|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Odpędź te czarne myśli... znasz konsekwencje przecież plixxxxxxxxxxxx
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
Godzinka pedałowania za mną, do tego 100 brzuszków i jakieś tam wymachy na wyszczuplenie nóżek
. Wypiłam jeszcze mielone siemie lniane, chyba zbyt późna pora na coś takiego ale coś mi dokucza żołądeczek. Dobrej nocy.papa Ps. Ale kusicie tym twisterkiem, zmykam pobuszować na allegro.
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja pamięc troche krotka, ale wychodzi na to, ze dobrze zjadlam, heh...jestem po orbitreku juz...Mimo iz tylko 15 min, ale byly inne cw. wiec jest OK. Aha, chyba sobie kupie tego twisterka, bo sie napalilam....
|
|
#1774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no przecież zjadłam dziś dużo ![]() zresztą widzę po sobie że nic ostatnio nie chudnę to co mam zrobić na całej diecie od 24.02 schudłam 3 kg
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Las Vegas są najlepsze
![]() moze powinnam zjeść jeszcze jajo na sam koniec? bo nie mam tunczyka ani zadnego serka, a widzę, ze zjadlam dzisiaj za malo bialka
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Pieczarki i cebule uduś sobie, dodaj tuńczyka i sos pomidorowy, dopraw przepysznie, jak masz ser to posyp nim i danie gotowe
jedno z moich ulubionych ![]() Albo sałatkę z kurczakiem: kurczaka w kostkę zamarynować w ziołach, usmażyć i dodać do wszystkich warzyw jakie masz + sosik z jogurtu Dzięki Ahcak - jesteś kulinarną boginią musze gdzieś kupić czerowną fasole - zaraz zrobie liste na jutrzejsze zakupy bo w trkacie wychodzą braki.a na nowym stanowisku dasz rade - na świetnie zorganizowana osobe wyglądasz ( ten szef to taki troszku padalec, co??)
|
|
#1777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze tak żałuję, że nie miałam centymetra przed 1 fazą (kupiłam z 1 dniem IIf dopiero), ehhh przynajmniej bym na pewno wiedziała ile zrzuciłam przez całą dietę w cm, ale z 90 to miałam jak nie lepiej w brzuchu moim wielkim osobistym
|
|
#1778 | |
|
Zadomowienie
|
też tak sądzę ![]() Cytat:
ale ogólnie schudłaś już 13,5 kg czyli 10kg więcej ode mnie ![]() ja nie chcę jakoś drastycznie zmniejszać ilości zjadanego żarełka ale jednakowoż chcę jeść mniej i zobaczę czy coś poleci, jak nie to będę dalej jeść normalnie ale nie wiem już co robić
|
|
#1779 |
|
Rozeznanie
|
każdy ma notatki...hihih ja z 24-02-08 - 75,10kg ( fu ale grubas)
|
|
#1780 |
|
Zadomowienie
|
ja 77kg a na początku roku 85
|
#1781 |
|
Rozeznanie
|
no to kurcze w sumie 11 kilogramków...i to ma być zły wynik??? jeeej ja dopiero 7 kg wszystkiego
a jak się odchudzałaś na początku>?
|
|
#1782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to nie jest dieta dla mnie
|
|
#1783 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
Nie wiedziałam że jest inny wątek o tej diecie a widzę że tu więcej was jest Jestem po pierwszym dniu... I chyba nie idzie mi za dobrze;/ Nie mogę sobie zaplanować jadłospisu. Pomoże któraś może ? Śniadanie: Jajecznica z pomidorem + sałatka + trochę serka wiejskiego Przekąska: 15 orzeszków ziemnych Obiad: jakieś mięsko + sałatka Przekąska: Jajko na twardo Kolacja: 2 zawijasy Czy to jest dobre ?
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
może tak jest? w końcu nie ma uniwersalnych diet i dla każdego coś dobrego...może pora na eksperymenty
![]() a mi się tak marzy ta 6 z przodu...tak dawno jej nei widziałam...chyba w wakacje 2 lata temu ostatnio ![]() wiecie jestem czubkiem od początku tygodnia ( a mamy poniedziałek jesli się nei mylę) kupiłam na allegro 5 torebek no załamkakurcze chyba zaraz polece coś eksperymenotwac na rano - takiego mi Ahcak narobiła smaczku
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
hohoho
Kaszellkowa właśnie ogarnia magiczną stronę British Airways co oznacza że moje kochane Angliki zakupiły bilet !! ![]() 58 dni 2 lipca 13.05 żegnaj Warszawo !! ![]() chodzę nakręcona jak wariat jakiś ![]() i 2 dzień nie zgrzeszyłam niczym snickersowato marsowatym (i innym też nie ) !! sukces
|
|
|
|
#1786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz sobie upatrzyłam bolerka za 11zł (zamierzam kupić 9) i buty sandałki na obcasie za 25zł (tak chyba ze 2 pary sobie zafunduję)
|
|
#1787 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jadłospis skomentowalam w twoim poscie ![]() Cytat:
Te bolerka kuszą poka poka
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
pokaz te bolerka
bo mi na inteligo zostalo 30 zl i nic kupic nie moge PS. Wlasnie mam masazyk ![]() ![]()
|
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej słonka moje...
kaszelku dziś doszło i jest boooooskie i dziękuję za gifta bonusowego lolly ciesze sie ogromniasto ze juz "pierwsze koty za płoty" i trzymam kciuki za dalsze egzaminy Kochanka Szatana( ) mało troszke tego jedzenia i napisz co to za miesko na ten obiadek i sałatkaAhaczku gratzy tego awansu, znjąc Ciebie dasz sobie radę i napisz Kochana kidy masz obronę kasiaczku cos Ci sie przydało czy nie bardzo bloonndee telik tlasnieee tesnil i zostan z nami i nie odchodz juz ech dzis rano zobaczyłam znów 61 na wadze bo jakos z kolacją wczoraj sie minełam. Dzisiejszego jadłospisu tez nie przytocze bo tragedia malo malo i niezdrowo ![]() postaram sie jutro to zmienic bo jutro 100 na plaży . i tak mysle caly czas o tej I fazie bo zadna -oprócz DOMI -od wczoraj jakis humor czrny za mną chodzi przegonic dziadostwo musze wiec zmylkam do ćwiczenia na płaski brzuch z shape'acałuje was mocno Bikiniary
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
leze na brzuchu i siedze na necie, a on udka masuje
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak bedziesz grzeszyc to dostaniesz odemnie specjalne baty moczone w soli :PA to jak spotkanie plazowe w Wawie?
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Śniadanie: Jajecznica z pomidorem + sałatka + trochę serka wiejskiego jak z 2 jajek jajecznica to ok <= dlaczego tylko z 2 jajek ? nie najem się :P
Przekąska: 15 orzeszków ziemnych ok Obiad: jakieś mięsko + sałatka najlepsza pierś z kurczaka lub z indyka, tak ok 150-200 g min, czyli jedna pojedyncza; <= no pewnie takie będzie Mamusia mi coś zrobi więc nie wiem. Ale pewnie pierś z kurczaka. może doradzicie jak przygotować ? cyz tylko normalnie usmażyć ? A sałatka jest z: mozarela, sałata, rzodkiewka, ogórek, jogurt naturalny, pomidorPrzekąska: Jajko na twardo dodaj jakieś warzywko, albo w ogóle zmień to na coś innego bo na śniadanie miałaś jajka; <= lubie jajka:P to może zamienię 2 zawijasy na przekąskę (jajko+twaróg w plasterku szynki) Kolacja: 2 zawijasy z czego one będą? Proponuje te 2 zawijaski na przekąskę, a na kolacje coś pożywnego i białkowego zjedz <= A tu dam jajko na twardo + sałatkę tą samą ? Nie znam jeszcze za wiele przepisów;/ macie może jakąś stronkę z przepisami?
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 - przepisy
Telik, co do poworotu na I faze - wrocilam na nia na 3-4 dni (Ahcak na wiecej sie skrzywila ) i od razu lepiej sie czuje - zarowno fizycznie jak i psychicznie - wiec czemu nie sprobowac, ale wybor nalezy do Ciebie.
|
#1795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nasz watek z przepisami, o który zaczęłyśmy niedawno dbać i sie będzie rozwijał nadal mam nadzieję: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=przepisy+SB
|
|
#1796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.allegro.pl/item354619992_...00_jakosc.html carmelova jak chcesz jakieś to Ci zamówię i Ci dam jak się spotkamy ![]() no pewnie że się przydało tylko ja debil jestem i nie umiem dopisać reszty ![]() ale to niektórzy mają dobrze
|
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
No dziewczyny teraz to już będę wzbogacała mój jadłospis
Dzięki
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga ,Uwaga.
Nedda zgrzeszyla.Zjadlam wlasnie ciastko owsiane wg.przepisu Ahcak Nie dziwie sie ze moj TZ mnie zostawil.Gospodyni ze mnie zadna ; 1)Ciastka przywarly 2)Cistka sie spalily na wegiel od dolu 3)na wierzchu sa surowe 4)Sa wstretne,wogole nie slodkie. Spieprzyc taki latwy przepis Jestem beznadziejna
|
#1799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jak Ty zjadłaś takie niedobre ciastko
|
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
To bylo ukoronowanie mojej beznadziejnosci :P Zjadlam i to niejedno
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

. Wypiłam jeszcze mielone siemie lniane, chyba zbyt późna pora na coś takiego
ale coś mi dokucza żołądeczek.
moja pamięc troche krotka, ale wychodzi na to, ze dobrze zjadlam, heh...jestem po orbitreku juz...Mimo iz tylko 15 min, ale byly inne cw. wiec jest OK. Aha, chyba sobie kupie tego twisterka, bo sie napalilam....

73 -> -> ->

brzuch z shape'a