|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Kachulko świetny pomysl z ta posciela, to się zawsze przyda a taka super extra to bardzo cieszy i to zawsze jest tak , e kazdy chciałby mieć ale zawsze szkoda kaski i kupuje sie taka normalna
![]() Asiu kochana marsz do lekarza, nie ma co czekać aż samo ;przejdzie . tak to od razu zapytasz o te duszności |
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiasiarku śliczny bukiet |
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, Kiniu dziekuje dziewczynki
dziewczynki macie jakies plany na weekend?? |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to wyczekuje juz nastepnego
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jadę do mamy
|
|
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
hehehe padłam pod koniec czytania i spałam jak skała
ale już odpisuje ![]() Dziekuje kochane za wszystkie życzonka ![]() Nikitko to dobrze że mężuś tak dba o Ciebie i niech taki już zostanie Dobrze że młody ma fajną wychowawczynie i ją polubił 4 klasa duży chłopak już, Ślicznie Ci w tej nowej fryzurce pasuje świetnie ![]() Oby Nikitko wszystko było wporządku i żeby nic CI poważnego nie dolegało to fajowy Twój synek dostał prezent na urodzinki !Ale supcio ! to nie mogę się doczekać Waszego kościelnego ![]() mezatka07 super że macie już wspólny domek, nareszcie i oby z tymi starankami wreszcie się udało super że jest jakaś nadzieja w leczeniu ![]() Misiu to świetnie że plamki już prawie zeszły i nie będziesz musiała się z nimi męczyć na weselu ![]() hahaha to listonosz musiał być zdziwiony jak mu otwierałaś w takiej piżamce hehe ![]() A do mnie zdjęcie fryzurki nie doszło więc pochwalić nie mogę ![]() olka222 cześć ![]() to nieźle jeśli chodzi o te zdjęcia że nawet nie odbiera tel i mu nie zależy ehh ja bym pewnie wariowała Mijalea słodziuśki avatarek te zdjęcia Twojego brzdąca są prześliczne ![]() Oby wszystko było w porządkuy biedna m0nia1986 Ty jesteś śliczną dziewczyną i niczego Ci nie brakuje zgadnij_MS no no no to fajowo że sobie zafundowałaś telefonik na urodzinki to fajniutki telefonik masz no on cieniutki jest ja to nie wiem czy bym się przyzwyczaila Super ! To niech ten Twój J pozostanie taki wspaniały już ciągle pierścioneczek piękniusieńki Sukieneczka bardzo ładna ![]() jejciu no współczuje tej rodzinki ciągle ma do Ciebie jakieś pretensje ślub brata to niech on wszystko planuje ty możesz pomóc jedynie jak Cie poprosi a nie wszystko organizowac ;/ Ty będziesz organizować na własnym ślubie a nie jeszcze masz robić wszystko na jego ślubie ehdobrze że chociaż się wybawiłaś na tym weselisku ![]() Ja też poproszę zdjęcia aaniass @o2.pl
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
emiilka22 świetnia fryzurka
![]() kasiasiar pioseneczka śliczna eheheh dobry gość jak nic ![]() nio zanim ja wyjde za mąż to uhuhu ehehe ![]() Pomidorko to ciekawe kto Ci tak baraszkuje na tym blogu może teściowa do kafejki chodzi ? ![]() To oby klasa była super i żeby dobrze Ci się z tymi gimnazjalistami pracowało ![]() storczyk83 dziekuje za zaproszenia oj biedna ta Twoja malutka taki pierwszy dzień w przedszkolu przykro mi z powodu króliczka ![]() ![]() ![]() Ray wszystkiego Najlepszego Kochana Gratuluje zdania prawka !! Karolinko zaraz wejde na naszą klase i też pooglądam zdjątka ze ślubu bo leedwo sie wyrabiam tu odpisuje, tu na gg ktos heh słodki avatarek To wesele z Twojego opisu było mega super heh zazdroszcze ![]() ja również poproszę o zdjęcia za ślubu aaniass@o2.pl ![]() Ja to jak byłam w Tunezji i była sobota 30 sierpień to tak myślałam o Tobie że dziś Wasz dzień ahh i tylko myślałam jak tylko wróce będę oglądać Wasze zdjęcia heheWycieczka była ekstra, ciągle ciepło, słoneczko morze i basen Wycieczka na Sahare wspaniała ekstremalna jazda jeepami :P tak się darłam że potem gardło bolało hehehe Zdjęć około 1200 więc żeby Wam wysłać musze jakieś powybierać bo tyle wysyłać to ciężko heheh plus jeszcze 95 zdjęc zrobionych przez fotografa z hotelu taka mini sesyjka hehe Rano była siatkówka plażowa, aqua gym w basenie, water polo czyli piłka ręczna w basenie, piłka nożna na trawie wieczorami jakaś głośńa muzyczka i tańcowanie do rana hehe Ludzie tak przemili że dosłownie nie mogliśmy z Kamilem uwierzyć że ludzie mogą być tak sympatyczni ! Ciągle uśmiechnięci, zagadują, pytają co słychać, jak słyszą że my polacy to zaraz dzień dobry po polsku mówią i słowa jakie znają a u nas to idziesz w Polsce i ludzie naburmuszeni a tam ciągle szczęśliwi tak nam się to u tych ludzi podobało że szok a targowanie czyli ich ukochany sport tak wszedl nam w krew ze sie boje ze u nas bede sie tak targowac hehe pierwszy lot samolotem był super co prawda w strone do Tunezji ciągle panikowałam powrót do Polski był z młodymi pilotami ale tak super lecieli i lądowali że nikt nie poczuł kiedy dotknęliśmy pasa do lądowania hehe Jeśli chodzi o ciuszki co bałam się że nie wiem czy tam są to jest po prostu masaaa ubrań i to świętnych ubrań mój Kamil to chyba z 10 koszulek nakupował gdzie u nas może 2 kupiłby za tą samą cene, kilka par krótkich spodenek, czapki, bokserki a ja bluzeczki portfele dla mnie i dla mamci, torebki 3 kupiłam hehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo, ze wyjazd Wam się udał |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu sprawdź pocztę, powinny być 4 maile
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu cieszę sie, ze wycieczka sie udała. A powiedz mi czy jak chodziliscie do centrum, sklepów to nie nagabywali Was ciagle?? Bo jak my bylismy w Egipcie to non stop zaczepiali, wciagali doslownie siła do sklepow, strasznie to meczace było
Opedzi sie nawet w hotelu na plazy nie mozna było, bo wszędzie chodzili ludzie, oferowali rozne wycieczki itp... No a planujemy podróż poślubna na grudzień ni i raczej w gre wchodzi znowu Afryka, bo chcemy pogrzac sie na slonkuA jak wasz hotel si nazywal? |
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Karolinko już sekundka patrze poczte
wkleilam kilka zdjęc z Tunezji na Nk to jak chcecie wejdzcie zaraz bede Wam wysylac jakies na poczte hehe ![]() kasiasiar no właśnie to mi się podobało w tym kraju ze w ogóle nie wciągają tylko się uśmiechają bo bałam się bo słyszałam że w Egipcie to strasznie ale w Tunezji to w życiu hehe i to mi się podobało dopiero jak wejdziesz gdzieś i cena Ci się nie spodoba podasz ostateczna on sie nie zgadza wychodzisz ze sklepu a on Cie goni 100, 200 m że sprzeda Ci za tą cene co proponujesz hehe
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
A mój hotelik to Sultan Beach w Hammamecie
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu nie wiem czemu, ale nie miałam Ciebie na nk,a le już wysłałam Ci zaproszenie
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie też zauważyłam a wydawało mi się że Cie mam już się przymierzałam znależć Cie w znajomych a tu zaproszenie od Ciebie
obejrzałam zdjęcia na tym Picasie czy jakoś tak no po prostu CUDO !!!! Zdjęcie przecudowne, prześliczne, przesłodkie, romantyczne no fantazja ![]()
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wasze zdjęcia z wycieczki też są śliczne,a z Ciebie to prawdziwa laseczka jest |
|
|
|
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
No a co !
Bo zdjęcia cudowne a Ty ślicznotka Dziękuję również za komplement
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu dziekuje licznie za odpowiedx, a powiedz prosze jak ze snoorkowaniem? ładne rafy?
dziewczynki slicznie Was prosze trzymajcie kciukasy i poczarujcie troszke Moze nam sie uda chatke zmienic Zajrzeli, zobaczyli mnie i zamknli dzrzwi No i facet zamknał pralnie bo musi tam władowac wiecej łóżek dla tych azylantów ,a my na prawde juz nie mamy miejsca na pralke u nas w domu ![]() Wic taki nasz dobry duszek znajomy chce nbam udostepnic dom ( 2 pietra, caly dla nas, pelni wyposazony) i w wiekszej miejscowosci Tylko jest problem bo ja nie mam prawka, autobusy tutaj sa drogie i rzadko jezdza wic do pracy zabiera mnie kolezanka jej samochodem.No ale jak bedziemy mieszkali w tej drugiej miejscowoci, to juz po mnie nie przyjedzie, bo to 40km w obie strony. Wiec musze namówic szefowa zeby mi dała jakas prace w tej miejscowosci, albo tak ulozyła mi grafik zebym ogla z TZ jeździc Ufff ale sie rozpisałam , kochane trzymajcie kciukasy... Ale jestem podekscytowana , cały tydzien musze wytrzymac, bo dopiero w poniedzialek zaczniemy kombinowac
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu kciukasy już poszły w ruch
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Kinus
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki moje Kochane, ja już będę zmykać do domku, a później do mamy
życzę Wam miłego weekendu, buziaki |
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu miłego weekendu u mamy
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Kiniu życze udanego weekendu u mamy Kasiasiar trzymam śliczny bukiet wybrałaż Nikitko masz racje po @ wybierz się do lekarz bo z takimi sprawami nie ma żartów Dragonko ciesze się że wycieczka się udała , zdjęcia na nk prześliczne ![]() Kachulko pościel to bardzo dobry pomysł , zawsze się przyda Mijalea mam nadzieje że ból szybko minie i już nie wróci anieze zazdroszcze ci takigo pomieszczenia na ciuch mi też by się taki przydało ![]() Olu współczuje poobcieranych pięt mam nadzieje że uda ci się te buty rozchodzić ja dzisiaj miałam bardzo nerwowy dzień straciłam pół dnia na szukanie fotografa którego w tej mieścinie nie ma i nic nie załatwiłam mam nadzieje że w poniedziałek mi się uda
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu kciukaski trzymam mocno oby wszystko poszlo po waszej mysli
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, Kachulko
Marta mam nadzieje, ze niebawem uda Ci sie wszystko pozalatwiac. Moze poytaj kogoś a podpowiedza Ci gdzie fotografa znaleźć
|
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiar jeśli o to chodzi to nie mam pojęcia niestety
słyszałam tylko że jest możliwość z tym snurkowaniem ale na internecie czytałam że w Egipcie jeśli chodzi o nurkowanie jest ciekawiej ![]() Mam nadzieje że pójdzie wszystko po waszej myślić i zmienić chatke na taką jaką chcecie
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia milego weekendu u mamy
Martus to obys znalazla fotografa
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu dziekuję
Kachulko prezencik kupiony? ZMykam na basen |
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar trzymam
przyjemnego basenua bukiet cudowny kachulko pomysl z posciela bardzo fajny Olu dobrze ze masz buty zapasowe w pracy Aniu super ze wyjazd byl udany i zmykam popatrzec na NK ![]() Madziu a moze jakies oklady na ta piers zastosujesz?oby szybko przestala bolec kiniu przyjemnego weekendu u mamy nikitko jak ci dzien mija? Monia jak samopoczucie? Marta trzymam za szybie znalezienie fotografaMarcelinko z ta sala to przegiecie,zeby sobie doliczac za osoby,ktorych nie ma my wplacilismy 1000zl zaliczki a sale mamy od 60 osob wzwyz![]() napewno znajdziecie cos fajnego zapisalam sie dzisiaj do szkoly,wiec od wtorku zaczynam ![]() zrobilam male zakupy,ogarnelam troche w domku i teraz mam czas na kompa ![]() kupilam sobie kozaki wiec zimno juz mi nie straszne
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Kasiasiarku kupiony ,jednak zdecydowalysmy sie na piekny komplet recznikow takich bardzo dobrzych gatunkowo wiec mysle ze bedzie zadowolona a teraz juz zmykam bo juz siostra po mnie jedzie i jedziemy pa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

może teściowa do kafejki chodzi ? 

No a planujemy podróż poślubna na grudzień ni i raczej w gre wchodzi znowu Afryka, bo chcemy pogrzac sie na slonku

my wplacilismy 1000zl zaliczki a sale mamy od 60 osob wzwyz