|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
kurdę właśnie z ciekawości zajrzałam na wątek panny młode 2009 i tam już cisza jak makiem zasiał
teraz nasza kolej ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
#1803 | |||
|
Zakorzenienie
|
o to juz cos
![]() ja na razie gotowanie zup zostawiam mamie, bo uwielbiam jej zupki a jak bede musiala sama ugotowac to poszukam w necie przepisu z duza iloscia pozytywnych komentarzy dziecko internetu Cytat:
bo moja niestety tak, a mi juz to martini wychodzi uszami... jeszcze pol biedy jak tesc sie walnie w sklepie i kupi extra dry (z oliwka ), ale oni lubia slodkie (bo ogolnie to tesciowa alkoholu nie pije, wiec jak pije to tylko slodkie przelknie) i zazwyczaj takim mnie racza.... bleh ![]() juz zaczelismy przynosic z TZem wino zeby tego ulepku nie pic ![]() Cytat:
bierze sie takiego ktory robi krotkie klipy, a wy jestescie w tym filmie w waszych najpiekniejszych momentach, gdy wygladacie najlepiej teraz na szczescie coraz czesciej tak wlasnie robi sie filmy i ja takiego kamerzyste mam caly film trwal bedzie ok. 1h, wiec w calkiem lekkostrawnej dawce ja lubie takie filmy i na pewno wroce do niego nie raz (i mysle, ze nasze dzieci tez chetnie go obejrza )Cytat:
![]() sama wole na weselach pic gazowane, bo po sokach na dluzsza mete zaczyna mnie bolec zoladek (za duzo kwasu ) choc niektorzy tak maja po napojach gazowanych, wiec soki tez musza byc ![]() mily dzionek dzis byl ![]() a w tygodniu koniecznie musimy sie wybrac na bowling, bo jakos tak nabralismy ochoty tylko trzebe zorganizowac ekipe pewno znow dostane baty (kiepski ze mna zawodnik ![]() TZa juz wyekspediowalam do domu, bo jutro na 9 musi sie zwlec (za to wczesniej wyjdzie )
|
|||
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
godzinny film ze ślubu i wesela?? to wy na przewijaniu chcecie go oglądać
nie no spoko każdy będzie miał to co chce- ja jednak chcę troszkę dłuższy filmik a co!
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Ja tego zupełnie nie rozumiem
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę nad zaproszeniami, bo w tym tygodniu będę musiała zamówić już chyba. Czy ja mam jakiś spaczony gust? Bo tylko takie mi się podobają )Co myślicie?
|
|
#1807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez nie beda mi krecic calej mszy ani ciagle tych samych tanczacych ludzi (tym bardziej wujka nad kotletem ![]() przygotowania, przyjazd TZa, kosciol, przysiega, zbijanie kieliszkow, wesele, tort, oczepiny i tyle bez zadnych blogoslawienstw, podziekowan dla rodzicow czy plenerow no moze jeszcze dorzucimy na koniec jakies filmiki i zdjecia z podrozy poslubnej i to by bylo na tyle chce na tym filmie esencje tego dnia Cytat:
i nawet nie zrazam sie tym, ze nie zawsze mi wychodzi zawsze to jakies urozmaicenie w spotkaniach ze znajomymi - w przerwach od picia i gadania ktos rzuci kula (w bilardzie tez mistrzem nie jestem )bierz kolezanki i olej TZa
|
||
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jutro będą mi baaaardzo Wasze kciuki potrzebne
![]() Do tej pory byłam ekstremalnie wręcz spokojna, ale w tej chwili czuję taki ścisk w żołądku, że nie wiem. Boję się, że mnie jutro nerwy zjedzą i mi nie pójdzie, bo będę niepewna siebie i zacznę się mieszać
|
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O której godzinie się bronisz? Wiem, że każdy to mówi i trudno w to uwierzyć, bo faktycznie po obronie dopiero się wie, że to była tylko formalność, więc życzę stalowych nerwów
|
|
#1810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby mam się stawić na miejscu o 9:30, ale mogę wejść dopiero o 15 Bo Pani z dziekanatu powiedziała, że jest 1 os. z wieczorówki, 2 z uzupełniających, 4 z zaocznych, ale nie wiadomo ile będzie z dziennych, więc nie wiadomo jak długo to potrwa z dziennych mój promotor miał najwięcej studentów na seminarium, więc muszę się przygotować na najgorsze (czyt. na długie czekanie na swoją kolej) - chyba dziekanat dziennych nie jest skory do współpracy i udzielania takich informacji koleżankom z innych dziekanatów ![]() Zaraz sobie poczytam swój ostatni rozdział praktyczny, bo pisałam go na podstawie danych swojego klienta, ale nie mogłam użyć jego prawdziwych danych, więc trochę powymyślałam i pozmieniałam dane finansowe. Muszę sobie przypomnieć co tam powymyślałam, bo pozostałej części pracy to chyba nie ma sensu czytać Wcześniej w ogóle nie zamierzałam czytać swojej pracy przed obroną, żeby nie wykryć jakichś błędów, których wcześniej nie widziałam, ale teraz z nerwów chyba sobie chociaż ten ostatni rozdział przejrzę
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
nie dałam rady wszystkiego nadrobić, ale to co chciałam napisać: Jazz fingers krossed 4U Będzie dobrze, na bank Tancerko ja tez pewnie w tym roku nie kupię sukni Ta suknia MS co podała linka Szana jak Kate My też chcieliśmy 14 sierpnia albo 7 go ale już było wszystko zajęte, w ogóle sierpnień i czerwiec to trzeba było chyba zaklepywać w co poniektórych lokalach na 2,5 roku wcześniej Chilanes prosze wyślij i mi zdjęcie, adres już powinnaś mieć, a na wszelki wypadek: certina4@gmail.com a jeśli to jedna z sukien które już mierzyłaś i które już widziałam to chociaz powiedz który numer zdjęcia ![]() Toska cieszę się że kotka lepiej się czuje i że spotkanie z teściami wypadło pomyślnie ![]() Witam nowe PM dzisiaj cały dzień byliśmy u Babci na imieninach, jutro jadę dalej szukać patrona, padam juz na twarz. A wiecie że wczoraj po 12 się położyłam i zasnęłam może z 15min później |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok. Oczywiście musieli nam wypomnieć, ze sami wszystko załatwilismy . Ale z humorem No ale później stwierdzili, że jak robili wesela rodzeństwa tzta, które były robione na szybko, to tyle latania było, że lepiej, że my sobie sami wsyztsko załatwilismy. I oni już nic nie musieli szukać, dzwonic, pytac i szykować. Pogadali sobie o liczbie gości, czy poprawiny będą, kto nas do slubu powiezie(stanęło na tym, że mój brat bo ma ładne auto, no i brat nie ma nic przeciwko temu, bo tak jedzie na wesele i tak ) i to chyba tyle z temtów weselnych Później gadali o pierdołach hehehe (wszycy mówili, ze tak będzie i było). No i impreza skończyłą się o 23, bo brat tzta przyjecha ł po rodziców. Akurat wtedy bardzo rodzice się rozkręcili i żeby ten brat nie przyjechał pewnie by siedzieli dłużej.Tancerka bardzo ładny ten fiolecik do kuchni ![]() Jazz trzymam kciuki ![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-19 o 08:06 |
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
Ale jestem padnięta w sobotę byliśmy z Tz na weselu ale się wybawiliśmy jak nigdy nogi wczoraj wchodziły mi do tyłka i cały dzień leżeliśmy sobie razem pod kocykiem w łóżeczku ![]() ![]() jak ja takie coś lubię ogólnie wesele się udało ale pogoda brrrrrr nie do pozazdroszczenia zimno mokro błociasto itp. Mam teraz takie zaległości w szkole ![]() ![]() koleżanka mówiła ze oszaleli rzeźnie nam zrobili ![]() ![]() A nasza kolej uwaga za 299 dni mamy od dzisiaj dwójeczkę z przodu ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-10-19 o 08:12 |
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!
![]() Mój TŻ pojechał po gościa od kominka, a ja postanowiłam zostać w domu przynajmniej im obiad ugotuję:PUdało mi się Was nadrobić Co do kamery.. to ja też bardzo chce Chodzi mi o sam fajt jak póxniej siada się z rodzinką i ogląda Boskoco do salonów.. Rodzice TŻ-a mają frmę stolarską i oni mi tłumaczyli jak to jest z tym podatkiem. A w salonach kobieta mnie uświadamiała. więc dobrze by było kupić jednak teraz tą suknię ![]() Wczoraj o 11 pojechaliśmy do moich rodziców na obiad Wróciliśmy po 19 i brat mnie straszył co do wesela w czerwcu:P (jest starszym i postanowił rozrabiać:P ) . Póki co to go męczę, że ma mi wymyślić wszystko na cywilny. w końcu organizuje takie imprezy![]() Pozdrawiam
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Dziś równe 8 miesięcy 243 dni![]() A dziś idę podpytać o depilację laserową i mam plan umówić sie na środę na pierwsza sesję ![]() Dobra spadam do tż, jeszcze sie odezwę i nadrobię
|
#1816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
)a dowiedzialam sie wczoraj, ze nasza podroz poslubna wypadnie w ramadanie... interesujaco w sumie slub w sierpniu i tak by tego nie zmienil, bo ramadan w przyszlym roku trwa az do 9 wrzesnia ![]() Obca fajnie, ze spotkanko sie udalo a u nas jak nie bylo tak nie ma w sumie najblizszy wolny termin, tak ze tata TZa ma wolne, a my nie mamy uczelni to dopiero weekend 12-13 grudnia... ale jak spadnie snieg to my wtedy na deske jedziemy ![]() Cytat:
![]() a ja wlasnie jestem po cotygodniowym komisyjnym wazeniu nie bylo latwo, bo Franus z uporem maniaka ladowal tylek na wage, ale w rezultacie udalo sie i jest 1,8kg mniej wiadomo, ze na poczatku to szybciej leci, a potem pod gorke, ale biorac pod uwage, ze daje sobie 1kg na miesiac, a tu w tydzien poszly prawie 2 kilosy to jest calkiem optymistycznie koncze herbatke i ide cwiczyc
|
|||
|
|
|
#1817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję i trzymam kciuki, zeby jednak jakoś szybciej i bezboleśnie poszło Nikt nie skomentuje i nie doradzi mi w kwestii zaproszeń które wrzuciłam wczoraj? ![]() Negatywne opinie również mile widziane.
|
|
#1818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze Nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1819 | |||||||
|
Zadomowienie
|
część
![]() Cytat:
jaki Wizaż sławny ![]() Cytat:
oby tylko było wszystko dobrze!A widzisz i po co te nerwy? fajnie,że się udało, a to,że paplałaś to może i dobrze ,gorzej by chyba było jakbyś siedziała i nic nie mówiła ![]() super,że Wam się tak udało z tą salą,będzie ogromna sala i dużo miejsca do tańczenia fajnieCytat:
![]() Cytat:
rodzice sobie pogadali, a Ty się nie potrzebnie denerwowałaś ale ja Cię rozumie,też się tak denerwowałam przed spotkaniem naszych rodzicówcieszę się,że wszystko wyszło fajnie no i przy okazji wiecie kto Was do ślubu zawiezie ![]() Cytat:
Cytat:
zaciekawiłaś mnie ![]() Cytat:
Lain Franek musiał mieć dietę? coś się stało? chyba mnie coś ominęło ale wszystko jest ok tak?
|
|||||||
|
|
|
#1820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
masz je pod postem wczorajszym o 22:44
Mnie się podobają, ale te drugie
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a więc tak: podobają mi się,są ładne,eleganckie,nie przekombinowane My z TŻ też szukamy coś w podobnym stylu,albo z jakąś wstążeczka właśnie albo jeszcze się zastanawiamy nad takimi z naszym zdjęciem ![]() tak patrze na te zaproszenia i podobają mi się i te i te,każde jest nieco inne i sama bym chyba nie wybrała te czy te,spytała bym TŻ które mu się bardziej podobają
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja przy śniadanku i kawie, zaraz suszę włosy i się wybieram na poszukiwanie pracy ![]() Obca cieszę się że wszystko było nice and easy ![]() Lain a co to za dieta, którą stosujesz? Podzielisz się informacją ![]() ![]() Ultraradiola gratuluję 2 Z PRZODU ![]() czy i mnie może ktoś wtajemniczyć dlaczego warto jest kupic suknię teraz? ![]() Toska jakoś nie zwróciłam uwagi na Twoje zaproszenia, zapodaj jeszcze raz ![]() edit: wczoraj mi się nie wyświetliły te zdjęcia te pierwsze bardziej mi sie podobają : lubię kokardki
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-19 o 10:04 |
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
może mnie ktoś uświadomić czy to walc wiedeński czy angielski? czy jeszcze coś innego?
http://www.dailymotion.pl/video/x4nb...n-oscars_music |
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
http://finanse.wp.pl/gid,11602751,galeria.html?T[page]=1
no tak to kiedy kupować te obrączki
|
|
|
|
#1827 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie strasznie to męczące jest nogi ze szpilek to do tyłkami wchodziły
ewentualnie ok 17 goście z dalszych stron mogą wpaść na kawkę pogadać o weselu jak minęło nic więcej nie przewiduje matko jak mi się oczy zamykają i jeszcze TZ sam w domku bo ma wolne a ja muszę w pracy siedzieć ![]() :roll eyes: Ciekawe co takiego - niespodzianka Kochany Mężuś Możesz powiedzieć jaka dietę stosujesz ze 1,8 kg straciłaś w tydzień tez tak chcę !!!! ![]() ![]() klask i:Dzień dobry Dziękuję za gratulacje Co myślicie o tym zaproszenie ? Nie za proste ? Podoba mi sie ale hmmm mieszne uczucia mam jak patrzę http://kartkiizaproszenia.pl/-ZAPROS...UBNE-444p.html
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-10-19 o 10:20 |
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
nie, bo mamy wspólną kasę
Wiadomo, że jego wkład jest z 20 razy większy niz mój, ale kasa jest wspólna Po protu musiałam z nim ustalic czy mogę sobie powolic na taką fanaberię i powiedział, że mogę Więc dziś po uczelni idę podpytać co i jak i się umówić![]() na razie tylko pachy, bo to najbardziej widać W drugiej kolejności pójdzie bikini, może na wiosnę, zobaczymy![]() Jazz trzymam kciuki ![]() Co do zaproszeń z 22:44 to sa spoko, szczególnie te pierwsze, bo drugie zalatują kartką z życzeniami
|
#1829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja ostatnio mam bzika na punkcie kokardek to kokardki sa moim nr1![]() Cytat:
|
|
#1830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie,ciekawe czy boliCytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

teraz nasza kolej

caly film trwal bedzie ok. 1h, wiec w calkiem lekkostrawnej dawce

Bo Pani z dziekanatu powiedziała, że jest 1 os. z wieczorówki, 2 z uzupełniających, 4 z zaocznych, ale nie wiadomo ile będzie z dziennych, więc nie wiadomo jak długo to potrwa 

zaciekawiłaś mnie