![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
uwierz mi,ze bys nie chciala
![]() Mam nadzieje, ze nie byl taki zly ten poniedzialek ![]() najwazniejsze,ze juz minal ![]() Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej. Buziaki Dziewuchy ![]() Buziaki dla Babci!! ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, dostalam dzis fotki ze slubu ![]() ![]() ![]() ![]() zrobilam wlansie tZtowi nalesniki z serem na slodko bo marudzil,ze glodny i chce cos slodkiego. ![]() teraz sie klade bo poprstu padawszy dzis ![]() jutro juz wtorek a potem do z gorki ![]() a za 17 dni wakaaaaaacje ![]() spijcie smacznie
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
![]()
Taaaaaaaaaaaak, za 17 dni mamy wakacje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja Was wszędzie widzę i cały czas ![]() zaraz PW poleci ![]() ktoś jeszcze chętny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a swoją drogą już 5 miesięcy ![]() ![]() Cytat:
![]() te się nad tym zastanawiałam dziś ![]() a może jednak ![]() Cytat:
![]() ![]() a jadłam zapiekankę makaronową ze szpinakiem i pomidorami ![]() ![]() Cytat:
![]() zasłużone w pełni ![]() Cytat:
![]() Byłąm na pierwszym angielskim ![]() ![]() ![]() a wieczór spędziłam na czytaniu materiałów na psychologię, żeby mieć z głowy ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale wizażowe spotkania w realu są bardzo fajne. Ja spotkałam się w ten sposób już dwa razy i zaplanowane są w następnych dniach już dwa kolejne spotkanka
![]() ![]() Spaza zaraz wyślę priva, tylko zjem śniadanie i się ubiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Schizm, Spaza- Ja nie wiedziałam,ze Wy w Gdańsku bywacie! Schizm - była pewna, ze poza Gdynię to nosa nie wychylasz xD
Jestem chętna na spotkanko jak najbardziej ;D Jakiś pucharek (duuuuży pucharek) u Grycana czy cos ;D Hi hoo.. ale jajca ^^ A tak btw. mam ogromnego smutasa. Tyczy się TŻ. Jemu jest przykro zpewnego powodu a ja nie umiem tego odkręcić ;( Yh..;(
#1807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na,ja juz uciekam,robie kawke w termosik i mykam ![]() milego laleczki ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
Nefre- Toż Ja tam studiuję (teoretycznie
![]() Z Grycanem to dobry pomysł ![]() Osobiście czas będę mieć gdzieś w przyszłym tygodniu, (prócz zawalonej zajęciami środy , chyba,że też idziecie na koncert Golden Life ;>) acz kiedy dokładnie się okaże gdy ustalę termin wizyty w Wawie ![]() Hell Yeah dzisiaj wolne,a wraz z nim ploty z psiapsiółą,co to teraz pilnie na PG liczy całki i biotechnologią się para ...xP Udanego wtorku ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ale na 3 na pewno jest najwięcej zajęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do w biegu cafe zawsze chodzę z kumpelę na ploty ![]() ![]() też mam wolne wtorki ![]() ![]() uciekam do nauki bo jak zwykle prawie południe a ja nic nie zrobiłam ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja wlasnie zjadlam lunch i zabieram sie do roboty zaraz,na szczescie 3h i koniec dnia znowu ![]() ![]() idziemy na Taken,ponoc swietny. Popcorn,pepsi i kino ![]() ![]() ![]() milego laleczki ![]()
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
ale tu pustki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Witam,pamięta mnie ktoś?
Nie odzywałam się,bo neta nie mam,i jakoś nawet czasu nie było. Akurat jestem u TŻ-ta więc się odezwałam. Mam nadzieję,że u Was ok,odezwę się znowu jak będę mieć internet.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wróciłam przed chwilą z uczelni ![]() ![]() ![]() idę chyba zaraz na zakupy jeszcze, bo lodówka pustoszeje a nie podejrzewam żebym w najbliższych dniach miała czas na takie rzeczy ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
♥
|
Witam
![]() ja dzisiaj dziwnie sie czuje eh za duzo sie dzieje. przez to wszystko nie mam zadnej motywacji do nauki ![]() ![]() Ewus super bedzie Ciebie jak i inne osoby poznac ![]() ja spotkałam sie kiedys z jedna osoba z wizazu umówiłysmy sie na wspólne pojdcie na siłownie i wspominam bardzo miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki!
wlasnie wrocilam z kina i powiem tak ZA-JE-BI-STY film ![]() ![]() nie pamietak kiedy ostatnio widzialm cos robie dobrego. Dalabym Oscara ![]() ![]() poleacam goraco ![]() teraz ide sie sie myc i spadam na gore poczytac jeszcze chwile i kima ![]() dobranocka
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Spaza przepraszam ![]() ![]() Jej jak ja już dawno w kinie nie byłam ![]() ![]() Aguś odzywaj się częściej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę jechac na spotkanie nawet do Krakowa pod warunkiem ze mnie Ewciu zgarniesz z dworca ,bo ja jestem sierotka i się wszędzie gubie
![]()
#1818 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wieczór spędziłam na zmianę przy ksiażkach io przy oglądaniu seriali ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Będzie mi niezmiernie miło jak mnie w krk odwiedzicie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, milego dnia, i do uslyszenia ![]()
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę na uczelnie, gdzie mam zajęcia przez całe popołudnie, a później jeszcze angielski ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
♥
|
oo kawa dobry cel - uwielbiam kawe
![]() Witam ![]() wczoraj ładnie sie wszystkie pouczyłam. wystrzymałam w szkole 3 godz . tak mnie głowa boli i żoładek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Siemaaaa ;D
I powoli zbliżamy się do weekend'u xD Wczorajsze spotkanko całkiem udane, obgadałyśmy w Sopockiej kafejce co nowego u nas słychować, głównie jednak szło o kolesi z naszych kierunków,a i tych co przechodzili niedaleko ![]() Dzis z rana ,wybyłam do Gda głównego,w celu osobistego odbioru zamówionej na allegro płyty, poszło o niedostępny w Polsce album angielskiej rockowej grupy ,pierwszy i ostatni jako,że założyli nowy pt 'Slaves To Gravity' Rozważałam zamówienie z UK za 15 funciaków :f Aż trafiła mi się okazja na używaną płytkę w cenie dziewięciu złotych i pięćdziesięciu groszy ![]() Mianowicie chodzi mi o... http://www.youtube.com/watch?v=tYwnZ...eature=related wokalista ![]() Po kwadransie poszukiwań podnóża Biskupiej Górki zahaczyłam kolesia ,co to ją miał mi sprzedać i zakończyłam transakcję. Po drodze ,pech czy inne licho chciało,że spotkałam babkę od warsztatów z pracy z tekstem,srogą i wymagającą =.= No ale byłabym bez serca,gdybym udała,że jej nie znam ![]() Na uniwerku tylko 3 godziny, dość luźne, m,in. 'uczyliśmy' się o anatomii narządów mowy, niczym na medycynie xDDD Nie obyło się oczywiście od znoszenia wlepionego we mnie centralnie wzroku pewnego kolesia :/ Z kolei drugi wiadomy, coś oblegany był przez dziewuszki dzisiaj,ale taki zabawny,nieśmiały ciut, acz mógłby coś ze swym wyglądem zrobić w sensie,że wolę bardziej wymuskanych,a nie luzackich luzaków ;> Machnięta zlądowałam w chacie, szybki obiad i wysłuchuję lamentów matki,jako,że jutro czeka mnie enta wizyta w gabinecie stomatologicznym tym razem w celu udrożnienia głęboko pochowanych kanałów techniką mikroskopową,za jedyne 1200 złotych.. ![]() ![]() No i plusem jest to,że wizyta przypadnie mi w godzinach zajęć ... ![]() Przyjemnego wieczoru dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wpadłam napisać dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry wieczor i dobrano zarazem. ![]() ![]() spijcie dobrze ![]()
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() taaak, dziś to dramat normalnie ![]() ano, też mi się coś tak zdaje ![]() ja się np uczyłam ![]() ![]() a jutro wstaję o 5 i jadę na praktyki ![]() ![]() miłych snów ![]() edit: zapomniałam się pochwalić że promotor ocenił mój konspekt magisterki na 5 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
nie no, nauka nauka ale to co sie tu dzieje przechodzi wszelkie pojecie
![]() hej laleczki, nie ma tu nikogo wiec zagadam sama z soba przez chwilke ![]() u mnie oki,wlasnie jem lunch i popijam kawke. Jutro piatek ![]() ![]() tak czy inaczej zycze wam mileog dzionka ![]()
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam dziś wyjątkowo wceśnie, bo ostatnia lekacja jakoś przepadła no i opiekunka praktyk mnie podwiozła aż na moje osiedle wiec już jestem w domku ![]() ![]() ![]() ![]() idę zrobić jakiś obiad a później jadę do TŻ-a ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() i piszcie !! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.