|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
zgadzam sie z L_V
![]() ja od wczoraj pracuje w dziwnym systemie ,tzn. nawet mi to pasuje ,byle nie trwało wiecznie. Ide do pracy na 9 , od 13-14.30 mam przerwe i wracam do pracy do 17. Do domu mam bliziutko,wiec wpadam podszykowac cos na obiad i narazie jest fajnie ![]() ![]() A jutro idziemy z TZ na wesele do mohego kuzyna ![]() Dori ja tez bym tak chciała ...Pomysłow na to co bym robiła z czasem wolnym mi nie brakuje ,tylko z tym pełnym kontem gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Madziu ja też bym namawiała na Twoim miejscu męża na pisanie CV. Znalezienie pracy to wcale nie takie proste. Jestem tego żywym przykładem.
Ja się zastanawiam czy przypadkiem nie jest mi ciężej przez zmianę stanu cywilnego. Jak byłam panną i wysyłałam CV to zaraz jakiś odzew był a teraz cisza a wysyłam regularnie CV i nawet z ogłoszeń o praktyki się nie odzywają. Moja koleżanka z uczelni miała taki problem stąd moje przypuszczenia.
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może daj komuś do przeczytania cv czy wszystko ok jest ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
A po co ty stan cywilny w CV wpisujesz? To zupełnie niepotrzebne. Imię, nazwisko, telefon, mail, adres, data urodzenia - wszystko! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj obecny szef wie,ze planuję potomstwo ,powiedział "kiedyś trzeba miec te dzieci" i nie widzi problemu ,ale to rzadko spotykane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest wielce zdziwiony, że jeszcze nie ma dziecka bo ślub był w lipcu 2008 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój Tata jest właśnie super szefem. Pracują u niego same młode mężatki i prawie każda ma dziecko bądź dzieci. Nie mają problemu jak muszę wcześniej wyjść czy pojechać na karmienie itd. Mam nadzieję, ze mnie też się tak uda.
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie to że ja go bronię.. bo generalnie ja sie zgadzam ze CV trzeba wysyłać, pracę cieżko znaleźć...ale nie zgadzam sie z nagłym ubolewaniem nad tym że mąż Madzi jest leniem ![]() Kilka miesięcy oby dwoje siedza na dupie i nic nie robią..czekając nie wiadomo na co. I nagle teraz Madzia uwaza że trzeba szybko CV pisać ...tylko ona mysli o przyszlości, a jej mąż tylko w gry gra...jasne ![]() Do tej pory było OK..wesele, wycieczki, czekanie na to na tamto....i teraz nagle pojawia sie problem..okazuje sie do tego, że tym problemem jest mąż Madzi..... bo ona to normalnie pracuje i utrzymuje lenia.
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, ja się z Tobą zgadzam. Najpierw sielanka, wszystko super, a teraz nagle jak się Madzi zebrało na wysyłanie cv, to on też powinien. Madziu nie bądź zła, ale uważam, że przesadzasz... nie może być zawsze tak jak Ty chcesz... szczególnie, że dalej jesteście w takim zawieszeniu, nie wiadomo czy Polska, czy Holandia czy co w ogóle... Nie wszyscy są tacy sami, że chcą działać na hurra. Jedni działają od razu, a inni czekają na rozwój wydarzeń, jak sytuacja jest już jasna, to wtedy przystępują do działań ze wzmożoną siłą... Nie możesz oczekiwać, że ktoś (nawet Twój mąż) będzie się zawsze zachowywał zgodnie z tym co sobie wymyślisz, bo zawsze się rozczarujesz... ![]() Niech każde z Was działa tak, jak uzna za stosowne, a najważniejszy jest cel - czyli, żeby każde z Was pracę znalazło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wyraziłaś moje myśli ![]() Ale już bym poszła do domu ![]() A tu jeszcze 1,5 godziny i powrót autobusem ![]()
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Ide do domu.
papatki |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
Ehh... Ale przemarzłam
![]() ![]() Nie mam pomysłu co mogłabym zrobić na dzisiejszy obiad ![]() ![]() Edit: Cześć Jodie, jak w pracy? ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-11-06 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
hej...właśnie jak w pracy??
Cytat:
![]()
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
betti, haniu w pracy super, byłam dziś na kolejnym spotkaniu. materiału mam mnóstwo ale przydatnego i ciekawego wiec z przyjemnością go pochłaniam
![]() ![]() ale dopadł mnie jakiś wirus dziś , zimno mi , mam dreszcze , brzuch boli i do tego biegunka ![]() a tak więcej ok , czytam Was ale czasem nawet nie mam siły odpisać , zwłaszcza ze mama lezy po operacji i biegam przy niej. buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ale to nie jest tak, ze ja nagle ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam mu, ze dzis piszemy CV. juz dawno o tym myslelismy, ale wtedy nie wiedzielismy kiedy sie sprawa wyjasni, poza tym co drugi dzien trzeba było jechac do wawy do dziadka. Dzis w koncu dziadka przewieźli karetką do szpitala w naszym miescie. jest już pod ręką i nie musimy gnać 130km. Stawierdzilismy też, ze w poniedziałek dzwonimy do Holandii. wiec juz plan jest. a co za tym idzie?? Mozemy juz sobie przygotowac CV, mozemy posuzkac ogłoszen, nawet wysłac te CV i jesli się okaze, że do Holandii nie jedziemy to zawsze juz cos bedzie zrobione, a jak pojedziemy?? to jesli by ktos zadzwonił z ogłoszen, mozemy stwierdzic ze juz mamy prace bo i tak wszystko się pewnie w poniedziałek rozwiąze. wczesniej nie chcielismy tak robić, bo nie wiedzielismy kiedy do tej Holandi mozemy jechac, teraz juz wiemy. a nie chce by tak było, ze z Holandii będa nici, a my dopiero wtedy bedziemy zaczynali pisac CV, potem bedziemy szukali ogłoszen. po co marnowac na to czas?? edit: TZ wrócił o 15.30. ja akurat myłam łazienkę, wiec wziął odkurzacz o odkurzał całe mieszkanie. Potem ja poszłam czytac ksiązkę a on... wrzucac piosenki na Ipoda. a teraz pojechał na basen a ja do was ![]() Nie odzywamy się narazie do siebie. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna praca to ważna rzecz ![]() Buuu..wirus z biegunką to przykra sprawa..obu szybko minęło. Mamie życzę powrotu do zdrowia ![]()
![]() |
#1791 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny strasznie dawno się nie odzywałam ale czas przecieka mi przez palce
![]() Betti hehe ja też zaczęłam uczyć sie hiszpańskiego, niestety na kurs nie pójdę bo moje godziny pracy są beznadziejne ale uroki pracy w szkole językowej są takie, że kontakt do lektora hiszpańskiego zawsze się znajdzie a do tego mam indywidualne zajęcia za naprawdę śmieszne pieniądze. A język świetny, bardzo mi się podoba. Madziu trochę bez sensu zrobienie tej awantury i to tak naprawdę o nic. Nie lepiej zamiast się fochać albo krzyczeć to spokojnie wyjaśnić czemu uważasz, że dobrym pomysłem jest napisanie tego cv od razu a nie później?! Dziewczyny a ja w końcu się wybrałam na disco i właśnie tego mi brakowało. Muszę częściej wychodzić potańczyć bo to świetny sposób na odstresowanie się a do tego zawsze to jakaś forma ruchu ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
ja od grudnia chyba zapiszę się na salsę
![]() ![]() ![]() niuniuniau a jak dieta??
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
przyjechałam sobie do rodziców, bo już mi się lekko nudziło siedzenie w domu. Zdążyłam wysprzątać, miałam czas dla siebie i zdążyłam się wczoraj ostro z tż pokłócić - oboje sobie nieźle nawrzucaliśmy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Reszty jeszcze nie doczytałam, padam........ byle do niedzieli ![]()
![]() |
#1795 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nic nie dało. Jakby nie był, mówi się trudno. ja robię co mam robić, a on?? jego sprawa. Od wczoraj nie rozmawiamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie dość że ciało sprawniejsze to samopoczucie wzrasta o 100% Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też zdecydowanie wolę nadmiar zajęcie. Mam lepszy humor, jestem lepiej zorganizowana i nie mam czasu myśleć o pierdołach ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem jak możan tak funkcjonować...w partnerskim związku ![]()
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wczoraj mało się widzielismy. Bo jak TZ wyszedł to wróicł o 15.30. Wtedy ja akurat sprzatalam mieszkanie. POtem on pojechał na basen i wrócił o 21. a o 22 juz lezelismy i oglądalismy film. rano wstałam to on jeszcze apał. zjadłam sniadanie, zszedł TZ zapytał się czy juz jadłam. Teraz siedzi i cos w TV ogląda a ja jestem na laptopie. no i tak to wygląda. Dawno się nie kłócilismy, ale zawsze jak juz o cos pójdzie to potem musimy sobie pomilczec, przemyslec i za chwilę znowu jest ok. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co z tego że sprzątałaś mieszkanie jak on przyszedł ![]() ![]() I wieczorem film oglądacie jak dwoje kumpli...leżycie po 2 stronach łózka nawet nie stykając sie?..czy przytulacie się do siebie mimo że ze spobą nie rozmawiacie?? Pytam bo na prawde nie jestem w stanie wyobrazić sobie czegos takiego.
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wkurzona, bo zdenerwował mnie wczoraj tym, że wyszedł twierdząć, że nie chce mu się ze mną rozmawiac. skoro mu się nie chce to ok. Ja rozmowy nie zaczynam. Mam prawo byc obrażona. jesli sie o coś zapyta. to mu odpowiadam i tyle. Film sobie włączylismy, połozylismy się i tyle. Bez przytulania, bez buzi na dobranoc. I nie rozumiem stwierdzenia "100 lat świetlnych od siebie" to już się człowiek pokłócić nie może?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.