40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 14:19   #1771
karolinadobra
Wtajemniczenie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
Jak gdzieś pracowałaś to wtedy składasz tam świadectwa pracy, umowy zlecienie czy o dzieło!
W przypadku prowadzenia działalności gospodarczej:
-decyzja potwierdzająca likwidację działalności gospodarczej lub zaświadczenie potwierdzające zawieszenie działalności z Urzędu Miasta (w oryginale), a w przypadku posiadania kilku wpisów, wszystkie decyzje potwierdzające ich likwidację lub zawieszenie;
-zaświadczenie ZUS potwierdzające okres opłaconych składek na ubezpieczenie społeczne i Fundusz Pracy wraz z podstawą wymiaru tych składek (dokument jest niezbędny do ustalenia uprawnień do zasiłku),
dzięks słonko
Stary 2013-01-22, 14:40   #1772
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
dzięks słonko
Nie za maco
Mam nadzieję, że to Ci pomoże i już więcej dokumentów do rejestracji nie potrzebujesz, choć z UP nigdy nic nie wiadomo
Najlepiej to sobie jeszcze ksero tych dokumentow zrób, bo u mnie w UP chcieli orginały dokumentów, a jak przyszedł dzień rejestracji to się okazało, że jeszcze ksero musiałam robić, żeby im kopie oddać, choć oficjalnie takiej potrzeby nie było!
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 14:49   #1773
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Bry, ja zaczynam zdychać z powodu @ :/
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 15:32   #1774
karolinadobra
Wtajemniczenie

a ja mam dzis zaj e bistego nerwa no ale zawsze tak jest jak ojciec przyjeżdza, marudzi . sto pytań do, sto porad a mi si e tylko ciśnienei podnosi , i mysli ze pepkeim swiata jest i trzeba koło neigo skakac a ja skakac nei zamierzam wychodził i drzwi nei domknoł , dobrze ze oski nie wyszedł bo by zaraz chchiał ze schodów zejsc/spaśc ech wieczór zapowiada sie za☠☠☠istycznei wkurrrwiąjacy ..sorki za łacine ale inaczej sie nie da, dietowow juz wiem ze bedzie od dooopy bo przy nerwach zawsze cos jem
Anahi dzieki za info
Mysiunia no urzedy wiadomo biurokracja piepszona, ja mogę si e zarejestrowac jako bezrobotna ale o kase po 90 dniach dopiero moge sie starac ale co tam , jak sie nalezy to wezmę a pozniej uciekam na Krus i bede rolnikiem w całej okazałości

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-01-22 o 15:34
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 16:23   #1775
tyszka_
Rozeznanie

Ja nie kupuje wędlin i problem z głowy

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Serio? No to super To mogę zwiększyć limit kalorii?
No jak jesz za mało, to nawet powinnaś

Widzę, że bezsłodyczowy tydzień rozpoczęty bez wpadek
Wróciłam z pracy, zaraz musze lecieć do sklepu. W takie zimno boooże fuuuj.
Ja coś od wczoraj apetytu nie mam, dopiero w domu zjadłam drugą połowe jedzenia do pracy. Nie dobrze, bo dzięki temu na pewno zjem znów za mało, no ale nie mogę się teraz obeżreć na zapas :P
Musze się jutro pilnować

A co do zaparć,polecam 2-3 suszone śliwy zalać wrzątkiem. Jak ostygnie wypić i zjeść śliwki. Jedyny mankament, że trzeba je uwzględnić w diecie bo dosyć dużo węgli mają :P
Ja codziennie do śniadania zjadałam ok 30-40 gram
Stary 2013-01-22, 16:38   #1776
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość

ja teoretycznie też nie ale zawsze jakos sie znajdują w moejj lodówce, z drugiej strony uwielbiam więc dylemat mam jak wiekszośc z Was ze slodyczami ,a jeszcze jak zobacze pyszne frankfurterki
jestem miesożerna

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-01-22 o 16:40
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 16:48   #1777
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
ja teoretycznie też nie ale zawsze jakos sie znajdują w moejj lodówce, z drugiej strony uwielbiam więc dylemat mam jak wiekszośc z Was ze slodyczami ,a jeszcze jak zobacze pyszne frankfurterki
jestem miesożerna
Ja też właśnie. Kabanosi, kiełbaski, jakieś szyneczki. Wolę chyba od słodyczy Dlatego właśnie nie mam w lodówie
Choć generalnie jakąs polędwice mogłabym w dietkę włączyć, ale to może za jakieś 7kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 16:55   #1778
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:

No jak jesz za mało, to nawet powinnaś

Wróciłam z pracy, zaraz musze lecieć do sklepu. W takie zimno boooże fuuuj.
Ja coś od wczoraj apetytu nie mam, dopiero w domu zjadłam drugą połowe jedzenia do pracy. Nie dobrze, bo dzięki temu na pewno zjem znów za mało, no ale nie mogę się teraz obeżreć na zapas :P
Musze się jutro pilnować

A co do zaparć,polecam 2-3 suszone śliwy zalać wrzątkiem. Jak ostygnie wypić i zjeść śliwki. Jedyny mankament, że trzeba je uwzględnić w diecie bo dosyć dużo węgli mają :P
Ja codziennie do śniadania zjadałam ok 30-40 gram
Eee Jedna śliwka ma z 17 kcal Poleca się podjadać w trakcie diety - nie żreć bo ja od razu torebkę bym wszamała.

Cytat:
Ja też właśnie. Kabanosi, kiełbaski, jakieś szyneczki. Wolę chyba od słodyczy Dlatego właśnie nie mam w lodówie
Choć generalnie jakąs polędwice mogłabym w dietkę włączyć, ale to może za jakieś 7kg
A ja jem wędlinę - kupuję coś z indyka, albo kury, czasem szynkę. Jeśli kiełbasę, to włączam ją na obiad - w tygodniu będę robić fasolkę po bretońsku.

U mnie z dietą o dziwo nie ma problemu. Wczoraj powstrzymałam się od zakupu czipsów Wzięłam za to paprykę i paczkę sałaty. Dumna jestem z siebie, bo chcicę powinnam mieć z racji okresu, a tu nic.

Poza tym po wczorajszym stretchingu czuję, że mam na plecach mięśnie
Stary 2013-01-22, 17:07   #1779
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
czy słodzik wlicza się do naszego tygodnia bez cukru??? Czy całkowicie eliminujemy??? bo ja kawe zbozowa tylko z tabletką, tak samo jak platki owsiane :P
Eee już takie drobiazgowe nie będziemy Chyba bardziej o słodycze nam chodzi

Cytat:
ja mam za lekka ta skakanke;/ chcialam taka sznurową bo one ciezkie i sie nie zwijaja, a a co mi kolezanka dala wlasnie cala sie zwija w powietrzu -.-'
Tak naprawdę to przecież można skakać też bez skakanki Machać rączkami i udawać, że jest My tak robimy na aerobicu.

Cytat:
Marina
A jak sprawić, żeby mięśnie nie chudły?
Mięśnie tracimy jak podczas odchudzania nagle drastycznie zredukujemy ilość dostarczanych kalorii czy samych węglowodanów. Myślę, że w Twoim przypadku nie będzie tego problemu, gdyż racjonalnie się odżywiasz

Cytat:
Napisane przez _Willczyca_ Pokaż wiadomość

Tak płaciłam za internet,że mój przelew nie doszedł i zablokowali mi internet i właśnie odblokowali po moich zażaleniach
A ja dziś dostałam sms-ka, że zalegam z płatnością 1 zł i mi odłączą dostęp do Internetu jeżeli szybko nie ureguluję należności

Cytat:
Mnie jak na razie udało się wytrwać i szczerze mówiąc nie miałam szczególnie dużych pokus. Fakt w pracy mój dzisiejszy przydział to kawałek jabłecznika, rożek ze serem i rożek z jabłkiem ale przyniosłam ładnie, pięknie wszystko mamie do domu

Anahi coś mi się wydaję, że u Ciebie ładny spadek wagi się pojawił

Asia
jak tam wizyta u lekarza ?? Wszystko w porządku ??

Co do wędlin... to ja sobie często robię sama jakieś roladki, polędwiczki, itp. Chociaż wiem, że nie ma tak dużo chemicznych dodatków.

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:08   #1780
emilia0508
królikoholiczka

Lydki mnie bola
a tak wogole to dzien mam udany bo dzis nic slodkiego nie wpadlo i do nocy nie wpadnie bo bede po przerwie a po 24 pio pracy a w domu juz nic nie jem, chyba ze kawalek marchewki od krolika

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:27   #1781
_Willczyca_
Raczkowanie

Hej!

Oglądałam dzisiaj ciekawy program "Jedz zdrowo"
Podają tam genialne przepisy choć szkoda,że nie ma kalorii podanych

I tak jestem bogatsza w przepis na pieczeń oraz gulasz jak i deserek
Dodam jeszcze dziś przepisy na swojego bloga Aaa i przepis na batoniki musli też napisze półki pamiętam

Miłego
Idę na bloga

Bloguje !!

http://stoprocent-piekna.blogspot.com/

Edytowane przez _Willczyca_
Czas edycji: 2013-01-22 o 17:29
_Willczyca_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:36   #1782
gorzala
Zakorzenienie

czulabym sie głupiej niż trzachając tyłkiem skakać na skakance bez skakanki i szybko by mi się znudziło jestem w połowie prawa karnego, ktoś chce coś wiedzieć? XD Jutro bedzie pierwsza dwója w indeksie haha

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

wilczyca nooo troche go zaniedbalas, dawno cie tam nie bylo ja codziennie sledze czy cos nowego dodały blogowiczki, jedna jest teraz na wyprawie w australii i juz chyba pol swiata zplecakiem zwiedzila,strasznie fajnie sie to oglada

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

http://adamantwanderer.blogspot.com/ Jakby któraś chciała
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:40   #1783
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Zjadłam dwa biszkoty, 4 ptasie mleczka, jedną delicję i serek homo waniliowy.
Mam dziś fatalny dzień, nie wyłażę spod kołdry, kręci mi się w głowie. No nic kolacje będzie dietetyczna

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:48   #1784
ogolnie
Zakorzenienie

Cześć...
Czyż nie powinnam być teraz na randce? Powinnam. Zrobiłam się na bóstwo, nawet paznokcie pomalowałam, czego nigdy nie robię.
Pojechałam w umówione miejsce, usiadłam, zamówiłam wodę mineralną i czekałam. Czekałam 45 minut. Doczekałam się w końcu. Telefonu od Faceta, że jednak się rozmyślił i MOŻE spotkamy się kiedy indziej. Hehe, super, co nie? Siedziałam jak idiotka w kawiarni przez kolejne pół godziny, zastanawiając się o co chodzi.

Czy ktoś ma jeszcze pytania, dlaczego chcę być sama?

Marina
To dobrze, że mówisz
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 18:06   #1785
gorzala
Zakorzenienie

moze tak jak w tych komediach romantycznych, zobaczyl cie w szybie, wystrachal sie i uciekl xD
Stary 2013-01-22, 18:07   #1786
Marina__
Zakorzenienie

ogolnie Nie przejmuj się... to zwykły buc Jak się rozmyślił albo coś wypadło to powinien wcześniej o tym poinformować. Ehh... szkoda gadać...

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 18:09   #1787
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
moze tak jak w tych komediach romantycznych, zobaczyl cie w szybie, wystrachal sie i uciekl xD
Nie zdziwiłabym się. Stwierdził, że z monsterami się umawiać nie będzie heh

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
ogolnie Nie przejmuj się... to zwykły buc Jak się rozmyślił albo coś wypadło to powinien wcześniej o tym poinformować. Ehh... szkoda gadać...
A no szkoda
Inaczej bym podeszła do tego gdyby wczesniej napisał czy zadzwonil że nie przyjedzie.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 18:10   #1788
asia_73
Zadomowienie

Cześć kobitki,
Wczoraj byłam u lekarze (Marina dziekuję za pamięć ), dał skierowanie na badania w kierunku RZS. Za jedno musiałam 50 zł zapłacić. Dziś miałam po pracy odebrać wyniki. O 4 rano obudziłam się z ogromnym bólem w szyi, nie mogłam się ruszyć, płakałam z bólu.
No więc poszłam do lekarza, z wynikami i z sobą. RZS nie mam , bałam się tych reumatycznych chorób. Niestety nadal nie wiadomo dlaczego wyniki krwi mam złe. Lekarz powiedział że będziemy szukać później, najpierw niech mi przejdzie ta szyja. Dostałam dwa zastrzyki i kupę silnych leków przeciwbólowych. Jutro zastrzyki zrobi mi mąż, bo sama autem nie dam rady jechać do przychodni a on już kiedyś mnie kłuł .

I tyle. Ciągle coś, tak żeby nudno nie było.

Ogólnie, przypomniałaś mi kiedyś podobną miałam randkę. Nawet włosy farbowała, przed wyjściem. Jak wróciłam bo kawaler nie przyszedł to się rodzinka za mnie śmiała. Potem sie jednak pospotykałam z gościem, ale dupek robił na dwa fronty więc kopnęłam w dupę.....a mogłam olać po pierwszej randce
asia_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 18:15   #1789
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Eee Jedna śliwka ma z 17 kcal Poleca się podjadać w trakcie diety - nie żreć bo ja od razu torebkę bym wszamała.

A ja jem wędlinę - kupuję coś z indyka, albo kury, czasem szynkę. Jeśli kiełbasę, to włączam ją na obiad - w tygodniu będę robić fasolkę po bretońsku.

U mnie z dietą o dziwo nie ma problemu. Wczoraj powstrzymałam się od zakupu czipsów Wzięłam za to paprykę i paczkę sałaty. Dumna jestem z siebie, bo chcicę powinnam mieć z racji okresu, a tu nic.

Poza tym po wczorajszym stretchingu czuję, że mam na plecach mięśnie
Ja to mam takie pyszniaste śliwki z bazarku, jeszcze wilgotnawe. Z racji tego jedna waży ok. 13-15g i ma koło 40kcal - dlatego tylko do śniadania max 40g wcinam Ja mam nudną dietę, nie chce mi się kombinować w tygodniu. W weekend szalejemy za to! Uwielbiam fasolkę bo bretońsku, ale pewnie wciągnęłabym pół gara jakbym zrobila

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość

Mnie jak na razie udało się wytrwać i szczerze mówiąc nie miałam szczególnie dużych pokus. Fakt w pracy mój dzisiejszy przydział to kawałek jabłecznika, rożek ze serem i rożek z jabłkiem ale przyniosłam ładnie, pięknie wszystko mamie do domu

Anahi coś mi się wydaję, że u Ciebie ładny spadek wagi się pojawił

Asia
jak tam wizyta u lekarza ?? Wszystko w porządku ??

Co do wędlin... to ja sobie często robię sama jakieś roladki, polędwiczki, itp. Chociaż wiem, że nie ma tak dużo chemicznych dodatków.
Brawo za oddanie ciasta! Ja mam w weekend wizye rodziców, ale kupię tylko 2 kawałki ciasta dla nich
Fajnie że Ci się chce roladki i cudeńka robić, ja jestem za leniwa, nie chce mi się tak cudować. Wielkim wyczynem jest fakt, że codziennie robie sobie już posiłki do pracy :P

Cytat:
Hej!

Dodam jeszcze dziś przepisy na swojego bloga Aaa i przepis na batoniki musli też napisze półki pamiętam

Miłego
Idę na bloga
Zawsze możesz sama policzyć kalorie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zjadłam dwa biszkoty, 4 ptasie mleczka, jedną delicję i serek homo waniliowy.
Mam dziś fatalny dzień, nie wyłażę spod kołdry, kręci mi się w głowie. No nic kolacje będzie dietetyczna
Niedobra Scio, niedobra Jutro prosze się poprawić

Ja własnie obliczyłam, że do tej pory zjadłam 930 kcal :|:|
Właśnie pochałaniam kolejne 400 w postaci chleba i śledzia w pomidorach.
Jeszcze muszę ok. 400-500 zjeść, a kompletnie nie mam apetytu dziś.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

ogolnie

Co za frajer. Dawaj namiary zrobimy mu wjazd na chatę

asia_73

A problemy z szyją to pierwszy raz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 18:21   #1790
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Cześć...
Czyż nie powinnam być teraz na randce? Powinnam. Zrobiłam się na bóstwo, nawet paznokcie pomalowałam, czego nigdy nie robię.
Pojechałam w umówione miejsce, usiadłam, zamówiłam wodę mineralną i czekałam. Czekałam 45 minut. Doczekałam się w końcu. Telefonu od Faceta, że jednak się rozmyślił i MOŻE spotkamy się kiedy indziej. Hehe, super, co nie? Siedziałam jak idiotka w kawiarni przez kolejne pół godziny, zastanawiając się o co chodzi.

Czy ktoś ma jeszcze pytania, dlaczego chcę być sama?

Marina
To dobrze, że mówisz
Idiota... Co tu dużo gadać, lepiej, że się nie zjawił, bo nie musiałaś znosić debilnego towarzystwa.

Cytat:
Ja to mam takie pyszniaste śliwki z bazarku, jeszcze wilgotnawe. Z racji tego jedna waży ok. 13-15g i ma koło 40kcal - dlatego tylko do śniadania max 40g wcinam Ja mam nudną dietę, nie chce mi się kombinować w tygodniu. W weekend szalejemy za to! Uwielbiam fasolkę bo bretońsku, ale pewnie wciągnęłabym pół gara jakbym zrobila

Brawo za oddanie ciasta! Ja mam w weekend wizye rodziców, ale kupię tylko 2 kawałki ciasta dla nich
Fajnie że Ci się chce roladki i cudeńka robić, ja jestem za leniwa, nie chce mi się tak cudować. Wielkim wyczynem jest fakt, że codziennie robie sobie już posiłki do pracy :P

Zawsze możesz sama policzyć kalorie

Niedobra Scio, niedobra Jutro prosze się poprawić

Ja własnie obliczyłam, że do tej pory zjadłam 930 kcal :|:|
Właśnie pochałaniam kolejne 400 w postaci chleba i śledzia w pomidorach.
Jeszcze muszę ok. 400-500 zjeść, a kompletnie nie mam apetytu dziś.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

ogolnie

Co za frajer. Dawaj namiary zrobimy mu wjazd na chatę

asia_73

A problemy z szyją to pierwszy raz?
Pozazdrościć takich śliwuń

Gorzala - jakie masz cienie do powiek na zdjęciu z bloga?

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Hej!

Miłego
Idę na bloga
Czy w tym przepisie na deser z TV nie powinno być mleko zagęszczone niesłodzone? Jakiś czas temu widziałam taki przepis w wykonaniu Ani Guzik.
Stary 2013-01-22, 18:24   #1791
asia_73
Zadomowienie

Tyszka, nie to któryś z kolei raz. Ostatnio miałam w maju ubiegłego roku.
Stary 2013-01-22, 18:31   #1792
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia_73 Pokaż wiadomość
Tyszka, nie to któryś z kolei raz. Ostatnio miałam w maju ubiegłego roku.
Znajdź sobie porządnego specjalistę, najlepiej takiego który zajmuje się terapia manualną. Najczęściej z jej metod korzystają ortopedzi i rehabilitanci, powinni Cię porządnie zbadać i zdiagnozować, skoro to nie pierwszy raz!

Kurdę mnie ostatnio boli kręgosłup strasznie. Z racji mojej profesji ciągle mam do czynienia z lekarzami i rehabilitantami a jednak stopy od ponad roku nie wylęczyłam, bo nie ma kiedy Nie mówiąc już o tym bolącym czasami kręgosłupie. Nie bierzcie ze mnie przykładu ;p
Stary 2013-01-22, 18:35   #1793
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Gorzala - jakie masz cienie do powiek na zdjęciu z bloga?
yyyyyyyym brązowy xD jakis z Essence.Dla mnie to jedne z tanszych i najlepszych cieni, bardzo mocno kryja i sie nie kruszą

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Nie mam zbyt dużych umiejętności jeśli chodzi o makijaż, ale lubię, jak moje oczy są dośc widoczne, dlatego staram się przy tym jak robię rozjasniam troche gore, dol ciemniejszy, duuuuzo maskary zeby oczy optycznie powiekszyc no i efekt kociego oka.. w tym sie czuje najlepiej.. a ze tak jest nieprofesjonalnie to juz mam w d...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 18:38   #1794
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
yyyyyyyym brązowy xD jakis z Essence.Dla mnie to jedne z tanszych i najlepszych cieni, bardzo mocno kryja i sie nie kruszą

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Nie mam zbyt dużych umiejętności jeśli chodzi o makijaż, ale lubię, jak moje oczy są dośc widoczne, dlatego staram się przy tym jak robię rozjasniam troche gore, dol ciemniejszy, duuuuzo maskary zeby oczy optycznie powiekszyc no i efekt kociego oka.. w tym sie czuje najlepiej.. a ze tak jest nieprofesjonalnie to juz mam w d...
No, no, ale tam jest jakiś jasny opalizujący co to?
Stary 2013-01-22, 18:41   #1795
gorzala
Zakorzenienie

ymmm uzywam zwykle jednego, tylko pozniej rozjasniam bialym albo po prostu lekko rozmazuje zeby nie byl taki mocny :P

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

i boooze co to znaczy opalizujacy xD mam moze trzy cienie w domu i tak zuywam at time to time tylko na imprezy xD
Stary 2013-01-22, 18:52   #1796
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
ymmm uzywam zwykle jednego, tylko pozniej rozjasniam bialym albo po prostu lekko rozmazuje zeby nie byl taki mocny :P

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

i boooze co to znaczy opalizujacy xD mam moze trzy cienie w domu i tak zuywam at time to time tylko na imprezy xD
Tu nie chodzi o to, że tylko trzy, ale chodzi o te KONKRETNE trzy. Wiesz, można mieć całe palety i nie korzystać, albo korzystać z nich źle.
A co to za biały w takim razie, w sensie jaki konkretny, bo ładnie wygląda na zdjęciu
Ja w tym momencie mam w kosmetyczce całe dwie paletki z essence i dobrze mi służą, nie narzekam.
Stary 2013-01-22, 18:57   #1797
tyszka_
Rozeznanie

Ja mam jakiś podkład ala BB tusz do rzęs i krem bambino
Słaby ze mnie lachon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 18:58   #1798
gorzala
Zakorzenienie

chyba z lovely czy cos takiego w rossmanie.. są takie potrojne cienie, byl bialy, jasny niebieski i ciemny.. i wlasnie z tego był ten biały ;p juz sie skonczyl

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

hehe no ja tak jak mowie, rzadko uzywam cieni, tylko jak gdzies wychodze.. ale w sumie nawet mi sie podoba to jak sie maluje.. chociaz sa dni kiedy kreska bedzie prosta za pierwszym machnieciem a sa kiedy probuje 10 minut i szlag mnie trafia xD
Stary 2013-01-22, 18:59   #1799
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
chyba z lovely czy cos takiego w rossmanie.. są takie potrojne cienie, byl bialy, jasny niebieski i ciemny.. i wlasnie z tego był ten biały ;p juz sie skonczyl

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

hehe no ja tak jak mowie, rzadko uzywam cieni, tylko jak gdzies wychodze.. ale w sumie nawet mi sie podoba to jak sie maluje.. chociaz sa dni kiedy kreska bedzie prosta za pierwszym machnieciem a sa kiedy probuje 10 minut i szlag mnie trafia xD
Piękniusi
Stary 2013-01-22, 18:59   #1800
asia_73
Zadomowienie

Cytat:
Znajdź sobie porządnego specjalistę, najlepiej takiego który zajmuje się terapia manualną. Najczęściej z jej metod korzystają ortopedzi i rehabilitanci, powinni Cię porządnie zbadać i zdiagnozować, skoro to nie pierwszy raz!

Kurdę mnie ostatnio boli kręgosłup strasznie. Z racji mojej profesji ciągle mam do czynienia z lekarzami i rehabilitantami a jednak stopy od ponad roku nie wylęczyłam, bo nie ma kiedy Nie mówiąc już o tym bolącym czasami kręgosłupie. Nie bierzcie ze mnie przykładu ;p
Leczył mnie kiedyś ortopeda, naciągał, ugniatał......potrafił postawic mnie na nogi gdy mi siadł lędźwiowy. Niestety na wizyte trudno sie umówić, terminy odległe a jak boli to od razu potrzebne leki. Jak nie boli to szkoda kay i czasu.

Co masz ze stopą?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości