|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
podziwiam za wytrzymanie tylu lat bez zucia gumy ![]() u mnie gumy sa jednym z elementow podstawowych wyposazenia mojej torebki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiadomo, ze kazdy indywidualnie reaguje odpisala mi pani ze szkoly tanga i napisala, ze po pol roku spokojnie powinnismy zatanczyc na pierwszy taniec zwlaszcza jak sobie dodatkowo troche pocwiczymy na organizowanych przez nich milongach faaajnie a w ogole to otworza nam w styczniu poziom od zera, wiec idealnie wg planu bedzie ![]() odpisali mi tez ze studia piercingu w srode wybieram sie na przekluwanie dobra, zmywam sie, bo TZ zaraz tu przyjedzie z pracy, wiec ide mu ugotowac obiadowe tortellini na jego drugi juz dzis obiad a potem z dziewczynami na miasto ![]() milego wieczoru
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-13 o 17:11 |
|||
|
|
|
#1802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że niedrogo. A jak patrzyłam indywidualne zajęcia dla narzeczonych to ceny są w przedziale 60-100 zł za godzinę. Więc zdecydowaliśmy się na ten zwykły kurs, a i tak na sali są tylko 4 pary (z nami). Na razie nie planujemy przygotowywać jakiejś choreografii na pierwszy taniec - albo zatańczymy spontanicznie, albo w domu sobie sami przygotujemy.
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to bardzo tanio płacicie, my płacimy 90zł miesięcznie od osoby, czyli od pary 180zł miesięcznie i z tego co patrzyłam to jeden z droższych kursów u nas w mieście, chociaż chyba nie najdroższy, ale dają gwarancję nauczenia tańca, więc się zdecydowaliśmy Lecę właśnie teraz na 19 na zajęcia, TŻcik zaraz przyjedzie. Miłego wieczorku. |
|
|
|
|
#1804 | ||
|
Lena
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale nie poodpisuje Wam teraz bo nie mam sily bo ciągle boli
![]() certina4 przepraszam, ale na pw teraz Ci nie odpisze, ale jak sie lepiej bedę czula to napewno się odezwę |
|
|
|
#1806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas opcja 2x w tygodniu nie ma racji bytu, TŻ ma wyjazdy w trasę, więc jak będzie wyjeżdżał, to musi tak planować, żeby wrócić na czwartek na godz 20 , bo wtedy mamy zajęcia.A przy małej grupie rzeczywiście jest spoko, babka do każdej pary co chwila podchodzi i sprawdza itd. itp..
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jechalaś na rowerze z lapem? I pisałaś? niesamowita jesteś .
|
|
|
|
|
#1809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja bym chciała wybielanie załatwić w tym samym dniu co zdjęcie aparatu, ciekawe czy mi sie uda I nie chce ych paków i cudownych past tylko jakąś lampę beyod, która wybiela w 30 minut![]() Cytat:
Także da sie wytrzymać bez gum, a zamiast nich noszę w torebce pastę i szczoteczkę do zębów - efekt lepszy niż guma O tym, że mam ochotę na gumę przypomniałam sobie dopiero niedawno a dotąd spokojnie sią bez nich obchodziłam Chociaż Natj mówi, że żuję gumę, także chcieć to móc![]() Siedzę sobie u tżcika w moich góralskich kapciach i czekam aż wróci z pracy i jedziemy na Rynek na imprezkę ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Oczy i włosy to jest chyba to co mi sę we mnie najbardziej podoba No Brzydula ma jakies soczewki, własnie o tym pomyślałam jak dziś oglądałam
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My nigdzie nie pojedziemy |
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa mam pytanie
zaczne od tego, że mam wyrwane wszystkie 4-ki bo miałam za małą szczękę mogę zrobić fotkę-troszkę się wstydzę ale mogę![]() Can't trzymam kciuki za pracę TZ bo wiem jakie to jest straszne i przygnębiające będzie dobrze zobaczysz
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-13 o 19:34 |
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Ehh na nauki nie poszliśmy bo Tz z budowy wrócił bardzo zmeczony a teraz juz pojechał bo jutro rano do szkoły jedzie
I sama w łóżku mam spedzic. A juz tak sie przyzwyczailam do Michasia przytulal mnie przykrywał pocałował... Ahh]Ale jutro sieradz i nastepna kolekcja na mierzenie
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż przyjechał i do mnie: gdzie kolacja?Ani kolacji nie ma a Ty ubrana, co jest? Kazałam mu popatrzyć jak parkuje mistrz, bo zaparkowałam na jego miesjcu
|
|
#1814 |
|
Adwokat diabła
|
dziewczyny powiedzcie mi czy powinnam iść przymierzyć suknie?
bo jestem w kropce.. ;(
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spadam na Garfielda!!! jest o 20:00 na polsacie
|
|
#1816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale dzis miałam meczacy dzien, od samego rana wkurzyla mnie drukarka w pracy z pol godz z nia walczylam i tak nic nie udalo sie zrobic, dopiero po poludniu kolega ja zrobil ale juz mi sie nie chcialo siadac do papierow wiec jutro bede wojowac, co do czasu i organizacji zajec to tez stwierdzam ze im bardziej mam napiety grafik tym lepiej i sprawniej funkcjonuje anesh_ ładne te obraczki
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś będę musiała napisać. Jeszcze nie wiem jak ma wyglądać ta praca, na razie nawet zabronili nam o cokolwiek w tej kwestii pytać. Mamy się nie martwić, a oni nam powiedzą jak przyjdzie na to czas
|
||
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
toskaKrk - jak pierwszy dzionek w pracy???
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak niesamowita jesteś , napewno niewygodnie było . Ale ja w sumie nie narzekam na swój wygląd- cała sobie sie podobam, oprócz ząbków - koniecznie muszę nazbierać na aparat i założyć go od razu po ślubie---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
dlaczego w kropce? mogę zapytać co sie stalo? |
||
|
|
|
#1821 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie namówiłam TŻcika na kurs tańca
U mnie w miescie 70 zł od osoby za miesiac a potem indywidualnie 50 zł od pary. To chyba nie jest źle nie? Pójdziemy ze znajomymi więc będzie weselej ![]() A tak wogóle to ja sie strasznie stresuję tym tańcem bo mi słoń nadepnął na ucho i wogóle masakra jest, za to mój TŻ bardzi dobrze tańczy, a ja z nim to już zupełnie nie umiem .... maskara!!!! |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15264944]A ja właśnie namówiłam TŻcika na kurs tańca
U mnie w miescie 70 zł od osoby za miesiac a potem indywidualnie 50 zł od pary. To chyba nie jest źle nie? Pójdziemy ze znajomymi więc będzie weselej ![]() A tak wogóle to ja sie strasznie stresuję tym tańcem bo mi słoń nadepnął na ucho i wogóle masakra jest, za to mój TŻ bardzi dobrze tańczy, a ja z nim to już zupełnie nie umiem .... maskara!!!![/QUOTE] Ja też się boję pierwszego tańca... i jeszcze tżta na żaden kurs nie namówiłam. |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie jakos pierwszym tancem nie przejmuje mimo tego ze rewelacyjnie chyba nie tancze a moj tzn to juz wogole dziwny przypadek
ale na zaden kurs nie zamierzam isc co bedzie to bedzie
|
#1825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tż tańczy na raz, za nic na dwa nie moge Go nauczyć. Ale trening czyni mistrza. Juz w domku trenujemy. Ale podsumowując bardzo dobrze tańczy mi sie z Michasiem i pierwszy taniec nie jest dla problemem
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-11-13 o 21:48 |
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
A nasze obrączki z kruka wyglądają dokladnie tak (bo tamte z aparta miały pojedyńczy wzorek):
|
|
|
|
#1827 |
|
BAN stały
|
anesh bardzo ładne obrączki.
![]() My również zamierzamy ćwiczyć w domu pierwszy taniec. ![]() Matko jaka u mnie wichura,leje i brzuch mnie troche boli. ![]() Ad tego co pisałam wcześniej o tż-cie który dzisiaj dbał o mnie/o nas itp To daje mu za to buziaka mówiąc,dziękuje i jak moge mu się za to odwdzięczyć Na co tż odpowiada: w łóżku możesz mi się odwdzięczyć.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-14 o 00:43 |
|
|
|
#1828 | |||
|
Zadomowienie
|
No bomba była, ale tej ewakuacji ludzi o której tak trąbili, to jakoś nie widziałam. Wyobraź sobie, że moja koleżanka tam poszła na ten plac, bo zaraz przy nim jest szkoła i ona chciała odebrać dziecko i jej policjant zagrodził drogę, więc ona mówi, że chce odebrać dziecko ze szkoły, a on do niej "Z jakiej szkoły?" No masakra, dzieci siedziały w klasach jakieś 100 metrów od tego niewybuchu, a oni nie wiedzieli, że tam szkoła jest - fakt, że jest bardziej w głębi podwórka, ale sorry, policji to nie usprawiedliwia - oni zawsze mają wiedzieć kogo skąd ewakuować. Ta akcja kilka godzin trwała, więc mieli czas na zapoznanie się z terenem.
![]() Cytat:
No właśnie projektu jeszcze cały czas szukamy. Teraz TŻ szuka czegoś z małą piwnicą, w której byłaby kotłownia, pralnia i miejsce na jego wina. Ale to jeszcze nie jest pewne, że będziemy mieć piwnicę, bo jeśli się okaże, że jest za droga, to się bez niej obejdziemy. ![]() Ja co miesiąc kupuję jakiś drobiazg. Teraz chcę jeszcze kupić wyciskacz do czosnku, potem będą tarki do warzyw, wałek do ciast, wyciskacz do cytrusów no i nie wiem co mi się spodoba. Zwykle idę do Duki i patrzę co jest i sobie coś wybieram albo planuję co kupię w następnej kolejności. A na gwiazdkę, to może byśmy się targnęli na jakąś porządną patelnię albo na coś ładnego, tylko jeszcze nie wiem co, bo przecież jeszcze nie wiem jaki będzie ten domek.Cytat:
![]() Cytat:
chyba, że się boisz, że jak ze ślubem coś nie wyjdzie, to będzie Ci bardziej smutno, że już nawet suknię mierzyłaś, to lepiej nie idź.
|
|||
|
|
|
#1829 | |
|
BAN stały
|
A zapomniałam napisać,widziałam reklame Rozmów w toku,będzie fajny odcinek.
![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-14 o 01:00 |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Madmuazell, to powiedz, że zapłacisz w naturze i daj mu kartofelka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

mogę zrobić fotkę-troszkę się wstydzę ale mogę

Co masz ciekawego dalej na liście?
Nastawiam się, że mnie nie przyjmą, ale jakby przyjęli to olaboga