|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
![]() A jaka jest pogoda na Sri Lance i Mauritiusie w nasze wakacje? Cytat:
Normalnie wszystko jest do ziemi, nie widać nóg, to by wygladało okropnie![]() A co do włosków to po prostu od zawsze mam długie wlosy, jakos nie jestem osoba eksperymentującą z długością, poza tym tż uwielbia moje długie włosy i nie mogę ściąć I one sobie rosną i rosną i deyn4 coz nimi robię to co jakiś czas grzywka(tak co dwa lata średnio) i różne maski i odzywki, bo strasznie to lubię![]() pokaż foto ![]() Centi a jaką macie wódkę? Nie wiem czy będę dziś ćwiczyć, bo mam lenia, w sumie przyda sie dzien przerwy
|
|
#1712 | ||||||
|
Zadomowienie
|
yooo
![]() Cytat:
a Ty jak będziesz miała podpięty? ![]() Cytat:
very very ładna mów mi Sherlock,szana Sherlock ja tę suknię to chyba węchem wyszukuję jeszcze ta dziewczyna tak ładnie tańczy,że ta suknia wygląda na niej ślicznie Cytat:
zobaczy się, ale ja robię listę jak na razie,jesli nie zostaną piosenki wykorzystane na weselu to może na płytce albo zrobię mojemu TŻ jakich prezent ślubny z naszymi fotami a w tle jakieś ładne piosenki czy do prezentu rodziców coś tam wkleję ,jeszcze nie wiem jak które wykorzystam Cytat:
![]() Cytat:
takie amatorskie ale może coś ładnego wyjdzie ![]() o ten filmik często oglądam,TŻtowi pokazałam i mu się tez podobał na nim widac jaka ta suknia jest delikatna,zwiewna a sexi ![]() Cytat:
witamy napisz coś więcej o sobie,o Was
|
||||||
|
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
więc tak moje drogie
Mam: -kościół i "swojego" księdza - Klasztor Cystersów w Jędrzejowie g.15.30-salę - Hotel Magnolia -zespół- Menuet Band -fotograf - p. B. (zapomiałam nazwiska :P) - kamerzysta - tu też pamięc zawodzi ![]() - suknia La Sposa model Sala + 2 welony ![]() - obrączki upatrzone ale nie zaklepane - fryzjerka i makijażystka - upatrzone musze isc zaklepac - samochód i florystka - tez upatrzona ale nie klepnięta - cukiernia - wybrana ale też nie klepnięta jeszcze ufff...coś o nas... ja mam 26 lat , mój TŻ 33. Poznaliśmy się w autobusie dalekobieżnym i całą drogę przegadaliśmy, a dalej to już samo poszło :P ... to chyba tyle , tak na szybkiego
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna jest
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajna historia z tym autobusem,chyba lubicie przez to autobusy,co?
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
ja się wniej zakochałam od pierwszego wejrzenia
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pochwalisz się obrączkami? Jakby co to ja mogę się pochwilć , hheheheh.
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka, poka ![]() Cytat:
Witam ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Kociaki
ale mam dzisiaj headache ![]() Toska powodzenia w pracy ![]() Samoa przeczytałam w katalogu turystycznym że na Sri Lance cały rok 29-30 stopni, klimat tropikalny. Teraz jak mój tata poleciał też ma być tyle, tylko że zapowiadali dużą wilgotność. A jeśli chodzi o Mauritius, to nie wiem jak w lipcu, sierpni, ale kwiecień, październik pogoda super. O właśnie przeczytałam że średnie miesieczne temperatury na Mauritiusie to 21-26 stopni. Gorące- letnie miesiące trwają tam od października do maja- temp sięgająca 35 stopni. Jeśli zaś chodzi o zimę, to trwa ona od maja do października. Temperatura ulega wtedy obniżeniu i wynosi ok. 25 stopni Celsjusza. W tym też okresie odnotowuje się chłodniejsze noce, niewielkie opady deszczu oraz znacznie niższą wilgotność powietrza. Na Sri Lance czytam że średnia roczna temperatura powietrza wynosi 26-30°C a na obszarach górskich 15-20°C. |
|
|
|
#1723 |
|
Adwokat diabła
|
cześć dziewczyny, wybaczcie że wczoraj tak zaginęłam szybko..
poszłam spać, bo nie miałam na nic ochoty na życie też... ![]() mam nadzieję, że się wszystko wyklaruję..
|
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
na innej stronie o klimacie Sri Lanki:
Klimat - Tropikalny. Temperatury, na wybrzeżu sięgają 35 stopni. Jednak pogoda jest bardzo różna w różnych częściach Sri Lanki. W górach w najgorętszych miesiącach - marcu i kwietniu słupek rtęci osiąga zaledwie 22 stopnie. W lipcu i sierpniu temperatura spada do 15 stopni. Najcieplej jest od marca do czerwca, najchłodniej od listopada do stycznia. W październiku i listopadzie Sri Lankę nawiedzają burze i huragany. Pory suche i deszczowe regulowane są przez monsuny. Od Maja do sierpnia południowo-zachodni monsun przynosi deszcze na wybrzeże zachodnie, południowe i w części centralnej. Pora sucha w tych regionach trwa od grudnia do marca. Natomiast monsun północno- wschodni przynosi opady od października do stycznia w części północnej i wschodniej. Tak naprawdę każda pora roku jest dobra by odwiedzić Sri Lankę. Szczyt sezonu turystycznego odpowiada europejskim wakacjom (czerwiec - sierpień) wtedy ceny są najwyższe. |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jak się cieszę że nie jestem sama co do tego, że mam już suknie wszyscy twierdzą, że za wcześnie a ja na przekór kupiłam:P
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- cześć. Co do lat to się nie przejmuj bo mi znowu mówią, że stara jestem i najwyższy czas na ślub i dziecko więc ludziom nie dogodzisz:P. |
|
|
|
#1727 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wierze,że się poukłada Cytat:
Cytat:
no i zawsze jest już z głowy ja też bym chciała już zakupić i nie myśleć
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-11-13 o 11:03 |
|||
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam taką nadzieje, że dobrze zrobiłam.
P.S. któraś z Was miała rację jest to kopia sukienki carrera. |
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem Ci że mój TŻ ich nie cierpi wtedy pierwszy raz od dłuuuugiego czasu wsiadł do niego bo jechał na tylko na jeden dzień i nie opłacałao mu sie samochód ciągać, a poza tym byłby strasznie zmęczony do tej pory się śmiejemy że to historia jak z taniego Harlequina Edytowane przez trooskava Czas edycji: 2009-11-13 o 11:12 |
|
|
|
|
#1730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale babka i tak ja namówila i całe szczęście, bo to był strzał w dziesiątkę Ja też kupiłam suknię, którą przyniosła mi babka w salonie a nie miałam jej na liście![]() Cytat:
![]() Cytat:
A oczy mam piwne, choć ostatnio kilka osób stara mi się wmówić, że są zielone MI sie własnie podoba taki typ z raczej jasna skórą, albo lekko opaloną Ciemne oczka mi się podobaja u blondynek a niebieskie u brunetek Mam taka koleżankę, która ma ciemne wlosy i niebieskie oczy, ale normalnie błękitne, jak ona cudnie wygląda jak pomaluje oczy na ciemno to łał.Cytat:
Kiedyś pewnie spróbujemy z tż Na razzie mamy inne priorytety![]() jadę na rowerze z lapem
|
|
#1731 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta do Kate podobna http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/825.jpg Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-11-13 o 11:16 |
||
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cena o wiele mniejsza
|
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
Fistaszku i to jest ten wielki plus
![]() Samciu jak Ci idzie? a raczej jedzie?
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ide pod prysznic i z mamą na zakupy Tylko co będzie z moja mgr Wieczorkiem imprezka, w weekend podyplom ehhh, doba jest za krótka
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środę muszę oddać poprawione dwa rozdziały, a utknęłam pod koniec pierwszego. Niby coś piszę, ale co chwilę podglądam wizaż, albo błąkam się bez sensu po sieci Najgorsze jest to, że nie mam lapka, bo tak bym mogła coś w pociągu napisać, albo na podyplomie Już normalnie tą magisterką. No ale muszę spiąć poślady, bo im szybciej to napisze, tym szybciej będę mieć to z głowy
|
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze Ci noc zostaje |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
witaj ![]() Cytat:
![]() My z dalszymi przygotowaniami czekamy do poczatku stycznia.. tak stwierdził TŻ bo chce wiedzieć co z jego pracą ![]() poza tym nie wiem czy pojedziemy gdzies w podróż poslubną nawet w Polskę.. ale pocieszam się tym że najwyżej pierwszą rocznicę spędzimy zagranicą
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do rozmowy dziewczyny to masakra Firma sprzedajaca po fryzjerach produkty do pielegnacji wlosow plus akcesoria fryzjerskie. Rozmowa trwala 30 minut i tylko pytal o moje wlosy.. nie zadal mi zadnego innego pytania ktore nie dotyczyloby moihc wlosow. po 30 minutach wstalam i powiedzialam ze szanuje swoj czas i wyszlam. reszta ludzi zrobila tak samo MASAKRA facet jakis durny byl . ALE... przyjechalam do domku i wkoncu ZADZWONILI z firmy w ktorej chcialabym pracowac a juz myslalam ze wybrali kogos innego Co prawda nie zostalam jeszcze zatrudniona ale facet powiedzial mi ze wykosilam konkurencje ( a byli sami faceci a branza tez meska) i ze bardzo chce mnie miec w zespole ale moze mnie zatrudnic dopiero w styczniu. LEPSZE TO NIZ NIC a to juz tylko 1.5 miesiaca no zobaczymy co to bedzie i ile z tego co mowil sprawdzi sie w styczniu NArazie szukam dalej a potem sie zobaczy AAAa i przymierzalam carrere jak mi tesciowa odda aparat to wam wkleje pieknie sie w niej czulam |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
szyszynka coś pomieszałaś, to powyzej to nie ejst moja wypwoiedź
tzn początek mój, a to ponizej to nei wiem czyje
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! Skoro to jest praca, na której Ci zależy, to warto poczekać do stycznia Już nie mogę się doczekać fotek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Normalnie wszystko jest do ziemi, nie widać nóg, to by wygladało okropnie

ja tę suknię to chyba węchem wyszukuję 

poka, poka 

tą magisterką. No ale muszę spiąć poślady, bo im szybciej to napisze, tym szybciej będę mieć to z głowy