|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
jak aniołek chociaż w sumie moja kate też jest zawalona świecidłami a ciężka nie jest i ciężko nie wygląda więc moze to i dobra suknia![]() Szana mi też się podobają właśnie takie brązowo waniliowe połączenia ale mój szalony tż nie wyobraża sobie takiego całkiem "dorosłego" i "poważnego" mieszkania i musi mieć dodatki jakieś bardzo żywe i zdecydowane naprawdę takie urządzanie mieszkania to niezła sztuka kompromisu z związku mówię ci ile to czasu zajmuje takie wspólne wybieranie- szczególnie że mój facet to wzrokowiec i nie umie sobie wyobrazić tego co mówię- jak mu opowiadam o jakimś wystroju co mi się spodobał dlatego muszę szukać rysunków, zdjęć, katalogów żeby mu udowodnić ze moja wizja jest ładna i ładniejsza niż cała reszta bo nie uwierzy na samo słowo
|
|
#1773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn w czym mi ładnie i gdzie się wybrać do salonu żeby kupić w końcu dzięki Tancerko,aż się uśmiechnęłam do siebie jak przeczytałam o tym aniołku jak na razie to ta MS mi siedzi w głowie,potem White one i jakaś z tiulowym dołem i nie wiem![]() a rozumiem,faceci to czasem są nie możliwi pewnie jak pokażesz mu tę kuchnię to mu się spodoba jeszcze z takimi srebrnymi dodatkami będzie super i takowy kolorek jest fajnym wyjściemuciekam na herbatkę papa Kobietki
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-10-18 o 17:11 |
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak jak mówisz na poważne kolorki przyjdzie czas chociaż meble chcę od razu poważne brązowe i w ogóle. szaleć ale dodatkami i ich kolorami![]() a wiecie że właśnie cytam artykuł w Twoim Stylu i o Wizażu piszą
|
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ominęło mnie coś ceikawego?? ze względu na brak czasu niestety was nie nadrobię
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie weekend pochłonął i nie podczytywałam nawet trochę...a zaraz jeszcze tż przyjeżdża więc też nie nabedę się długo
A jak jest cos o wizażu to może kupię ten ts...sto lat go nie czytałam
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie to jest artykuł gdzie wspominają o wizażu. nawet jakiś Asiulek jest zacytowany
u nas jest jakiś asiulek? coś o poradach kosmetycznych i w ogóle o poradach i tak dalej- nic szczególnie ciekawego- a kupiłam tą gazetę ze względu na kalendarzyk na 2010 rok taki wiecie kobiecy- już 3 rok mam taki kalendarzyk i lubię sobie wszystko zapisywać, z tyłu jest też notes i całe te notesy mam zabazgrane pomysłami na różne slubne pomysły na jakie wpadałam odkąd zaręczyliśmy się hehe niektóre rzeczy jak teraz czytam to taaak się smieję
|
#1778 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No i wróciliśmy
Widzę, że mnie oszczędziłyście i dużo nie pisałyście Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko nie mamy już czasu na normalny kilkumiesięczny kurs, więc chyba kilku spotkań dla przyszłych małżonków, gdzieś będę szukać ![]() Cytat:
Cytat:
A teraz trochę Wam ponudzę Mimo stresu, obaw itd. weekend wypadł całkiem, całkiem. W piątek przyjechaliśmy do przyszłych teściów, no i z nerwów paplałam jak nawiedzona Ale omówiliśmy wszystkie kwestie związane ze ślubem i oboje rodzice Tż byli w szoku, że już poorientowałam się we wszystkim No i są zadowoleni, bo o salę się Mama Tż martwiła. Kilka spięć było w kwestii mojego ubioru (nie założe futerka Chciałam wyjaśnić dokładnie kwestie finansowe, ale nie było mi dane mimo, że podchody robiłam 3 razy - mamy się o kasę nie martwić i jużW sobotę pojechaliśmy do zajazdu rozmawiać o sali. Sala, którą mieliśmy zarezerwowaną, jest na ok60 osób, a że lista nieco się u teściów wydłużyła, to postanowiliśmy spróbować wynegocjować wynajem większej sali (na 150 osób, a gości będzie ok70 ). I znowu zaskoczenie - mamy tą większą salę, w tej samej cenie od osoby, a będzie dużo więcej miejsca, swobody dla gości (w lutym nie będą przecież wychodzili się ochłodzić), a sala na żywo wygląda super W cenie 160zł/os jest wszystko (pewnie tylko za dodatkowy alkohol dopłacimy ![]() Potem już z umową w kieszeni pojechaliśmy z moją Mamą do teściów, żeby się poznali i znowu zaskoczenie-nasze Mamy mają mnóstwo wspólnych znajomych osób z zakładu gdzie moja Mama pracowała, obie laborantki itd. Popijaliśmy martini i zamiast godzinka-dwie wyszło, że siedzieliśmy od 15 do 21 ![]() Rodzice zdziwieni, ale i zadowoleni, że wszystko sobie załatwiliśmy, wiemy co i jak, i nie muszą już nic robić, a na wesele przyjdą jako goście
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi co na siebie założysz w lutym żeby się ogrzać jak nie chcesz futerka? ja tam się na futerkach nie znam dlatego pytam wiem że jeszcze można etolkę lub płaszczyk biały założyć.. można jeszcze pewnie jakiś szal ale jak na luty to może być za zimno? tak ciekawa jestem po prostu co planujesz fajnego
|
|
#1780 |
|
BAN stały
|
No widzisz Tośka,rodzice.Teściowe się dogadali i było przyjemnie.
![]() Właśnie znów ogladam filmiki slubne na youtube i jedna para najpierw sama tańczy pierwszy taniec ( wiadomo ) a potem zapraszaja swiadkow,rodzicow i gosci na parkiet,fakt już wtedy para młoda nie ejst w centrum uwagi,ale mysle nad takim rozwiązaniem,gdyż ja nie lubie być w centrum uwagi.
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
brrr ja strasznie boję się przejścia przez Kościół bo wtedy jeszcze przed tym wszystkim na pewno będę tak zestresowana ze mi usta przyschną do zębów w niby uśmiechu i będę wyglądała jak down
i w ogóle to całe śpiewanie sto lat przez gości kiedy kamera jest nakierowana na ciebie non stop- nie wiadomo czy śpiewac czy się bujać czy się uśmiechać a nawet gdyby to się uśmiechaj non stop oj filmik z wesela będzie filmikiem o dwóch dałniakach przebranych w slubne ciuszki
|
#1782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle,slub sam w sobie świadcyz o tym,że caly dzień będziemy w centrum uwagi.Ja niewiem jak to będzie,z lekka mnie to przeraża.A mam pytanko,ja wiem że tym Pan Młody się zajmuje,ale kupujecie tylko soki,czy też gazowane?? ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- A to jeden z moich ulubionych filmików na youtube,niewiem czy go wklejałam/podawałam wcześniej/kiedyś tam.... http://www.youtube.com/watch?v=BDeOj...eature=related
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w cenie i soki i napoje gazowane więc nie odpowiem ale ciekawi mnie stwierdzenie że tym pan młody się zajmuje- u was jest jakiś tradycyjny podział kosztów???? na pana młodego i panią młodą????
|
#1784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najpierw myślałam, że kupię po prostu ładny, jasny płaszcz zimowy i w nim w ogóle będę w kościele. No, ale teściowej sie pomysł nie podoba. Kombinuję, że chyba uszyję bolerko, ale z długim rękawem, lekko postawionym kołnierzem i podszyte ze dwiema warstwami polaru. W sumie z domu do auta kilka metrów i z auta do kościoła też, bo dla PM specjalnie jest brama otwarta i wjeżdżają pod same drzwi koscioła. A w kościele postaramy się jakoś uzgodnić, żeby było odpowiednio nagrzane Bo to co można znaleźć, jako okrycia zimowe dla PMek mi się nie podoba. Nie chcę żadnych piór i futrzaków sztucznych ani tym bardziej naturalnych. W dodatku to wszystko pogrubia, a ja już i tak mam spory nadmiar kg ![]() Cytat:
W ogóle stwiedziliśmy, że przed wejściem na salę wywiesimy tablicę: "Zakaz wnoszenia aparatów foto i komórek" My napoje mamy w cenie-pepsi, 7up, soki i wodę.
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież w dniu ślubu się taaak ładnie wygląda jak nigdy hehehe
|
|
#1786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast nie podobało mi się na filmie z wesela, który oglądaliśmy u DJ'a, gdzie było widac jak spora część gości zamiast skupić się na młodych, majstrowała przy aparatach i robiła fotki
|
|
#1787 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inna kwestia, że nie lubie też się ogladać na filmikah
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy z TŻtem bardzo podobne ). Bardzo ładnie wyglądasz w sukni bratowej tżta . Mua
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
toskaKrk wysłałam
się nie przestrasz ![]() Co do kamerzysty,to my na pewno go mieć nie będziemy! To jedyne, co zgodnie już na samym wstępie przygotowań ustaliliśmy
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-18 o 21:18 |
|
|
|
#1790 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może jedna ściana jasna, a druga ciut ciemniejsza jeśli chcesz wyraziście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A niebieskie talerze (więc myślę, że niebieskie ściany w kuchni podziałałyby podobnie), to są polecane dla osób odchudzających się, bo nie ma niebieskiego jedzenia i jedząc z takich talerzy jakoś mniej smakuje, ludzie mniej jedzą z takich To prawda udowodniona naukowo Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko u mnie by był kłopot bo mój tż jest mega chudy i jakby on jeszcze mniej jadł to by go już chyba nie było![]() spać mi się już chce
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
tancerka212 ciemny fiolet bardzo dobrze wygląda właśnie z jakimś kremowym albo z beżem. Z jasnym fioletem nie będzie już tak fajnie kontrastować.
Mi to się jeszcze marzy turkus z brązem, tylko nie bardzo wiem do jakiego pomieszczenia ;P |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
janiiis do salonu
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
chilanes salon byłby super, tyle że akurat u nas nie dało rady, bo pokój jest zacieniony, od północnej (?) strony i byłoby już w nim mega ciemno
![]() ale może kiedyś...
|
|
|
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tylko 250 dni i powiemy sobie TAK!!!
![]()
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz
super U nas 307 Janiiis mi to zestawienie bardzo się podoba w salonie, sypialni, czy jasnej kuchni
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak będę się cieszyła z mojej kuchni jak czubek![]() szczęściara
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie rację dziewczyny turkus z brązem jest przecudowny- mojej siostrze się marzy kiedyś taka kuchnia ja jednak tych barw z palety niebieskawych i bardzo zimnych odcieni nie chciałam.. nie wiem ja już taka jestem ze mi ciepłe soczyste barwy energii dodają a w takim chłodnym pomieszczeniu to mi tak zimno i nieprzytulnie jest.. chociaż jak widziałam w home&you pościel turkusowo-brązową to mi się do niej oczka świeciły![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- a wy kiedy macie slub dokładnie? bo ja pamiętam że też już się raz napaliłam na super fotografa i już miałam nawet sama za niego płacić żeby tylko on był a tu się okazało ze mój termin to już daaaawno temu zajęty no i też zostaliśmy przy tych zwykłych kamerzyście i fotografie.. czasem mam ochotę na takiego wypasionego fotografa ale nie mam kasy tyle żeby tak zaszaleć.. a to co mam wolę w mieszkanko włożyć i coś do niego kupić- to jest dla mnie teraz ważniejsze
|
|
#1800 |
|
Konto usunięte
|
A u nas już tylko 188
![]() JA nie przepadam za filotem bo z fioletu to najbardziej pomarańcz lubię, ale bardzo mi się to zestawienie spodobało i ciepło o takim pomyślałam do sypialni właśnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

zaraz zobaczę,dziękuję 
szkoda ,że w Szczecinie jej nie znajdę 
jak aniołek
mówię ci ile to czasu zajmuje takie wspólne wybieranie- szczególnie że mój facet to wzrokowiec i nie umie sobie wyobrazić tego co mówię- jak mu opowiadam o jakimś wystroju co mi się spodobał
dlatego muszę szukać rysunków, zdjęć, katalogów żeby mu udowodnić ze moja wizja jest ładna i ładniejsza niż cała reszta bo nie uwierzy na samo słowo

Jestem zadowolona 

przecież w dniu ślubu się taaak ładnie wygląda