Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 22:00   #1801
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

a wy kiedy macie slub dokładnie? bo ja pamiętam że też już się raz napaliłam na super fotografa i już miałam nawet sama za niego płacić żeby tylko on był a tu się okazało ze mój termin to już daaaawno temu zajęty no i też zostaliśmy przy tych zwykłych kamerzyście i fotografie.. czasem mam ochotę na takiego wypasionego fotografa ale nie mam kasy tyle żeby tak zaszaleć.. a to co mam wolę w mieszkanko włożyć i coś do niego kupić- to jest dla mnie teraz ważniejsze
Mamy 7 sierpnia 2010 r. Jutro TŻ zadzwoni do tego fotografa, strasznie zależy mi by właśnie on robił nam zdjęcia. Tzn. tamci, których zamówiliśmy nie są źli, ale "szału nie robią".
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:04   #1802
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

kurdę właśnie z ciekawości zajrzałam na wątek panny młode 2009 i tam już cisza jak makiem zasiał teraz nasza kolej

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Mamy 7 sierpnia 2010 r. Jutro TŻ zadzwoni do tego fotografa, strasznie zależy mi by właśnie on robił nam zdjęcia. Tzn. tamci, których zamówiliśmy nie są źli, ale "szału nie robią".
nie chcę cię martwić ale 7 i 14 sierpień to chyba najbardziej oblegane daty były bo ja zamawiając takie właśnie rzeczy 2 lata wstecz już się dowiedziałam że 7 i 14 są porezerwowane--> dlatego biorę slub 21 sierpnia.. a co mówić 10 miesięcy przed ślubem.. no ale będziemy trzymać kciuki żeby zdarzył się jakiś cud.. może ktoś zrezygnował
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:09   #1803
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja gotowałam dzisiaj rosółTylko tą zupę umie robić
o to juz cos
ja na razie gotowanie zup zostawiam mamie, bo uwielbiam jej zupki
a jak bede musiala sama ugotowac to poszukam w necie przepisu z duza iloscia pozytywnych komentarzy dziecko internetu

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Popijaliśmy martini i zamiast godzinka-dwie wyszło, że siedzieliśmy od 15 do 21 aż Tż tyłeczek bolał
o jaa Twoja tesciowa tez ma w zwyczaju wystawiac na stol martini?
bo moja niestety tak, a mi juz to martini wychodzi uszami... jeszcze pol biedy jak tesc sie walnie w sklepie i kupi extra dry (z oliwka ), ale oni lubia slodkie (bo ogolnie to tesciowa alkoholu nie pije, wiec jak pije to tylko slodkie przelknie) i zazwyczaj takim mnie racza.... bleh
juz zaczelismy przynosic z TZem wino zeby tego ulepku nie pic

Cytat:
brrr ja strasznie boję się przejścia przez Kościół bo wtedy jeszcze przed tym wszystkim na pewno będę tak zestresowana ze mi usta przyschną do zębów w niby uśmiechu i będę wyglądała jak down i w ogóle to całe śpiewanie sto lat przez gości kiedy kamera jest nakierowana na ciebie non stop- nie wiadomo czy śpiewac czy się bujać czy się uśmiechać a nawet gdyby to się uśmiechaj non stop oj filmik z wesela będzie filmikiem o dwóch dałniakach przebranych w slubne ciuszki
dlatego nie bierze sie kamerzysty ktory kreci nudny film, bez zadnych ciec tylko jak leci bierze sie takiego ktory robi krotkie klipy, a wy jestescie w tym filmie w waszych najpiekniejszych momentach, gdy wygladacie najlepiej teraz na szczescie coraz czesciej tak wlasnie robi sie filmy i ja takiego kamerzyste mam caly film trwal bedzie ok. 1h, wiec w calkiem lekkostrawnej dawce ja lubie takie filmy i na pewno wroce do niego nie raz (i mysle, ze nasze dzieci tez chetnie go obejrza)

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A mam pytanko,ja wiem że tym Pan Młody się zajmuje,ale kupujecie tylko soki,czy też gazowane??
ja mam w cenie zarowno soki, wode, jak i napoje gazowane (fanta, cola, sprite)
sama wole na weselach pic gazowane, bo po sokach na dluzsza mete zaczyna mnie bolec zoladek (za duzo kwasu )
choc niektorzy tak maja po napojach gazowanych, wiec soki tez musza byc

mily dzionek dzis byl
a w tygodniu koniecznie musimy sie wybrac na bowling, bo jakos tak nabralismy ochoty tylko trzebe zorganizowac ekipe pewno znow dostane baty (kiepski ze mna zawodnik ), ale co tam
TZa juz wyekspediowalam do domu, bo jutro na 9 musi sie zwlec (za to wczesniej wyjdzie )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:15   #1804
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
caly film trwal bedzie ok. 1h,
)
godzinny film ze ślubu i wesela?? to wy na przewijaniu chcecie go oglądać
nie no spoko każdy będzie miał to co chce- ja jednak chcę troszkę dłuższy filmik a co!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:22   #1805
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
mily dzionek dzis byl
a w tygodniu koniecznie musimy sie wybrac na bowling, bo jakos tak nabralismy ochoty tylko trzebe zorganizowac ekipe pewno znow dostane baty (kiepski ze mna zawodnik ), ale co tam
TZa juz wyekspediowalam do domu, bo jutro na 9 musi sie zwlec (za to wczesniej wyjdzie )
Szkoda, że nie mieszkasz we Wro, bo chętnie bym poszła z Tobą. Już kilka razy chciałam TŻ wyciągnąć, ale jego kręgle nie kręcą a Ja tego zupełnie nie rozumiem
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:44   #1806
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
o jaa Twoja tesciowa tez ma w zwyczaju wystawiac na stol martini?
bo moja niestety tak, a mi juz to martini wychodzi uszami... jeszcze pol biedy jak tesc sie walnie w sklepie i kupi extra dry (z oliwka ), ale oni lubia slodkie (bo ogolnie to tesciowa alkoholu nie pije, wiec jak pije to tylko slodkie przelknie) i zazwyczaj takim mnie racza.... bleh
juz zaczelismy przynosic z TZem wino zeby tego ulepku nie pic
Nie to nie teściowa, tylko my przynieśliśmy na spotkanie Martini Bianco, bo ja, Tż i moja Mama lubimy drinki z martini ze sprite'm

Myślę nad zaproszeniami, bo w tym tygodniu będę musiała zamówić już chyba.
Czy ja mam jakiś spaczony gust? Bo tylko takie mi się podobają (w tym pierwszym bym chciała papier ecru i ciemno zieloną wstążkę)

Co myślicie?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 22:55   #1807
lain
Zakorzenienie

Cytat:
godzinny film ze ślubu i wesela?? to wy na przewijaniu chcecie go oglądać
nie no spoko każdy będzie miał to co chce- ja jednak chcę troszkę dłuższy filmik a co!
w zupelnosci wystarczy
przeciez nie beda mi krecic calej mszy ani ciagle tych samych tanczacych ludzi (tym bardziej wujka nad kotletem ) to maja byc krotkie klipy z najwazniejszymi, najciekawszymi momentami, zmontowane z jajem
przygotowania, przyjazd TZa, kosciol, przysiega, zbijanie kieliszkow, wesele, tort, oczepiny i tyle bez zadnych blogoslawienstw, podziekowan dla rodzicow czy plenerow no moze jeszcze dorzucimy na koniec jakies filmiki i zdjecia z podrozy poslubnej i to by bylo na tyle chce na tym filmie esencje tego dnia

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mieszkasz we Wro, bo chętnie bym poszła z Tobą. Już kilka razy chciałam TŻ wyciągnąć, ale jego kręgle nie kręcą a Ja tego zupełnie nie rozumiem
fajne sa i nawet nie zrazam sie tym, ze nie zawsze mi wychodzi zawsze to jakies urozmaicenie w spotkaniach ze znajomymi - w przerwach od picia i gadania ktos rzuci kula a jak nam sie znudzi to zaraz obok sa stoly do bilarda, wiec mozna zmienic dyscypline sportu (w bilardzie tez mistrzem nie jestem za to TZ daje rade )
bierz kolezanki i olej TZa
Stary 2009-10-18, 23:10   #1808
Jazzmanka
Zadomowienie

Dziewczyny, jutro będą mi baaaardzo Wasze kciuki potrzebne
Do tej pory byłam ekstremalnie wręcz spokojna, ale w tej chwili czuję taki ścisk w żołądku, że nie wiem. Boję się, że mnie jutro nerwy zjedzą i mi nie pójdzie, bo będę niepewna siebie i zacznę się mieszać
Stary 2009-10-18, 23:21   #1809
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Do tej pory byłam ekstremalnie wręcz spokojna, ale w tej chwili czuję taki ścisk w żołądku, że nie wiem. Boję się, że mnie jutro nerwy zjedzą i mi nie pójdzie, bo będę niepewna siebie i zacznę się mieszać
Kciuków całe mnóstwo plus ogonki kocie w supełki zawiązane na szczęście
O której godzinie się bronisz?

Wiem, że każdy to mówi i trudno w to uwierzyć, bo faktycznie po obronie dopiero się wie, że to była tylko formalność, więc życzę stalowych nerwów
Stary 2009-10-19, 00:09   #1810
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Kciuków całe mnóstwo plus ogonki kocie w supełki zawiązane na szczęście
O której godzinie się bronisz?

Wiem, że każdy to mówi i trudno w to uwierzyć, bo faktycznie po obronie dopiero się wie, że to była tylko formalność, więc życzę stalowych nerwów

Niby mam się stawić na miejscu o 9:30, ale mogę wejść dopiero o 15 Bo Pani z dziekanatu powiedziała, że jest 1 os. z wieczorówki, 2 z uzupełniających, 4 z zaocznych, ale nie wiadomo ile będzie z dziennych, więc nie wiadomo jak długo to potrwa z dziennych mój promotor miał najwięcej studentów na seminarium, więc muszę się przygotować na najgorsze (czyt. na długie czekanie na swoją kolej) - chyba dziekanat dziennych nie jest skory do współpracy i udzielania takich informacji koleżankom z innych dziekanatów

Zaraz sobie poczytam swój ostatni rozdział praktyczny, bo pisałam go na podstawie danych swojego klienta, ale nie mogłam użyć jego prawdziwych danych, więc trochę powymyślałam i pozmieniałam dane finansowe. Muszę sobie przypomnieć co tam powymyślałam, bo pozostałej części pracy to chyba nie ma sensu czytać Wcześniej w ogóle nie zamierzałam czytać swojej pracy przed obroną, żeby nie wykryć jakichś błędów, których wcześniej nie widziałam, ale teraz z nerwów chyba sobie chociaż ten ostatni rozdział przejrzę
Stary 2009-10-19, 01:09   #1811
certina4
Wtajemniczenie

Cześć
nie dałam rady wszystkiego nadrobić, ale to co chciałam napisać:

Jazz fingers krossed 4U Będzie dobrze, na bank

Tancerko ja tez pewnie w tym roku nie kupię sukni
Ta suknia MS co podała linka Szana jak Kate

My też chcieliśmy 14 sierpnia albo 7 go ale już było wszystko zajęte, w ogóle sierpnień i czerwiec to trzeba było chyba zaklepywać w co poniektórych lokalach na 2,5 roku wcześniej

Chilanes prosze wyślij i mi zdjęcie, adres już powinnaś mieć, a na wszelki wypadek: certina4@gmail.com a jeśli to jedna z sukien które już mierzyłaś i które już widziałam to chociaz powiedz który numer zdjęcia

Toska cieszę się że kotka lepiej się czuje i że spotkanie z teściami wypadło pomyślnie

Witam nowe PM

dzisiaj cały dzień byliśmy u Babci na imieninach, jutro jadę dalej szukać patrona, padam juz na twarz.
A wiecie że wczoraj po 12 się położyłam i zasnęłam może z 15min później dzisiaj też chciałam się wcześniej położyć, ale byłam ciekawa co tam naskrobałyście przez cały dzień

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:04   #1812
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok. Oczywiście musieli nam wypomnieć, ze sami wszystko załatwilismy. Ale z humorem No ale później stwierdzili, że jak robili wesela rodzeństwa tzta, które były robione na szybko, to tyle latania było, że lepiej, że my sobie sami wsyztsko załatwilismy. I oni już nic nie musieli szukać, dzwonic, pytac i szykować.
Pogadali sobie o liczbie gości, czy poprawiny będą, kto nas do slubu powiezie(stanęło na tym, że mój brat bo ma ładne auto, no i brat nie ma nic przeciwko temu, bo tak jedzie na wesele i tak) i to chyba tyle z temtów weselnych Później gadali o pierdołach hehehe (wszycy mówili, ze tak będzie i było). No i impreza skończyłą się o 23, bo brat tzta przyjecha ł po rodziców. Akurat wtedy bardzo rodzice się rozkręcili i żeby ten brat nie przyjechał pewnie by siedzieli dłużej.

Tancerka bardzo ładny ten fiolecik do kuchni

Jazz trzymam kciuki

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-19 o 08:06
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:08   #1813
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny

Ale jestem padnięta w sobotę byliśmy z Tz na weselu ale się wybawiliśmy jak nigdy nogi wczoraj wchodziły mi do tyłka i cały dzień leżeliśmy sobie razem pod kocykiem w łóżeczku jak ja takie coś lubię ogólnie wesele się udało ale pogoda brrrrrr nie do pozazdroszczenia zimno mokro błociasto itp. Mam teraz takie zaległości w szkole koleżanka mówiła ze oszaleli rzeźnie nam zrobili

A nasza kolej uwaga za 299 dni mamy od dzisiaj dwójeczkę z przodu Ten tydzień miło się zapowiada w środę i idę na salonu sukni szukać

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-10-19 o 08:12
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:41   #1814
Prymulkaaa
Rozeznanie

cześć dziewczyny!
Mój TŻ pojechał po gościa od kominka, a ja postanowiłam zostać w domu przynajmniej im obiad ugotuję:P
Udało mi się Was nadrobić
Co do kamery.. to ja też bardzo chce Chodzi mi o sam fajt jak póxniej siada się z rodzinką i ogląda Bosko
co do salonów.. Rodzice TŻ-a mają frmę stolarską i oni mi tłumaczyli jak to jest z tym podatkiem. A w salonach kobieta mnie uświadamiała. więc dobrze by było kupić jednak teraz tą suknię
Wczoraj o 11 pojechaliśmy do moich rodziców na obiad Wróciliśmy po 19 i brat mnie straszył co do wesela w czerwcu:P (jest starszym i postanowił rozrabiać:P ) . Póki co to go męczę, że ma mi wymyślić wszystko na cywilny. w końcu organizuje takie imprezy
Pozdrawiam
Stary 2009-10-19, 08:53   #1815
Samoa
Zakorzenienie

CzescDziś równe 8 miesięcyJuz niegługo rumak będzie w polowie suwaczka243 dni
A dziś idę podpytać o depilację laserową i mam plan umówić sie na środę na pierwsza sesjęKochany tzcik
Dobra spadam do tż, jeszcze sie odezwę i nadrobię
Stary 2009-10-19, 09:11   #1816
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno adrenalina wzbudzi pewnosc siebie i koncentracje i pieknie wszystko pojdzie trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
My też chcieliśmy 14 sierpnia albo 7 go ale już było wszystko zajęte, w ogóle sierpnień i czerwiec to trzeba było chyba zaklepywać w co poniektórych lokalach na 2,5 roku wcześniej
my tez mierzylismy w sierpien, ale na naszej sali nie bylo juz zadnego wolnego terminu (2 lata wczesniej!), wiec stanelo na lipcu (a wlasciwie pol wesela w lipcu, a pol w sierpniu )
a dowiedzialam sie wczoraj, ze nasza podroz poslubna wypadnie w ramadanie... interesujaco w sumie slub w sierpniu i tak by tego nie zmienil, bo ramadan w przyszlym roku trwa az do 9 wrzesnia

Obca fajnie, ze spotkanko sie udalo a u nas jak nie bylo tak nie ma w sumie najblizszy wolny termin, tak ze tata TZa ma wolne, a my nie mamy uczelni to dopiero weekend 12-13 grudnia... ale jak spadnie snieg to my wtedy na deske jedziemy wiec nie wiem... moze w swieta?

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Ale jestem padnięta w sobotę byliśmy z Tz na weselu ale się wybawiliśmy jak nigdy nogi wczoraj wchodziły mi do tyłka i cały dzień leżeliśmy sobie razem pod kocykiem w łóżeczku jak ja takie coś lubię
oo i wlasnie dlatego nie chce poprawin

a ja wlasnie jestem po cotygodniowym komisyjnym wazeniu nie bylo latwo, bo Franus z uporem maniaka ladowal tylek na wage, ale w rezultacie udalo sie i jest 1,8kg mniej czyli dieta dziala wiadomo, ze na poczatku to szybciej leci, a potem pod gorke, ale biorac pod uwage, ze daje sobie 1kg na miesiac, a tu w tydzien poszly prawie 2 kilosy to jest calkiem optymistycznie

koncze herbatke i ide cwiczyc
Stary 2009-10-19, 09:20   #1817
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Niby mam się stawić na miejscu o 9:30, ale mogę wejść dopiero o 15 Bo Pani z dziekanatu powiedziała, że jest 1 os. z wieczorówki, 2 z uzupełniających, 4 z zaocznych, ale nie wiadomo ile będzie z dziennych, więc nie wiadomo jak długo to potrwa z dziennych mój promotor miał najwięcej studentów na seminarium, więc muszę się przygotować na najgorsze (czyt. na długie czekanie na swoją kolej) - chyba dziekanat dziennych nie jest skory do współpracy i udzielania takich informacji koleżankom z innych dziekanatów
Kurcze, ależ fatalna organizacja
Współczuję i trzymam kciuki, zeby jednak jakoś szybciej i bezboleśnie poszło

Nikt nie skomentuje i nie doradzi mi w kwestii zaproszeń które wrzuciłam wczoraj?
Negatywne opinie również mile widziane.
Stary 2009-10-19, 09:28   #1818
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Dopisuję się do panien młodych 2010
cześć

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kiedyś próbowałam robić zasmażkę do zupy(tak to się chyba nazywa),a le mi się zważyła i nie ryzykowałam już potem
A z mlekiem robiłaś? Bo jak tak to trzeba do tego mleka z mąką rozmieszaną wlać ze 2 łyżki tej gotującej się zupy, żeby nie było takiej różnicy temperatur i wtedy się nie zważy.

Cytat:
Popijaliśmy martini i zamiast godzinka-dwie wyszło, że siedzieliśmy od 15 do 21 aż Tż tyłeczek bolał
Rodzice zdziwieni, ale i zadowoleni, że wszystko sobie załatwiliśmy, wiemy co i jak, i nie muszą już nic robić, a na wesele przyjdą jako goście
Super, że spotkanie się udało

Cytat:
Spokojnie to tylko formalność Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok.
Nie taki diabeł straszny jak go malują

Cytat:
Ja tak samo

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Kurcze, ależ fatalna organizacja
Współczuję i trzymam kciuki, zeby jednak jakoś szybciej i bezboleśnie poszło

Nikt nie skomentuje i nie doradzi mi w kwestii zaproszeń które wrzuciłam wczoraj?
Mi się bardziej podobają te pierwsze, chociaż nie wiem jak w środku wyglądają, ale z zewnątrz bardzo ładne
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:29   #1819
szana
Zadomowienie

część
Cytat:
już mu pokazałam i bardzo mu się podobała i tak samo się napalił jak ja bo tak jak mówisz na poważne kolorki przyjdzie czas chociaż meble chcę od razu poważne brązowe i w ogóle. szaleć ale dodatkami i ich kolorami
a wiecie że właśnie cytam artykuł w Twoim Stylu i o Wizażu piszą
no mam takie samo zdanie,dodatki mogą zdziałać wiele
jaki Wizaż sławny
Cytat:
Na szczęście Selecta czuje się nieźle, ale i tak jutro idziemy znowu pobrac krew do badań, bo ostatnie badanie nie wyszło (nowy sprzęt, którego nasz wet jeszcze nie opanował) i biedactwo moje będzie 3 raz kłute w przeciągu tygodnia

Mimo stresu, obaw itd. weekend wypadł całkiem, całkiem.
W piątek przyjechaliśmy do przyszłych teściów, no i z nerwów paplałam jak nawiedzona
Ale omówiliśmy wszystkie kwestie związane ze ślubem i oboje rodzice Tż byli w szoku, że już poorientowałam się we wszystkim
No i są zadowoleni, bo o salę się Mama Tż martwiła.

W sobotę pojechaliśmy do zajazdu rozmawiać o sali.
Sala, którą mieliśmy zarezerwowaną, jest na ok60 osób, a że lista nieco się u teściów wydłużyła, to postanowiliśmy spróbować wynegocjować wynajem większej sali (na 150 osób, a gości będzie ok70).

I znowu zaskoczenie - mamy tą większą salę, w tej samej cenie od osoby, a będzie dużo więcej miejsca, swobody dla gości (w lutym nie będą przecież wychodzili się ochłodzić), a sala na żywo wygląda super i była akurat przyszykowana na wesele.
W cenie 160zł/os jest wszystko (pewnie tylko za dodatkowy alkohol dopłacimy), sali nie trzeba dekorować i przychodzimy na gotowe
oj biedna Selecta oby tylko było wszystko dobrze!
A widzisz i po co te nerwy? fajnie,że się udało, a to,że paplałaś to może i dobrze ,gorzej by chyba było jakbyś siedziała i nic nie mówiła

super,że Wam się tak udało z tą salą,będzie ogromna sala i dużo miejsca do tańczenia fajnie
Cytat:
ja też chcę dłuższy
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć
Jak zwykle niepotzrebnie się denerwowałam. Wszystko było ok. Oczywiście musieli nam wypomnieć, ze sami wszystko załatwilismy. Ale z humorem No ale później stwierdzili, że jak robili wesela rodzeństwa tzta, które były robione na szybko, to tyle latania było, że lepiej, że my sobie sami wsyztsko załatwilismy. I oni już nic nie musieli szukać, dzwonic, pytac i szykować.
Pogadali sobie o liczbie gości, czy poprawiny będą, kto nas do slubu powiezie(stanęło na tym, że mój brat bo ma ładne auto, no i brat nie ma nic przeciwko temu, bo tak jedzie na wesele i tak) i to chyba tyle z temtów weselnych. Później gadali o pierdołach hehehe (wszycy mówili, ze tak będzie i było). No i impreza skończyłą się o 23, bo brat tzta przyjecha ł po rodziców. Akurat wtedy bardzo rodzice się rozkręcili i żeby ten brat nie przyjechał pewnie by siedzieli dłużej.
No i proszę rodzice sobie pogadali, a Ty się nie potrzebnie denerwowałaś ale ja Cię rozumie,też się tak denerwowałam przed spotkaniem naszych rodziców
cieszę się,że wszystko wyszło fajnie no i przy okazji wiecie kto Was do ślubu zawiezie
Cytat:
już trzymam mocno!
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość

co do salonów.. Rodzice TŻ-a mają frmę stolarską i oni mi tłumaczyli jak to jest z tym podatkiem. A w salonach kobieta mnie uświadamiała. więc dobrze by było kupić jednak teraz tą suknię
o co chodzi z tym podatkiem? zaciekawiłaś mnie
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A dziś idę podpytać o depilację laserową i mam plan umówić sie na środę na pierwsza sesjęKochany tzcik
TŻcik sponsoruje ?

Lain Franek musiał mieć dietę? coś się stało? chyba mnie coś ominęło ale wszystko jest ok tak?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 09:37   #1820
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
a co depilujesz?
Stary 2009-10-19, 09:51   #1821
szana
Zadomowienie

Cytat:

wklej proszę je jeszcze raz
Stary 2009-10-19, 09:57   #1822
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
wklej proszę je jeszcze raz
masz je pod postem wczorajszym o 22:44

Mnie się podobają, ale te drugie tylko, że ja zauważyłam że mam gust inny niż wszystkie tutejsze PM :P
Stary 2009-10-19, 10:02   #1823
szana
Zadomowienie

Cytat:
masz je pod postem wczorajszym o 22:44

Mnie się podobają, ale te drugie tylko, że ja zauważyłam że mam gust inny niż wszystkie tutejsze PM :P
a no tak,nie zauważyłam ich,ale ze mnie ślepota

a więc tak: podobają mi się,są ładne,eleganckie,nie przekombinowane
My z TŻ też szukamy coś w podobnym stylu,albo z jakąś wstążeczka właśnie albo jeszcze się zastanawiamy nad takimi z naszym zdjęciem
tak patrze na te zaproszenia i podobają mi się i te i te,każde jest nieco inne i sama bym chyba nie wybrała te czy te,spytała bym TŻ które mu się bardziej podobają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 10:02   #1824
certina4
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ja przy śniadanku i kawie, zaraz suszę włosy i się wybieram na poszukiwanie pracy

Obca cieszę się że wszystko było nice and easy

Lain a co to za dieta, którą stosujesz? Podzielisz się informacją

Ultraradiola gratuluję 2 Z PRZODU

czy i mnie może ktoś wtajemniczyć dlaczego warto jest kupic suknię teraz?

Toska jakoś nie zwróciłam uwagi na Twoje zaproszenia, zapodaj jeszcze raz

edit: wczoraj mi się nie wyświetliły te zdjęcia te pierwsze bardziej mi sie podobają : lubię kokardki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-10-19 o 10:04
Stary 2009-10-19, 10:05   #1825
szana
Zadomowienie

może mnie ktoś uświadomić czy to walc wiedeński czy angielski? czy jeszcze coś innego?
http://www.dailymotion.pl/video/x4nb...n-oscars_music
Stary 2009-10-19, 10:07   #1826
certina4
Wtajemniczenie

http://finanse.wp.pl/gid,11602751,galeria.html?T[page]=1

no tak to kiedy kupować te obrączki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-19, 10:12   #1827
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie strasznie to męczące jest nogi ze szpilek to do tyłkami wchodziły ewentualnie ok 17 goście z dalszych stron mogą wpaść na kawkę pogadać o weselu jak minęło nic więcej nie przewiduje matko jak mi się oczy zamykają i jeszcze TZ sam w domku bo ma wolne a ja muszę w pracy siedzieć cały czas pisze sms-ki ze mu pusto i chce żebym już wróciła i ze będzie miał pyszny obiadek przygotowany :roll eyes: Ciekawe co takiego - niespodzianka Kochany Mężuś

Możesz powiedzieć jaka dietę stosujesz ze 1,8 kg straciłaś w tydzień tez tak chcę !!!! klask i:

Cytat:
Dzień dobry
Ultraradiola gratuluję 2 Z PRZODU
Dzień dobry

Dziękuję za gratulacje

Co myślicie o tym zaproszenie ? Nie za proste ? Podoba mi sie ale hmmm mieszne uczucia mam jak patrzę http://kartkiizaproszenia.pl/-ZAPROS...UBNE-444p.html

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-10-19 o 10:20
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:24   #1828
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
TŻcik sponsoruje ?
nie, bo mamy wspólną kasęWiadomo, że jego wkład jest z 20 razy większy niz mój, ale kasa jest wspólna Po protu musiałam z nim ustalic czy mogę sobie powolic na taką fanaberię i powiedział, że mogę Więc dziś po uczelni idę podpytać co i jak i się umówić

Cytat:
a co depilujesz?
na razie tylko pachy, bo to najbardziej widaćW drugiej kolejności pójdzie bikini, może na wiosnę, zobaczymy

Jazz trzymam kciuki

Co do zaproszeń z 22:44 to sa spoko, szczególnie te pierwsze, bo drugie zalatują kartką z życzeniami
Stary 2009-10-19, 10:25   #1829
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Z kokardka bardzo ładne, te drugie też mi sie podobają Ale ja ostatnio mam bzika na punkcie kokardek to kokardki sa moim nr1
Cytat:
może mnie ktoś uświadomić czy to walc wiedeński czy angielski? czy jeszcze coś innego?
http://www.dailymotion.pl/video/x4nb...n-oscars_music
Na moje oko to walc angielski
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:28   #1830
szana
Zadomowienie

Cytat:
http://finanse.wp.pl/gid,11602751,galeria.html?T[page]=1

no tak to kiedy kupować te obrączki
też nie wiem
Cytat:
nie, bo mamy wspólną kasęWiadomo, że jego wkład jest z 20 razy większy niz mój, ale kasa jest wspólna Po protu musiałam z nim ustalic czy mogę sobie powolic na taką fanaberię i powiedział, że mogę Więc dziś po uczelni idę podpytać co i jak i się umówić
a ,zapomniałam fajnie,ciekawe czy boli
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Co myślicie o tym zaproszenie ? Nie za proste ? Podoba mi sie ale hmmm mieszne uczucia mam jak patrzę http://kartkiizaproszenia.pl/-ZAPROS...UBNE-444p.html
ładne,ale tyle bym za nie nie dała chyba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości