Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 10:09   #1711
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
A nasza lista to: ( przypadkowa kolejność ):
Wyspy Kanaryjskie, Hiszpania, Portugalia, Malta, Madera, Korsyka, Sycylia, Sardynia, Sri Lanka, Mauritius
My mamy Maltę, Majorkę i Sycylię a na jesień na Kubę
A jaka jest pogoda na Sri Lance i Mauritiusie w nasze wakacje?

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
To bardzo fajnie, że pochodzi znad morza, bo to do Was pasuje, a my mamy ponad 100 km nad morze, ale bardzo je lubimy... więc zobaczymy.... Bardzo chcialabym.
A tak przy okazji jak Ty masz takie wloski jak ta PMka, która wcześniej pokazałaś w filmie to Ci zazdroszczę bardzo.
I jeszcze pytanko o Twoją suknię: ona ma taką "halkę" za kolano i na to koronkę? Bo tak widać na tym drugim filmie.
ta PM ją trzymała tak, że miała ponad kolanoNormalnie wszystko jest do ziemi, nie widać nóg, to by wygladało okropnie
A co do włosków to po prostu od zawsze mam długie wlosy, jakos nie jestem osoba eksperymentującą z długością, poza tym tż uwielbia moje długie włosy i nie mogę ściąćI one sobie rosną i rosną i deyn4 coz nimi robię to co jakiś czas grzywka(tak co dwa lata średnio) i różne maski i odzywki, bo strasznie to lubię

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
P.S. odebraliśmy wczoraj obrączki
pokaż foto

Centi a jaką macie wódkę?

Nie wiem czy będę dziś ćwiczyć, bo mam lenia, w sumie przyda sie dzien przerwy
Stary 2009-11-13, 10:09   #1712
szana
Zadomowienie

yooo
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Joł
znalazłam taką suknię jak moja na all. ale wiecie co facet mnie rozwalił. Npisał: suknia z kolekcji 2009. ALbo ta jego żona taka niedoinformowana albo oszukać chcą.. poza tym strasznie beznadziejnie miała podpięty tren.. MOja mama mówi, że ona mogła mieć tam po prostu podpięcie do nagarstka co sądzicie???

http://www.allegro.pl/item801170162_...kcja_2009.html
może i miała podpięty tren do nadgarstka,ciężko określić
a Ty jak będziesz miała podpięty?
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja mam na razie takie propozycje http://www.youtube.com/watch?v=MUg6QlSI4e8 i spokojną http://www.youtube.com/watch?v=QFMC1N3L3n4&feature=fvst

chyba takAle z Ciebie Sherlock Cudowna ta sukniaDziś rano jak jechałam na orwerze myśłalam o tym jak ją juz założę i w ogóle o ślubie
ooo ta wolna mmm very very ładna
mów mi Sherlock,szana Sherlock ja tę suknię to chyba węchem wyszukuję uwielbiam ją jeszcze ta dziewczyna tak ładnie tańczy,że ta suknia wygląda na niej ślicznie
Cytat:
Siedzę sobie na stronie naszego zespołu i patrzę jakie piosenki bym chciała, zeby zagrali i chyba chcę wszystkieNie wiem czy będe robiła im listę chcianych i zakazanych,w sumie ten pan mówił, ze oni patrzą przy czym ludzie najkepiej sie bawią a repertuar mają bardzo duży, więc chyba nie będę ich instruować.
Ale sa piosenki, które chcę koniecznie, więc chyba taką liste zrobię, tylko, że takich piosenek jest masa, więc mołby się okazać, że ta lista byłaby repertuarem na całą noc Poza tym o mnóstwie pisoenek bym zapomniała pewni przy tworzeniu listy, np. teraz pamiętam, że chce Smoke on the water a kto wie czy przy tworzeniu listy nie zapomnę
Swoja droga chce miec gitarę elektryczną, zeby się naucyc tego motywu http://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw
I jeszcze to bym chciala grać http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc w ogóle uwielbiam ta piosenkę, bo mi się z wakacyjnymi kojarzy

Wy robicie listę?
ja robię listę jak na razie,ale czy ją podam zespołowi to nie wiem mam taki plan,ale jak będzie ich za dużo to tylko kilka podam i już zobaczy się, ale ja robię listę jak na razie,jesli nie zostaną piosenki wykorzystane na weselu to może na płytce albo zrobię mojemu TŻ jakich prezent ślubny z naszymi fotami a w tle jakieś ładne piosenki czy do prezentu rodziców coś tam wkleję ,jeszcze nie wiem jak które wykorzystam
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Przynajmniej nie cisnęliście przez te korki. Na pl. Wolności (blisko Renomy) tam gdzie budują Narodowe Forum Muzyki znaleźli jakąś bombę i zablokowali kilka ulic i takie kory się porobiły w całym centrum, że masakra.
i co byłą ta bomba serio?
Cytat:
Jeszcze co do pleneru ja na plener będe miała rozpuszczone włosy, mam taka długośc i kolor jak ta PM, więc powinno wygladac tak jak u niej http://www.youtube.com/watch?v=EHpQD...eature=related
super ta częśc w wodzieTeż tak chcęNasi znajomi mieli sesję w wodzie, ale taką pitu pitu, ja chcę taką jak ta parka
Jeszcze ten filmik mi sie podoba, PM ma moja suknię Szana go znalazła oczywiscie http://www.youtube.com/watch?v=6JyNHvy64QM
o tak,końcówka tego filmiku-w wodzie jest cudna! najwyżej weźmiemy szwagra i się po ślubie jak wrócimy do Szczecina to skoczy i z kamerą i z aparatem i się coś będzie kombinowało takie amatorskie ale może coś ładnego wyjdzie
o ten filmik często oglądam,TŻtowi pokazałam i mu się tez podobał na nim widac jaka ta suknia jest delikatna,zwiewna a sexi

Cytat:
mój tz pochodzi z nad morza i chyba jak tam pojedziemy to zapakuje suknię i wynajmiemy jakiegos foto na sam plener na plaży
dobry pomysł
Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
Podłaczam się pod ten wątek jako jedna z PM 2010
witamy napisz coś więcej o sobie,o Was
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:16   #1713
trooskava
Zadomowienie

więc tak moje drogie

Mam:
-kościół i "swojego" księdza - Klasztor Cystersów w Jędrzejowie g.15.30
-salę - Hotel Magnolia
-zespół- Menuet Band
-fotograf - p. B. (zapomiałam nazwiska :P)
- kamerzysta - tu też pamięc zawodzi
- suknia La Sposa model Sala + 2 welony
- obrączki upatrzone ale nie zaklepane
- fryzjerka i makijażystka - upatrzone musze isc zaklepac
- samochód i florystka - tez upatrzona ale nie klepnięta
- cukiernia - wybrana ale też nie klepnięta jeszcze

ufff...coś o nas... ja mam 26 lat , mój TŻ 33. Poznaliśmy się w autobusie dalekobieżnym i całą drogę przegadaliśmy, a dalej to już samo poszło :P ... to chyba tyle , tak na szybkiego
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:22   #1714
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dzięki anesh_

My podobnie rocznice świętujemy - czyli dobra kolacja i ew. spacerek niby nic takiego, ale milutko jest

TŻ przeprosił za dziś, sam się zdziwił, że jakoś mu to umknęło, mimo tego, że skromnie mu o imieninkach przypomniałam Ale przekonuje mnie, że po dzisiejszym dniu, to zapamięta już kiedy obchodzę imieninki Zresztą ja tam specjalnie nie obchodzę takich świąt, ale zawsze to miło jak z jakiejś okazji dostanie lub usłyszy coś miłego

Zmykam spać, dobrej nocki, słodkich snów
Mój TŻ zapomniał o swoich urodzinach, był akurat w Indiach i jak mu napisałam życzenia to mi odpisal, że on sam nie pamiętał, że ma dzisiaj urodziny:P.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:24   #1715
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
więc tak moje drogie

Mam:
-salę - Hotel Magnolia
-zespół- Menuet Band

ufff...coś o nas... ja mam 26 lat , mój TŻ 33. Poznaliśmy się w autobusie dalekobieżnym i całą drogę przegadaliśmy, a dalej to już samo poszło :P ... to chyba tyle , tak na szybkiego
moja przyjaciółka też ma tą suknię Piękna jest
Stary 2009-11-13, 10:26   #1716
szana
Zadomowienie

Cytat:
więc tak moje drogie

Mam:
-salę - Hotel Magnolia
-zespół- Menuet Band

no do dużo załatwione już
fajna historia z tym autobusem,chyba lubicie przez to autobusy,co?
Stary 2009-11-13, 10:26   #1717
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
moja przyjaciółka też ma tą suknię Piękna jest
ja się wniej zakochałam od pierwszego wejrzenia i żadnej innej nie chciałam
Stary 2009-11-13, 10:26   #1718
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wstaję do pracy
Tzn najpierw do okulisty lecę, a potem pierwszy dzień w pracy.
Denerwuję się

Nie wiem kiedy będę miała czas i siłę żeby tu zajrzeć, więc od razu dobrego weekendu Wszystkim PM życzę

Wszystkie PMki trzymają za Ciebie kciuki.
Pochwalisz się obrączkami?
Jakby co to ja mogę się pochwilć, hheheheh.
Stary 2009-11-13, 10:28   #1719
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Przynajmniej nie cisnęliście przez te korki. Na pl. Wolności (blisko Renomy) tam gdzie budują Narodowe Forum Muzyki znaleźli jakąś bombę i zablokowali kilka ulic i takie kory się porobiły w całym centrum, że masakra.
nie ominęło nas to jak wracaliśmy do domu to nam kazali iść okrężna drogą bo normalnie idziemy koło renomy-arkad i w lewo mieszkamy już, a tak to 20minut dłużej musieliśmy iśc przez ten ich niewypał

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:31   #1720
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Remmi wszystkiego dobrego.

Mój TŻ pamięta o moich urodzinach - 6.12. trudno nie pamiętać, o imieninach też pamięta - mam w ten sam dzień co jego mama, a poza tym imię bardzo popularne.... O rocznicach nie pamięta...:P
W Mikołajki to my mamy rocznicę zaręczyn i to chyba jedyna data, którą jak na razie TŻ bez problemu pamięta. Chyba przez to, że sam ją wybrał

Cytat:
poka, poka

Cytat:
Mmm... jaka romantyczna historia Witam

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Wszystkie PMki trzymają za Ciebie kciuki.
Pochwalisz się obrączkami?
Jakby co to ja mogę się pochwilć, hheheheh.
Dawaj
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:37   #1721
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy Maltę, Majorkę i Sycylię a na jesień na Kubę
A jaka jest pogoda na Sri Lance i Mauritiusie w nasze wakacje?

ta PM ją trzymała tak, że miała ponad kolanoNormalnie wszystko jest do ziemi, nie widać nóg, to by wygladało okropnie
A co do włosków to po prostu od zawsze mam długie wlosy, jakos nie jestem osoba eksperymentującą z długością, poza tym tż uwielbia moje długie włosy i nie mogę ściąćI one sobie rosną i rosną i deyn4 coz nimi robię to co jakiś czas grzywka(tak co dwa lata średnio) i różne maski i odzywki, bo strasznie to lubię

Mi się strasznie kolor podoba, bo w ogóle mi się podoba jak laska taka ciemna jest: włoski, skórę i oczka. Ja mam ciemne oczy, ale skórę taką średnią (i włosy o wiele jaśniejsze), więc takie włosy niestety nie pasowałyby mi.
Stary 2009-11-13, 10:38   #1722
certina4
Wtajemniczenie

cześć Kociaki

ale mam dzisiaj headache ta pogoda mnie wykańcza, najgorsze że muszę wyjść z domu i pozałatwiać kilka spraw, a wieczorem jeszcze tańce... nie wiem czy pójdziemy bo na chwilę obecną tak mi sie nie chce

Toska powodzenia w pracy

Samoa
przeczytałam w katalogu turystycznym że na Sri Lance cały rok 29-30 stopni, klimat tropikalny. Teraz jak mój tata poleciał też ma być tyle, tylko że zapowiadali dużą wilgotność. A jeśli chodzi o Mauritius, to nie wiem jak w lipcu, sierpni, ale kwiecień, październik pogoda super.

O właśnie przeczytałam że średnie miesieczne temperatury na Mauritiusie to 21-26 stopni. Gorące- letnie miesiące trwają tam od października do maja- temp sięgająca 35 stopni. Jeśli zaś chodzi o zimę, to trwa ona od maja do października. Temperatura ulega wtedy obniżeniu i wynosi ok. 25 stopni Celsjusza. W tym też okresie odnotowuje się chłodniejsze noce, niewielkie opady deszczu oraz znacznie niższą wilgotność powietrza.

Na Sri Lance czytam że średnia roczna temperatura powietrza wynosi 26-30°C a na obszarach górskich 15-20°C.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:40   #1723
BlackAngel
Adwokat diabła

cześć dziewczyny, wybaczcie że wczoraj tak zaginęłam szybko..
poszłam spać, bo nie miałam na nic ochoty na życie też...

mam nadzieję, że się wszystko wyklaruję..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:41   #1724
certina4
Wtajemniczenie

na innej stronie o klimacie Sri Lanki:
Klimat - Tropikalny. Temperatury, na wybrzeżu sięgają 35 stopni. Jednak pogoda jest bardzo różna w różnych częściach Sri Lanki. W górach w najgorętszych miesiącach - marcu i kwietniu słupek rtęci osiąga zaledwie 22 stopnie. W lipcu i sierpniu temperatura spada do 15 stopni. Najcieplej jest od marca do czerwca, najchłodniej od listopada do stycznia. W październiku i listopadzie Sri Lankę nawiedzają burze i huragany.
Pory suche i deszczowe regulowane są przez monsuny. Od Maja do sierpnia południowo-zachodni monsun przynosi deszcze na wybrzeże zachodnie, południowe i w części centralnej. Pora sucha w tych regionach trwa od grudnia do marca. Natomiast monsun północno- wschodni przynosi opady od października do stycznia w części północnej i wschodniej. Tak naprawdę każda pora roku jest dobra by odwiedzić Sri Lankę. Szczyt sezonu turystycznego odpowiada europejskim wakacjom (czerwiec - sierpień) wtedy ceny są najwyższe.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:43   #1725
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
My się poznaliśmy jak mój TŻ przyjechał do mojego byłego faceta, żeby mu wymienił radio w aucie....
Stary 2009-11-13, 10:52   #1726
fistaszek24
Zakorzenienie

Boże jak się cieszę że nie jestem sama co do tego, że mam już suknie wszyscy twierdzą, że za wcześnie a ja na przekór kupiłam:P

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

cześć. Co do lat to się nie przejmuj bo mi znowu mówią, że stara jestem i najwyższy czas na ślub i dziecko więc ludziom nie dogodzisz:P.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:01   #1727
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, wybaczcie że wczoraj tak zaginęłam szybko..
poszłam spać, bo nie miałam na nic ochoty na życie też...
Black wiesz,że po każdej burzy wychodzi słoneczko? no i po każdej depresyjnej jesieni jest szalona zima ja wierze,że się poukłada

Cytat:
My się poznaliśmy jak mój TŻ przyjechał do mojego byłego faceta, żeby mu wymienił radio w aucie....
heh każdy ma swoją dziwną historię
Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Boże jak się cieszę że nie jestem sama co do tego, że mam już suknie wszyscy twierdzą, że za wcześnie a ja na przekór kupiłam:P

nie jest za wcześnie jeśli masz taką potrzebę no i zawsze jest już z głowy ja też bym chciała już zakupić i nie myśleć

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-11-13 o 11:03
Stary 2009-11-13, 11:09   #1728
fistaszek24
Zakorzenienie

Też mam taką nadzieje, że dobrze zrobiłam.
P.S. któraś z Was miała rację jest to kopia sukienki carrera.
Stary 2009-11-13, 11:10   #1729
trooskava
Zadomowienie

Cytat:

powiem Ci że mój TŻ ich nie cierpi wtedy pierwszy raz od dłuuuugiego czasu wsiadł do niego bo jechał na tylko na jeden dzień i nie opłacałao mu sie samochód ciągać, a poza tym byłby strasznie zmęczony do tej pory się śmiejemy że to historia jak z taniego Harlequina

Edytowane przez trooskava
Czas edycji: 2009-11-13 o 11:12
Stary 2009-11-13, 11:11   #1730
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja się wniej zakochałam od pierwszego wejrzenia i żadnej innej nie chciałam
moja przyjaciółka jak zalożyla to dopiero sie zakochała, bo tak miała swoja listę i innych nie chciała mierzyćAle babka i tak ja namówila i całe szczęście, bo to był strzał w dziesiątkęJa też kupiłam suknię, którą przyniosła mi babka w salonie a nie miałam jej na liście

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie ominęło nas to jak wracaliśmy do domu to nam kazali iść okrężna drogą bo normalnie idziemy koło renomy-arkad i w lewo mieszkamy już, a tak to 20minut dłużej musieliśmy iśc przez ten ich niewypał
ej miałaś napisać o worku

Cytat:
Mi się strasznie kolor podoba, bo w ogóle mi się podoba jak laska taka ciemna jest: włoski, skórę i oczka. Ja mam ciemne oczy, ale skórę taką średnią (i włosy o wiele jaśniejsze), więc takie włosy niestety nie pasowałyby mi.
a to ja mam jasna skórę, ciemną tylko w wakacjeA oczy mam piwne, choć ostatnio kilka osób stara mi się wmówić, że są zieloneMI sie własnie podoba taki typ z raczej jasna skórą, albo lekko opalonąCiemne oczka mi się podobaja u blondynek a niebieskie u brunetekMam taka koleżankę, która ma ciemne wlosy i niebieskie oczy, ale normalnie błękitne, jak ona cudnie wygląda jak pomaluje oczy na ciemno to łał.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
na innej stronie o klimacie Sri Lanki:
Klimat - Tropikalny. Temperatury, na wybrzeżu sięgają 35 stopni. Jednak pogoda jest bardzo różna w różnych częściach Sri Lanki. W górach w najgorętszych miesiącach - marcu i kwietniu słupek rtęci osiąga zaledwie 22 stopnie. W lipcu i sierpniu temperatura spada do 15 stopni. Najcieplej jest od marca do czerwca, najchłodniej od listopada do stycznia. W październiku i listopadzie Sri Lankę nawiedzają burze i huragany.
Pory suche i deszczowe regulowane są przez monsuny. Od Maja do sierpnia południowo-zachodni monsun przynosi deszcze na wybrzeże zachodnie, południowe i w części centralnej. Pora sucha w tych regionach trwa od grudnia do marca. Natomiast monsun północno- wschodni przynosi opady od października do stycznia w części północnej i wschodniej. Tak naprawdę każda pora roku jest dobra by odwiedzić Sri Lankę. Szczyt sezonu turystycznego odpowiada europejskim wakacjom (czerwiec - sierpień) wtedy ceny są najwyższe.
o czyli można jechaćKiedyś pewnie spróbujemy z tżNa razzie mamy inne priorytety

jadę na rowerze z lapem
Stary 2009-11-13, 11:14   #1731
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Też mam taką nadzieje, że dobrze zrobiłam.
P.S. któraś z Was miała rację jest to kopia sukienki carrera.
tak skojarzyłam
Cytat:
powiem Ci że mój TŻ ich nie cierpi wtedy pierwszy raz od dłuuuugiego czasu wsiadł do niego bo jechał na tylko na jeden dzień i nie opłacałao mu sie samochód ciągać, a poza tym byłby strasznie zmęczony do tej pory się śmiejemy że to historia jak z taniego Harlequina
hehe to dobrze ,że wsiadł bo inaczej by nie było tej historii

ta do Kate podobna http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/825.jpg

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-11-13 o 11:16
Stary 2009-11-13, 11:16   #1732
fistaszek24
Zakorzenienie

Ale cena o wiele mniejsza
Stary 2009-11-13, 11:30   #1733
szana
Zadomowienie

Fistaszku i to jest ten wielki plus

Samciu jak Ci idzie? a raczej jedzie?
Stary 2009-11-13, 11:32   #1734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Fistaszku i to jest ten wielki plus

Samciu jak Ci idzie? a raczej jedzie?
strasznie źle mi się jechało, ale musiałam napisac lm i wysłać a na rowerze tez chciałam pojeździć, więc sie przemęczyłamA teraz ide pod prysznic i z mamą na zakupyTylko co będzie z moja mgrWieczorkiem imprezka, w weekend podyplom ehhh, doba jest za krótka
Stary 2009-11-13, 11:39   #1735
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko co będzie z moja mgrWieczorkiem imprezka, w weekend podyplom ehhh, doba jest za krótka
Też mam ostatnio takie wrażenie W środę muszę oddać poprawione dwa rozdziały, a utknęłam pod koniec pierwszego. Niby coś piszę, ale co chwilę podglądam wizaż, albo błąkam się bez sensu po sieci Najgorsze jest to, że nie mam lapka, bo tak bym mogła coś w pociągu napisać, albo na podyplomie Już normalnie tą magisterką. No ale muszę spiąć poślady, bo im szybciej to napisze, tym szybciej będę mieć to z głowy
Stary 2009-11-13, 11:42   #1736
szana
Zadomowienie

Cytat:
strasznie źle mi się jechało, ale musiałam napisac lm i wysłać a na rowerze tez chciałam pojeździć, więc sie przemęczyłamA teraz ide pod prysznic i z mamą na zakupyTylko co będzie z moja mgrWieczorkiem imprezka, w weekend podyplom ehhh, doba jest za krótka
heh to serio nie wygodnie miałaś
jeszcze Ci noc zostaje
Stary 2009-11-13, 11:49   #1737
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Podłaczam się pod ten wątek jako jedna z PM 2010

witaj

Cytat:
fajne mieliście pierwsze spotkanie

My z dalszymi przygotowaniami czekamy do poczatku stycznia.. tak stwierdził TŻ bo chce wiedzieć co z jego pracą

poza tym nie wiem czy pojedziemy gdzies w podróż poslubną nawet w Polskę.. ale pocieszam się tym że najwyżej pierwszą rocznicę spędzimy zagranicą
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:51   #1738
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szyszynka trzymam kciuki

ja też chcę kępki doczepiane na ślub a tak w ogóle to kiedy umawiacie się na fryzure i makijaż ślubny? Trzeba miec już wyobrażenie o sukni, bukiecie, albo mieć suknię żeby decydować jakie kolory itp w makijażu? Nigdy nie byłam na takim profesjonalnym makijażu i nie wiem co w związku z tym trzeba wiedzieć
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Mojej ciotce odpadły Jak wchodzili na salę. Masakra
U nas w miescie jest moda na doczepianie sztucznych rzes ale pojedynczo trwa to 3 godz bo doczepia sie je oryginalnych rzes. efekt jest przez dwa tyg tylko nie mozna sie wtedy malowac w sensie mascara nie mozna sie malowac

A co do rozmowy dziewczyny to masakra
Firma sprzedajaca po fryzjerach produkty do pielegnacji wlosow plus akcesoria fryzjerskie. Rozmowa trwala 30 minut i tylko pytal o moje wlosy.. nie zadal mi zadnego innego pytania ktore nie dotyczyloby moihc wlosow. po 30 minutach wstalam i powiedzialam ze szanuje swoj czas i wyszlam. reszta ludzi zrobila tak samo MASAKRA facet jakis durny byl .

ALE... przyjechalam do domku i wkoncu ZADZWONILI z firmy w ktorej chcialabym pracowac a juz myslalam ze wybrali kogos innego
Co prawda nie zostalam jeszcze zatrudniona ale facet powiedzial mi ze wykosilam konkurencje ( a byli sami faceci a branza tez meska) i ze bardzo chce mnie miec w zespole ale moze mnie zatrudnic dopiero w styczniu. LEPSZE TO NIZ NIC a to juz tylko 1.5 miesiaca no zobaczymy co to bedzie i ile z tego co mowil sprawdzi sie w styczniu
NArazie szukam dalej a potem sie zobaczy

AAAa i przymierzalam carrere jak mi tesciowa odda aparat to wam wkleje pieknie sie w niej czulam

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:04   #1739
chilanes
Zakorzenienie

szyszynka coś pomieszałaś, to powyzej to nie ejst moja wypwoiedź tzn początek mój, a to ponizej to nei wiem czyje
Stary 2009-11-13, 12:07   #1740
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
ALE... przyjechalam do domku i wkoncu ZADZWONILI z firmy w ktorej chcialabym pracowac a juz myslalam ze wybrali kogos innego
Co prawda nie zostalam jeszcze zatrudniona ale facet powiedzial mi ze wykosilam konkurencje ( a byli sami faceci a branza tez meska) i ze bardzo chce mnie miec w zespole ale moze mnie zatrudnic dopiero w styczniu. LEPSZE TO NIZ NIC a to juz tylko 1.5 miesiaca no zobaczymy co to bedzie i ile z tego co mowil sprawdzi sie w styczniu
NArazie szukam dalej a potem sie zobaczy

AAAa i przymierzalam carrere jak mi tesciowa odda aparat to wam wkleje pieknie sie w niej czulam
No to niezła jesteś jak tak sobie z tymi facetami poradziłaś
Gratulacje! Skoro to jest praca, na której Ci zależy, to warto poczekać do stycznia

Już nie mogę się doczekać fotek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości