|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy no trochę się nazbierało tych spodni
![]() ![]() Mnie też boli gardło wczoraj płukałam płynem Azulan, a Tobie proponuję płukać albo wodą z solą, albo wodą z wodą utlenioną, po tym mi przechodzi, tylko tak z 3-4 razy dziennie musisz płukać. A co do spadku cm, ile Ci spadło w ciągu tego tygodnia? Nie możliwe, że tydzień temu spodnie były dobre, a teraz spadają ![]() ![]() Jakie masz teraz wymiary? A może coś z tą rozmiarówką nie tak ![]() ![]() ![]()
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
No to kochane czas się zbierać, bo my z TŻ dopiero się bierzemy za przygotowywanie świąt.
Na samą myśl o tym ile jest do zrobienia robi mi się goraco ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę już lecieć bo za godzinę mam być u TŻta. Biorę laptopa to jak będzie chwila to do was napiszę. Wesołych Świąt kochane! I nie patrzymy teraz na kilogramy! ![]()
#1775 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Ojj ja też przed @ i polegam, slodycze wygrywają. Ja zrobiłam sernik na czeko ciesci(zgapiłąm od Ciebie) biszkopt z miętową bita smietana i ciasto z brzoskwiniami i galaretka. I teraz wyzeram ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Dla Ciebie również szczęśliwych i pięknych świąt ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() I gratuluję, widzę nawet w święta nie odpuszczasz, brawo!! ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- No to jeszcze ja!! Zdrowych, radosnych świąt Wielkanowcych, A jak już dodatkowe kilogramy mają dojść to niech w biust idą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- No i przy okazji, zdrowych, wesołych i pogodnych świąt kochane ![]() Byłam już dzisiaj z rodzinką w kościółku, za chwilę idę powycierać bo później TŻ przyjeżdża i chyba walniemy się spać, bo siedziałam nad książkami do 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
Wesołych świat Dziewuszki !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zakorzenienie
|
Meeedzik Czujesz się tak chyba przez ciśnienie, bo we wro też biometr niekorzystny i głowa boli, sennie coś i wgl do d.py
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poćwicz w domu, szkoda na święta się pochorować ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Jak mi wyjdzie, to cyknę fotkę i się pochwalę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Jest zguba ![]() Dziękujemy, a wam też wesołych i spokojnych ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Byłam u mamy malować jajka... trochę słodyczy zjadłam ![]() ![]() ![]() Do końca dnia już ładnie będę jeść ![]() Teraz troszkę odpocznę i wezmę się za pieczenie ciast, coś mnie korci, żeby posprzątać w kuchni i łazience, ale nie wiem czy nie skończy się to tylko na zamiarze ![]()
![]() |
#1780 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Chciałam Wam wszystkim życzyć zdrowych, pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2013-03-30 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Ja to, widze, powinnam sie cieszyc, ze mnie ta goraczka ciast ominela
![]() ![]() Na obiad dzis zjadlam spory kawal lasagne ![]() ![]() W kazdym razie czuje sie dobrze, zjadlam na kolacje wiesniaka z kminkiem, kilka pomidorkow koktajlowych i kromke chrupkiego pieczywa. I popijam herbatke. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
To co... Wesołych Świąt wam wszystkim życze
![]() Smacznych ciast, które nie pójdę w d.pę a cycki i wszystkiego dobrego dobrego dobrego ![]() ![]() ![]() ![]()
#1783 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza dziś
![]() ![]() ![]() Zoska bardzo możliwe, że to przez ciśnienie, ja to w ogóle mam bardzo niskie ciśnienie, lekarz jak mi kiedyś mierzył to się zdziwił, że mam siłę funkcjonować ![]() Paulownia to się ciesz, że nie musisz się objadać tymi słodkościami ![]() ![]() ![]() A ja siedzę i piję piwko ![]() Pazurki pomalowałam, wykąpciałam się, ogoliłam itp ![]() ![]() ![]()
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt dziewczynki !
![]() I po kawałku dla każdej z Was :P
![]() |
#1786 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt!!!
![]()
![]() |
#1787 |
Raczkowanie
|
uhuh, ale się porobiło
![]() po pierwsze- złamałam się wczoraj. Skusiłam się z TŻ na tosta, potem na muffinke... i na samym końcu na michaszki. Więc słodyczowy detoks poszedł się... no wiadomo ![]() po drugie- nie ćwiczyłam wczoraj. Miałam wstać dzisiaj wcześniej, ale że mój telefon nie ogarnął zmiany czasu to ledwo zdążyłam się do kościoła wyrobić. Ale śniadanko wielkanocne zjadłam ładnie z rodzinką, atmosfera milutka więc git. no i po trzecie...- w kościele scesja jak nie wiem. Ludzi sporo, nie było gdzie usiąść, tylko mama z siostrą się załapały na wolne miejsce a ja z tatą stałam. Przy początku kazania poczułam, że coś się dzieje... zdążyłam się chyba tylko odwrócić w stronę taty i więcej nie pamiętam... Opamiętałam się na dworze, twarze jakichś dwóch obcych mężczyzn, tata mnie trzymał bo moja równowaga pozostawiała wiele do zyczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Wtajemniczenie
|
Mam taki dobry nastrój, że aż się sama sobie dziwie
![]() ![]() Wczoraj przed odjazdem tifany i 70 przysiadów zaliczyłam a dziś również tiffoczki, 75 przysiadów i skalpela pół( bo Tz pokój mały i na leżąco nie da się ćwiczyć) ![]() Dieta super - teściowa specjalnie o mnie pomyślała i mam suchy schab ze śliwka i pierś z indyka z pesto ![]() ![]() Wujet Tż uwędził pstrągi więc jest co jeść i bez majonezu ![]() Zaraz idę się w wannie moczyć, same przyjemności ![]() ![]() lena współczuje przygody w kościele, ale takie tłumy i ścisk, że każdegho mogłby to spotkać ![]() Cindy mam nadzieje, że zdrówko i apetyt już dopisują ![]() Mam nadziej, że jutro będzie równie udany dzień ![]()
#1789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Raaaaaany, dziewczyny patrzę przez okno i ciągle własnym oczom nie wierzę. Tata odśnieżył podjazd do garażu i warstwa śniegu spokojnie sięga już 40cm to jest jakiś koszmar. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śniegu to my mamy do łydki we wrocku... :O ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- To tak jak u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty to w święta się z dietą trzymasz... :O Szacun!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja planuję odtruć się po świętach, czyli zalać organizm sokami warzywnymi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Masakra jakaś to co się dzieje za oknem ![]() ![]() Hehe Cocktail zająca ulepimy ![]() ![]() Wczoraj byliśmy na imprezie, fotograf nas zaatakował dwa razy to jeszcze jakieś słit focie będą ![]() ![]() Fajnie było, prawie całą imprezkę przetańczyłam, może i kalorie z ciast się spaliły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margotku noo to widzę, że nie jest źle ![]() ![]() ![]() Lena u nas to samo, piękną mamy zimę tej wiosny ![]() ![]() Cocktail hehe u mnie też dieta leży i kwiczy ![]() ![]() ![]()
#1793 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik
Potrzebujesz: 1/2 szklanki ananasa pokrojonego w kostkę, 1/2 szklanki mango, 1 szklankę liści szpinaku, 1 liść jarmużu, 1/2 szklanki wody mineralnej (z dużą zawartością wapnia np. Muszyna), 1/2 szklanki lodu Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Pij codziennie rano na śniadanie i patrz, jak twoja cera nabiera blasku, a tłuszczyk... niknie w oczach! Coś dla Ciebie ![]() ![]() Wgl to zazdraszczam impresssski ![]() ![]() ![]() ![]()
#1794 |
Zakorzenienie
|
Zoska o dobry pomysł, może i ja się tak oczyszczę
![]() ![]() ![]()
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A soki warzywne robione samodzielnie, dobrze oczyszczają cytrusy, a takie warzywne do buraki, pietruszka, seler ... ![]() Ja mam w pracy te soki świeże wyciskane, to codziennie szklaneczkę sobie mogę zrobić od tak o ![]() A dałam przepis na koktajl pt. poświąteczny detox ![]()
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Zoska ciekawe jak taki miks smakuje
![]() ![]() Hehe no po %% to na bank jakaś odtrutka by mi się przydała ![]() Super było wybawiłam się jak nie wiem ![]() ![]()
#1797 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Ja już tyle się nasłuchałam o magicznych właściwościach jarmużu, ale nigdzie go dostać nie mogłam:/ ale chyba muszę spróbować pić to chociaż 2 razy w tygodniu... może to coś da
![]()
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Zoska nie lubię ani selera ani pietruszki
![]() ![]()
#1799 |
Raczkowanie
|
U mnie dieta też leży, ale tak jak mówicie... Święta mamy raz, a zważywszy na moje zarywanie nocy przy prezentacji maturalnej to wolę nie obciążać aż tak organizmu. Ruszam od jutra, podobnie jak zoooska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() U mnie Święta pod względem diety wypadają dobrze.
Jem normalnie,tylko mniejsze porcje i co trzy godziny.Do słodkiego mnie ciągnie,zajadam się sernikiem ![]() ![]() Co do pogody to tragedia! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.