|
|
#1801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
<<[QUOTE=srubka87;17845471]Ona-welon b. ładny. Sama będe miała podobny z tym, że nieco dłuższy. Ile płacisz? I ile tam jest tych kryształków?(ja będę miała 100 i też na żyłce i płacę ok. 130 zł w Tęczy). A swoją drogą to jak pójdę na przymiarkę to chcę poprosić żeby krawcowa zrobiła mi takie doczepiane ramiączka do sukni, niby nie planuję ich używać, ale co jeśli o 22.00 stwierdzę, że męczę się z suknią i że muszę je jednak mieć, a tak wyjmę z szuflady i przypnę-problem z głowy. Ciekawe ile zaśpiewają za taką usługę?No chyba nie więcej niż 50 zł >>Nie wiem ile jest krysztalkow na moim welonie, w opisie aukcji nie jest podana ilosc. Ja tez prosilam o doszycie ramiaczek do mojej sukni (MS MODA na Slowackiego) i powiedzieli mi ze bedzie doplata w wysokosci ok. 50 zl, tak mysla, tyle ze beda ramiaczka koronkowe, takie ozdobne. Ps. Ja tez nie umiem wielocytowac
|
|
|
#1802 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=eninka84;17843976]
Cytat:
Ja będę ślubowała w wieku 25,5 lat a TŻ 26,5 więc jak dla mnie w sam raz
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
w pasmanterii zwyczajnej. Kupiłam samą tasiemkę i wiązałam w kokardki
|
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
jejku opuscialm was na dluzszy czas, ale widze ze juz dwa nowe watki mnie przeskoczyly, faktycznie lepiej bedzie teraz na biezaco tu zagladac. Dziekuje ze pamietalyscie o mnie w nowym watku Plis nie kazcie mi nadrabiac tego wszytskiego, wiecie moze kiedy zaczynaja sie najblizsze nauki i w ktorym kosciele? I druga sprawa jaka mam do was czy wszystkie juz macie sukienki? ja mam slub w lipcu, a panie w sklepach mnie stresuja ze juz musze wybrac, a ja mam dwie na oku, zaraz znajde zdjecia do pokaze,moze cos doradzicie ,
24.07.2010 Edytowane przez tatarata Czas edycji: 2010-03-13 o 16:41 |
|
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy mogłabyś mi podać namiary na ten autokar, 200zł to bardzo mało
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to ja sie pochwale ja w dniu slubu bede miala 25 i moj Tż tez.
Uwazam ze kazdy wiek jest odpowiednia na slub tylko kazda z nas w roznym czasie do niego dojrzewa raz wczesniej raz pozniej. Ja znam takie malzenstwo co po 60-tce brało slub i co wtedy tez mozna
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu-i ja poproszę o te namiary na autokar
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
i ja bym prosiła namiary na ten autokar
|
|
|
|
#1811 |
|
Przyczajenie
|
Ojej to ja tez poproszę o namiar
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
I ja też poproszę o namiary na ten autokar
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Musze się Wam pochwalić
Wreszcie po dłuuugich poszukiwaniach znaleźliśmy w Warszawie obrączki na które jesteśmy zdecydowani. Pozostaje tylko sprawa czy nasz złotnik podejmie się ich wykonania. Zakup w sklepie nie wchodzi w grę bo cena jest obłędna. Ale rozumiem bo to bardzo znana stara Szwajcarska firma. Wklejam zdjęcie i czekam na wasze opinie ![]() Jak oglądaliśmy obrączki na stronie to byliśmy bardziej zdecydowania na drugie zdjęcie ale w rzeczywistości jak wszystkie pomierzyliśmy jednogłośnie i w szybkim tempie stwierdziliśmy że pierwsze są najlepsze. Mimo że wogóle nie braliśmy ich pod uwagę wcześniej ![]() Żałowaliśmy tylko że jednak nie ma w Polsce obrączek z tego trzeciego zdjęcia. Ach co do wieku ja w dzień slubu będę miała 35 a mój TŻ 27
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-14 o 11:58 |
|
|
|
#1815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lowczyni drugie obrączki są cudne
Nasz ślub 31.07.2010r. http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-03-14 o 11:56 |
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie to mogę podać stronę Furrer Jacot bo z tej kolekcji pochodzą te obrączki na privie żeby znów nie posądzona mnie o reklamę Oczywiście jako zciągnięcie wzoru bo ceny są takiej jak nowy samochód osobowy.
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu ja też poproszę o namiary na autokar
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu czy ja też mogę prosic o namiary na autokar???
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy orientujecie się może, gdzie są w miarę przystępne ceny odnośnie kursu tańca towarzyskiego?
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A co z sukienkami?przymierzałaś coś w Wawie?Ja w dniu ślubu będę miała skończone 25 a mój TŻ 26 bo dopiero w grudniu skończy 27 także myślę że to optymalny czas na zamążpójście.Aha zdecydowałam się dziewczyny na skrzypaczkę na ślubie. Mojej siostry koleżanki córka skończyła szkołę muzyczną i pięknie gra na skrzypcach Oczywiście nie obyło się bez kłótni na ten temat bo mój TŻ stwierdził że wymyślam z tą skrzypaczką i przesadzam, więc mu wygarnęłam że ślub biorę raz w życiu i będzie po mojemu no i skrzypaczka będzie
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam jechać do ślubu retro-kabrio, mój TŻ stwierdziłam że zgłupiałam, zresztą później przyznałam mu rację, jak dowiedziałam się ceny tej przejażdżki. Później skrzypaczka+trębacz- uważa za głupotę, podobnie z dużą ilością kwiatów. Ale ja już mam na niego sposób, nie kłócę się z nim,nie podnoszę głosu bo uważam,że to bez sensu, (nie bij-tłumacz hihi) tylko powolutku na spokojnie wszystko analizujemy, a na koniec stwierdza, że miałam jednak rację
|
|
#1822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem wszystkie są super...mój Tż też chciał coś podobnego ale nie mogliśmy w Kielcach nic znaleźć a nie chciało nam się za tym jeździć... |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Lowczyni-ja nie będę oryginalna, najbardziej podobają mi się drugie obrączki. Ale jak inne dziewczyny również wiem, że to co na zdjęciu wygląda zabójczo na żywo już niekoniecznie. Obrączki nie w moim stylu, choć jestem ogromnie ciekawa jak wyglądają na palcu(no ale myślę, że na naszym jesiennym spotkaniu pochwalisz się
magolina-hihi oby tak dalej
|
|
#1824 |
|
Przyczajenie
|
usunięte, sorry nie pamiętałam zasad regulaminu
Pozdrawiam Edytowane przez Loczek20 Czas edycji: 2010-03-14 o 17:32 |
|
|
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przeglądałam właśnie zaproszenia na allegro bo chcemy zamówić próbki i wpadły mi w oko takie. Cena przystępna bo z personalizacją 1,59 i dużo wzorów do wyboru. Wklejam przykładowy wzór który mi się podoba. Co myślicie??
|
|
|
|
#1826 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Łowczyni obrączki są bardzo efektowne i oryginalne jednak ja bym się na takie nie zdecydowała (stawiam na prostotę i klasykę ).
Za pół godzinki wybieram się z rodzicami do teściów i powiem Wam szczerze że wcale nie mam ochoty tam jechać. Jesteśmy z TŻ ponad cztery lata a byłam u niego cztery razy... jakoś nie przepadam za wizytami i rozmowami z teściową |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
SKarbnico wiedzy
Doradzcie gdzie w Kielcach powinnam się zapisać na makijaż, fryzjera? Szukam również fryzjerki (mobilnej), która mogłaby uczesać kilka Pań przed samym weselem ; ślubujemy w piątek, więc łudzę się, że nie będzie kłoptu z terminem. A co do teściów- wiesz, w jedno ucho wleci, z drugiego wyleci...NIe przejmuj się; teściów się nie wybiera ale można nauczyć się z nimi żyć. Polecam fajną książkę - Toksyczni teściowie...z humorem podejście do tematu, cenne rady. |
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=36 ( w tym mnie )jeśli chodzi o fryzjerki ktore dojezdzaja to nie znam żadnej :/
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o wiek ja 25, Tż 26. Cytat:
Potrafimy siąść przy drinku i plotkować jak dobre kumpele. Owszem jest wiele tematów na które mamy zupełnie odmienne zdanie ale żadne problemy z tego nie wynikają Ogólnie mało się do nas wtrąca raczej doradza. Weselem interesuje się tak akurat nie za dużo nie za mało i raczej jest zdania że to nasze wesele i nam ma się podobać ![]() Także teściowej można mi pozazdrościć bo naprawde spoko z niej babka. Oby to sie nie zmieniło po ślubie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

jaka cena jeśli wolno spytać? koniecznie musisz wstawić foty jak tylko Ci go przyślą.
była jakiś taki pokraczny, wygnieciony i wogóle się nie układał. Odesłała a kupila w końcu w salonie. Zdjęcia miał ok, sama jej doradzałam, ale widać jakiś niefart, zresztą przysłany był w bąbelkowej kopercie i upchnięty w skrzynce to czego się tu spodziewać
>>
kokardki sama kupowałam i zawiązywałam

Nasz ślub 31.07.2010r.