Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 09:10   #1771
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Sweet skarbeńku właśnie dawaj zdjęcie brzucha
moze pozniej albo jutro.......nie mam weny narazie.................. .

twoj blog zapiany w ulubionych

ja tez uwielbiam fotografie........myslam nawet o kusie fotograficznym ale narazie moge tylko pomarzyc.............
noi aparatu narazie nie mam porzadnego...........

ide chyba polezec bo pobudka o 6 rano jaks mnei zmeczyla...............
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:10   #1772
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
a teraz wieści ode mnie
Na wizycie super, usg udane
Mała jest małą bez żadnych wątpliwości, po raz czwarty lekarz pokazywał dowód
waży 1771 g i wg. usg jak i wg. OM to 31.t.c.
wszystko w porządku, tylko mała ma nisko główkę ale taki już mój urok
nie chciała buzi pokazać za to nogi rozkładała z chęcią
Super że wszystko ok!!
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Nerolki:
"Przez wielowodzie obserwują Izę i nie mam jej. Ale chodzę do niej. Narazie nie ma objawów wcześniactwa. Taki mi źle, że nie mam jej na łóżku jak inne mamy. Komplikacji podczas porodu uniknęliśmy. Idę spać by przespać samotną nockę. Całuski i podziękowania dla wszystkich"

Nerolka nic sie nie martw ważne, że mała jest zdrowa i napewno szybko ci ją przyniosą jak innym mamuśkom
Cytat:
Następny sms:
"Właśnie tuliłam bo dopiero od niej wróciłam. Ściągnęłam mleko i zjadła, a ja ją całowałam. Zobaczymy co jutro lekarze będą mówić i kiedy ją dostanę . Dzięki wam za wszystko. I czekam na Pieleszkę. Ona wam zrobi zdjęcie bo na moim telefonie wychodzą brzydko, czerwone i zakłamane. Całuski dla Was."

TO MY WAS CAŁUJEMY NEROLKA
Nerolka buziaki wielkie czekamy na kolejne dobre wieści i zdjęcia malutkiej
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja dzisiaj zaczynam 28tc

wczoraj byłam u gina ale nie ważył małego na nast wizycie.
Zapisał mi magnez bo mówiłam że zdarzają mi się skurcze łydek i mam kupić tantum verde lub Bioparox na gardło bo mnie ost boli chyba M mnie zaraził
Od początku ciąży przytyłam ok 7-8kg i niby do dużo.Przez 6 tyg 2,2kg.
Ogólnie mały ma się dobrze
Wyszłam do gina o 19 a wchodziłam o 19:30 a byłam zapisana na 18:30 wkurzają mnie te ciągłe opóźnienia
i
Gratki za udaną wizytę

DZIEŃ DOBRY
Ja już rano obskoczyłam urząd pracy, po porodzie mam dostarczyć macierzyńskie do nich, żeby mi pracy nie szukali - i tak by nie znaleźli... zrobiliśmy zakupy, do tego jeszcze nakupiłam kwiatkow, żeby koło domu obsadzić i piję kawę

Czy Wy też jesteście takie śpiące cały czas? normalnie nie mam siły do życia, tylko bym spała i spala

Widzę, te Wasze łóżeczka i mnie skręca, bo mąż twierdzi że poskladamy wszystko po weselu, czyli po 18 czerwca.... pypcia dostanę do tej pory

W ogóle jakiś taki lęk mam w sobie, żeby wszystko przygotować, bo się wcześniej urodzi........ jakieś takie głupie myślenie mam ciągle

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:13   #1773
brunetka2000
Zakorzenienie

Kochane powiedzcie mi czy jak prałyście pościel to razem z ochraniaczem na szczebelki ???? Bo boje się, żeby nie zmienił swojego kształtu, bo w końcu ma coś w środku Wiem, że głupie pytanie, ale potrzebuję rady
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:18   #1774
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane powiedzcie mi czy jak prałyście pościel to razem z ochraniaczem na szczebelki ???? Bo boje się, żeby nie zmienił swojego kształtu, bo w końcu ma coś w środku Wiem, że głupie pytanie, ale potrzebuję rady
je jeszcze nie prałam ale na moim jest oznaczenie że prać w temp. 40 stopni ale nie ma oznaczenia prania ręcznego więc chyba można
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:21   #1775
Zmalowana
Zakorzenienie

Mam wieści )
Nerolka ma od rana Izę już przy sobie klask i:

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:23   #1776
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Mam wieści )
Jak się czują? wiadomo już jak długo zostaną w szpitalu?

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:23   #1777
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wieści )
SUPER
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 09:29   #1778
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wieści )
ale super !!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę
Stary 2011-05-17, 09:31   #1779
Marina1
Zakorzenienie

Na początek:

brumek, editka2020, 83monia, dziubek79, sygine
Dziękuję za każdą odpowiedz!
Wczoraj mnie to męczyło całą noc, dziś też, ale już mniej, pomogły mi bardzo Wasze posty ( swoją drogą, nie znamy się osobiście, ale potrafimy tak wspierać...) czytałam sobie każdy po kilka razy i cieszę się, że mnie rozumiecie, bo już sama nie wiedziałam czy ze mną coś nie tak, czy coś robię nie tak...
Muszę sobie wszystko poukładać w główce, i zebrać się na rozmowę z mamą, ale dziś chyba jeszcze nie dam rady,a raczej na pewno, bo wiem, że skończyłoby się płaczem i kłótnią.

Muszę ochłonąć...

I oczywiście Witam kochane!

83monia kochana uważaj na siebie, mam nadzieję, że nic Cie nie boli i jesteś cała !
A Twój mały jest zabójczy hehe, numery wykręca niezłe

dziubek79 świetny kącik dla malucha, coraz bardziej podobaja mi się łóżeczka szczebelkowe,te ochraniaczki pościelowe itd a ja mam turystyczne, no ale cóż, już musi zostać.
Oj rozumiem Cię, też mam to samo z górną częścią brzucha, jak żołądek - identyczne odczucia. Taki dziwny ból, nie wiem jak go opisać nawet.

blondynka, crazy , zanka za wizyty, oj dzieciaczki już oscylują ok 2 kg!

DeKaro myślę, że powinien bez problemu poprowadzić ciąże. O ile dobrze pamiętam, jesteś z Mielca ( wiem, że jeszcze jesteś za granicą oczywiście ) zdecydowałaś się na tego nowego ordynatora w naszym szpitalu?

Brawo kobietki za każdy nowo ,,poczęty" tydzień, jak i za każdy kończący się!

Aaa no i czekamy na fotę Izabelki!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:35   #1780
youyou
Zakorzenienie

dzień dobry mamusie

gratuluję wszystkich skończonych tygodni
my dziś kończymy 31tc

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Na koniec jeszcze dodam, że i ja dziś byłam pooglądać małą, waży 2100, wszystko idzie wg planu. Nawet żelazo leciutko mi podskoczyło.
No to tyle na dziś, życzę wszystkim dobrej nocy.
ale pokaźna waga już super

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość

Ponawiam pytanie o nosidełku. Czy któraś mama używała??
Ja nie używałam nosidełek tylko chustę

Cytat:
ja dzisiaj zaczynam 28tc

wczoraj byłam u gina ale nie ważył małego na nast wizycie.
Zapisał mi magnez bo mówiłam że zdarzają mi się skurcze łydek i mam kupić tantum verde lub Bioparox na gardło bo mnie ost boli chyba M mnie zaraził
Od początku ciąży przytyłam ok 7-8kg i niby do dużo.Przez 6 tyg 2,2kg.
Ogólnie mały ma się dobrze
Wyszłam do gina o 19 a wchodziłam o 19:30 a byłam zapisana na 18:30 wkurzają mnie te ciągłe opóźnienia
Gratki za wizytę przytyłaś w normie przecież..

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
matko, ale walnęłam byka: LONDOWANIE!
dobrze napisałaś, powinno być lĄdowanie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:36   #1781
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Gratuluje wszystkich rozpoczetych i zakonczonych tygodni oraz udanych wizyt!!!!!!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o kciuki dla mojej kuzynki,
dzisiaj ma CC będę ciocią

TRZYMAM KCIUKI o ktorej planowali cc??

O jakim nosidełku piszecie cos a'la fotelik samoch. czy gondolka, czy nosidło takie jak chusta??

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 09:36   #1782
pieleszka
Wtajemniczenie

cioteczki wizażowe ja się już umówiłam z Nerolką, że ją odwiedzę dzisiaj to - jeśli mamuska pozwoli - cyknę kilka fotek Izie i wrzucę Wam na wizaż, ale dopiero wieczorem bo popołudnie mam tak zajete, że dopiero wieczorem będę w domu... także cierpliwie czekać proszę

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:39   #1783
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Na początek:

brumek, editka2020, 83monia, dziubek79, sygine
Dziękuję za każdą odpowiedz!
Wczoraj mnie to męczyło całą noc, dziś też, ale już mniej, pomogły mi bardzo Wasze posty ( swoją drogą, nie znamy się osobiście, ale potrafimy tak wspierać...) czytałam sobie każdy po kilka razy i cieszę się, że mnie rozumiecie, bo już sama nie wiedziałam czy ze mną coś nie tak, czy coś robię nie tak...
Muszę sobie wszystko poukładać w główce, i zebrać się na rozmowę z mamą, ale dziś chyba jeszcze nie dam rady,a raczej na pewno, bo wiem, że skończyłoby się płaczem i kłótnią.

Muszę ochłonąć...
I oczywiście Witam kochane!
dziubek79 świetny kącik dla malucha, coraz bardziej podobaja mi się łóżeczka szczebelkowe,te ochraniaczki pościelowe itd a ja mam turystyczne, no ale cóż, już musi zostać.
Oj rozumiem Cię, też mam to samo z górną częścią brzucha, jak żołądek - identyczne odczucia. Taki dziwny ból, nie wiem jak go opisać nawet.

po to jesteśmy kochana żeby się wspierać a że każda to baba to się rozumiemy najlepiej

co do łożeczka to my też kupiliśmy turystyczne a to drewniane to po córeczce znajomych za darmochę ( jak dają to biorę ) więc sobie wymyśliłam, że drewniane będzie w sypialni póki mały będzie mały, tak myśle do 4-5 miesiąca a turystyczne będzie stało w salonie (przywejściu do kuchni )i cokolwiek będę robić w kuchni i w salonie to będę miała oko na Szymka taki mam chytry plan hehe
no i turystyczne będzie z nami jeżdzić na działkę i Szymek będzie nawet tam spał w "swoim" łóżeczku
Stary 2011-05-17, 09:41   #1784
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
ja polecam takie ochraniacze to normalnie się ten materiał ściąga jak powłoczkę

ja się zapisałam tutaj może jakieś próbki przyślą
http://www.mustela.pl/pl/main.html#/connexion

ja nosidełka nie kupuje bo mój synek tego nie lubił

Nerolka super że Izka już jest z Tobą
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:42   #1785
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY
Ja już rano obskoczyłam urząd pracy, po porodzie mam dostarczyć macierzyńskie do nich, żeby mi pracy nie szukali - i tak by nie znaleźli... zrobiliśmy zakupy, do tego jeszcze nakupiłam kwiatkow, żeby koło domu obsadzić i piję kawę

Czy Wy też jesteście takie śpiące cały czas? normalnie nie mam siły do życia, tylko bym spała i spala

Widzę, te Wasze łóżeczka i mnie skręca, bo mąż twierdzi że poskladamy wszystko po weselu, czyli po 18 czerwca.... pypcia dostanę do tej pory

W ogóle jakiś taki lęk mam w sobie, żeby wszystko przygotować, bo się wcześniej urodzi........ jakieś takie głupie myślenie mam ciągle
Chociaż masz łóżeczko A my w tym tygodniu dopiero zamówimy łóżeczko i wózek A czas oczekiwania na nie mogą wynieść do 6 tygodni, czyli dostaniemy je na koniec czerwca... A ja mam od jakiegoś czasu niesłabnące uczucie że na koniec czerwca to zostanę mamusią W ogóle to dzisiaj śniło mi się że karmiłam Natana piersią i od razu tak ładnie ssał - aż rano spojrzałam czy mi siara znowu nie poszła Coraz częściej mam sny z dzieckiem - raz mówiłam komuś że się urodził 5 lipca, a ja akurat z nim na spacerze byłam Mojemu P. już też się śni Młody, więc coraz bliżej deadline hehe
W przyszły weekend mężuś startuje z malowaniem pokoju, a po wypłacie zamówimy tą naklejkę kubusia puchatka, którą któraś z was ma już w pokoju maleństwa

Aha no i któraś się pytała o nosidełka - my wczoraj dostaliśmy nosidełko firmy Hauck. Wygląda na porządne, tylko ja jakoś nie mam przekonania do nosidełek Jest na nim napisane że przeznaczone jest do dzieci do 7,5 kg, a moim zdaniem nie powinno się w nich nosić dzieci dopóki samodzielnie nie siedzą, bo kręgosłup za bardzo obciążają. Ale darowanemu koniowi

Właśnie doczytałam NEROLKA SUPER WIEŚCI!!! Wiedziałam że Izunia tak samo silna jak mama

Edytowane przez sygine
Czas edycji: 2011-05-17 o 09:44
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 09:47   #1786
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Ja normalnie wrzuciłam ochraniacz do pralki i nic się z nim nie stało. Jaki włożyłam taki wyjęłam

83monia chore to wstrzykiwanie botoksu 8 latce Dobrze ze ktoś się tym zainteresował Na TLC jest taki program Mała piękność i to już jest dla mnie paranoja jak z tych małych dziewczynek które maja od 3 do 8 lat robi się stare maleńkie - tona tapety na buzię i ze trzy lakiery na włosy, tipsy, opalanie natryskowe, regulacja brwi i golenie nóżek no po prostu chore

zanetaa88 kciuki za kuzynke zaciśnięte

Odebrałam wyniki badań i wszystkie ujemne więc jest ok Jeszcze jutro do odebrania odczyn coombsa i w czwartek wizyta W końcu zobaczymy Naszego Kluska
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:48   #1787
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ja proponuje zacząć od Tantum verde bo Bioparox to jednak antybiotyk no i cena też powala A może nie jest jeszcze tak źle i Tantum verde pomoże

Kciuki za wizyty
I gratuluje wczorajszycg dobrych wieści i cieszę się że maluszki zdrowo rosną
nawet nie wiedziałam ze to antybiotyk faktycznie chyba lepiej cos slabszego

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
z glebą.

Blondynka tak jak Margaret pisała, Bioparox to bardzo silny lek, zacznij od Tantum.

Uciekam do pracy.
kupie Tantum verde

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Brawa za udaną wizytę

My też!!!! My też!!!!! Zaczynamy dziś 30 tydzień
teraz już będzie z górki

Proszę bardzo i za wszystkie dzisiejsze wizyty również

83monia ja tam też twierdzę, że coś nie tak z krzesłem było. Zużyło się!!!

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Gratulujemy
dzieki
Gratuluje 30 tc
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Oooo czyli było bez usg?
Nie przytyłaś dużo, jest ok Później się będziesz martwiła a nie teraz.
miałam usg spr tetno i szyjke ale nie mierzyl malego.Najbardziej sie tyje pod koniec ciazy i jeszcze jak beda upaly
Stary 2011-05-17, 09:49   #1788
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Mam wieści )
Super!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:50   #1789
youyou
Zakorzenienie

dziewczyny zobaczcie jaką aukcję wygrałam przez przypadek....

Zalicytowałam i myślałam że mnie ktoś przebije a tu wygrana

http://allegro.pl/wszystko-co-potrze...594765772.html

47szt za 17,50zł, ciekawa jestem jaka będzie jakość
Stary 2011-05-17, 09:50   #1790
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

dziewczyny mam pyt jaką macie hemoglobinę
mi trochę spadła i zaczynam się bać co będzie po porodzie
Stary 2011-05-17, 09:53   #1791
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Ale ci się udało

A teraz tymczasowo znikam, bo muszę rozwiesić pranie, wstawić drugie i zabrać się za to prasowanie

Edytowane przez sygine
Czas edycji: 2011-05-17 o 09:54
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:53   #1792
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a mój mąż wziął się wczoraj za składanie komody na rzeczy dzidzi i co? wyjął wszystkie elementy, policzył czy aby nie brakuje niczego, pooglądał instrukcję i stwierdził, że nie ma w domu odpowiedniego śrubokręta dzisiaj pracvy ciąg dalszy - oczywiście najpierw trzeba do Castoramy po śrubokręt pojechać coś czuję, że przy dobrych wiatrach może w tydzień skończy
jakbym swojego widziała. Najpierw się zabierał za skręcanie parę dni, a jak już się wziął, to wolałam siedzieć w drugim pokoju żeby się maly przeklinania nie nasłuchał

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
no i bardzo dobrze....co za ludzie...
mam nadzieję że się nie potłukłaś przy tym lądowaniu?

Dostałam za udział w konkursie książkę "Noś swoje dziecko", może coś mi się rozjaśni w kwestiach chust itp Fajnie napisana, dobrze się czyta, i dość sensowna.

Nerolka, za Was dalej, obyście szybko do domu mogły wrócić!

pokazywali właśnie w DDTVN fajnego bloga: http://www.babyandthecity.pl/

A ja zmykam na słoneczko, taka pogoda ładna że żal nie skorzystać

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:55   #1793
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 12,3-12,9 od początku ciąży
witamin w sumie nie biorę żadnych bo ciągle zapominam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:56   #1794
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

o kurcze ale fart GRATULUJĘ i to jeszcze w sąsiednim mieście do mojego
jak Wy wynajdujecie takie aukcje bo ja nie mam pojęcia
Stary 2011-05-17, 09:57   #1795
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja mam 12,3-12,9 od początku ciąży
witamin w sumie nie biorę żadnych bo ciągle zapominam
dzięki za odp
ja też mało wit biorę.Gin mówił że nie trzeba codziennie ja biorę os co 2-3 dni
Stary 2011-05-17, 09:57   #1796
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Mam wieści )
SUPER

Cytat:
cioteczki wizażowe ja się już umówiłam z Nerolką, że ją odwiedzę dzisiaj to - jeśli mamuska pozwoli - cyknę kilka fotek Izie i wrzucę Wam na wizaż, ale dopiero wieczorem bo popołudnie mam tak zajete, że dopiero wieczorem będę w domu... także cierpliwie czekać proszę
czekamy z niecierpliwością, uściskaj dziewczyny od nas

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki badań i wszystkie ujemne więc jest ok Jeszcze jutro do odebrania odczyn coombsa i w czwartek wizyta W końcu zobaczymy Naszego Kluska
świetnie, że wyniki dobre

blondynkapoznan od początku mam kiepską, w lutym miałam 10,3, pomimo brania cały czas bioferu, potem dostałam żelazo na receptę SORBIFER DURULES, to mi troszkę skoczyło do 10,7

Edytowane przez JustPi
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:02
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:01   #1797
dziubek79
Zakorzenienie

a ja mialam wczoraj mega dół, chciałam wyjść z mężusiem na mały spacerek i do sklepu i dostałam nerwicy:
spodnie juz są za małe ( w biodrach) i mi spadają bo się pod brzuch da je tylko naciągnąć)
nie mam żadnej bluzy którą zapnę
zanim ubiorę adidasy to się zapocę , zasapię i zgniotę brzuch
i ogólnie się wsciekłam że jestem tlusta, wstrętna...
a co mój mężus siada obok i pyta czy chce sie przytulic ja mu na to że nie a on "a mnie się wydaje że tak" no i jak go tu nie kochac ??? oczywiście pocieszał mnie i był taki kochany ale te dołki są mega wkurzające

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 10:11   #1798
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
o kurcze ale fart GRATULUJĘ i to jeszcze w sąsiednim mieście do mojego
jak Wy wynajdujecie takie aukcje bo ja nie mam pojęcia
ja jak się nudze to przeglądam takie zestawy aukcji i jak coś jest bez ceny minimalnej i cena jest niska to sobie zalicytuję ot tak i jak mnie ktoś przebije to trudno a jak nie to jest miła niespodzianka
Stary 2011-05-17, 10:20   #1799
Natka_
Zakorzenienie

Zanetko ja dzisiaj nie zaczynam 30tc Wczoraj zaczęłam 32tc, chyba mnie z kimśpomyliłaś

Cytat:
Mam wieści )
Suuuper! Mamusia musi być teraz szczęśliwa

Cytat:
chceeeeemy zdjęcia Małej Izuni!

Cytat:
Wczoraj odebrałamw łaśnie swoje wyniki, ja mam 11,3 a norma jest napisane11,0-16,5

Właśnie wyniki wszystkie ok, jedynie hematokryt 33,3 (norma 35,0-50,0) i Kwas moczowy 2,0 (norma 2,5-6,8) no i wiadomo jakieś nieliczne szczawiany w moczu...

Jadę z siostrą po sklepach pochodzić Chcę kupić coś Małemu.

Za dzisiejsze wizyty

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:22
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:23   #1800
patik87
Zakorzenienie

You gratuluję taniej aukcji, za tą cenę super jakości nie można wymagać, ale raz założysz

Gratuluje kolejnych tygodni i wizyt

Czytam Was ale nie koduję co komu mam odpisać, bo nadal ze mną kiepsko... nie mam siły, tylko leżenie i spanie, jeść nie mogę.

Nerolka jakie to musi być piękne tulić swego skarba

Monia tyłeczek Cię nie boli po tym "londowaniu"? hihi uważaj na siebie .

Zanetaa kciuki za kuzynkę zaciśnięte. Ciąża do końca donoszona? prałaś tą pościel? mi jeszcze nie przyszła.

Mam doła, choroba mnie wykańcza, nie mam siły koło siebie prostych czynności zrobić, powinnam się uczyć do egzaminu, promotorka sobie w hoooja leci, burdel na kółkach w domu, nie ma nic do jedzenia..aaa teściowa mi rosół ugotowała, zjadłam 5 łyżek od rana.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości