![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Mamy maluszków z prawidłową waga,urodzone o czasie nie powinny się martwić,wiadomo,nie wolno narażać dzieci na dym papierosowy,nie przegrzewać....Ja obu chłopców od urodzenia układałam własnie na boku ![]() ![]() Jest tyle sprzecznych informacji na ten temat że mogliby się ci (pożal się Boże) specjaliści zdecydować bo tylko niepotrzebnie sieją wątpliwości wśród matek ![]() Acha,moje dzieci przez pierwsze pół roku życia spały z nami ![]() ![]() ![]() A możesz mi wierzyć że matka jest tak czujna w nocy że nie ma szans aby przygniotła czy przydusiła dziecko a jesli boisz się że mąż może-położ dziecko od swojej strony ![]() Dodam jeszcze że nie było żadnych problemów z późniejszą przeprowadzką dziecka do własnego łóżka (jak już przestałam karmić) Wszystko wychodzi dopiero w tzw "praniu" ![]() ![]() Ale mi wyszedł elaborat ![]() ![]() My siedzimy całą trójeczką w domciu,zmuszeni nieco ![]() Pisałam wcześniej że choróbsko się koło nas kręci (nie wiem czy kokolwiek zwrócił uwagę na tego posta ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie!
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Lenka ja staram się obserwować kiedy będzie owu, ale u mnie temp. i objawy brzuszne nie pokrywają się z objawami "śluzowymi" to znaczy niby jest owu, a mokro jest dopiero parę dni później
![]() ![]() Agness szybkiego powrotu do zdrówka życzę! cała trójeczka chora? Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-11-19 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
Dziekuję
![]() Na razie chłopcy chociaż ja z chęcią wzięłabym to na siebie...
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie jestem na etapie doszukiwania się objawów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
gabisun
Juz się nie moge doczekać 24, wtedy wszystko będzie jasne ![]() Ja też czekam na 24 ![]() Tak ostatnio stwierdziłam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że czasem mówi się jedno a w praktyce wychodzi co innego, ale u Nas wspólne spanie z dzieckiem nie jest w ogóle brane pod uwagę ![]() ![]() ![]() poza tym mamy na tyle małą sypialnię, że kiedy łóżeczko będzie przy Naszym łóżku, to nie wiem czy będzie miejsce na przejście ![]() ![]() No i mnie się jakoś taki sposób wygody osobiście nie podoba ![]() ![]() ![]() Co do śmierci łóżeczkowej, to na szczęście mam jeszcze 6 miesięcy na poczytanie, przemyślanie itp, także jeszcze nie panikuję ![]() Dużo zdrówka życzę dla Was, bo teraz ten okres chorobowy coś się nasila, kurujcie się ![]() Ja sobie dziś umyśliłam na obiad pizze i teraz muszę wyruszyć na zakupy, a taki leń we mnie wstąpił ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-19 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Lenka
![]() Joa a więc będziemy testować razem ![]() A tak poza trym to postanowiłam zacząć ćwiczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak sobie przypomnę to ćwiczę mięśnie Kegla (zresztą nawet jak nie byłam w ciąży miałam jakąś taką manię na spinanie mięśni "tam" brzucha, pośladków itd ![]() ![]() ![]() Wiele właśnie czytałam na temat ćwiczeń a ochrony krocza oraz szybszego powrotu do kondycji po porodzie, ale na żywo nie spotkałam żadnej mamusi, która by mi to potwierdziła. No ale, myślę, że takie ćwiczenia nigdy nie zaszkodzą, a jak jest cień szansy, że pomogą, to warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Rany, dziewczyny, ale się rozpisałyście! A ja w pracy byłam...
Starlett, bardzo mocno Cię przytulam i posyłam dobrą energię. Mam nadzieję, że jakoś sobie radzisz i że straszny ból powoli będzie mijał. Na pewno w sercu gdzieś tam pozostanie zadra, ale nie zawsze będzie tak boleć jak teraz. Musisz to przetrwać. Dużo siły Ci życzę. Kakusia, obecnie wynajmujemy jednopokojowe mieszkanie, w tej samej okolicy chcemy kupić.
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Kakusia no właśnie chciałabym znaleźć żywy dowód tych teorii
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz nie mam tej ksiązki przy sobie ale jakby ktoś był zainteresowany to mogę wieczorem wrzucić te ćwiczenia. Tam jest inny podział, nie ma trymestrów tylko 5 okresów jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie jakiś dołek łapie, siedzę i beczę ![]() ![]() ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-19 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Lenka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Lenka ja taki dzień miałam wczoraj ,nic mi się nie udawało, nawet automat na bilety mi kasę wciągnął...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Olliwko prz takich cyklach moze jej nie byc wcale, albo moze byc nawet 2 razy....roznie to bywa
![]() Agness mowilam, ze bedziesz nam tu skarbnica wiedzy i doswiadczenia - thx ![]() Kretencja jak humorek dzisiaj ? Mpik weszlam na ta stronke co podalas i u mnie sie to potwierdza ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-11-19 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
kakusia nom bede miala chlopca bedzie Szymon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Raczkowanie
|
Witajcie koleżanki
![]() Spodziewam się dziecka w maju 2010r.Podcztytuję Was i widzę, Gabisun poruszyła ciekawy temat dot. ćwiczeń mięśni dna miednicy.. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Aldii, dziękuję, że pytasz
![]()
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam na razie ciuszki z lumpka i z allegro Miałam dziś ciężki dzień. W pracy jak tylko weszłam to się dowiedziałam, że podczas mojej nieobecności wczoraj sprawdzono moją dotychczasową pracę i wyszło trochę błędów. Kilka takich że podobno szef w nocy nie spał bo się zastanawiał czy więcej takich nie zrobiłam... Moja koncentracja sięga zera ![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Kretencja nie sama, tylko z nami
![]() Zielonooka zaczynam masaze w przyszlym tyg. o ile lekarz zgodzi sie na sn.Czy cos daly napisze jak sie Lu wykluje ![]() Lindsley bylam tak ciekawa tego sklepu, ze az musialam pojechac - rewelacja !! Jakie piekne kozuszki byly ![]() ![]() ![]() A praca sie nie przejmuj - nikt nie jest nieomylny, tym bardziej, ze pracujesz tam krotko ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-11-19 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Aldii
![]() Zjadłam sobie właśnie kolację i chyba zaraz pójdę obejrzeć jeden z dodatków dołączonych do filmu "Frida" (UWIELBIAM!), dokument o Fridzie Kahlo. A może też inne dodatki o robieniu filmu ![]() Nie pamiętam, czy już pytałam, a nawet jeśli, to mogą się wypowiedzieć nowe koleżanki ![]() Moje to: "Zakazany owoc", "Big Fish", "Frida", "Diabeł ubiera się u Prady", "Benny & Joon", "Lepiej być nie może", "Nic do stracenia", "Nigdy w życiu", "Lejdis", "Amelia", "Zielona mila", "Rainman", "Juno", "Edward Nożycoręki", "Skazany na bluesa", "Dzień świra"... Trochę tego jest ![]()
#1826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą ja mam taaaką straszną słabość do moich dzieci a one tak szybko rosną że wręcz mogę powiedzieć że brakuje mi tych ciepłych,mięciutkich rączek obejmujących mnie w nocy ![]() Dziękuję za zyczenia zdrówka ![]() Aldii,za skarbnicę się nie uważam ale dziekuję,to bardzo miłe,w razie wątpliwości mogę ewentualnie podpowiedzieć jak to u mnie było ![]() elcia0787,mój młodszy synek miał mieć na imię Szymon albo Fabian ![]() Dzieci umyte,grzecznie leżą w łóżeczkach i czekają na bajeczkę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-19 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pracy wiesz... szef miał wizję wielkich strat. Jak zaczął wytykać (w tym zeszycie) błędy to się też pierdół czepiał. I dziś też już mówił o takich pierdołach że słabo, jakby nie było ważniejszych spraw. W ogóle czepialski bardzo... A ja przeważnie tak nie przeżywam wszystkiego. W ciąży mi się pozmieniało. Chce iść na L4 odpocząć trochę... A od jutra będę miała na weekend pieska. Moja mama jedzie na pogrzeb i nie ma co z psinką zrobić. Wyprowadziła się sąsiadka która się nią zawsze zajmowała podczas mamy nieobecności. W sumie fajnie. Lubie mojego psiaka ![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Lindsley kochana, to tzreba bylo isc chociaz gdzies na kawke - zawsze to lepiej niz siedziec w przychodni.
Kretencja Juno tez mi sie podobal - malo znany film, ale bardzo madry ![]() Agness dobrze, ze mamy kogo zapytac ![]() Tity jak twoje jajka ?:P Anessko, Jasiulku,Pomidorko hop hop gdzie jestescie ??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
O widzę, że niektóre osoby zaciekawił temat ćwiczeń, fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juno też oglądałam i nieliczny film który zapamiętałam dość dobrze... Fridy nie obejrzałam w końcu ... Na Amelii zasnęłam bo oglądałam w środku nocy i nigdy więcej się nie zabrałam... Swego czasu oglądałam dużo filmów, nawet horrory i thrillery. Teraz jakoś mniejszy dostęp do nich i mniej czasu... I większe wymagania co do filmów mam chyba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.