|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() Ja sobie na przykład nie wyobrażam żeby iść spać pokłócona z kimś bliskim i nie ważne czy jest to mama czy Tż. ![]() Mój ojciec złożył pozew o rozwód. W pozwie powypisywane są straszne głupoty, wszystko obrócone w winę mojej mamy. Za dwa tygodnie będzie rozprawa...
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie , to nie ma w tym nic złego i dziwnego. Bo ja pierwsza z dziewczyn z tego wątku nie odzywam się do TZ ? Nie pierwsza i nie ostatnia. a swoją drogą, ciekawe czy jego słowo "jutro to zrobię" będzie miał dziś realizację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu nie rozumiem..jak można wieczorem nie przytulić sie do siebie ...z powodu takieje pierdoły. Dlatego pytam..czy jest Ci z tym dobrze? potrafisz tak normalnie położyć sie koło niego nie pytrzytulając się i nie odzywając?. Zasypiasz potem normalnie? czy uwiera Cie to i pół nocy spać nie możesz? Normalnie z ciekawości pytam ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Betti ![]() Rozumiem że przed Tobą ciężki okres ![]() Bez sensu że dorośli ludzie nie potrafią się ze sobą rozstać polubownie ![]() Życzę szybkiego rozwiązania sprawy...i siły..bo mamę musisz wspierać a i samej Ci zapewne ciężko ![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Ale mi nie chodzi o CV, tylko o to jak się zachował. Ze nie odpowiedział mi normalnie tylko wyszedł uciekając od dalszej rozmowy. Własnie o to mi chodzi, bo nie tak się rozmawia. I jesli dalej ma tak robić to jego sprawa. Ja napewno nie mam zamiaru w ten spozób z nim rozmawiac.
Tak, jest mi z tym źle. Wczoraj miałam wielką ochotę sie do niego przytulić, pocałować go. W nocu wtulić sie w niego, zasnąć w jego ramionach. Rano jak zwykle dostać buziaka na dzien dobry. Jak codziennie zjeść razem śniadanie,wypić kawę. Ale wiem jedno, to on wyszedł, to on uciekł od rozmowy a nie ja. Jest mi cięzko, ale nie mogę zawsze pierwsza wyciągać ręki, bo jaki to ma sens? |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ale dziś fajna pogoda, a ja nadal się w domu kiszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki Haniu ![]() U kogo fajna to fajna, u mnie pada deszcz i jest zimno ![]()
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do diety to nadal trzymam, w tym miesiącu sobie lekko odpuściłam, czytaj: pozwoliłam na troche odstępstw w formie słodyczy i alkoholu, spadło tylko 2 kilo (dobrze że w ogóle coś spadło ![]() ![]() Madziu szkoda życia na takie fochanie się na siebie. Nie lepiej porozmawiać? Bo zastanów się tak naprawdę poszło Wam o nic. Mnie strasznie męczy taka sytuacja gdy żyjemy z mężem tak jakby obok siebie i długo tak nie potrafię wytrzymać.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1811 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie nie ma różnicy kto rękę na zgodę wyciąga..ważne by rozmawiać....a od kogo rozmowa wyjdzie nie ważne. Wystarczy zapytać czy zamierza tak milczec, czy nie ma czegoś do powiedzenia, czy dobrze mu z tym nieodzywaniem się, czy uważa że dobrze zrobił tak wychodząć...ja w każdym razie tak bym zrobiła. Rozmowa sama w tedy się toczy. Nie ma co życia sobie zatruwać takimi kłótniami o nic. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Pogoda fatalna, deszcz siąpi, zimno, szaro i ponuro. Z TŻ mamy kłótliwy dzień, głównie to ja jestem upierdliwa ![]() ![]() Dziewczyny, muszę schudnąć koniecznie, bo już mnie wkurza moje nicnierobienie w tej kwestii ![]() ![]() Zastanawiamy się z TŻ, żeby chodzić razem na siłownię, tylko że na jedną osobę to koszt 70 zł/miesiąc, co w obecnej sytuacji jest sporym wydatkiem. Zabieram się za gotowanie ryżu (brązowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
Betti trzymaj się. Jeden sms dziś zepsuł nam humor. Pojawił się mega problem w rodzinie i nie wiemy jak go rozwiązać ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-11-07 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
No i odezwałam sie pierwsza i co?? i jest jeszcze gorzej. ech... szkoda gadać dosłownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Obudzil nas dzis przenikliwy ziąb.. ![]() ![]() ![]() Asiuk, no to trzymam nadal kciuki żeby z pracą TŻ wszystko się ułożyło. Ale tzn że TŻ już na pewno nie bedzie sprzedawać kosmetyków tej firmy? To kochane z jego strony że robi Ci takie miłe prezenty ![]() ![]() Melodio, jakaś straszna masakra z Twoim zębem! ![]() A wiesz że ja nie mam np dolnej jedynki ![]() ![]() Myślę że zęby spokojnie się zejdą, chyba taka ich naturalna tendencja. Ale chyba powinnaś wtedy nosić aparat, to by je przyspieszyło ![]() TŻ też mi uwielbia robić prezenty, ale nie tylko ciuchowe. Z raz w tygodniu zawsze dostaje od niego jakiś drobiazg, zawsze jest trafiony w 100%. Czasem go za to ochrzaniam, ale on mówi że uwielbia sobie siedzieć i planować z czego bym się ucieszyła.. No to jak mam się nie cieszyć ![]() Moje plany na Sylwestra: do 21 w pracy (oby nie dluzej), potem mega szybki prysznic, szykowanie się i o 22:30 na imprezę do znajomych. W zeszłym roku my robiliśmy Sylwestra więc w tym na szczęscie jesteśmy zwolnieni ![]() Ekstra że TŻ poprawił się z odzywaniem sie do Ciebie. W związku na odległość to szczególnie ważne. Co do Twojego pytania: w oczach TŻ widzę wielkie, niekończące się uwielbienie. Z milion razy dziennie mówi mi jak mnie kocha, jaka jestem cudowna i piękna. Wydaje mi się nawet że mówi to częsciej niż na początku naszego związku ![]() ![]() ![]() Butter, i jak z tym kolesiem, wysłał tego maila czy Ci się śniło? ![]() Madziu, też się boję że nagle po odstawieniu tabsów popsuje mi się cera (nigdy w życiu nie miałam problemów z pryszczami więc się wścieknę gdyby się teraz pojawiły), ale odstawiłam je w cholerę. No trudno, będzie co będzie. Zgadzam się że TŻ powinien napisać CV, jak najszybciej. Ale z drugiej strony, da się to zrobić w dzień, wysłać w drugi.. Czekaliście już trochę, więc jeden czy dwa dni nie zrobią wielkiej różnicy. No ale zgadzam się że nie powinien wychodzić. I w ogóle cała ta kłótnia jest z idiotycznego powodu. Tzn strasznie błahego, tak błahego że szkoda w ogóle się o to kłocić. Co to znaczy że jak z nim pogadałaś to jest gorzej? A co do tego że się nie przytuliliście przed spaniem.. wiesz, ja sobie teraz nie wyobrażam nie pogodzić się przed zaśnieciem.. Nigdy nam się to nie zdarzyło, to jest dla mnie i dla TŻ w jakimś sensie świętość.. i gdybyśmy nie potrafili się pogodzić i przytulić przed spaniem, to byłby znak że jest bardzo bardzo źle. Spróbuj następnym razem przytulić się, skoro masz taką ochotę. Zobaczysz że od razu będzie lepiej, znam to z autopsji. Tyle że, jak już pisałam, ja potrzebuję po kłotni z godziny dla siebie, żeby ochłonąć i odtajać. A potem już jest bardzo dobrze ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
ależ tu tłumnie przy niedzieli, hoho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piersi pewnie tez nieźle polecą po odstwieniu??> bo mi przy braniu poszły o 2 numery w górę ![]() Co do TZ, to już jest dobrze. Postanowił abysmy o wszystkim zapomnieli i zaczęli raz jeszcze. ![]() ![]() a CV nie napisal tak jak obiecał ![]() ![]() ale kit, poczekam do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Odstawilam je dopiero w ostatni czwartek wiec jeszcze o wiele za wczesnie na jakiekolwiek wnioski ![]() ![]() Poczekaj do jutra, spokojna niedziela, po co suszyć głowę o pierdoły. Jutro się ma wyjaśnic z Holandią? Gdyby się okazało że pracy nie ma to na pewno zmobilizuje TŻta do napisania CV. Wróciliśmy z wielkiej wizyty u mnie w domu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że rodzice przypadli sobie do gustu, to ważne. a my dzis z TZ od rana albo gramy na wii albo oglądamy "lie to me" a teraz TZ wciągnał się w "zmierzch" S. Meyer. ja jestem na 3 tomie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielny wieczór!
Cytat:
Z tymi kosmetykami to nie wiadomo, jak będzie. Raczej przejmą je ludzie, którzy rozprowadząją w aptekach już inne produkty tej firmy. Czyli TŻ musiałby zostać właśnie takim przedstawicielem. Albo ewentualnie innym - sprzedającycm kosmetyki w drogeriach, supermarketach itp. Tylko nie wiadomo, czy jest dla niego miejsce. Powiem szczerze, że (tak jak pisałam ostatnio) lubię prezenty z jednej strony, ale z drugiej martwię się, że ktoś wydaje na mnie tyle pieniędzy. A w obecnej sytuacji jednak powinniśmy się nieco powstrzymać. Cytat:
![]() Cieszę się, że już między Wami lepiej ![]() ![]() Wczoraj byłam ze znajomymi w kinie na "Nigdy nie mów nigdy". Muszę przyznać, że film bardzo mi się podobał, jak na polską produkcję ![]() ![]() Odezwał się już chyba na dobre mój instynkt macierzyński. Całe życie zarzekałam się, że dzieci nie lubię i nie jestem pewna, czy w ogóle chcę je mieć. Teraz jestem pewna, że pragnę być matką. TŻ z kolei miał odwrotnie, zawsze był pewien, że chce poczuć smak ojcostwa. A teraz twierdzi, że "boi się tak odpowiedzialnych decyzji" i nie jest to opinia zdeterminowana jedynie naszą sytuacją finansową. To chyba jakaś ironia losu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Helo... no i znowu niedzielny wieczór i prawie po weekendzie
![]() Piątkowy wieczór i całą sobotę spędzieliśmy u znajomych...było bardzo fajnie, zrobiłam lasange i wyszła super... Zara, fajnie, że rodzice się polubili i było ok, to wiele ułatwia ![]() co do mnie, to koleś wysłał maila, to nie był sen ![]() ![]() Madziu... ja rozumiem, że się zdenerwowałaś na TŻ, miałaś prawo...ale od razu taka awantura? Czy to nie przesada? O taką 'głupotę'? Powiem Ci szczerze, nie rozumiem jak Wy ze sobą żyjecie, u Was każda kłótnia kończy się jakąś mega wielkim dramatem... Jakiś czas temu (nie pamiętam o co poszło) pokłóciliście się tak, że prawie się już rozstawaliście i rozwodziliście, teraz gadki w stylu 'zapomnimy o wszystkim i zaczniemy od nowa'.... Kobieto, zajmijcie się czymś, ruszcie z domu, bo ewidentnie Wam się nudzi i wymyślacie sobie problemy, kłócicie się o takie bzdury, a wymyślacie rozwiązania, jakby wydarzały sie jakieś najgorsze rzeczy... przecież tak na prawdę to tylko drobne sprzeczki, szkoda życia na coś takiego... Asiuk, to fajnie, że instynkt macieszyński ożył na dobre-super ![]() Co do TŻ, rozumiem jak się czujesz, mój TŻ już 3 m-ce bez pracy, więc rozumiem jak się martwisz tym, co może Was spotkać...ale może wszystko się ułoży? Niech może na wszelki wypadek od razu zacznie czegoś szukać... A gdyby (odpukać) jednak stracił pracę, to pewnie też sobie poradzicie, przecież Ty pracujesz...Głowa do góry ![]() Powiem Ci, że oglądam czasem zdjęcia tej kobitki, która robiła Wasze ślubne - jestem pod gigantycznym wrażeniem-na prawdę. Strasznie żałuję, że nie stać nas na nią...bo na prawdę się ceni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martwię się o nas pod względem finansowaym, także dlatego, że TŻ bardzo by się przejął stratą pracy. Słyszałam, jak teściowa lamentowała, że TŻ ma strasznego pecha z pracą i że musi się wziąć szybko w garść, bo przecież musimy jakoś żyć... Tak jakby moja pensja w ogóle się nie liczyła ![]() Wiem, że się ceni, strasznie podnisła swoje honorarium (ja płaciłam 2400 zł). Chyba ciężko będzie znaleźć coś równie dobrego w mniejszej cenie. Zajrzyj jeszcze tutaj: http://dominikpeh.eu/component/optio...mid,1/lang,pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Butter tak to jest jak ktoś ma wybuchowy charakter tak jak ja. na szczęscie TZ jest ze mna juz 8 lat, wiec zna mnie na wylot i wie ze jak tak zawsze mam
![]() a co do tekstu "zacznijmy od nowa" to nie ma w nic złego. TZ chodziło o to, żebym juz więcej nie wracała do jakiejs sprawy i nie mówiła" no tak ale ty wtedy powiedziałas ze...." i znowu awantura od nowa. Zawsze jak sie godzimy to obiecujemy sobie, ze nie wracamy do wczesniejszych spraw, bo po co 2 razy kłócic sie o to samo ![]() a awantury własnie nie było ![]() ![]() ale co tam, grunt, ze jest dobrze, bo tak jest zawsze ![]() ![]() ![]() edit: Pamiętam jak kiedys Dori pisała, ze ona tez ie raz już tak nagadała TZ . wiec jak to mówią nie ja pierwsza i nie ostatnia ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-08 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do fotografa - widziałam zdjęcia tego kolesia z linka, podobaja mi się, robił też zdjęcia mojej koleżance z uczelni-fajnie wyszły. Chciałam się z nim skontaktować, ale mi się nie udało. Za to podoba mi się też ten i możliwe, że na niego się zdecydujemy: http://www.fotografikslubny.pl/ A propos Waszej fotografki, faktycznie ceny podniosła mocno, ale po jej zdjęciach widać za co się płaci ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotki całkiem niezłe i za rozsądną cenę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja doslownie na sekunde bo male zmiany wprowadzamy w naszym pokoju i troche balaganu sie narobilo i musze sprzatac ![]() Butter a ja tak z ciekawosci pytam, kontaktowalas sie z tym fotografem do ktorego podalam ci namiary??ma jakies wolne terminy, no i jak z cenami teraz stoi?? Asiuk ja rowniez twierdzilam ze na dziecko mam czas ale ostatnio tak mnie wzielo ze az sie sama siebie boje i co najlepsze Tzta rowniez wiec nie wiadomo co sie wydarzy w najblizszej przyszlosci (tabletki odstawilam w sierpniu, cera bez zmian czyli prawie nieskazitelna ale biust mi nie spadl a tak bardzo bym chciala ![]() oki spadam ogarnac pokoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
cześć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, znów poniedziałek, znów do pracy - wolne zdecydowanie za szybko minęło, ale na szczęście już znacznie ze mną lepiej, został tylko kaszel. Żeby było przyjemniej, idę dziś na cały dzień na spotkania z inwestorem, bleeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.