![]() |
#1771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() Maxi cosi mobi jest bardzo trudny w montażu bo się tym fotelikiem interesowałam raczej to fotelik typu raz zamontować w sklepie i nie ruszać ![]() Niuni się przebiła lewa górna jedynka ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Fajnie wygląda Iga ![]() Jaki to jest wózek? Ja wczoraj zamówiłam spacerówkę i ciekawa jestem jaka będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Zakręcona jestem jestem jak słoik dżemu, a najgorsze, że nie mam czasu na wizaż. Tylko zerknęłam okiem i widzę, że piszecie o fotelikach. Muszę to poczytać. Póki co wiem, że na pewno nie kupimy takiego z poduchą z przodu - na marginesie bardzo zachwalane przez sprzedawców. A i wiecie o której poszłam wczoraj spać? Ok 20,30 razem z małą ![]() ![]() Dobra idę do mojej wędrowniczki. Miłego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja muszę mojemu dziecku kupić jakąś czarną zabawkę bo ona do wszystkiego co czarne i zabronione ciągnie ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zadomowienie
|
fajnie wygląda IGa. I jaka ona już duża. Spacerówka tez niczego sobie. Ja tez muszę spróbować małą zapakować w nasza parasolkę i wybrać się na spacer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() dla Leosia za stópkę ![]() ![]() ![]() Nela współczuję, oby ząbki szybko wyszły i przeziębienie minęło ![]() Chce_byc_mama Tobie też ![]() Aga 398 chyba Cię rozumiem, bo miałam/mam podobnie z rodziną męża... Współczuję, dużo nerwów musi Cię to kosztować. To chore co oni wygadują :/ no i ![]() ![]() Kathrinaaaaa brawa za ząbka, umiejętności i piękne jedzenie ![]() ![]() ![]() Nadalka fajne te nabytki ![]() ![]() Malwina_a za ząbka ![]() I dzięki za info nt. fotelików, dużo mi to rozjaśniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() U nas standard - spanie do 6, późnej jedzonko i drzemka do 8. Teraz młode pojadło (jakieś 30min. temu) i zapadło w sen sprawiedliwego ![]() ![]() Skąd u Was tyle śniegu? U mnie ani grama. No i jednak fioletowy ![]() Też nie wiem jak to nazwać (może tunika?) ale ładne Cytat:
![]() U mnie nikt nie komentował tego jaki kupujemy i czy potrzeba czy nie. Zresztą ja w dyskusje na temat dzieci się nie wdaję tylko ucinam gadanie i tyle. Każdy miał szanse wychowywać swoje dziecko lub będzie miał takową to wtedy niech się mądrzy i wybiera. Teraz jest moja kolej i tyle ![]() A na komentarz, że po co tyle kasy na fotelik montowany tyłem odpowiedziałabym, że tylko jego tapicerka mi do auta pasowała. I tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Rozeznanie
|
Cześć,
u nas nocka trochę niespokojna - mała budziła się 4 razy, ale wystarczyło, że weszłam do jej pokoju, pogłaskałam ją po główce i spała dalej. Wstałyśmy o 8. Jestem nieco niewyspana... Teraz Gosia ucięła sobie drzemkę, a ja zjem śniadanko ![]() Miłego dnia Wam życzę! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ubranko cudne! To jest coś w rodzaju sukienko - tuniczki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Boli mnie gardło i straciłam głos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, to nie dobrze. Zdrowka życzę
![]()
#1780 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jaki wózek zamówiłaś? Cytat:
Swoją drogą, pewnie się wyspałaś i ciężko było później zasnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To niedobrze... Zdrówka życzę! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Taki : http://allegro.pl/wozki-4baby-shape-...051333395.html
Jest kilka plusów i minusow. Wszystko jest na rzep/zaczep. Nie wiem czy tak jest w parasolkach bo nigdy nie miałam styczności z nimi. Iga trochę w nim zjeżdża ale wczoraj był szybki test więc jeszcze zobaczę jak to wygląda. Opuszczanie oparcia jest dosyć dziwne bo na dole trzeba naciskać na dwa zatrzaski , raczej trzeba naciskać po jednym i opuszczać. Raczej nie dla wysokich. Ja mam 1,55m i robię małe kroczki a i tak czasem zdarzało mi się kopać w tylnie koła. Hamulców jeszcze nie testowałam. Waży niby 6,9kg a jak dla mnie jest ciężki. Ale łatwo i zwrotnie się prowadzi. Mała kieszonka z tylu mieści tylko folię i moskitierę i tyle. Ale za to koszyk na zakupy jest spoko. Łatwo się składa. No i małej podoba się jazda przodem do świata, byłyśmy 1,5h na spacerze, a ona nawet nie drgnęła , kiedy w wózku po 10 minutach zaczyna ryczeć, no i pod koniec już zasnęła. Czyli dla niej chyba pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() za nami ciężka noc-dawno takiej nie mieliśmy....Małą bolał brzuszek, chyba ma zatwardzenie i gaziorki....wczoraj zrobiła tylko z rana kupsztala, a potem już tylko "bobki", pomimo dużego wysiłku ![]() ![]() dobrze, że pogoda cudooooooooowna, to zjemy-spaghetti carbonara dziś ![]() ![]() ![]() aga 398 współczuję sytuacji z Teściami ![]() wklejam foto ze wczorajszego spacerku:
#1783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem z tych niewysokich, mam 1,60 m wzrostu... Piękna! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Wtajemniczenie
|
To wracaj do zdrowia
Dziękuję ![]() Mnie się próbowała teściowa wpieprzać w to jak mlodemu mamy dać na imię. Ona chciała Michał ale nam się nie podoba, a poza tym moj brat to Michał. Odpuściła jak jej mąż powiedział, że po jego trupie. Ale gdyby dalej ciągnęła temat to bym jej powiedziała, że ona miała szansę na wybieranie imienia i teraz jest nasza więc proszę aby uszanowała naszą decyzję. Jak ktoś głupio komentuje zakup fotelika (akurat tutaj kwestia ceny nie jest najważniejsza) to trzeba głupio odpowiedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
![]() Napiszę tylko szybko Hej ![]() A i zaległe życzonka za miesięcznice ![]() Czas po trochę Was ponadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zadomowienie
|
Ale się dzisiaj wyspałam, aż miło
![]() ![]() no i nie skoncze pisać bo się budzi z drzemki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem :P moje juz sie nie budzi :P wzielam sie na sposob ![]() tz ja karmi na spiocha ok 23 i wtedy budzi sie dopiero ok 7 rano :P czasem sie pokreci w lozeczku tak jak dzis w nocy ale wystarczylo dac smoka i poglaskac sekundke i spala dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |||
Wtajemniczenie
|
helołłłł
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mobi faktycznie jest ciężki w montażu a do tego zajmuje dużo miejsca, za to ten co Ty kupiłaś bardzo mi się podoba bo chyba masz taki tylko na isofixie? chociaż wtedy dałabyś jakieś 1600 zł, pewnie coś pokręciłam ![]() dla Leosia i Kubusia za stópkę ![]() Kathrina za ząbka, umiejętności ![]() Nadalka fajna ta spódniczka! a córcia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-03-06 o 09:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | ||
Zakorzenienie
|
no no prosze jak sie pieknie prezentuje!
Cytat:
dzieki ![]() oj bidulku co Ty maszz tym gardlem? Cytat:
![]() piekna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zadomowienie
|
urocza!
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Hania ehh oby tylko sie nie poforszylo
![]() u nas pogoda wzgledna , nie pada ![]() Edytowane przez chce_byc_mama Czas edycji: 2013-03-06 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
często piszecie o książeczkach, my ostatnio kupiliśmy taką małemu.
http://allegro.pl/k-s-kids-ksiazeczk...063925044.html polecam ![]() szukam jeszcze innych z tego typu ![]()
#1796 |
Zakorzenienie
|
Młody zasnął a ja mogę sobie na spokojnie wypić kawke i jeść bananowe ciacho Hani
![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-03-06 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę być zdrowa do piątku, bo idę na urodziny do koleżanki ![]() Cytat:
![]() Wy mieszkacie w samym Dundee? Prawdopodobnie 7 kwietnia będziemy w Dundee ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Mamcia co tam nakupowalas?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.