|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
moze pozniej albo jutro.......nie mam weny narazie.................. .
![]() twoj blog zapiany w ulubionych ![]() ja tez uwielbiam fotografie........myslam nawet o kusie fotograficznym ale narazie moge tylko pomarzyc............. ![]() noi aparatu narazie nie mam porzadnego........... ide chyba polezec bo pobudka o 6 rano jaks mnei zmeczyla............... |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Ja już rano obskoczyłam urząd pracy, po porodzie mam dostarczyć macierzyńskie do nich, żeby mi pracy nie szukali - i tak by nie znaleźli... zrobiliśmy zakupy, do tego jeszcze nakupiłam kwiatkow, żeby koło domu obsadzić i piję kawę ![]() Czy Wy też jesteście takie śpiące cały czas? normalnie nie mam siły do życia, tylko bym spała i spala ![]() Widzę, te Wasze łóżeczka i mnie skręca, bo mąż twierdzi że poskladamy wszystko po weselu, czyli po 18 czerwca.... pypcia dostanę do tej pory ![]() W ogóle jakiś taki lęk mam w sobie, żeby wszystko przygotować, bo się wcześniej urodzi........ jakieś takie głupie myślenie mam ciągle ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Kochane powiedzcie mi czy jak prałyście pościel to razem z ochraniaczem na szczebelki ???? Bo boje się, żeby nie zmienił swojego kształtu, bo w końcu ma coś w środku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Mam wieści
![]() Nerolka ma od rana Izę już przy sobie ![]() ![]() ![]()
#1776 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Na początek:
brumek, editka2020, 83monia, dziubek79, sygine Dziękuję za każdą odpowiedz! Wczoraj mnie to męczyło całą noc, dziś też, ale już mniej, pomogły mi bardzo Wasze posty ( swoją drogą, nie znamy się osobiście, ale potrafimy tak wspierać...) czytałam sobie każdy po kilka razy i cieszę się, że mnie rozumiecie, bo już sama nie wiedziałam czy ze mną coś nie tak, czy coś robię nie tak... Muszę sobie wszystko poukładać w główce, i zebrać się na rozmowę z mamą, ale dziś chyba jeszcze nie dam rady,a raczej na pewno, bo wiem, że skończyłoby się płaczem i kłótnią. Muszę ochłonąć... I oczywiście Witam kochane! 83monia kochana uważaj na siebie, mam nadzieję, że nic Cie nie boli i jesteś cała ! ![]() A Twój mały jest zabójczy hehe, numery wykręca niezłe ![]() dziubek79 świetny kącik dla malucha, coraz bardziej podobaja mi się łóżeczka szczebelkowe,te ochraniaczki pościelowe itd a ja mam turystyczne, no ale cóż, już musi zostać. Oj rozumiem Cię, też mam to samo z górną częścią brzucha, jak żołądek - identyczne odczucia. Taki dziwny ból, nie wiem jak go opisać nawet. blondynka, crazy , zanka ![]() ![]() DeKaro myślę, że powinien bez problemu poprowadzić ciąże. O ile dobrze pamiętam, jesteś z Mielca ( wiem, że jeszcze jesteś za granicą oczywiście ) zdecydowałaś się na tego nowego ordynatora w naszym szpitalu? Brawo kobietki za każdy nowo ,,poczęty" tydzień, jak i za każdy kończący się! Aaa no i czekamy na fotę Izabelki!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
gratuluję wszystkich skończonych tygodni ![]() my dziś kończymy 31tc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie używałam nosidełek tylko chustę ![]() Cytat:
![]() dobrze napisałaś, powinno być lĄdowanie ![]()
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkich rozpoczetych i zakonczonych tygodni oraz udanych wizyt!!!!!!
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI o ktorej planowali cc?? O jakim nosidełku piszecie cos a'la fotelik samoch. czy gondolka, czy nosidło takie jak chusta?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
cioteczki wizażowe ja się już umówiłam z Nerolką, że ją odwiedzę dzisiaj to - jeśli mamuska pozwoli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po to jesteśmy kochana żeby się wspierać a że każda to baba to się rozumiemy najlepiej ![]() co do łożeczka to my też kupiliśmy turystyczne a to drewniane to po córeczce znajomych za darmochę ( jak dają to biorę ![]() ![]() no i turystyczne będzie z nami jeżdzić na działkę i Szymek będzie nawet tam spał w "swoim" łóżeczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się zapisałam tutaj może jakieś próbki przyślą ![]() http://www.mustela.pl/pl/main.html#/connexion ja nosidełka nie kupuje bo mój synek tego nie lubił ![]() Nerolka super że Izka już jest z Tobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W przyszły weekend mężuś startuje z malowaniem pokoju, a po wypłacie zamówimy tą naklejkę kubusia puchatka, którą któraś z was ma już w pokoju maleństwa ![]() Aha no i któraś się pytała o nosidełka - my wczoraj dostaliśmy nosidełko firmy Hauck. Wygląda na porządne, tylko ja jakoś nie mam przekonania do nosidełek ![]() ![]() Właśnie doczytałam NEROLKA SUPER WIEŚCI!!! Wiedziałam że Izunia tak samo silna jak mama ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-05-17 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 83monia chore to wstrzykiwanie botoksu 8 latce ![]() ![]() ![]() zanetaa88 kciuki za kuzynke zaciśnięte ![]() Odebrałam wyniki badań i wszystkie ujemne więc jest ok ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje 30 tc ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Super!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zobaczcie jaką aukcję wygrałam przez przypadek....
Zalicytowałam i myślałam że mnie ktoś przebije a tu wygrana ![]() http://allegro.pl/wszystko-co-potrze...594765772.html 47szt za 17,50zł, ciekawa jestem jaka będzie jakość ![]()
#1790 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pyt jaką macie hemoglobinę
![]() mi trochę spadła i zaczynam się bać co będzie po porodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz tymczasowo znikam, bo muszę rozwiesić pranie, wstawić drugie i zabrać się za to prasowanie ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-05-17 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że się nie potłukłaś przy tym lądowaniu? Dostałam za udział w konkursie książkę "Noś swoje dziecko", może coś mi się rozjaśni w kwestiach chust itp ![]() Nerolka, ![]() ![]() pokazywali właśnie w DDTVN fajnego bloga: http://www.babyandthecity.pl/ A ja zmykam na słoneczko, taka pogoda ładna że żal nie skorzystać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamin w sumie nie biorę żadnych bo ciągle zapominam
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze ale fart GRATULUJĘ ![]() ![]() jak Wy wynajdujecie takie aukcje bo ja nie mam pojęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Rozeznanie
|
SUPER
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() blondynkapoznan od początku mam kiepską, w lutym miałam 10,3, pomimo brania cały czas bioferu, potem dostałam żelazo na receptę SORBIFER DURULES, to mi troszkę skoczyło do 10,7 ![]() Edytowane przez JustPi Czas edycji: 2011-05-17 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
a ja mialam wczoraj mega dół, chciałam wyjść z mężusiem na mały spacerek i do sklepu i dostałam nerwicy:
spodnie juz są za małe ( w biodrach) i mi spadają bo się pod brzuch da je tylko naciągnąć) nie mam żadnej bluzy którą zapnę zanim ubiorę adidasy to się zapocę , zasapię i zgniotę brzuch i ogólnie się wsciekłam że jestem tlusta, wstrętna... a co mój mężus siada obok i pyta czy chce sie przytulic ja mu na to że nie a on "a mnie się wydaje że tak" no i jak go tu nie kochac ??? oczywiście pocieszał mnie i był taki kochany ale te dołki są mega wkurzające ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1799 | ||
Zakorzenienie
|
Zanetko ja dzisiaj nie zaczynam 30tc
![]() ![]() Suuuper! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie wyniki wszystkie ok, jedynie hematokryt 33,3 (norma 35,0-50,0) i Kwas moczowy 2,0 (norma 2,5-6,8) no i wiadomo jakieś nieliczne szczawiany w moczu... ![]() Jadę z siostrą po sklepach pochodzić ![]() Za dzisiejsze wizyty ![]() Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-05-17 o 10:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
You gratuluję taniej aukcji, za tą cenę super jakości nie można wymagać, ale raz założysz
![]() Gratuluje kolejnych tygodni i wizyt ![]() Czytam Was ale nie koduję co komu mam odpisać, bo nadal ze mną kiepsko... nie mam siły, tylko leżenie i spanie, jeść nie mogę. Nerolka jakie to musi być piękne tulić swego skarba ![]() Monia tyłeczek Cię nie boli po tym "londowaniu"? hihi uważaj na siebie . Zanetaa kciuki za kuzynkę zaciśnięte. Ciąża do końca donoszona? prałaś tą pościel? mi jeszcze nie przyszła. Mam doła, choroba mnie wykańcza, nie mam siły koło siebie prostych czynności zrobić, powinnam się uczyć do egzaminu, promotorka sobie w hoooja leci, burdel na kółkach w domu, nie ma nic do jedzenia..aaa teściowa mi rosół ugotowała, zjadłam 5 łyżek od rana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.