|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
|
|
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
uwierz mi,ze bys nie chciala
![]() Mam nadzieje, ze nie byl taki zly ten poniedzialek najwazniejsze,ze juz minal Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej. Buziaki Dziewuchy [/quote]Buziaki dla Babci!! Cytat:
i wogole to ja nigdy nie bylam w wege barze,smacznie napewno?co jadlas dobrego?hej laleczki, dostalam dzis fotki ze slubu piekne...az sie nie chce wierzyc ze to ja na zdjeciach niektorych.. taka po obrobce,jak modelka jakas zdjecia naprawde przepiekne..zrobilam wlansie tZtowi nalesniki z serem na slodko bo marudzil,ze glodny i chce cos slodkiego. ![]() teraz sie klade bo poprstu padawszy dzis ![]() jutro juz wtorek a potem do z gorki ![]() a za 17 dni wakaaaaaacje ![]() spijcie smacznie
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaaaaaaaak, za 17 dni mamy wakacje
Jak ten czas szybko leci, dopiero co skończyło się leniuchowanie, a tu znowu się zaczyna![]() |
|
|
|
#1804 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko u nie jakoś gorzej z promotorem, bo on rzadko u mnie na wydziale bywa wiec nie ma mnie kto gonić ![]() Cytat:
![]() ja Was wszędzie widzę i cały czas ![]() zaraz PW poleci ![]() ktoś jeszcze chętny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byle pozytywnie i do przodu...a swoją drogą już 5 miesięcy jak to zleciało ![]() Cytat:
te się nad tym zastanawiałam dziś a może jednak ![]() Cytat:
pełna nazwa to Złoty Osioł ![]() a jadłam zapiekankę makaronową ze szpinakiem i pomidorami za każdym razem jak tam jestem to staram się próbować czegoś nowego, ale zawsze jest pysznie Cytat:
![]() zasłużone w pełni Cytat:
![]() Byłąm na pierwszym angielskim zmienili nam lektorów, trochę żałuję, bo z tamtymi były fajne zajęcia, no ale zobaczy się jak będzie jedynie mój poziom wiedzy mnie załamuje, bo coś się słabo widzę na tym egzaminie FCE (a już powinnam była go dawno zrobić, wstyd normalnie )a wieczór spędziłam na czytaniu materiałów na psychologię, żeby mieć z głowy ![]() dobrej nocki
|
||||||||
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale wizażowe spotkania w realu są bardzo fajne. Ja spotkałam się w ten sposób już dwa razy i zaplanowane są w następnych dniach już dwa kolejne spotkanka
Także polecam jak najbardziej![]() Spaza zaraz wyślę priva, tylko zjem śniadanie i się ubiorę
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Schizm, Spaza- Ja nie wiedziałam,ze Wy w Gdańsku bywacie! Schizm - była pewna, ze poza Gdynię to nosa nie wychylasz xD
Jestem chętna na spotkanko jak najbardziej ;D Jakiś pucharek (duuuuży pucharek) u Grycana czy cos ;D Hi hoo.. ale jajca ^^ A tak btw. mam ogromnego smutasa. Tyczy się TŻ. Jemu jest przykro zpewnego powodu a ja nie umiem tego odkręcić ;( Yh..;(
|
#1807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na,ja juz uciekam,robie kawke w termosik i mykam ![]() milego laleczki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Nefre- Toż Ja tam studiuję (teoretycznie
Z Grycanem to dobry pomysł W Biegu Cafe też byłaby nieźle ale to się zobaczy. Osobiście czas będę mieć gdzieś w przyszłym tygodniu, (prócz zawalonej zajęciami środy , chyba,że też idziecie na koncert Golden Life ;>) acz kiedy dokładnie się okaże gdy ustalę termin wizyty w Wawie ![]() Hell Yeah dzisiaj wolne,a wraz z nim ploty z psiapsiółą,co to teraz pilnie na PG liczy całki i biotechnologią się para ...xP Udanego wtorku ^^ |
|
|
|
#1809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() ale na 3 na pewno jest najwięcej zajęć ![]() Cytat:
tak to zdecydowanie wolę gdynię, bo mam bliżej i dlatego lepiej ją znam...Cytat:
do w biegu cafe zawsze chodzę z kumpelę na ploty więc podoba mi się zarówno pomysł z grycanem jak i z tym miejscem![]() też mam wolne wtorki i zawalone środy![]() uciekam do nauki bo jak zwykle prawie południe a ja nic nie zrobiłam ![]() miłego dnia |
|||
|
|
|
#1810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma to jak ploty z przyjaciolka.. ![]() hej laleczki, ja wlasnie zjadlam lunch i zabieram sie do roboty zaraz,na szczescie 3h i koniec dnia znowu wieczorem ide z Tztem do kina zabiera mnie gdzies bo przez ostatnie dni bylam marudna jak diabli z okresem i jakas jesienna deprecha.. idziemy na Taken,ponoc swietny. Popcorn,pepsi i kino to jest to co tygryski lubia najbardziej ![]() milego laleczki
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu pustki
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,pamięta mnie ktoś?
Nie odzywałam się,bo neta nie mam,i jakoś nawet czasu nie było. Akurat jestem u TŻ-ta więc się odezwałam. Mam nadzieję,że u Was ok,odezwę się znowu jak będę mieć internet.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właściwie to jakbyście jakimś terminem rzuciły to nawet się mogę podjąć organizacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znam tę stronę, ale tylko pod względem słownika, nigdy się nie zagłębiałam co tam jeszcze jest na pewno się zarejestruję w takim razie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zastanawiałyśmy się gdzie Cię wcięło wracaj szybko do nas wróciłam przed chwilą z uczelni nie ma to jak cały dzień zmarnowany w sumie na koczowaniu i czekaniu na profesora, który później pogadał 0,5 godziny i koniec zajęć na szczęście w międzyczasie zrobiłyśmy z kumpelą konspekty zajec na praktyki czwarkowe wiec chociaz tyle mam z głowy ![]() idę chyba zaraz na zakupy jeszcze, bo lodówka pustoszeje a nie podejrzewam żebym w najbliższych dniach miała czas na takie rzeczy ![]() miłego wieczorku
|
||||||
|
|
|
#1814 |
|
♥
|
Witam
![]() ja dzisiaj dziwnie sie czuje eh za duzo sie dzieje. przez to wszystko nie mam zadnej motywacji do nauki fiza , ang, polski czekaja. nie wiem od czego nawet zaczac bo nic mi sie nie chce ruszac najchetniej nie zrobiłabym nic. wypije sobie jeszcze kawe zobacze pierwsza miłosc i wezme sie w garsc i za nauke mam nadzieje ze szybko pójdzie.Ewus super bedzie Ciebie jak i inne osoby poznac ![]() ja spotkałam sie kiedys z jedna osoba z wizazu umówiłysmy sie na wspólne pojdcie na siłownie i wspominam bardzo miło
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki!
wlasnie wrocilam z kina i powiem tak ZA-JE-BI-STY film ![]() nie pamietak kiedy ostatnio widzialm cos robie dobrego. Dalabym Oscara ![]() poleacam goraco teraz ide sie sie myc i spadam na gore poczytac jeszcze chwile i kima ![]() dobranocka
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spaza przepraszam Już wysyłam privaJej jak ja już dawno w kinie nie byłam Jak znajdę chwilkę wolnego już wiem na co się udam![]() Aguś odzywaj się częściej |
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę jechac na spotkanie nawet do Krakowa pod warunkiem ze mnie Ewciu zgarniesz z dworca ,bo ja jestem sierotka i się wszędzie gubie
|
#1818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest konkretny cel to jakoś łatwiej wychodzi, chyba musimy cel wymyślić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
właśnie mi przyszło do głowy że na początek może jakieś spotkanie na Śląsk i Małopolskę ![]() Cytat:
![]() wieczór spędziłam na zmianę przy ksiażkach io przy oglądaniu seriali teraz tylko Dextera do kńca obejrzę i idę spać dobranoc
|
||||
|
|
|
#1819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie mi niezmiernie miło jak mnie w krk odwiedzicie ![]() Cytat:
Właśnie dziś mam spotkanko z dwiema sympatycznymi wizażankami w celu wspólnej konsumpcji kawy![]() Miłego dnia
|
||
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, milego dnia, i do uslyszenia
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardz mobilizujący ![]() idę na uczelnie, gdzie mam zajęcia przez całe popołudnie, a później jeszcze angielski więc w domu będę po 19 dopiero ![]() miłego dnia Kochane
|
|
|
|
|
#1822 |
|
♥
|
oo kawa dobry cel - uwielbiam kawe
![]() Witam ![]() wczoraj ładnie sie wszystkie pouczyłam. wystrzymałam w szkole 3 godz . tak mnie głowa boli i żoładek i wychowawca mnie zwolnił .buuuu
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Siemaaaa ;D
I powoli zbliżamy się do weekend'u xD Wczorajsze spotkanko całkiem udane, obgadałyśmy w Sopockiej kafejce co nowego u nas słychować, głównie jednak szło o kolesi z naszych kierunków,a i tych co przechodzili niedaleko Dzis z rana ,wybyłam do Gda głównego,w celu osobistego odbioru zamówionej na allegro płyty, poszło o niedostępny w Polsce album angielskiej rockowej grupy ,pierwszy i ostatni jako,że założyli nowy pt 'Slaves To Gravity' Rozważałam zamówienie z UK za 15 funciaków :f Aż trafiła mi się okazja na używaną płytkę w cenie dziewięciu złotych i pięćdziesięciu groszy ![]() Mianowicie chodzi mi o... http://www.youtube.com/watch?v=tYwnZ...eature=related wokalista ![]() Po kwadransie poszukiwań podnóża Biskupiej Górki zahaczyłam kolesia ,co to ją miał mi sprzedać i zakończyłam transakcję. Po drodze ,pech czy inne licho chciało,że spotkałam babkę od warsztatów z pracy z tekstem,srogą i wymagającą =.= No ale byłabym bez serca,gdybym udała,że jej nie znam ![]() Na uniwerku tylko 3 godziny, dość luźne, m,in. 'uczyliśmy' się o anatomii narządów mowy, niczym na medycynie xDDD Nie obyło się oczywiście od znoszenia wlepionego we mnie centralnie wzroku pewnego kolesia :/ Z kolei drugi wiadomy, coś oblegany był przez dziewuszki dzisiaj,ale taki zabawny,nieśmiały ciut, acz mógłby coś ze swym wyglądem zrobić w sensie,że wolę bardziej wymuskanych,a nie luzackich luzaków ;> Machnięta zlądowałam w chacie, szybki obiad i wysłuchuję lamentów matki,jako,że jutro czeka mnie enta wizyta w gabinecie stomatologicznym tym razem w celu udrożnienia głęboko pochowanych kanałów techniką mikroskopową,za jedyne 1200 złotych.. No i plusem jest to,że wizyta przypadnie mi w godzinach zajęć ... Przyjemnego wieczoru dziewczyny |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam napisać dobranoc
|
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobry wieczor i dobrano zarazem. weszlam poczytac a tu cisza![]() spijcie dobrze
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]() Cytat:
Cytat:
taaak, dziś to dramat normalnie ![]() ano, też mi się coś tak zdaje ![]() ja się np uczyłam na uczelni, na kursie angielskiego i w domu a jutro wstaję o 5 i jadę na praktyki trzymajcie kciuki aby mnie uczniowie nie pożarli ![]() miłych snów ![]() edit: zapomniałam się pochwalić że promotor ocenił mój konspekt magisterki na 5 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no, nauka nauka ale to co sie tu dzieje przechodzi wszelkie pojecie
![]() hej laleczki, nie ma tu nikogo wiec zagadam sama z soba przez chwilke ![]() u mnie oki,wlasnie jem lunch i popijam kawke. Jutro piatek ![]() tak czy inaczej zycze wam mileog dzionka
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba jednak bieganie po zimnie to nie jest zdrowie Wróciłam dziś wyjątkowo wceśnie, bo ostatnia lekacja jakoś przepadła no i opiekunka praktyk mnie podwiozła aż na moje osiedle wiec już jestem w domku ogólnie podobno jestem łagodna jak na nauczycielką, a moja kumpela trzyma rygor czykli w sumie się uzupełniamy ![]() idę zrobić jakiś obiad a później jadę do TŻ-a nie wiem jak się od niego w prawdzie jutro dokulam na uczelnię, ale może sobie jakoś poradzę ![]() miłego popołudnia i piszcie !! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

ja mam na Przymorzu

teraz chwila odpoczynku i idę na angielski
zdjecia naprawde przepiekne..

Jak ten czas szybko leci, dopiero co skończyło się leniuchowanie, a tu znowu się zaczyna
a słyszałam, że u nas 3 rok to odpoczynek w stosunku do drugiego, tyle czemu ja tego nie widzę
jak to zleciało
za każdym razem jak tam jestem to staram się próbować czegoś nowego, ale zawsze jest pysznie