I czemu tylko siedzisz?
To siê cieszê Zawsze fajniej odchudzaæ siê w fajnym towarzystwie

Waga: 90 jednak.

Æwiczenia na razie mam proste, bo Tiffany albo jaka¶ zumba - byle przyzwyczaiæ siê do tego, ¿e æwiczê codziennie. Kiedy¶ ju¿ mi siê to uda³o, niedawno, i wtedy w pó³tora miesi±ca (luty-marzec) schud³am 8 kg. Ale potem zachorowa³am, nie æwiczy³am, potem by³a majówka - i odzyska³am z tego 4 kg

Tryb ¿ycia siedz±cy w tym sensie, ¿e mam pracê biurow± do pó¼nych godzin. Zazdroszczê Ci tego wychodzenia o 13.30, bo ja w domu jestem w najlepszym razie o 18.30, licz±c z dojazdem, niestety. Ale æwiczyæ i tak siê da, bo wtedy, w marcu, potrafi³am - teraz siê muszê tylko zmobilizowaæ, ¿eby znów robiæ to regularnie. Albo a¿ zmobilizowaæ

Ty masz ³adny wynik, 11 kg ju¿ - gratulacje Ile czasu Ci zajê³o mniej wiêcej gubienie tych kilogramów?

Jest:
94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65
-5 kg

A journey of a thousand miles must begin with a single step.
saira__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:04   #156
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Witaj w¶ród samych fajnych babek

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
PS. Tak pomy¶la³am, mo¿e napiszemy co¶ o sobie ¿eby siê lepiej poznaæ, imiê, wiek i mo¿e miejsce zamieszkania! Co Wy na to?
Tak sobie pomy¶la³am,¿e to w sumie fajny pomys³ anonimowo¶æ anonimowo¶ci±, a i tak ka¿da co¶ tam pisze o swoim ¿yciu a reszta snuje domys³y
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:10   #157
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
To siê cieszê Zawsze fajniej odchudzaæ siê w fajnym towarzystwie
Oj tak, masz racjê... nie spodziewa³am siê nawet, ¿e mogê tutaj trafiæ na tak wspania³ych ludzi. Jest mi z wami o niebo lepiej, ni¿ gdybym mia³a odchudzaæ siê w samotno¶ci

Cytat:
Tryb ¿ycia siedz±cy w tym sensie, ¿e mam pracê biurow± do pó¼nych godzin. Zazdroszczê Ci tego wychodzenia o 13.30, bo ja w domu jestem w najlepszym razie o 18.30, licz±c z dojazdem, niestety. Ale æwiczyæ i tak siê da, bo wtedy, w marcu, potrafi³am - teraz siê muszê tylko zmobilizowaæ, ¿eby znów robiæ to regularnie. Albo a¿ zmobilizowaæ
No to faktycznie zbyt wiele czasu dla siebie nie masz, musisz siê mocno zdyscyplinowaæ ¿eby znale¼æ chod¼ pó³ godzinki na æwiczenia. Ja fakt, mam super... do¶æ, ¿e wcze¶nie koñczê to jeszcze w pracy mam si³owniê i jak trafiê na woln± salê to mogê sobie poæwiczyæ. No a dodam, ¿e moja praca pozwala mi na przerwy A, jak nie mam czasu popracowaæ nad sob± w pracy to zmuszam siê do 40 minutowego skalpela z Chodakowsk±... tak by³o np. wczoraj.

Cytat:
Ty masz ³adny wynik, 11 kg ju¿ - gratulacje Ile czasu Ci zajê³o mniej wiêcej gubienie tych kilogramów?
Odchudzam siê od koñca lutego, zastosowa³am dietê M¯ - straszznie du¿o jad³am ziemniaków i sma¿onego, teraz jest tego przynajmniej dwa razy mniej. Chudnê oko³o kilograma na tydzieñ, chod¼ zdarza mi siê czasami (szczególnie na imprezach) zjadaæ pó¼no i wiêcej.

PS. ¦niadanie - Pó³ bu³ki z serkiem homo. + 6 plasterków ogórka zielonego,
II ¶niadanie - dwa sklepowe piero¿ki (by³y trzy, ale stwierdzi³am, ¿e mo¿e pomalutku rezygnowaæ z takich "przek±sek")

Stary 2014-05-15, 10:23   #158
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Dziewczyny równie¿ ja do³±czam! W±tek idealny dla mnie

Oto moje dane : 175cm -- 106.5kg -- 100.4kg -- 70kg.

Wierzê w Was i potrzebujê wsparcia. Bo nie mam co liczyæ na najbli¿szych. Nie dostrzegaj± niestety tego jak trudno zrzuca mi siê zbêdny balast.
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:29   #159
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:

Serdecznie witamy

dobry pocz±tek od czego¶ zacz±c trzeba, 40min dziennie na pocz±tku to i tak bardzo du¿o! widzê ¿e jestes zmotywowana
to ¿e masz tryb pracy siedz±cy nie ogranicza ciê , znajudujesz jednak te 40min po pracy tak?
a zeby by³o ci lzej ¶migaj po pracy lub najlepiej przed na si³ke
ja smigam co dzieñ rano na 40-60min po tym wchodze pod prysznic ,ubieram siê i jestem nówka gotowa i pe³na energii na ca³y dzieñ ,w pracy polecam napinaæ mie¶nie brzucha tak jak bys robi³a brzuszki tylko prac± samych miesni zobaczysz ze po 100 poczujesz mi³e ciepe³ko zak³adaj sobie wtedy pas neoprenowy na ca³y dzieñ

a Ja dzi¶ 40minut steper i bieg interwa³owy do tego wios³a na brzuszek

super sniadanko :

mix sa³at pomidor ,rzodkiew ,papryka czerwona
2 ³yzki jogurtu wymieszane z przypraw± tzatziki
2 kromki(ma³e) ziarnistego chlebka
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:39   #160
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ

Wierzê w Was i potrzebujê wsparcia. Bo nie mam co liczyæ na najbli¿szych. Nie dostrzegaj± niestety tego jak trudno zrzuca mi siê zbêdny balast.
Witaj w naszym gronie
Czêsto siê zdarza,¿e nie znajduje siê zrozumienia w¶ród rodziny i przyjació³,dla tego jest ten w±tek aby¶my siê wspiera³y na wzajem i motywowa³y.
Stary 2014-05-15, 10:40   #161
201709081028
Konto usuniête

Cytat:

Witamy
ekipa ro¶nie w si³e
super im wiecej tym lepiej ,jeste¶my po to by siê wspierac i mobilizowac do ciêzkiej pracy
wyznacz sobie etapy w wadze i za³±cz w podpisie
np by³o 106
jest 100,4
1 etap 95
2 etap 90
3 etap 80
4 etap 70!
Stary 2014-05-15, 10:42   #162
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w naszym gronie
Czêsto siê zdarza,¿e nie znajduje siê zrozumienia w¶ród rodziny i przyjació³,dla tego jest ten w±tek aby¶my siê wspiera³y na wzajem i motywowa³y.
Potrzebowa³abym us³yszeæ ciep³e s³owo. To ci±gle tylko pretensje. Wcze¶niej, ¿e jem. Teraz, ¿e za ma³o. Nie dogodzisz. Mam tu na my¶li rodziców.
Natomiast T¿. nigdy mi nie powiedzia³, ¿e we mnie wierzy, ¿e dam radê.
A ja robiê to wszystko równie¿ z my¶l± o Nim.
Stary 2014-05-15, 11:01   #163
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Potrzebowa³abym us³yszeæ ciep³e s³owo. To ci±gle tylko pretensje. Wcze¶niej, ¿e jem. Teraz, ¿e za ma³o. Nie dogodzisz. Mam tu na my¶li rodziców.

sk±d ja to znam od ma³ego rodzice mieli pretensje,¿e jem za du¿o i wygl±dam jak "bambary³a" a teraz pytania typu-odchudzasz siê?jesz za ma³o.Czemu nic nie jesz? kiedy¶ ci±gle mieli³a¶ buzi±. Chyba masz anoreksjê!
co do T¯ stara siê mnie wspieraæ jak tylko potrafi.Jako tako przyj±³ szok dietetyczny pozbawiony t³uszczu, cukru i soli.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

¦niadanie: 2 parówki drobiowe chili z chlebem pszennym
II ¦niadanie: jab³ko
Obiad: zupa meksykañska
podwieczorek:serek wiejski z rzodkiewk±+kromka chleba razowego
kolacja-mix sa³at z piersi± kurczaka i serem fet±

Jako¶ tak lepiej mi siê trzymaæ w dieto waniu i nie podjadaniu jak mam zaplanowany jad³ospis na ca³y dzieñ. Oczywi¶cie w miêdzy czasie pije du¿o wody i herbaty zielonej.
Stary 2014-05-15, 11:06   #164
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:

sk±d ja to znam od ma³ego rodzice mieli pretensje,¿e jem za du¿o i wygl±dam jak "bambary³a" a teraz pytania typu-odchudzasz siê?jesz za ma³o.Czemu nic nie jesz? kiedy¶ ci±gle mieli³a¶ buzi±. Chyba masz anoreksjê!
co do T¯ stara siê mnie wspieraæ jak tylko potrafi.Jako tako przyj±³ szok dietetyczny pozbawiony t³uszczu, cukru i soli.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

¦niadanie: 2 parówki drobiowe chili z chlebem pszennym
II ¦niadanie: jab³ko
Obiad: zupa meksykañska
podwieczorek:serek wiejski z rzodkiewk±+kromka chleba razowego
kolacja-mix sa³at z piersi± kurczaka i serem fet±

Jako¶ tak lepiej mi siê trzymaæ w dieto waniu i nie podjadaniu jak mam zaplanowany jad³ospis na ca³y dzieñ. Oczywi¶cie w miêdzy czasie pije du¿o wody i herbaty zielonej.
U mnie te¿ bez cukru i t³uszczu. Soli trochê u¿ywam. Generalnie jem swoje posi³ki a tamci normalnie

Ja nie mogê mieæ ustalonego jad³ospisu. Bo czêsto ochota na co¶ innego mnie dopada a wtedy bym siê mêczy³a. Co jedynie obiady planujê, bo jednak jest to bardziej czasoch³onne
Zielona herbata! No tak. Wiedzia³am, ¿e zapomnia³am czego¶ kupiæ. Wczoraj mi siê skoñczy³a i mia³am kupiæ, ach!
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
Stary 2014-05-15, 11:19   #165
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Ja mam metodê na napady zachciankowe jak ³apie mnie chêæ na mleko czekoladowe czy batona przeliczam t± kwotê,któr± bym przejad³a i wrzucam do s³oika podpisanego "tattoo" w ten sposób mam prosty wybór przeje¶æ kasê i miêæ d³u¿szy czas osi±gniêcia wymarzonego cel czy od³o¿yæ na co¶ trwa³ego. kiedy¶ tak uzbiera³am w rok na telefon komórkowy
Stary 2014-05-15, 11:23   #166
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam metodê na napady zachciankowe jak ³apie mnie chêæ na mleko czekoladowe czy batona przeliczam t± kwotê,któr± bym przejad³a i wrzucam do s³oika podpisanego "tattoo" w ten sposób mam prosty wybór przeje¶æ kasê i miêæ d³u¿szy czas osi±gniêcia wymarzonego cel czy od³o¿yæ na co¶ trwa³ego. kiedy¶ tak uzbiera³am w rok na telefon komórkowy
Ja w takich chwilach powtarzam w my¶lach, ¿e ból jest przemijaj±cy a skutki rezygnacji pozostaj± na ca³e ¿ycie W ekstremalnych przypadkach piekê sernik wg przepisu Dukana. Oszukana s³odycz. Ale zaspokajam zapotrzebowanie na s³odkie. Raz w miesi±cu. Gdy hormony wariuj±
A z tym odk³adaniem dobry pomys³. Tylko musia³abym przeliczaæ jakie¶ miêsne rzeczy. Bo ja to taki miêso¿erca. Ech
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-15, 11:55   #167
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:

O, nareszcie kto¶ wysoki jak ja I nawet do tej samej wagi chcesz dobiæ. Witaj! Witaj!

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Kurczê, chyba ja te¿ bêdê tak odk³adaæ. Dzi¶ w ramach s³odkiego kupi³am sobie sezamki. Najgorsze jest to, ¿e ja na jednym czy dwóch nie poprzestajê, tylko wcinam paczkê lub dwie. Miêso raczej nie dzia³a na mnie tucz±co. Nie jem sma¿onego, najczê¶ciej piekê.
Co do æwiczeñ - naprawdê polecam Gackiej brzuch dla pocz±tkuj±cych. Æwiczenia pro¶ciutkie, robi siê je z przyjemno¶ci± i zauwa¿y³am, ¿e ju¿ brzuszek siê zmienia

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:55   #168
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Witaj, chêtnie bêdziemy Ciê wspieraæ... w kupie si³a
Cytat:
Wspó³czuje, to najgorsza rzecz jaka chyba mo¿na nas spotkaæ... wpychanie nam na si³e jedzenia. Na szczê¶cie mój T¯ mnie wspiera dobrym s³owem i o dziwo zauwa¿a ró¿nice - chod¼ nie wiem czy sam, czy kto¶ mu podpowiada. Tylko moja "te¶ciowa" nigdy nie traktowa³a mnie na równi z reszt± rodziny, jej córeczka, która kiedy¶ schud³a bo przesz³a na sojowe rzeczy dzi¶ wygl±da gorzej ode mnie, ale te¶ciowa nadal upiera siê, ¿e ja jestem wiêksza.

Stary 2014-05-15, 11:58   #169
201709081028
Konto usuniête

sezamki to bomba kaloryczna s± przecie¿ w karmelu zatapiane

Ja kupi³am s³omkê ptysiow± pychota na 100g 300kcal
jak zjesz gastke to masz do¶c....jest leciutka jak piórko i bezglutenowa
Stary 2014-05-15, 12:12   #170
BlankaSz
Zakorzenienie

Te¿ siê dziwnie czujê jak moja ''te¶ciowa'' na mnie nie raz spojrzy. Generalnie lubimy siê. To spoko babka, ale czasem co¶ dowali. Ostatnio proponowa³a mi ¶liwki bo s± dobre na wypró¿nienia... no sorry, przykro mi siê zrobi³o!

T¿. zauwa¿a ró¿nicê. Ale nie wierzy, ¿e mi siê uda. Tak my¶lê. Ostatnio schud³am 28kg i prawie wszystkie kg mi wróci³y.
Dlatego tak bardzo chcê udowodniæ sobie i tym co we mnie nie wierz±, ¿e dam radê!

Dziewczyny nie kupujcie jaki¶ s³odko¶ciowych ¶wiñstw. Spróbujcie zrobiæ sernik wg Dukana Starczy spokojnie na 2-3 dni. Poczujecie w ustach s³odkie. A nie ma to kalorii i cukier jest oszukany. Tak¿e naprawdê fajne wyj¶cie!
Bêdê dzi¶ go robiæ, bo jestem przed @ i mnie szlag trafia
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-15, 12:32   #171
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Te¿ siê dziwnie czujê jak moja ''te¶ciowa'' na mnie nie raz spojrzy. Generalnie lubimy siê. To spoko babka, ale czasem co¶ dowali. Ostatnio proponowa³a mi ¶liwki bo s± dobre na wypró¿nienia... no sorry, przykro mi siê zrobi³o!

T¿. zauwa¿a ró¿nicê. Ale nie wierzy, ¿e mi siê uda. Tak my¶lê. Ostatnio schud³am 28kg i prawie wszystkie kg mi wróci³y.
Dlatego tak bardzo chcê udowodniæ sobie i tym co we mnie nie wierz±, ¿e dam radê!

Dziewczyny nie kupujcie jaki¶ s³odko¶ciowych ¶wiñstw. Spróbujcie zrobiæ sernik wg Dukana Starczy spokojnie na 2-3 dni. Poczujecie w ustach s³odkie. A nie ma to kalorii i cukier jest oszukany. Tak¿e naprawdê fajne wyj¶cie!
Dasz dasz kochana. Najwa¿niejsze to pamiêtaæ o tym,¿e to nie odchudzanie a zmiana nawyków ¿ywieniowych. Mam ¶wiadomo¶æ tego,¿e ju¿ nigdy nie bêdê siê objadaæ tak jak kiedy¶ i tak do koñca ¿ycia nie chce ju¿ nigdy wiêcej byæ gruba i czuæ siê jak pingpong
Stary 2014-05-15, 12:47   #172
Prannie
Raczkowanie

Cytat:
Witaj, chêtnie bêdziemy Ciê wspieraæ... w kupie si³a

Wspó³czuje, to najgorsza rzecz jaka chyba mo¿na nas spotkaæ... wpychanie nam na si³e jedzenia. Na szczê¶cie mój T¯ mnie wspiera dobrym s³owem i o dziwo zauwa¿a ró¿nice - chod¼ nie wiem czy sam, czy kto¶ mu podpowiada. Tylko moja "te¶ciowa" nigdy nie traktowa³a mnie na równi z reszt± rodziny, jej córeczka, która kiedy¶ schud³a bo przesz³a na sojowe rzeczy dzi¶ wygl±da gorzej ode mnie, ale te¶ciowa nadal upiera siê, ¿e ja jestem wiêksza.
No to nie daj siê - poka¿ te¶ciowej na co Ciê staæ!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
sezamki to bomba kaloryczna s± przecie¿ w karmelu zatapiane

Ja kupi³am s³omkê ptysiow± pychota na 100g 300kcal
jak zjesz gastke to masz do¶c....jest leciutka jak piórko i bezglutenowa
No i znowu muszê szukaæ, co to jest ta s³omka Sezamki tak - s± kaloryczne, ale s± te¿ zdrowe. A wiêc poszukiwañ moich ci±g dalszy Co¶ s³odkiego i ma³okalorycznego

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:

Spróbujê Ja przed @ stajê siê ma³p±. Po prostu nie panujê nad sob± - wszyscy mnie denerwuj± i zazwyczaj w którym¶ momencie wybucham. Nienawidzê siebie wtedy. Do tego woda siê zatrzymuje w organizmie, no i automatycznie waga do góry. To mnie jeszcze bardziej dobija.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Jak my¶licie - czy te przepisy z diety Duncana nadaj± siê:

http://dieta-dukana-przepisy.pl/tag/dukan-desery/

Stary 2014-05-15, 12:50   #173
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ

Spróbujê Ja przed @ stajê siê ma³p±. Po prostu nie panujê nad sob± - wszyscy mnie denerwuj± i zazwyczaj w którym¶ momencie wybucham. Nienawidzê siebie wtedy. Do tego woda siê zatrzymuje w organizmie, no i automatycznie waga do góry. To mnie jeszcze bardziej dobija.
Ja te¿ jestem wredna. Czujê siê napuchniêta (przez zatrzyman± wodê) i w ogóle wszystko a w szczególno¶ci ja jestem do kitu.
Dlatego broñ Bo¿e nie wa¿ê siê podczas okresu. Robiê to raz w tyg, w ka¿dy wtorek. I za ka¿dym razem, waga jest nieco ni¿sza. (chyba, ¿e mam okres, to wa¿ê siê po nim)
Co wa¿ne, mierzê siê równie¿ centymetrem. Waga nie raz ¶wiruje, przez ró¿ne czynniki. Centymetr zawsze wskazuje odpowiednie wymiary. Do tej pory, ¶rednio 2 cm na tydzieñ. To motywuje
I ciuszki motywuj±. W które siê nie wchodzi³o a teraz mogê je za³o¿yæ Zw³aszcza jedna spódniczka! To by³ mój cel. Teraz szukam nowych

Na sernik Dukana s± 2 lub 3 przepisy. Ale tylko jeden jest smaczny
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-15, 12:59   #174
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Ja te¿ mam problem z nerwami przed @ i niestety, ale do¶æ czêsto wtedy wybucham.
Cytat:
No to nie daj siê - poka¿ te¶ciowej na co Ciê staæ!
Wiecie co mi jeszcze te¶ciowa robi, a dodam, ¿e sama jest bardzo du¿a. Co rusz oddaje mi swoje ubrania, w które siê nie mie¶ci i próbuje mi wpychaæ rzeczy po swojej córce.
Postanowi³am, ¿e jak jeszcze z 10kg schudnê to jej te wszystkie rzeczy przyniosê i powiem, ¿eby da³a swojej córeczce!!!!

Stary 2014-05-15, 13:01   #175
Prannie
Raczkowanie

Cytat:
Ja te¿ jestem wredna. Czujê siê napuchniêta (przez zatrzyman± wodê) i w ogóle wszystko a w szczególno¶ci ja jestem do kitu.
Dlatego broñ Bo¿e nie wa¿ê siê podczas okresu. Robiê to raz w tyg, w ka¿dy wtorek. I za ka¿dym razem, waga jest nieco ni¿sza. (chyba, ¿e mam okres, to wa¿ê siê po nim)
Co wa¿ne, mierzê siê równie¿ centymetrem. Waga nie raz ¶wiruje, przez ró¿ne czynniki. Centymetr zawsze wskazuje odpowiednie wymiary. Do tej pory, ¶rednio 2 cm na tydzieñ. To motywuje
I ciuszki motywuj±. W które siê nie wchodzi³o a teraz mogê je za³o¿yæ Zw³aszcza jedna spódniczka! To by³ mój cel. Teraz szukam nowych

Na sernik Dukana s± 2 lub 3 przepisy. Ale tylko jeden jest smaczny
Moim wielkim b³êdem jest to, ¿e wa¿ê siê codziennie. Waga stoi w ³azience i co ranek na ni± wskakujê. Nie mogê sobie tego odmówiæ. Ale ju¿ wiem - jutro siê zwa¿ê i schowam j± - bêdê wyjmowaæ co pi±tek

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Ja te¿ mam problem z nerwami przed @ i niestety, ale do¶æ czêsto wtedy wybucham.
Wiecie co mi jeszcze te¶ciowa robi, a dodam, ¿e sama jest bardzo du¿a. Co rusz oddaje mi swoje ubrania, w które siê nie mie¶ci i próbuje mi wpychaæ rzeczy po swojej córce.
Postanowi³am, ¿e jak jeszcze z 10kg schudnê to jej te wszystkie rzeczy przyniosê i powiem, ¿eby da³a swojej córeczce!!!!
Aj tam - po co Ci ten stres - wyluzuj. Niech tam sobie przynosi - mo¿e w koñcu zauwa¿y, ¿e za du¿e na Ciebie Ja mam ju¿ drug± te¶ciow± - ca³e szczê¶cie, ¿e ta jest ok

Stary 2014-05-15, 13:08   #176
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Mam ¶wiadomo¶æ tego,¿e ju¿ nigdy nie bêdê siê objadaæ tak jak kiedy¶ i tak do koñca ¿ycia nie chce ju¿ nigdy wiêcej byæ gruba i czuæ siê jak pingpong

Prannie ,mamy to samo Ja tez 2 azy dziennie wskakiwa³am waga juz schowana
Stary 2014-05-15, 13:11   #177
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Moim wielkim b³êdem jest to, ¿e wa¿ê siê codziennie. Waga stoi w ³azience i co ranek na ni± wskakujê. Nie mogê sobie tego odmówiæ. Ale ju¿ wiem - jutro siê zwa¿ê i schowam j± - bêdê wyjmowaæ co pi±tek
Kochana, moja waga stoi na korytarzu, ko³o drzwi do mojego pokoju. I omijam j± szerokim ³ukiem. Po prostu trza byæ twardym. Nie chcê sama siê dobijaæ i siê poddaæ, kiedy waga nie chce drgn±æ. Ale dopiero po kilku latach i kilku dietach, nauczy³am siê tego zdrowego podej¶cia A tak¿e... nauczy³am siê mierzyæ! Fajna sprawa!
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-15, 13:13   #178
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Chowaj, chowaj... tego stresera
Cytat:
Aj tam - po co Ci ten stres - wyluzuj. Niech tam sobie przynosi - mo¿e w koñcu zauwa¿y, ¿e za du¿e na Ciebie Ja mam ju¿ drug± te¶ciow± - ca³e szczê¶cie, ¿e ta jest ok
Cieszê siê Twoim szczê¶ciem w wypadku te¶ciowych Moja choæbym sta³a siê patykiem, a jej córka p±czkiem to i tak stwierdzi³aby, ¿e córka jest lepsza.

PS. Jestem po æwiczeniach, to co zwykle - wio¶larz i rowerek!

Stary 2014-05-15, 13:37   #179
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Chowaj, chowaj... tego stresera
Cieszê siê Twoim szczê¶ciem w wypadku te¶ciowych Moja choæbym sta³a siê patykiem, a jej córka p±czkiem to i tak stwierdzi³aby, ¿e córka jest lepsza.

PS. Jestem po æwiczeniach, to co zwykle - wio¶larz i rowerek!
Nie wiesz? TY przecie¿ jeste¶ obca,a córka to córka,po za tym odebra³a¶ jej syna bezprawnie i ro¶cisz do niego prawa-jakby¶ co najmniej go urodzi³a i wychowa³a
TE¦CIOWA Z PIEK£A RODEM brrr

Widzê, ¿e ka¿da z nas ma swoj± motywacje,aby zawalczyæ o siebie
Stary 2014-05-15, 13:42   #180
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Nie wiesz? TY przecie¿ jeste¶ obca,a córka to córka,po za tym odebra³a¶ jej syna bezprawnie i ro¶cisz do niego prawa-jakby¶ co najmniej go urodzi³a i wychowa³a
TE¦CIOWA Z PIEK£A RODEM brrr

Widzê, ¿e ka¿da z nas ma swoj± motywacje,aby zawalczyæ o siebie
hihi ,no w dodatku przyw³aszy³a¶ sobie nazwisko

kurka mam dwóch synów mam nadziejê ¿e bêdê dobr± te¶ciow±
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.