|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
no i kocham Cie za to
![]()
#1802 |
Zadomowienie
|
Siostry jeżeli mam dziś pierwszy z 42 dni bez słodyczy to czy mogę sobie wypić herbatkę z miodkiem na moje biedne gardełko
![]()
#1803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobra, spitalam spać, bo o 5 pobudka a na śniadanie TŻ przychodzi... a wiecie na co??? ahahaha na owsiankę ![]() Nedda następnym razem pieczemy razem ciastka ![]() ![]()
![]() |
#1804 |
Zadomowienie
|
No wiec moje pieczenie ciastek zakonczylo sie tak
1)Ciastka komisyjnie wywalone do smieci. 2)Zjedzone 3,5 ciastka 3)Zawartosc zoladka czyli 3,5 ciastka wylądowalo w ubikacji ![]() Wniosek-nigdy wiecej pieczenia ciastek. Wniosek 2-Czy ja nie umiem zjec paru ciastek bez wymiotowania? ![]()
#1805 |
Rozeznanie
|
Profanacja mojego przepisu
![]() Ale bardziej martwię sie o twój żołądek, przełyk, zęby i psyche Pani Milusia ![]()
#1806 |
Zadomowienie
|
A no profanacja.Obiecuję,że już nigdy nie bedę piekla
![]() ![]() ![]() Dobranoc i do jutra Ps.Cale mieszkanie w dymie ciastkowym :P Telik ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nedda no ja sie nie dziwie, ze nimi wymiotowalas, skoro surowe byly i niesmaczne kasiaczek fajne te bolerka, ale maja dlugi rekaw, wiec chyba odpuszcze Wstalam wczesniej, zeby zjesc sniadanie przed zajeciami. Nie chcialam narazac się na baciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Rozeznanie
|
Kurcze, znowu deszcz wrrrr
cześć Siostrzyczki ![]() Cytat:
![]() Ja tez już po owsiance z cynamonem i morelami mmmmm a w piekarniku jest coś pysznego na obiad ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
k_asiaczek ja tez uwielbiam dr house'a
![]() Wcinam sniadanko i lece na basen, potem na Vacu, a potem na zajecia do wieczora ehhhh... Buziaki siostry- milego dnia!
#1810 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że są już u Ciebie!! ![]() ![]() Cytat:
a te solne baciki to hm.. działają na wyobraźnię! Cytat:
Cytat:
a u mnie słoneczko! też już po śniadaniowej owsiance jestem ![]() Idę prasować spodnie.. dzisiaj cały dzień w biegu haha i moje 2 "ulubione" zajęcia- prawo i marketing ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
Już jest slicznie, no ale juz jestem w pracy, więc nie moge sie juz przebrac w to co zaplanowałam ... Ale dłużej bedzie czysta moja biała spódniczka ![]() Życzę poprawy pogody wszedzie gdzie pada ![]()
#1813 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Wlasnie zjadlam sniadanko mega duze (poniewaz nie bedzie dzisiaj drugiego sniadania) byly 3 zawijaski z salaty lodowej, szynki, sera zoltego fit i jeden z topionym fit, 2 jajka, pomidor, ogorek i czerwona herbata...uf...mam nadzieje, ze nie za duzo... Kolejny posilek to obiad ok. 16. na ktory poki co nie mam koncepcji...A o 18. aqua aerobik i lekcja plywania... ![]() Milego dnia 4all ![]()
#1814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po drugie jak Twoje sniadanie jest duze to ja musze zacząć zmniejszać swoje posiłki to może szybciej jeszcze schudnę ![]() ![]() Dziś mam wieczorem trening na siłowni z trenerem. Ma mi niby dobrać plan do uzyskania mojego celu. Mam nadzieje,że nie zamęczy mnie na śmierć bo obciach tak z godzinę ćwiczyć u jego boku i zadyszki dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Przyłączam się do Was Plażowiczki! ![]() Na razie jestem zielona i bardzo mało wiem na temat tej diety. W internecie są różne, niekedy sprzeczne informacje. Można w I etapie jeść rzodkiewkę? A co z przyprawami (sól, pieprz, oregano itp.)?
#1816 |
Rozeznanie
|
ja też nie uważam żeby było nie wiadomo jak duże
![]() a wogóle to witam w słoneczny dzień - dzień 6 na plaży ![]() dziś mam tyle pracy w pracy że aż nie mam kiedy pisać!zgroza!a potem dentysta i zakupy bo na plazy niedługo zapanuje głód i solarium by się przydało - bo wstyd żeby Bikiniara taka blada chodziła a bolerka bardo fajne...chyba też się skusze..tylko kolorów za dużo - nie wiem co wybrać ;-) mam niby czarne ale zniszczone bardzo i brązowe z koronką ale i tak zostaje dużo kolorów... za dużo ![]() a dziś S- tuńczyk groszek zielony ogórek przecier pomidorowy i przyprawy P- roladki z topionego serka i wędlinki O - pierś z kurczaka ala gyros, fasolka zielona i groszek P - orzeszki pistacjowe ale póki co to przed obiadkiem jestem - na kolacje nie mam pomysłu jeszcze ![]()
![]() |
#1817 |
BAN stały
|
dzien dobry
![]() ja juz po maturce jestem i po posiłkach dwóch jak narazie i chce spytac czy to nie za duzo ? ![]() ![]() sniadanko: dwie kromki razowca i jajko teraz: dwie kromki razowca i ryby dwa kawalki. nie za dużo? oraz bym prosiła przepis na jakies fajne, proste ciasteczka?;> |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Moje Piękne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() Cześć Dziewczynki ![]() Ale cisza na naszym wątku... Szukalam na allegro fioletowego nietoperza,do pracy... Co myslicie o tym? http://www.allegro.pl/item355874908_...ka_fiolet.html
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-05-07 o 08:40 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Nikt o mnie nie pamięta
![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Nedda, mi się bardzo podoba ta bluzeczka, ładny, modny kolorek, fajny krój, myślę że możesz się śmiało na nią decydowac.
Bardzo mi się podoba pomysł z własnym trenerem. Ile coś takiego kosztuje? ![]() Blondyneczka, jak to nikt nie pamięta? jak Ci dzień mija? |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane. Juz wrocilam z zajęć. Leżę i umieram. Później ugotuję zupkę jarzynową. Na razie nie mam sily. Zjadlam jogurt z platkami owsianymi i pszennymi i banana.
zaslablam w autobusie |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
No ja właśnie też z zajęc wróciłam. Plus siedziałam 2 godziny w czytelni szukając materiałów na pracę. I też jakaś wykończona jestem :/
A zupka jarzynowa brzmi super. Chyba mogę na I fazie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() matko boska co się stało ![]() coś miałam napisać jeszcze ale zapomniałam ![]() teliczku mój najukochańszy czy znalazłabyś jeszcze chwilkę dla swojej głupkowatej siostry z zarządzania ![]()
![]() |
#1825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy rosół taki w kostce jest dozwolony? Żeby np do zupki dodać ?
#1827 | |
Rozeznanie
|
Hej siostry
![]() Ja juz wrocilam do domu. Wlasnie jadlam ryz z warzywkami. A wieczorem koktajl i wsio. Czekam na ksiazke od Pana listonosza "odchudzanie weekendoww". juz sie niedoczekam. No i twister tez musi przyjsc. Dzis chyba juz wyslali. Ide odpocząć ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-05-07 o 08:41 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
kasiaczku nie wiem co się stało, siedziałam , nagle zachcialo mi sie wymiototwac, potem czarno, osunęłam się na szybę i się ocknęłam .
Teraz B. dal mi pol kawalka pizzy, zjadlam i mnie brzuch boli. Dawno czegos takiego nie jadlam. Chyba pojde ugotowac tą zupkę. blondyneczko tęskniłyśmy ![]() ![]() ![]() no ale Marzeniątko to nam całkiem zniknęło ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam w 100 dzień chodzenia w bikini po cudownej plaży!!! Z tej okazji dziękuje wszystkim moim uchochanym bikiniarom za wsparcię, mądre rady, pocieszonka i oczywiscie baciki ![]() dzisiejszy dzien nie nalezy do idealnych plażowych (duzego głoda mam ![]() I sniadanko omlet włoski (z suszonymi warz)+serek pomidori+oliwki II sniadanko wieśniak+pół jabłka +cynamon i słodzik przekąska 2połowa jabłka obiad pełnoziarnista tortilla+miesko z kurczaka+papryczka+kiełki ![]() potem basenik i zakupki ![]() szukam namietnie sukienki na 2 wesela jedno 7 czerwca a drugie 14 czerwca i mam nadzieje ze zrzuce te 2 kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT carmelova słonko co jest... ![]()
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Hello,
Widze, ze dzisiaj meczący dzien dla wiekszosci...Ja od niedzieli umieram z powodu bolu glowy - masakra!! Osobisty trener, no, no - ja tez tak chce...super! Ja juz po obiadku - wykorzystałam przepis chyba od kaszellek'a - piers z kurczaka w sezamie + sos czosnkowy + salatka...pyyyycha... ![]() A dzisiaj urwalam sie z ostatnich zajec i wykorzystalam czas na solarium i zakup bluzki w Orsay, co poprawilo mi humor ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.