Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 19:34   #1801
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Spaza- Na Zaspie ,tam koło szkół elektro-mechanicznych ;]

a to nawet nie wiem dokładnie gdzie to ja mam na Przymorzu
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 21:16   #1802
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
chciałabym Cię zobaczyć w tym stroju
uwierz mi,ze bys nie chciala

Mam nadzieje, ze nie byl taki zly ten poniedzialek

najwazniejsze,ze juz minal

Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej.
Buziaki Dziewuchy [/quote]

Buziaki dla Babci!!

Cytat:
dzięki temu ze wróciłam wcześniej z praktyk to poszłam sobie na obiad do Osła (baru wegetariańskiego) bo dawno nie byłam teraz chwila odpoczynku i idę na angielski
ale fajna nazwa i wogole to ja nigdy nie bylam w wege barze,smacznie napewno?co jadlas dobrego?

hej laleczki,

dostalam dzis fotki ze slubui prezentacje taka z muzyka piekne...az sie nie chce wierzyc ze to ja na zdjeciach niektorych..taka po obrobce,jak modelka jakas zdjecia naprawde przepiekne..

zrobilam wlansie tZtowi nalesniki z serem na slodko bo marudzil,ze glodny i chce cos slodkiego.

teraz sie klade bo poprstu padawszy dzis

jutro juz wtorek a potem do z gorki

a za 17 dni wakaaaaaacje

spijcie smacznie
Stary 2008-10-13, 22:44   #1803
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Taaaaaaaaaaaak, za 17 dni mamy wakacje Dobrze, że Agolku napisałaś Bo ja taka roztrzepana ostatnio jestem Jak ten czas szybko leci, dopiero co skończyło się leniuchowanie, a tu znowu się zaczyna
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 23:11   #1804
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Kiedy chce się bronić... hmm nigdy

Na pewno przed wakacjami, a tak szczerze to najszybciej jak to tylko możliwe, chce mieć to szybko z głowy

to w sumie jak ja tylko u nie jakoś gorzej z promotorem, bo on rzadko u mnie na wydziale bywa wiec nie ma mnie kto gonić

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
dziewczyny z k-ce musimy sie kiedys spotkac
ja czesto mam wrazenie , że widze Lolcie w centrum hehe
koniecznie!! jak Mango wróci z Niemiec to zarządzam spotkanie
ja Was wszędzie widzę i cały czas

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

w takim razie poproszę o pw swoim też się chętnie podzielę
zaraz PW poleci

ktoś jeszcze chętny?

Cytat:
dziś po ćwiczeniach zerwałam się z 2 wykładów jednak co za dużo to nie zdrowo już w drugim tygodniu zajęć zrywać się, aż strach pomyśleć co będzie potem
a teraz nauka, dużo nauki... a słyszałam, że u nas 3 rok to odpoczynek w stosunku do drugiego, tyle czemu ja tego nie widzę

to nie będzie pocieszające, ale u mnie np to właśnie 3 rok uchodzi za najgorszy i zupełnie się to potwierdziło

Cytat:

W mieszanym nastroju udałam się na spacer po gdańskiej starówce,ciacho u Grycana , kontemplując w ciszy miniony czas. Tak się śmiesznie składa,że dziś mija dokładnie 5 miesięcy od wiekopomnej operacji , wiele się odtąd pozmieniało,
przede wszystkim prawie już wydobrzałam,zaczynam powoli cieszyć się urokami życia,doceniam pozornie nic nieznaczące błahostki,kto wie czy nie mając za sobą tych doświadczeń byłabym tak jak obecnie,harda,zdystansowa na .

Szczerze wątpię.

tak to właśnie jest e traumatyczne przeżycia nas zmieniają byle pozytywnie i do przodu...

a swoją drogą już 5 miesięcy jak to zleciało

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
co do smutków - chyba współlokator mnie wyczuł bo kupił pepsi, będziemy siedzieć we trójkę oglądać Hellboya i pić fikołki
ale fajnie
Cytat:
a tak w ogóle wie ktoś gdzie się Madame podziewa?
te się nad tym zastanawiałam dziś

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
uwierz mi,ze bys nie chciala
a może jednak

Cytat:
ale fajna nazwa i wogole to ja nigdy nie bylam w wege barze,smacznie napewno?co jadlas dobrego?
to bardzo sławne miejsce w Katowicach pełna nazwa to Złoty Osioł
a jadłam zapiekankę makaronową ze szpinakiem i pomidorami za każdym razem jak tam jestem to staram się próbować czegoś nowego, ale zawsze jest pysznie

Cytat:
dostalam dzis fotki ze slubui prezentacje taka z muzyka piekne...az sie nie chce wierzyc ze to ja na zdjeciach niektorych..taka po obrobce,jak modelka jakas zdjecia naprawde przepiekne..
z miłą chęcią bym obejrzała

Cytat:
a za 17 dni wakaaaaaacje
zasłużone w pełni

Cytat:
Taaaaaaaaaaaak, za 17 dni mamy wakacje Dobrze, że Agolku napisałaś Bo ja taka roztrzepana ostatnio jestem Jak ten czas szybko leci, dopiero co skończyło się leniuchowanie, a tu znowu się zaczyna
a ja tam nie mam wakacji <foch>

Byłąm na pierwszym angielskim zmienili nam lektorów, trochę żałuję, bo z tamtymi były fajne zajęcia, no ale zobaczy się jak będzie jedynie mój poziom wiedzy mnie załamuje, bo coś się słabo widzę na tym egzaminie FCE (a już powinnam była go dawno zrobić, wstyd normalnie )
a wieczór spędziłam na czytaniu materiałów na psychologię, żeby mieć z głowy

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 06:20   #1805
Milka19
Zakorzenienie

Tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale wizażowe spotkania w realu są bardzo fajne. Ja spotkałam się w ten sposób już dwa razy i zaplanowane są w następnych dniach już dwa kolejne spotkanka Także polecam jak najbardziej

Spaza zaraz wyślę priva, tylko zjem śniadanie i się ubiorę
Stary 2008-10-14, 07:09   #1806
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Schizm, Spaza- Ja nie wiedziałam,ze Wy w Gdańsku bywacie! Schizm - była pewna, ze poza Gdynię to nosa nie wychylasz xD
Jestem chętna na spotkanko jak najbardziej ;D Jakiś pucharek (duuuuży pucharek) u Grycana czy cos ;D Hi hoo.. ale jajca ^^

A tak btw. mam ogromnego smutasa. Tyczy się TŻ. Jemu jest przykro zpewnego powodu a ja nie umiem tego odkręcić ;( Yh..;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 08:03   #1807
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
to bardzo sławne miejsce w Katowicach pełna nazwa to Złoty Osioł
a jadłam zapiekankę makaronową ze szpinakiem i pomidorami za każdym razem jak tam jestem to staram się próbować czegoś nowego, ale zawsze jest pysznie

brzmi super..musze sie kiedys wybrac do takiego baru

Byłąm na pierwszym angielskim zmienili nam lektorów, trochę żałuję, bo z tamtymi były fajne zajęcia, no ale zobaczy się jak będzie jedynie mój poziom wiedzy mnie załamuje, bo coś się słabo widzę na tym egzaminie FCE (a już powinnam była go dawno zrobić, wstyd normalnie )
a wieczór spędziłam na czytaniu materiałów na psychologię, żeby mieć z głowy

dobrej nocki
Ewcia, nie wiem czy sluszalas o stronie www.ling.pl to jest zasadniczo swietny slownik z ktorego korzystam ale jest takze mnostwo cwiczen,zadan,testow itp a ja sie zarejestrowalam za darmo i codziennie na maila dostaje 5 slowek i czasownikow frazowych.Bardzo fajna sprawa.

na,ja juz uciekam,robie kawke w termosik i mykam

milego laleczki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 09:53   #1808
schism_
Zadomowienie

Nefre- Toż Ja tam studiuję (teoretycznie )zresztą bywam w Sopocie czy Gda coraaaz częściej i gęściej w celach czysto rozrywkowych _^_
Z Grycanem to dobry pomysł W Biegu Cafe też byłaby nieźle ale to się zobaczy.
Osobiście czas będę mieć gdzieś w przyszłym tygodniu, (prócz zawalonej zajęciami środy , chyba,że też idziecie na koncert Golden Life ;>) acz kiedy dokładnie się okaże gdy ustalę termin wizyty w Wawie

Hell Yeah dzisiaj wolne,a wraz z nim ploty z psiapsiółą,co to teraz pilnie na PG liczy całki i biotechnologią się para ...xP

Udanego wtorku ^^
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:08   #1809
Spaza
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
to nie będzie pocieszające, ale u mnie np to właśnie 3 rok uchodzi za najgorszy i zupełnie się to potwierdziło
u mnie bez dwóch zdań taki jest 4, więc aż strach się bać
ale na 3 na pewno jest najwięcej zajęć

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Schizm, Spaza- Ja nie wiedziałam,ze Wy w Gdańsku bywacie! Schizm - była pewna, ze poza Gdynię to nosa nie wychylasz xD
Jestem chętna na spotkanko jak najbardziej ;D Jakiś pucharek (duuuuży pucharek) u Grycana czy cos ;D Hi hoo.. ale jajca ^^
ja to bywam głównie dlatego, że tam mam wydział tak to zdecydowanie wolę gdynię, bo mam bliżej i dlatego lepiej ją znam...

Cytat:
Nefre- Toż Ja tam studiuję (teoretycznie )zresztą bywam w Sopocie czy Gda coraaaz częściej i gęściej w celach czysto rozrywkowych _^_
Z Grycanem to dobry pomysł W Biegu Cafe też byłaby nieźle ale to się zobaczy.
Osobiście czas będę mieć gdzieś w przyszłym tygodniu, (prócz zawalonej zajęciami środy , chyba,że też idziecie na koncert Golden Life ;>) acz kiedy dokładnie się okaże gdy ustalę termin wizyty w Wawie

Hell Yeah dzisiaj wolne,a wraz z nim ploty z psiapsiółą,co to teraz pilnie na PG liczy całki i biotechnologią się para ...xP

Udanego wtorku ^^

do w biegu cafe zawsze chodzę z kumpelę na ploty więc podoba mi się zarówno pomysł z grycanem jak i z tym miejscem

też mam wolne wtorki i zawalone środy

uciekam do nauki bo jak zwykle prawie południe a ja nic nie zrobiłam
miłego dnia
Stary 2008-10-14, 13:49   #1810
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Udanego wtorku ^^
no to zapowiada ci sie uroczy dzionek nie ma to jak ploty z przyjaciolka..

hej laleczki,

ja wlasnie zjadlam lunch i zabieram sie do roboty zaraz,na szczescie 3h i koniec dnia znowu wieczorem ide z Tztem do kinazabiera mnie gdzies bo przez ostatnie dni bylam marudna jak diabli z okresem i jakas jesienna deprecha..

idziemy na Taken,ponoc swietny. Popcorn,pepsi i kino to jest to co tygryski lubia najbardziej

milego laleczki
Stary 2008-10-14, 15:45   #1811
Spaza
Zakorzenienie

ale tu pustki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 16:12   #1812
agness51
Zakorzenienie

Witam,pamięta mnie ktoś?
Nie odzywałam się,bo neta nie mam,i jakoś nawet czasu nie było.
Akurat jestem u TŻ-ta więc się odezwałam.
Mam nadzieję,że u Was ok,odezwę się znowu jak będę mieć internet.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 16:28   #1813
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale wizażowe spotkania w realu są bardzo fajne. Ja spotkałam się w ten sposób już dwa razy i zaplanowane są w następnych dniach już dwa kolejne spotkanka Także polecam jak najbardziej

ja nadal mam nadzieję ze nam się uda spotkać wszystkim razem gdzieś kiedyś właściwie to jakbyście jakimś terminem rzuciły to nawet się mogę podjąć organizacji

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

A tak btw. mam ogromnego smutasa. Tyczy się TŻ. Jemu jest przykro zpewnego powodu a ja nie umiem tego odkręcić ;( Yh..;(
oby się to sybko wyjaśniło

Cytat:
Ewcia, nie wiem czy sluszalas o stronie www.ling.pl to jest zasadniczo swietny slownik z ktorego korzystam ale jest takze mnostwo cwiczen,zadan,testow itp a ja sie zarejestrowalam za darmo i codziennie na maila dostaje 5 slowek i czasownikow frazowych.Bardzo fajna sprawa.
dziękuję Kochana znam tę stronę, ale tylko pod względem słownika, nigdy się nie zagłębiałam co tam jeszcze jest na pewno się zarejestruję w takim razie

Cytat:

u mnie bez dwóch zdań taki jest 4, więc aż strach się bać
ale na 3 na pewno jest najwięcej zajęć
a czemu 4 najgorszy? najtrudniejsze zajęcia?

Cytat:
idziemy na Taken,ponoc swietny. Popcorn,pepsi i kino to jest to co tygryski lubia najbardziej
baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,pamięta mnie ktoś?
Nie odzywałam się,bo neta nie mam,i jakoś nawet czasu nie było.
Akurat jestem u TŻ-ta więc się odezwałam.
Mam nadzieję,że u Was ok,odezwę się znowu jak będę mieć internet.
na nareszcie jesteś zastanawiałyśmy się gdzie Cię wcięło wracaj szybko do nas

wróciłam przed chwilą z uczelni nie ma to jak cały dzień zmarnowany w sumie na koczowaniu i czekaniu na profesora, który później pogadał 0,5 godziny i koniec zajęć na szczęście w międzyczasie zrobiłyśmy z kumpelą konspekty zajec na praktyki czwarkowe wiec chociaz tyle mam z głowy
idę chyba zaraz na zakupy jeszcze, bo lodówka pustoszeje a nie podejrzewam żebym w najbliższych dniach miała czas na takie rzeczy

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-14, 16:31   #1814
anniaa

Witam
ja dzisiaj dziwnie sie czuje eh za duzo sie dzieje. przez to wszystko nie mam zadnej motywacji do nauki a wypadało by sie na jutro pouczyc fiza , ang, polski czekaja. nie wiem od czego nawet zaczac bo nic mi sie nie chce ruszac najchetniej nie zrobiłabym nic. wypije sobie jeszcze kawe zobacze pierwsza miłosc i wezme sie w garsc i za nauke mam nadzieje ze szybko pójdzie.
Ewus super bedzie Ciebie jak i inne osoby poznac
ja spotkałam sie kiedys z jedna osoba z wizazu umówiłysmy sie na wspólne pojdcie na siłownie i wspominam bardzo miło

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 21:25   #1815
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej laleczki!

wlasnie wrocilam z kina i powiem tak ZA-JE-BI-STY film
nie pamietak kiedy ostatnio widzialm cos robie dobrego. Dalabym Oscara Sensacja-thriller,swietne sceny,realistyczne i przerazajace czasem bo az za prawdziwe,znakomita gra aktorow i ogolnie ah-oh. Trwa 1.5h ale to najlepsze 1.5h w tym miesiacu dla mnie chyba bylo

poleacam goraco

teraz ide sie sie myc i spadam na gore poczytac jeszcze chwile i kima

dobranocka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 21:40   #1816
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
ja nadal mam nadzieję ze nam się uda spotkać wszystkim razem gdzieś kiedyś właściwie to jakbyście jakimś terminem rzuciły to nawet się mogę podjąć organizacji
Oj wydaje mi się, że trudno będzie zebrać się w jednym miejscu o tej samej porze, ale zawsze można spróbować

Spaza przepraszam Już wysyłam priva

Jej jak ja już dawno w kinie nie byłam Jak znajdę chwilkę wolnego już wiem na co się udam

Aguś odzywaj się częściej
Stary 2008-10-14, 21:51   #1817
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja mogę jechac na spotkanie nawet do Krakowa pod warunkiem ze mnie Ewciu zgarniesz z dworca ,bo ja jestem sierotka i się wszędzie gubie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 23:17   #1818
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewus super bedzie Ciebie jak i inne osoby poznac
ja spotkałam sie kiedys z jedna osoba z wizazu umówiłysmy sie na wspólne pojdcie na siłownie i wspominam bardzo miło
ja też sie raz spotkałam z Wizażanką, przy okazji wymiany na targowisku jak jest konkretny cel to jakoś łatwiej wychodzi, chyba musimy cel wymyślić

Cytat:
hej laleczki!

wlasnie wrocilam z kina i powiem tak ZA-JE-BI-STY film

dobranocka
koniecznie muszę zobaczyć

Cytat:
Oj wydaje mi się, że trudno będzie zebrać się w jednym miejscu o tej samej porze, ale zawsze można spróbować

próbować nie zaszkodzi właśnie mi przyszło do głowy że na początek może jakieś spotkanie na Śląsk i Małopolskę

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja mogę jechac na spotkanie nawet do Krakowa pod warunkiem ze mnie Ewciu zgarniesz z dworca ,bo ja jestem sierotka i się wszędzie gubie
chętnie sie zaopiekuję zagubioną sierotką

wieczór spędziłam na zmianę przy ksiażkach io przy oglądaniu seriali teraz tylko Dextera do kńca obejrzę i idę spać

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-15, 06:29   #1819
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Oj to tak jak ja

Będzie mi niezmiernie miło jak mnie w krk odwiedzicie BTW: Nie doszedł priv

Cytat:
ja też sie raz spotkałam z Wizażanką, przy okazji wymiany na targowisku jak jest konkretny cel to jakoś łatwiej wychodzi, chyba musimy cel wymyślić
A kawa w miłym towarzystwie nie wystarczy Właśnie dziś mam spotkanko z dwiema sympatycznymi wizażankami w celu wspólnej konsumpcji kawy

Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-15, 08:05   #1820
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
A kawa w miłym towarzystwie nie wystarczy Właśnie dziś mam spotkanko z dwiema sympatycznymi wizażankami w celu wspólnej konsumpcji kawy

Miłego dnia
ooo super!! mileog spotkania i pozdrow

dzien dobry,

milego dnia,

i do uslyszenia
Stary 2008-10-15, 09:41   #1821
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja myślę że kawa to świetny powód bardz mobilizujący

idę na uczelnie, gdzie mam zajęcia przez całe popołudnie, a później jeszcze angielski więc w domu będę po 19 dopiero

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-15, 10:38   #1822
anniaa

oo kawa dobry cel - uwielbiam kawe

Witam
wczoraj ładnie sie wszystkie pouczyłam. wystrzymałam w szkole 3 godz . tak mnie głowa boli i żoładek i wychowawca mnie zwolnił .buuuu

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 17:47   #1823
schism_
Zadomowienie

Siemaaaa ;D

I powoli zbliżamy się do weekend'u xD
Wczorajsze spotkanko całkiem udane, obgadałyśmy w Sopockiej kafejce co nowego u nas słychować, głównie jednak szło o kolesi z naszych kierunków,a i tych co przechodzili niedaleko
Dzis z rana ,wybyłam do Gda głównego,w celu osobistego odbioru zamówionej na allegro płyty, poszło o niedostępny w Polsce album angielskiej rockowej grupy ,pierwszy i ostatni jako,że założyli nowy pt 'Slaves To Gravity'
Rozważałam zamówienie z UK za 15 funciaków :f Aż trafiła mi się okazja na używaną płytkę w cenie dziewięciu złotych i pięćdziesięciu groszy

Mianowicie chodzi mi o...
http://www.youtube.com/watch?v=tYwnZ...eature=related

wokalista

Po kwadransie poszukiwań podnóża Biskupiej Górki zahaczyłam kolesia ,co to ją miał mi sprzedać i zakończyłam transakcję.
Po drodze ,pech czy inne licho chciało,że spotkałam babkę od warsztatów z pracy z tekstem,srogą i wymagającą =.= No ale byłabym bez serca,gdybym udała,że jej nie znam

Na uniwerku tylko 3 godziny, dość luźne, m,in. 'uczyliśmy' się o anatomii narządów mowy, niczym na medycynie xDDD
Nie obyło się oczywiście od znoszenia wlepionego we mnie centralnie wzroku pewnego kolesia :/
Z kolei drugi wiadomy, coś oblegany był przez dziewuszki dzisiaj,ale taki zabawny,nieśmiały ciut, acz mógłby coś ze swym wyglądem zrobić w sensie,że wolę bardziej wymuskanych,a nie luzackich luzaków ;>

Machnięta zlądowałam w chacie, szybki obiad i wysłuchuję lamentów matki,jako,że jutro czeka mnie enta wizyta w gabinecie stomatologicznym tym razem w celu udrożnienia głęboko pochowanych kanałów techniką mikroskopową,za jedyne 1200 złotych.. No ale jak mam mieć korony i 'szufladkę za 2 razy tyle lepiej już wyleczyć wsio do końca
No i plusem jest to,że wizyta przypadnie mi w godzinach zajęć ...

Przyjemnego wieczoru dziewczyny
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 21:45   #1824
Milka19
Zakorzenienie

Wpadłam napisać dobranoc
Stary 2008-10-15, 21:46   #1825
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
I powoli zbliżamy się do weekend'u xD

no jakby nie patrzyl

Machnięta zlądowałam w chacie, szybki obiad i wysłuchuję lamentów matki,jako,że jutro czeka mnie enta wizyta w gabinecie stomatologicznym tym razem w celu udrożnienia głęboko pochowanych kanałów techniką mikroskopową,za jedyne 1200 złotych.. No ale jak mam mieć korony i 'szufladkę za 2 razy tyle lepiej już wyleczyć wsio do końca

Przyjemnego wieczoru dziewczyny
ojejej... nieprzyjemna ta wizyta ale pomysl sobie,ze bedzies juz miala z glowy no i uciekna ci lekcje wiec nawet 2 plusy na raz

dobry wieczor i dobrano zarazem.weszlam poczytac a tu cisza

spijcie dobrze
Stary 2008-10-15, 21:51   #1826
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Zapewne wszyscy się ... uczą
Stary 2008-10-15, 23:01   #1827
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
oo kawa dobry cel - uwielbiam kawe
tak jak ja

Cytat:
wczoraj ładnie sie wszystkie pouczyłam. wystrzymałam w szkole 3 godz . tak mnie głowa boli i żoładek i wychowawca mnie zwolnił .buuuu

Cytat:

oby wizyta minęła szybko i w miarę bezboleśnie
Cytat:

taaak, dziś to dramat normalnie

Cytat:
ano, też mi się coś tak zdaje

ja się np uczyłam na uczelni, na kursie angielskiego i w domu
a jutro wstaję o 5 i jadę na praktyki trzymajcie kciuki aby mnie uczniowie nie pożarli

miłych snów

edit: zapomniałam się pochwalić że promotor ocenił mój konspekt magisterki na 5

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-16, 07:16   #1828
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
edit: zapomniałam się pochwalić że promotor ocenił mój konspekt magisterki na 5
Cieszę się z Twojego małego sukcesu

I trzymam kciuki za grzecznych uczniów
Stary 2008-10-16, 13:23   #1829
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
nie no, nauka nauka ale to co sie tu dzieje przechodzi wszelkie pojecie

hej laleczki,

nie ma tu nikogo wiec zagadam sama z soba przez chwilke

u mnie oki,wlasnie jem lunch i popijam kawke. Jutro piatek jakas tak zmeczona sie czuje..Wczoraj poszlam po pracy pobiegac a ze bylo zimno to mnie chyba przewialo bo i uszy i glowa mnie bolaly a teraz sie jakos tak czuje nieswojo dalej od rana.. Eh i gdzie to pisali ze sport to zdrowie?

tak czy inaczej zycze wam mileog dzionka
Stary 2008-10-16, 13:59   #1830
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się z Twojego małego sukcesu

I trzymam kciuki za grzecznych uczniów
dziękuję Kochana

Cytat:

u mnie oki,wlasnie jem lunch i popijam kawke. Jutro piatek jakas tak zmeczona sie czuje..Wczoraj poszlam po pracy pobiegac a ze bylo zimno to mnie chyba przewialo bo i uszy i glowa mnie bolaly a teraz sie jakos tak czuje nieswojo dalej od rana.. Eh i gdzie to pisali ze sport to zdrowie?
oj, mam nadzieję ze coś gorszego sie nie rozwinie.... chyba jednak bieganie po zimnie to nie jest zdrowie

Wróciłam dziś wyjątkowo wceśnie, bo ostatnia lekacja jakoś przepadła no i opiekunka praktyk mnie podwiozła aż na moje osiedle wiec już jestem w domku dzieci były średnio grzeczne, ale dałyśmy radę ogólnie podobno jestem łagodna jak na nauczycielką, a moja kumpela trzyma rygor czykli w sumie się uzupełniamy

idę zrobić jakiś obiad a później jadę do TŻ-a nie wiem jak się od niego w prawdzie jutro dokulam na uczelnię, ale może sobie jakoś poradzę

miłego popołudnia

i piszcie !!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości