Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 11:03   #1741
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem,czy na co dzień będą pasować?Chyba nie... Pierwsza okazja będzie na niedzielę do gładkiej,prostej,czarnej lub pudrowej sukienki
JA bym zaryzykowała do tego zestawenia
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:07   #1742
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zoska nie masz co zazdrościć, bo u mnie już się popsuło brzydko i stopnie spadły
Czbasiu o masakra ale paskudna zima u Ciebie
Stary 2013-03-29, 13:08   #1743
makaron91
Zadomowienie

Basia Może na dyngusa będą roztopy

Zośka

Znalazłam coś ciekawego:
http://cudownediety.blogspot.com/201...arzyczyli.html

Najbardziej mnie skusiło to: "pobudzenie, odtrucie i oczyszczenie układu limfatycznego" i oczywiście zmniejszenie cellulitu Dorwę gdzieś fajna szczotkę to się skuszę
Stary 2013-03-29, 14:31   #1744
tinekk
Zadomowienie

Mazurki gotowe

Zapraszam was wszystkie :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4407.jpg (64,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4408.jpg (115,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4414.jpg (88,9 KB, 20 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:18   #1745
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Mazurki gotowe

Stary 2013-03-29, 18:28   #1746
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Też chcę
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:32   #1747
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem,czy na co dzień będą pasować?Chyba nie... Pierwsza okazja będzie na niedzielę do gładkiej,prostej,czarnej lub pudrowej sukienki
Nie tylko do tego będą pasować Takie kolczyki to i chyba nawet do wszystkiego

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 18:40   #1748
Milena001
Zadomowienie

Dziewczynki życzę Wam zdrowych, radosnych i spokojnych świąt w gronie najbliższych dużo słoneczka w życiu i oczywiście sukcesów w metamorfozie bo o to nam chodzi a wiosna tuż tuż Mimo że się jej nie spieszy Całuje Was mocno **
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:40   #1749
paulownia
Zakorzenienie

Odmeldowuje sie.
Wrocilam z Polski poteznie zakatarzona. Kaszel tez jest, do kompletu. Juz od poniedzialku tak sie mecze.
O diecie nie ma co wspominac, w koncu babcia upiekla slynny serniczek, kotleciki schabowe tez byly, na wage nie wchodzilam od tygodnia albo i wiecej. Teraz Swieta na karku, trzeba bedzie sie zabrac za zdrowe jedzenie i trening z poczatkiem kwietnia.
Zaczelam pic napar z lisci morwy bialej w ramach odwyku od slodyczy, bede zdawac relacje z dzialania.
Na dobitke TZ lasagne dzis pichci. Czas odkurzyc wiosla.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:44   #1750
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek mmm ale smakowite ja też już kończę piec zrobiliśmy z Tz serniczek czekoladowy ( się piecze ) i serniczek na zimno z galaretką truskawkową i bananem

A ja jestem przed @ i mam mega ochotę na słodkie
Stary 2013-03-29, 18:55   #1751
zooska
Zakorzenienie

Wszystkie w tematyce ciast widzę ja sama szperam w przepisach i wynalazłam mega super przepis na mazurek chałwowy Nie mogę się doczekać aż jutro będe robić i chyba muffinki zrobię no i baranka z ciasta

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Tinekk Twoje wypieki wyglądają smakowicie

Paulownia Noo nie na święta chora No szlag by to Kuruj się nam!!!!!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 21:03   #1752
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Heej Ja mało co jestem, bo to gdzieś latam to coś robie. Dzisiaj cały wieczór grałam z tatą na xboxie ale mamy radoche jak dzieci Pograliśmy w darty i kręgle

Dziewczynki Wesołych Świąt Wam życzę
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 21:16   #1753
Margot85
Wtajemniczenie

Tylko ja się na święta nie ciesze dziś mi aż kurtka przemokła od śniegu, tak pięknie padał i topił się jednocześnie a jak na złość musiałam kilka godzin łazić Tz mi obiecał pachnąca kąpiel u jego rodziców (największa zaleta teściowej to wanna) to może jakoś się zrelaksuje

tifoczki i skalpel zaliczony dziś odpoczynek od przysiadów wg rozpiski, kłócić się z nią nie zamierzam
Standardowo nie wiem w co się ubrać, co spakować -stres i sraczkowanie

Życzę więc Wam wszystkim dużo spokoju i radości z chwil z bliskimi
Udanych wypadów na sanki/narty/łyżwy bądź smacznego biesiadowania przy stole
Wesołych
Stary 2013-03-29, 21:33   #1754
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
tifoczki i skalpel zaliczony dziś odpoczynek od przysiadów wg rozpiski, kłócić się z nią nie zamierzam

Stary 2013-03-29, 21:52   #1755
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zeby było śmiesznie napisze Wam moj genialny dzisiejszy jadłospis
ś- musli
2s-pare orzechów
o-rogal z czekoladą, banan
p- ciasto
k- ciasto
+ żeby bylo jeszcze lepiej to poł paczki schoko bonsów Tak wiem jestem zaj..ista

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 22:08   #1756
lena161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł heloł
U mnie dzis troszkę cieplej i od czasu do czasu przebija się słońce temperatura około 7-10 stopni, od razu lepiej się czuję
Choć rano okropnie bolało mnie gardło, muszę się czymś podleczyć, bo nie chcę być chora.
7-10 stopni i słońce? Mnie dzisiaj przywitał iście zimowy widoczek za oknem śnieg padał do południa, nawet na gwiazdkę nie było takiej atmosfery Ale koło 14 wyszło słoneczko i świeciło już do wieczorka.
Co nie zmienia faktu że tam na górze chyba Komuś coś się pomyliło

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzien dobry w ten zimowy poranek U mnie znowu śnieżyca. Zresztą same zobaczcie. Siedzę w pracy tzn stoje przy oknie i oczom nie wierzę. Piękną mamy zimę tej wiosny.
Miłego dzionka
no podobnie jak u mnie... brak słów po prostu. Na święta pójdę chyba w tym samym zestawieniu co na Boże Narodzenie porażka.

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
lena161

mam dokladnie tak samo jak Ty goraa drobniutka, brzuszek plaski, w biodrach mam 94;/ walcze zeby zrzucic chociaz te 4 cm, zeby bylo to 90, ale czy mi sie uda to nie wiem, bo z bioder i uda najtrudniej sie chudnie;/ale nie poddajemy sie i walczymy dalej, za jakis czas bedziemy miec te wymarzone udeczka;d
właśnie wiem że biodra i uda to najbardziej problematyczne miejsca a powiedz co ćwiczyłaś do tej pory że spadły Ci 2cm z ud i 3 z brzuszka? No i w jakim czasie taki efekt?

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o tych kolczykach?Tylko te moje są na wkrętkę,nie wiszące
Jak dla mnie rewelacja i myślę że do sukienek o których wspominałaś będę jak najbardziej pasować.

Cytat:
Mazurki gotowe

wykończają mnie widoki takich pyszności Ale sama skusiłam się dzisiaj na malutki kawałeczek ciasta cytrynowego babci. Taki dosłownie 5cmx5cm Od rana miałam dzisiaj takie smaki, aż nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Ale jakoś to przetrwałam na szczęście i dzielnie trzymałam apetyt na wodzy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wszystkie w tematyce ciast widzę ja sama szperam w przepisach i wynalazłam mega super przepis na mazurek chałwowy Nie mogę się doczekać aż jutro będe robić i chyba muffinki zrobię no i baranka z ciasta
też jutro z rana będę walczyć z muffinkami U mnie mama poszła na łatwiznę, zamówiła ciasta na święta no ale muffinki chce jeszcze do koszyczka władować. Poza tym u nas to na mnie spada zawsze obowiązek wypieków to przynajmniej mam mniej do roboty

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Heej Ja mało co jestem, bo to gdzieś latam to coś robie. Dzisiaj cały wieczór grałam z tatą na xboxie ale mamy radoche jak dzieci Pograliśmy w darty i kręgle

Ojaaa, xbox ja już tylko czekam aż rodzice ulegną siostrze i sprawią jej na jakąs okazje to cudeńko + do tego jakieś fitness gry i miodzio będzie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

ygh, jak mnie mama dzisiaj zdenerwowała uparła się że chce dzisiaj znów ze mną ćwiczyć... ale nie z Chodakowską bo jak stwierdziła ''Ta Ewa mnie wykończy''. Dużo bardziej przypadła jej do gustu Tiffany ''wolę tą murzynkę'' No i wszystko ładnie, pięknie, z tym że planowałam mój dzisiejszy trening na godzinę 16-17 a mama wiecznie czasu nie miała. Myślałam że najpóźniej o 19 zaczniemy no ale nie... no to czekałam i czekałam a ona o godzinie 19:40 oznajmiła mi że jednak nie będzie ćwiczyć bo jest już strasznie głodna a po jedzeniu nie będzie przecież skakać myślałam że wyjdę z siebie. W sumie to nawet nie chciało mi się już wtedy brać za te ćwiczenia ale jakoś się przemogłam, wkurzona jak osa poszłam się przebrać i odwaliłam chyba kawał dobrej roboty

Hot Body Warm Up
Booty Shaking Waist Workout
The Bikini Abs Workout
Beautiful Booty Workout
Mel B pośladki
Mel B nogi (obijałam się trochę bo byłam już bliska skonania)
Mel B ABS (wykonałam chyba tylko 2 ćwiczenia )
12x sumo squat
Amazing Upper Back & Leg Stretches

więc jak widać, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Jednak to nie wszystko, jeśli chodzi o mamę... zrobiła mi dzisiaj awanturę o to, że za mało jem widziała moją kolację ( 2 kromki chleba gracham z twarożkiem Almette + marchewka pokrojona w słupki) i powiedziała że tak jadają anorektycy. Ona nie rozumie tego, że jeśli jadam 5 posiłków dziennie o w miarę stałych porach to nie jestem wiecznie głodna tak jak ona... Ona to w ogóle jest taki worek bez dna, strasznie lubi jeść i myśli że ja będe pochłaniać tyle samo A ja na prawdę się nie głodzę ani nic z tych rzeczy, nie chce po prostu się objadać do tego stopnia żeby umierać potem na ból brzucha ruszyła mnie tym strasznie
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 22:10   #1757
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena161 Pokaż wiadomość
Ojaaa, xbox ja już tylko czekam aż rodzice ulegną siostrze i sprawią jej na jakąs okazje to cudeńko + do tego jakieś fitness gry i miodzio będzie
Oby ulegli moi nie chcieli mi kupić stukali się po głowie jak im mówiłam. Kupiłam sobie sama. A teraz jak zabrałam do domu na święta to szał pał Tato to zakwasy już ma
Stary 2013-03-30, 05:56   #1758
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Oby ulegli moi nie chcieli mi kupić stukali się po głowie jak im mówiłam. Kupiłam sobie sama. A teraz jak zabrałam do domu na święta to szał pał Tato to zakwasy już ma
Mi też się marzy xbox
Powiedz jaki masz i jak się sprawuje ?

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
Hot Body Warm Up
Booty Shaking Waist Workout
The Bikini Abs Workout
Beautiful Booty Workout
Mel B pośladki
Mel B nogi (obijałam się trochę bo byłam już bliska skonania)
Mel B ABS (wykonałam chyba tylko 2 ćwiczenia )
12x sumo squat
Amazing Upper Back & Leg Stretches

więc jak widać, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
klask i: za ćwiczenia

A mamą się nie przejmuj, bądź dumna z siebie, że Ty się tak zdrowo odżywiasz

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
ś- musli
2s-pare orzechów
p- ciasto
k- ciasto
+ żeby bylo jeszcze lepiej to poł paczki schoko bonsów Tak wiem jestem zaj..ista
Hmmm... uroki Świąt

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
Tylko ja się na święta nie ciesze dziś mi aż kurtka przemokła od śniegu, tak pięknie padał i topił się jednocześnie a jak na złość musiałam kilka godzin łazić Tz mi obiecał pachnąca kąpiel u jego rodziców (największa zaleta teściowej to wanna) to może jakoś się zrelaksuje

Wesołych
klask i: za ćwiczenia, ja tyłka nie mogę ruszyć od kilku dni
Ale od 1 kwietnia ruszam na nowo z ćwiczeniami ! :P

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Tinekk Twoje wypieki wyglądają smakowicie

Paulownia Noo nie na święta chora No szlag by to Kuruj się nam!!!!!!!!!!
CHAŁWOWY bałabym się tylko, że sama bym go pożarła, bo kocham chałwę

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2013-03-30, 05:57   #1759
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Tinek mmm ale smakowite ja też już kończę piec zrobiliśmy z Tz serniczek czekoladowy ( się piecze ) i serniczek na zimno z galaretką truskawkową i bananem

A ja jestem przed @ i mam mega ochotę na słodkie
Serniki to chyba moje ulubione ciasta
Dziś piekę właśnie sernika i babkę piaskową
Co by nie zabrakło słodyczy, bo właśnie jestem w trakcie kobiecych dni

P.S Kiedy można jeść wszystkie ciasta świąteczne ? - pytanie do wszystkich

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-03-30 o 05:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-30, 07:31   #1760
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
ś- musli
2s-pare orzechów
p- ciasto
k- ciasto
To bylo, widze, interesujaco.

Cytat:

Jednak to nie wszystko, jeśli chodzi o mamę... zrobiła mi dzisiaj awanturę o to, że za mało jem widziała moją kolację ( 2 kromki chleba gracham z twarożkiem Almette + marchewka pokrojona w słupki) i powiedziała że tak jadają anorektycy. Ona nie rozumie tego, że jeśli jadam 5 posiłków dziennie o w miarę stałych porach to nie jestem wiecznie głodna tak jak ona... Ona to w ogóle jest taki worek bez dna, strasznie lubi jeść i myśli że ja będe pochłaniać tyle samo A ja na prawdę się nie głodzę ani nic z tych rzeczy, nie chce po prostu się objadać do tego stopnia żeby umierać potem na ból brzucha ruszyła mnie tym strasznie
Czasem im cos przetlumaczyc to porazka, jak groch o sciane. Jak przyjechalam do domu, babcia zaraz zawolala ''Dziecko, jakas ty chuda'' (no, nie widziala mnie dwa lata). I zaraz zaczela mnie przekonywac, ze powinnam wazyc 63 kilo. Jakbym jej powiedziala, ze daze do 58, to by chyba padla, ale przeciez nic nie mowie dla swietego spokoju.
Dzis sie zwazylam i jestem mile zaskoczona, nic mi nie przybylo. Trzyma sie ladnie 60,4 kg. Dzis wracam do wiosel.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:41   #1761
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
CHAŁWOWY bałabym się tylko, że sama bym go pożarła, bo kocham chałwę
No...ja całe szczęście nie przepadam za chałwą, ale cała moja rodzinka ją ubóstwia, więc wybrałam taki mazurek, którego sama nie będę chciała zjeść, a jak już nabiorę ochoty, to go nie będzie

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Bierzemy teraz młodszą siostrę pod pachę i jedziemy z Tż do mamy malować i święcić jaja Będzie zabawy i paćkania się w farbie ^^

Stary 2013-03-30, 09:41   #1762
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Nie tylko do tego będą pasować Takie kolczyki to i chyba nawet do wszystkiego
No to będę nosić a ten mazurek chałwowy to pewnie pycha

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Dziewczynki życzę Wam zdrowych, radosnych i spokojnych świąt w gronie najbliższych dużo słoneczka w życiu i oczywiście sukcesów w metamorfozie bo o to nam chodzi a wiosna tuż tuż Mimo że się jej nie spieszy Całuje Was mocno **
wzajemnie

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
(największa zaleta teściowej to wanna)

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

Jak dla mnie rewelacja i myślę że do sukienek o których wspominałaś będę jak najbardziej pasować.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Też chcę
Ja też!Tylko u mnie nikt mazurka nie je,więc nie będę piekła sama dla siebie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzis sie zwazylam i jestem mile zaskoczona, nic mi nie przybylo. Trzyma sie ladnie 60,4 kg. Dzis wracam do wiosel.
brawo,brawo oby tak dalej
Stary 2013-03-30, 11:07   #1763
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki Wesołych Świąt Wam życzę

My już mamy wszystko porobione jajeczka wczoraj malowałam ciasta upieczone, już nawet od rana je jem jeszcze pazurki muszę pomalować, ale coś dziwnie się czuję i jakaś śpiąca jestem, głowa mnie boli, chyba muszę kupić żelazo i znów zacząć brać. W ogóle czekam na @ a tu ani widu ani słychu, a brzuch już od wczoraj mnie pobolewał. Nie wiem o co chodzi :/
Za oknem w końcu pokazało się słoneczko tyle dobrze, bo mam dość tej paskudnej pogody.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-30, 11:42   #1764
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Superr, że wolne ja jeszcze jutro do pracy Kol wzięła urlop a ja na posterunku muszę trwać A na choróbsko u mnie niezawodne mocno ciepłę piwo z miodem i cytyną i wygrzać sie. NA mne idealnie działa. Tylko to jak Cie bierze a nie jak rozłoży już
Hejo
No ja się wygrzałam 2 dni i już się dobrze wczoraj czułam, a dziś mi na gardło strasznie poszło chrypę mam i boli gardło. Jakieś sposoby polecacie?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Chciałabym żeby ktoś mi stanik dobrał ....
A Ty się tam kuruj kochana Bo zapalenie krtani to już nie przelewki

-
To pędem do Esotique
Tak, wiem, można zapalenia płuc przez to dostać, ale się wygrzałam i już lepiej. Od dziś do pon będzie mnie mój TŻcik grzał to już w ogóle mnie na nogi postawi

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Czbasia Kochana, nastaw się na sukces, że przez święta nie utyjesz i uda Ci się, to się uda !!!
A ja wyglądam inaczej w realu niż na zdjęciach, to się nie liczy

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Hm hm hm...to może i ja dzisiaj naolejuję włoski? jak wszystkie, to wszystkie
Smacznego
Co do świąt to z TŻ pomyśleliśmy o wszystkim tylko nie o obiedzie na dziś i pon

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 11:51   #1765
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się marzy xbox
Powiedz jaki masz i jak się sprawuje ?
Ja mam 360 z kinectem i póki co jestem zadowolona Dzisiaj nawet dziadek grał na nim
Stary 2013-03-30, 12:02   #1766
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Hej laseczki

Zoska noo dalej dalej leci tap madl to już chyba 3 edycja jest jest się z czego pośmiać, niektóre panny to takie puściutkie, że głowa mała
A Ty jak się zaś farbujesz? Kusisz farbowaniem nie dobra Ty i cóż za olejek nakładasz ?
Cocktail, Cindy właśnie szkoda jest mi zniszczyć włoski i pofarbować tyle czasu nie farbowałam, a jak zacznę to już ciągle będę musiała.
Czbasiu no brawo brawo za spadek oby tak dalej
Lena nic nie głupio pokazuj zakupki a najlepiej to na sobie ja uwielbiam oglądać
Ja nie oglądam Tap Madl bo te laski są puste strasznie, a poza tym wychudzone szkielety i dla mnie są po prostu brzydkie!

No ja też bym się 100 razy na Twoim miejscu zastanowiła, ale znając mnie to bym sobie walnęła kolorek, bo ja wychodzę z tego samego założenia, że jak nie teraz to kiedy?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
w sumie szału nie ma ale nie mam jakiegoś swojego stylu, tak raczej pospolicie się ubieram
Ładne zakupki

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Lena świetne te miętowe spodnie ! i masz takie szczupłe nóżki

Meeedzik mnie tez już korci, żeby coś z włosami zrobić :P chciałabym rozjaśnić sobie końcówki, tak jak na zdjęciu poniżej. Długość mam podobną, mam ciemny brąz i końcówki właśnie takie bym chciała... wiem że to niszczy, ale dobrze mówisz, kiedy jak nie teraz :P
I kupiłam olejek VATIKA bede mocno olejować to może nie będzie tak źle

Cindy a jakie robisz wypieki? wiesz już?
Ja planuję serownika i mazurka, jeszcze makowiec mnie kusi tylko kto to później wszystko zje - pewnie ja i pójdzie w dupsko

Margot też mnie przeraża ten tłum w sklepach...
A wskazówka najważniejsze, że drgnęła !
Też bym chciała po Świętach wyjść właśnie z taką wagą wyjściową jak teraz

Dziewuszki co planujecie z wypieków na Święta, sama ciągle zastanawiam się co wsadzić do piekarnika, a potem objadać się
Te włoski super też chyba sobie za jakiś czas takie zrobię ale niestety niszczą włosy cho.le.rnie

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Cindy zdróweczka kochana

Lena super zakupy spodnie miętowe i te drugie też mi się marzą ale nie mogę kupić nowych, bo po ostatnich porządkach naliczyłam 13 par spodni i 5 par getrów w których chodzę i Tż jak się dowiedział ( przypadkiem ) to zabronił mi kupować
dziękuję słoneczko

Hahaha aż tyle tego masz?

Stary 2013-03-30, 12:18   #1767
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Zoska oo mówisz o miodzie i tak sobie pomyślałam, że do tych moich ziółek ( skrzyp i pokrzywa ) zamiast cukru dać trochę miodu?? Kombinuje czym by tu zastąpić, aby działania nie osłabić

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

czerwony też fajny albo wiśnia taka intensywna

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Lena też się borykam teraz z wypryskami, bo jestem przed @

Właśnie możecie polecić coś na czerwone plamki po pryszczach? Ostatnio z tym mam problem, bo wyskakują mi takie gulki pod skórą nie do wyciśnięcia, jak smaruję maścią Linoderm Acne ( chyba tak to się pisze ) to wysuszam je i gulki znikają, a czerwony ślad zostaje
Mi się wydaje, że nie wolno niczym dosładzać

A co do tych czerwonych kropek to mi też tak się zrobiło i nie chce zniknąć czerwona kropka

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
za spacerek na mrozie
Ja coś czuje, że na zestawie obowiązkowym się skończy czyli tifanny i 60przysiadów ...ale mam czas się namyślić jeszcze
stanik sportowy już wciągnęłam, zaraz dres oblekę i adidaski
A ja obiecuję, że zacznę biegać po świętach i kontynuować moje wyzwanie przysiadowo-brzuszkowe. Stanęłam na 70 powtórzeniach, ale nie będę ćwiczyć przez święta Święta to Święta i tyle

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:

Boś zakochana jesteś dlatego tak żresz
To udowodnione naukowo jest!!!!

No kochana to mam dla Ciebie kota Zonka (). Sama się zdziwiłam. W pon byłam na zakupach. Pokazywałam wam te zakupy, na pewno pamiętacie... No to mimo tego że tyle jadłam znów schudłam Nie mam już rozmiaru 36 tylko mniejszy te spodnie czerwone które były dobre to mi z pu.py zjeżdżają i ta bluzka w paski czerwona cała wisi na brzuchu No dobra wcześniej schudłam bo dieta, ale od tygodnia wcinam jak szalona i dalej chudnę Mama mówi, że to pewnie przez chorobę schudłam. Pewnie tak. Ale powiem wam, że mnie to osobiści już martwi. Nie wiem ile ważę, pewnie tyle samo co ważyłam, ale w centymetrach mi leci jak szalone. Miałam takie kozaczki do kolan całe obcisłe w łydkach to teram mam luzy jak nie wiem W tej chwili już rozmiar 34 muszę nosić. Za chwilę na dziecięcym wyląduje Ja nie chciałam aż tyle schudnąć nooooo!!! Wszystko za duże mam!! Na święta się tak najem że szok! Może przynajmniej nie schudnę

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Hahaha kochana dziękuję ale gdzie Ty moje ciałko widziałaś, że tak mówisz ?

Na blogu jest tylko zdjęcie brzucha :P

Ale dziękuję to miłe
Tak, codziennie jem coś słodkiego, od jakiegoś czasu nie potrafię sobie odmówić słodyczy.
I tak na przykład wczoraj na śniadanie zjadłam kremówkę ( wiem że mało wartościowe śniadanie, ale gdybym miała dołożyć do tego jeszcze np. grahamkę to byłabym pełna jak balon, więc jeśli planuję zjeść ciacho to np własnie w ramach śniadania ), na podwieczorek wtryniłam całego zająca wielkanocnego z czekolady ( 60g. terravity, toż to pół kostki czekolady... )

Meeedzik też widzę, że je często słodycze, np na śniadanie jakiegoś rogala itp więc jak widać jak się chce to można
No ja też podziwiam Twój brzuszek tym bardziej, że co chwilę coś słodkiego jesz
No właśnie małe porcje to klucz do sukcesu. Ja też może i jem dużo, ale małe porcje

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:

toooooosty i czekoladki rany, zabijasz mnie wstawianiem takich jadłospisów Mnie już wczoraj wieczorem tak nosiło, a gdzie wieszłam do pokoju to albo cukierki czekoladowe na stole, albo paluszki wkurzyłam się i poszłam spać
No a ta Twoja rozpiska może i idealnie dietkowa nie jest, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na zaspokojenie kubków smakowych
No tak, pojadłam, ale i wszystko wypociłam w łóżeczku

Stary 2013-03-30, 12:22   #1768
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Heloł heloł
U mnie dzis troszkę cieplej i od czasu do czasu przebija się słońce temperatura około 7-10 stopni, od razu lepiej się czuję
Choć rano okropnie bolało mnie gardło, muszę się czymś podleczyć, bo nie chcę być chora.

Cindy też pozdrowiłam Heroinkę od wszystkich dziewczyn
Cocktail hehe mój Tż powiedział to w żartach On nigdy nie zabrania mi czegoś kupić, sam nawet kupuje mi dużo rzeczy jak jesteśmy na zakupach i coś mi się spodoba a szkoda mi kasy, albo jest za drogie po prostu się zdziwił, bo tak jak mówisz, mimo tylu spodni ja marudzę, że nie mam w czym chodzić już mu zapowiedziałam, że potrzebuję na wiosnę z 2-3 pary chciałabym miętowe i brzoskwiniowe i może jeszcze jakiś beż
Tinek dokładnie ja codziennie jem coś słodkiego i mimo to waga nie wzrasta
Lena ja to zakupoholiczka jestem nie potrafię przejść obojętnie jak coś mi się spodoba a największa moja słabość to chyba buty i lakiery do paznokci ich mam chyba ze 100

Dobra lecę robić sałatkę jarzynową a później mycie głowy szykowanko i jakieś zakupu spożywcze
Mnie też! Boszzz nie mogłam spać dziś przez to gardło
To dobrze, bo tęsknię za Heroinką strasznie
Hehe to TŻ idealny spełnia zachcianki mi się zachciało jakiś fajnych legginsów, może jakieś wzorzyste albo coś w tym stylu
Buty muszę sobie uzupełnić kolekcje w jakieś nowe sasasasa!

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Dzien dobry w ten zimowy poranek U mnie znowu śnieżyca. Zresztą same zobaczcie. Siedzę w pracy tzn stoje przy oknie i oczom nie wierzę. Piękną mamy zimę tej wiosny.
Miłego dzionka
O mamo! w PL dalej zima? u nas już wiosna przyszła z powrotem. Słoneczko ładnie świeci. Może foty później porobię

Stary 2013-03-30, 12:29   #1769
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
lena161

mam dokladnie tak samo jak Ty goraa drobniutka, brzuszek plaski, w biodrach mam 94;/ walcze zeby zrzucic chociaz te 4 cm, zeby bylo to 90, ale czy mi sie uda to nie wiem, bo z bioder i uda najtrudniej sie chudnie;/ale nie poddajemy sie i walczymy dalej, za jakis czas bedziemy miec te wymarzone udeczka;d

Jakie Ty masz nozkii wow, a ciuszki tez bardzoo fajne;D

pipson
spokojnie, ja waze tyle, bo mam duzo tluszczyku;/ a nie wygladam, zebym wazyla te 56 kg, jedynie jak mam ubrane spodnie;p boo troszzke tluszczyku na nich mam...;/ na prawde.. wiec nie zalamuj sie niczym, a walcz dalej;da tez jestem 5 cm wyzsza i to tez wszystko zmienia ja cwicze z ewa chodakowska, ale dostalam wiadomosc od niej i staram sie cwiczyc tez to :
przysiady z szeroko otwartymi nogami,stopy na zewnątrz,kolana nad stopami,biodra na wysokości kolan-ruch: góra na palce wydech,wdech wracamy do pozycji początkowej..
Ściskanie w pozycji siedzące np : małej piłki o średnicy 25cm/butelki z wodą włażonej pomiędzy uda 4x 100sek pulsacyjnie codziennie po treningu

u mnie tak, z dietka kiepsko, mialam zapalenie dwunastnicy i musialam to przeglodzic od dzis juz lepiej, sniadanko zjedzone, czekam teraz na moja ukochana siostrzenica, ktorej rok nie widzialam:-( w koncu jakies wesole swieta beda, bo ta zima mnie co raz bardziej dobija dzis pewnie nie uda mi sie po cwiczyc, bo ciagle cos robie, weszlam tylko na chwilke . w kazdej wolnej chwili bede wchodzila i cos tutaj do was pisala;D mierzylam sie dwa dni temu i z ud -2cm , z brzuszka -3 cm, lydki nic nie chudna:-( tak sobie porownuje swoje wymiary do idealnych wymiarow kobiety;p i nie jest zle, ale teraz najbardziej zalezy mi na odchudzeniu nog i brzuszka jeszcze;D
lece robic obiadek, bo moja Oliwia juz w drodze milego dniaaaaa
Moja droga nie ma czegoś takiego jak idealne rozmiary kobiece, bo każda z nas ma inną budowę i to co na jednej będzie ładnie wyglądać na drugiej już nie koniecznie. Ja uważam, że powinnyśmy się cieszyć z tego jak wyglądamy a nie ciągle marudzić o kilka centymetrów czy kilogramów

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Basia Masakra U mnie rano było podobnie, ale już się wszystko topi

Meedzik To ja mam z 8 par spodni, ale w żadne się niemieszczę Legginsy mi zostały!
Też mi się podobają brzoskwiniowe i pudrowo-różowe

Ok, poćwiczyłam Tiffoczki, 60 przysiadów i Mel B na brzuch. Chciałam jeszcze na tyłek i nogi, ale to jutro, żeby nie mieć zakwasów w pracy po tej małej przerwie
Pomasuję się bańkami i na dzisiaj to będzie tyle
za ćwiczenia

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o tych kolczykach?Tylko te moje są na wkrętkę,nie wiszące
Prześliczne

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Mazurki gotowe

O mammmmuniu

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Odmeldowuje sie.
Wrocilam z Polski poteznie zakatarzona. Kaszel tez jest, do kompletu. Juz od poniedzialku tak sie mecze.
O diecie nie ma co wspominac, w koncu babcia upiekla slynny serniczek, kotleciki schabowe tez byly, na wage nie wchodzilam od tygodnia albo i wiecej. Teraz Swieta na karku, trzeba bedzie sie zabrac za zdrowe jedzenie i trening z poczatkiem kwietnia.
Zaczelam pic napar z lisci morwy bialej w ramach odwyku od slodyczy, bede zdawac relacje z dzialania.
Na dobitke TZ lasagne dzis pichci. Czas odkurzyc wiosla.
Zdrowiej kochana
Po świętach się będziemy odchudzać

Stary 2013-03-30, 12:31   #1770
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Hehe xbox fajna rzecz

Dziękuję

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:

Wesołych
Nooo to jak TŻ obiecał gorącą kąpiel to na pewno będzie gorąca

za ćwiczenia

Dziękuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości