Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 16:29   #1801
libelle
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

hmmmmm ja to żadnego kwatka nie dostałam pewnie dla tego że siedzę w domu a tu mnie nikt nie odwiedza z kwiatami Może poświętuję jak Ninka uśnie jakimś grzańcem

ciaputka01 Nineczka dziękuje za życzonka
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 16:58   #1802
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
hmmmmm ja to żadnego kwatka nie dostałam pewnie dla tego że siedzę w domu a tu mnie nikt nie odwiedza z kwiatami
Nie martw się, ja też A ja nawet wyszłam z akademika, ale i tak nic nie dostałam

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:18   #1803
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
hmmmmm ja to żadnego kwatka nie dostałam pewnie dla tego że siedzę w domu a tu mnie nikt nie odwiedza z kwiatami Może poświętuję jak Ninka uśnie jakimś grzańcem
Nawet mi nie mów...za mną tak grzaniec chodzi od dawna.....

Kwiatka tez nie dostałam, teraz wróciłam do domu to jeszcze od taty czekoladki

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:39   #1804
kobieta_oficera
Raczkowanie

Wieczorowa pora i ode mnie najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek na wątku Trochę kwiatków, trochę szampana..a co! w taki dzień jak dziś nam się należy

Jeżeli chodzi o świętowanie dnia dzisiejszego mecenas się nie popisał i nie przygotował dla nas nawet tulipanka...za to jak już wróciłam do domku odwiedził mnie posłaniec z poczty kwiatowej i przytargał dla mnie bukiet ogromnych pięknych 11 czerwonych róż ze słodkim liścikiem...zgadnijcie od kogo!? ..................TŻ mój kochany! Właśnie za to go kocham

A TŻ dziś na służbie do 9 rano...biedaczek.

Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość
(...)Potem asesor w pracy przyszedł z tulipanami, komornik z czekoladkami a na końcu właściciel budynku(znajomy komornika) przyszedł z tulipanami także świętowaliśmy na całego no i komornik miał urodziny więc jeszcze tort i likier czekoladowy był. także dziś bardzo miły dzień w pracy był
Chyba ktoś tu pracuje w Kancelarii komorniczej ...hmmm....a komornik rzadko telefony odbiera
kobieta_oficera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:31   #1805
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kobieta_oficera Pokaż wiadomość
Chyba ktoś tu pracuje w Kancelarii komorniczej ...hmmm....a komornik rzadko telefony odbiera
Komornik oczywiście jest na czynnościach w terenie

ja teraz wróciłam od siostry tż. wypiłyśmy jeszcze drinka na zakończenie dnia kobiet oj pomyślicie teraz że ja to tylko alkohol pije ale ja lubię tak delikatnie coś chlapnąć szczególnie wtedy jak mam sama siedzieć w domu. to wolę wyjść do ludzi dostałam jeszcze tulipanka od męża siostry tż. jak się to mówi? szwagier męża??

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:07   #1806
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
oj pomyślicie teraz że ja to tylko alkohol pije
A ja nie pomyślę, bo też czasem lubię jakieś piwko, czy drinka wypić. Nawet dla zdrowia można Mnie kusi właśnie na piwko, ale sklepy już pozamykane, a w nocnym drogo... Właściwie, to mam tu kilka piw TŻ-a, ale zanim się schłodzą...
W ogóle zła jestem, bo poszłam do pracy i odesłali mnie do domu, bo nie ma dużo roboty ;/ i półtorej godziny w plecy, bo zanim wróciłam, to tyle się zrobiło

Wymianki
Stary 2011-03-09, 14:33   #1807
Bambi19
Raczkowanie

[COLOR="Magenta"]U mnie Dzień Kobiet i tym samym śledzik uplynal bardzo miloooooo
/COLOR]

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 22:03
Bambi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 14:53   #1808
lovebird
Zakorzenienie

U mnie za oknem też cudownie, aż się rozpiąć musiałam na dworze, jak byłam TŻ-owi coś załatwić Oby tak zostało jak najdłużej!
Siedzę teraz i czekam, aż TŻ powie coś odnośnie przepustki, ale najwcześniej wieczorem się dowiem... Głupia napaliłam już się, że do niego pojadę, a przecież jeszcze nie wiadomo ;/

Wymianki
Stary 2011-03-09, 17:38   #1809
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Najlepszego Kobiety!!!!:c mok:
Ja dziś pierwsze zyczenia miałam od tż o 5 rano jak jechał do pracy. Potem asesor w pracy przyszedł z tulipanami, komornik z czekoladkami a na końcu właściciel budynku(znajomy komornika) przyszedł z tulipanami także świętowaliśmy na całego no i komornik miał urodziny więc jeszcze tort i likier czekoladowy był. także dziś bardzo miły dzień w pracy był

a tż na jakiś zajęciach w lesie... może być tak, że wróci dopiero jutro
Widzę, że też miałaś takie delegacje panów w pracy jak ja u nas sędziowie przyszli z samego rana z życzeniami i dali nam po różyczce (z tego co się dowiedziałam to zdarzyło się to pierwszy raz od dobrych kilku lat), potem wparował z tulipanami prokurator, następnie przyszedł mecenas z bukietem tulipanów no i na sam koniec dnia przyszedł prezes z czekoladkami. normalnie wszystkie panie z wydziału były w głębokim szoku, że taki nawał facetów z życzeniami był w tym roku. pewnie to przez tą piękną pogodę za oknem
w domu dostałam kwiaty od teścia, szwagra i zaprzyjaźnionego z rodziną tż sąsiada.
wszystko byłoby wczoraj pięknie i super, gdyby nie fakt, że mój Tż miał wczoraj służbę i wczorajszy wieczór przesiedziałam sama

Bambi19 dzięki za tak relację z filmu "Sala samobójców". widziałam w tv zapowiedz i też mam ochotę się na niego wybrać, tyle tylko, że nie wybieramy się w najbliższym czasie do Poznania, więc muszę mieć nadzieję, że do naszego małego kina też ten film zawita.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:08   #1810
niuniaaa86
Zadomowienie

Witam wszystkie Kobiety mundurowych
Od jakiegoś już czasu podczytuje Wasz wątek i w końcu odważyłam się dołączyć
Witam serdecznie

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:37   #1811
kobieta_oficera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niuaniaaa86
Witam wszystkie Kobiety mundurowych
Od jakiegoś już czasu podczytuje Wasz wątek i w końcu odważyłam się dołączyć
Witam serdecznie
Witamy Standardowo powiedz coś o sobie, skąd jesteś, kim jest Twój TŻ, gdzie służy, jak długo jesteście razem i takie tam...co ślina na język przyniesie. Mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej. Ostatnio nowe osoby na wątku niestety dość szybko się wykruszają

Cytat:
Komornik oczywiście jest na czynnościach w terenie
Oczywiście...

Cytat:
dostałam jeszcze tulipanka od męża siostry tż. jak się to mówi? szwagier męża??
Błagam, tylko nie o tej porze

Cytat:
Napisane przez aicila
w domu dostałam kwiaty od teścia, szwagra i zaprzyjaźnionego z rodziną tż sąsiada. wszystko byłoby wczoraj pięknie i super, gdyby nie fakt, że mój Tż miał wczoraj służbę i wczorajszy wieczór przesiedziałam sama
Mój TŻ też wczoraj miał służbę...tyle, że Ciebie odwiedziło 3 facetów z kwiatami

Dzisiejszy dzień:
- pracowity (mam wrażenie, że wszystkie sprawy w pracy zaraz runą mi na głowę. Mecenas zasypuje mnie coraz to nowymi sprawami..ale jest tego plus - bardzo dużo się uczę)
- zabiegany (najpierw w pracy młynek, póniej fittness, zakupy w galerii, wróciłam przed 19)
- z niespodzianką (zadzwoniła koleżanka, która wyjeżdża za granice i nie wiadomo czy wróci. Zaprosiła na kawę i ciastko )
- plotkarski (pisała przed sekundka koleżanka ze studiów. Za chwilke sesja telefoniczna..jak zwykle pewnie 2-godzinna)

A jutro Drogie Panie Dzień Męźczyzny Wiem, wiem...pewnie żadna z Was go nie obchodzi. Ja postanowiłam (skoro już został zapisany w moim kalendarzy ściennym i z uwagi na to, że TŻ mnie tak rozpieszcza) również jemu sprawić przyjemność ...hhhmmm... pamiętacie jak mówiłam, że TŻ planuje się zaobraczkować od naszych zaręczyn. Nawet ostatnio o tym wspominał. Kupiłam mu właśnie srebrną obraczkę. Jestem pewna, że się ucieszy
Stary 2011-03-09, 21:23   #1812
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Witamy Standardowo powiedz coś o sobie, skąd jesteś, kim jest Twój TŻ, gdzie służy, jak długo jesteście razem i takie tam...co ślina na język przyniesie. Mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej. Ostatnio nowe osoby na wątku niestety dość szybko się wykruszają
jestem z Podlasia, a mój TŻ, który jest żołnierzem pochodzi z kujawsko - pomorskiego a dokładnie z Bydgoszczy, a obecnie "wywiało" nas do warmińsko-mazurkiego, co mam nadzieje niedługo się zmieni...
jesteśmy razem 9 miesiecy, wydaje się, że to tylko, ale w naszym przypadku to naprawdę owocny czas

Yummy Mummy

Stary 2011-03-09, 22:00   #1813
Bambi19
Raczkowanie

Witam nowa!
Tak jak Kobieta Oficera pisala - nowe maja slomiany zapal, chociaz i my kiedys bylysmy nowe;D

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 22:04
Stary 2011-03-09, 22:10   #1814
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bambi19 Pokaż wiadomość
Witam nowa!
Tak jak Kobieta Oficera pisala - nowe maja slomiany zapal, chociaz i my kiedys bylysmy nowe;D
Sluzyl w Bydgoszczy, a w jakiej jednostce. Oboje pochodzicie z kujawsko-pomorskiego? Czyli witam podwojnie haha, bo to moje wojewodztwo takze;D
mam nadzieję, że mój zapał nie będzie słomiany

ja nie pochodzę z Bydgoszczy,tylko z podlasia , ale Bydgoszcz bardzo lubię, czego niestety nie mogę powiedzieć o Podlasiu, czyli moich rodzinnych stronach, zwanych również "kresami wschodnimi"

mój TŻ nie służył w Bydgoszczy, od początku swojej "przygody" z wojskiem jest w warmińsko- mazurskim, ale obecnie jest nadzieja , że uda mu się przenieść, ma już kwit na etat, ale utrudnieniem może być to, że nie zechcą go wypuścić z jednostki, bo ma jechać na misję... jednak cały czas mam nadzieję i moocno trzymam kciuki

a co do jutrzejszego dnia mężczyzny,o którym wspomniała kobieta_oficera,to też nigdy go nie celebrowałam, ale teraz uważam, że każda okazja jest dobra by sprawić tej drugiej osóbce przyjemność i już przygotowałam mały upominek, który niestety dam z opóźnieniem, bo mój TŻ obecnie ma poligon,i prawdopodobnie zobaczymy się na chwilę dopiero w niedzielę, o ile wypuszczą go z jednostki

Yummy Mummy

Edytowane przez niuniaaa86
Czas edycji: 2011-03-09 o 22:16
Stary 2011-03-10, 09:00   #1815
ciaputka01
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Ja również planuję kolacyjkę i małą niespodziankę na dzień mężczyzn, ale ja to już zgłupiałam kompletnie , bo u jednych słyszę że obchodzą ten dzień 10 marca a inni 4 kwietnia. No i jak jest w końcu poprawnie? Wiecie
~~~~
U mnie leje za oknem, i jakoś znowu zimno
~~~~

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez niuniaaa86 Pokaż wiadomość
jestem z Podlasia, a mój TŻ, który jest żołnierzem pochodzi z kujawsko - pomorskiego a dokładnie z Bydgoszczy, a obecnie "wywiało" nas do warmińsko-mazurkiego, co mam nadzieje niedługo się zmieni...
jesteśmy razem 9 miesiecy, wydaje się, że to tylko, ale w naszym przypadku to naprawdę owocny czas
Witamy

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:

A jutro Drogie Panie Dzień Męźczyzny Wiem, wiem...pewnie żadna z Was go nie obchodzi. Ja postanowiłam (skoro już został zapisany w moim kalendarzy ściennym i z uwagi na to, że TŻ mnie tak rozpieszcza) również jemu sprawić przyjemność ...hhhmmm... pamiętacie jak mówiłam, że TŻ planuje się zaobraczkować od naszych zaręczyn. Nawet ostatnio o tym wspominał. Kupiłam mu właśnie srebrną obraczkę. Jestem pewna, że się ucieszy
Super pomysł na pewno będzie zadowolony, mój Tż również nosił obrączkę srebrną przed ślubem, i zachowaliśmy ją do dzisiaj i jest super pamiątką pomimo że jest mega poniszczona

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
oj pomyślicie teraz że ja to tylko alkohol pije ale ja lubię tak delikatnie coś chlapnąć
hahaha Oj ja na pewno tak nie pomyślę, ja też lubię coś chlapnąć zwłaszcza jak dajemy małego do babci
ciaputka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:27   #1816
lovebird
Zakorzenienie

Witaj, niuniaaa86 też mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej

ciaputka
, ja o 4 kwietnia pierwsze słyszę, a o 10 marca to już od daaaawna, więc dla mnie tylko 10 marca był. Chociaż i tak z TŻ-em nie obchodzimy, ale może faktycznie kupię mu jakiś drobiazg W sumie dlaczego nie?

kobieta_oficera
, bardzo fajny pomysł, na pewno się ucieszy

U mnie ostatnio tak jakoś nieciekawie... Z TŻ-em prawdopodobnie się zobaczę w ten weekend, więc chociaż coś dobrego. Nic, lecę do nauki, bo czas ucieka...

Wymianki
Stary 2011-03-10, 11:16   #1817
Bambi19
Raczkowanie

niuniaaa86 - ile masz lat i Twoj TŻ no i jaki ma stopien, bo ciekawa jestem...troche z ta Bydgoszcza sie zakrecilam, a Twoje Podlasie to dokladnie....?No chyba, ze to tajemnica;D Ogolnie Twoj TŻ jest w wojskach ladowych? Piszesz, ze na misje ma leciec.....to nie jestes tutaj sama....
Lovebird - o 4.04 słysze pierwszy raz, natomiast 30.09 dzien chlopaka jest juz dawno, chyba predzej niz 10.03

Edytowane przez Bambi19
Stary 2011-03-10, 16:04   #1818
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
niuniaaa86 - ile masz lat i Twoj TŻ no i jaki ma stopien, bo ciekawa jestem...troche z ta Bydgoszcza sie zakrecilam, a Twoje Podlasie to dokladnie....?No chyba, ze to tajemnica;D Ogolnie Twoj TŻ jest w wojskach ladowych? Piszesz, ze na misje ma leciec.....to nie jestes tutaj sama....
Lovebird - o 4.04 słysze pierwszy raz, natomiast 30.09 dzien chlopaka jest juz dawno, chyba predzej niz 10.03
ja mam 24 lata (w ty roku skończę 25), mój TŻ 33. jest podoficerem.
na jednej misji już był, no i teraz ma etat na 10 zmianie, ale dostał kwit z etatem w nowej jednostce, więc jeśli uda się mu przenieść,co niestety chyba nie będzie proste to możliwe, że wyjazd przepadnie, co niekoniecznie mnie zasmuci

jeszcze wczoraj pamiętałam o dzisiejszym Dniu Mężczyzny, aledzisiaj zaspałam na uczelnie i ogólnie miałam zakręcony ranek, no i z tego wszystkiego dopiero ok 15 przypomniało mi się, że nie złożyłam nawet mojemu TŻ-owi życzeń

Yummy Mummy

Stary 2011-03-10, 16:35   #1819
Bambi19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niuniaaa86 Pokaż wiadomość
ja mam 24 lata (w ty roku skończę 25), mój TŻ 33. jest podoficerem.
na jednej misji już był, no i teraz ma etat na 10 zmianie, ale dostał kwit z etatem w nowej jednostce, więc jeśli uda się mu przenieść,co niestety chyba nie będzie proste to możliwe, że wyjazd przepadnie, co niekoniecznie mnie zasmuci

jeszcze wczoraj pamiętałam o dzisiejszym Dniu Mężczyzny, aledzisiaj zaspałam na uczelnie i ogólnie miałam zakręcony ranek, no i z tego wszystkiego dopiero ok 15 przypomniało mi się, że nie złożyłam nawet mojemu TŻ-owi życzeń
A co jaki kierunek studiujesz?

Edytowane przez Bambi19
Stary 2011-03-10, 16:55   #1820
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
A co jaki kierunek studiujesz?
Ja swojemu TŻtowi zlozylam dzis zyczenia;D
studiuje dwa kierunki, jeden z nich to zarządzanie, a drugi rzec można pokrewny
dzisiaj ostatni dzień zajęć, piątki mam wolne, teoretycznie powinnam zabrać się, i to najlepiej w podskokach za pracę mgr, ale postanowiłam poleniuchować, no i wychodzę dzisiaj ze znajomymi na piwko

ale dostałam właśnie dobrą wiadomość, bo TŻ dzwonił i powiedział, że być może w sobotę popołudniu uda mu się wyrwać, więc się zobaczymy

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
fajny gest , szczególnie, że doczytałam, iż inicjatywa wyszła od Twojego TŻa, napewno zrobisz mu wielką przyjemość

Yummy Mummy

Stary 2011-03-10, 16:57   #1821
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

Ale zwariowany dzień...wstałam wcześnie, świeciło piękne słońce, dojechałam na uczelnię i zaczął sypać snieg, momentalnie się zrobiło biało, po czym stopniał i po południu spowrotem wiosna

witam nową mundurówke mam nadzieję że zostaniesz na dłużej

o dniu facetów zapomniałam, zresztą podobno jest 30 września a po drugie TŻa nie ma więc odpada problem co mu przygotować
a w ogóle to nic mi się nie chce, nie mam siły na nic...spaaaać...

Stary 2011-03-10, 17:06   #1822
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
a w ogóle to nic mi się nie chce, nie mam siły na nic...spaaaać...
Ja też tak mam, zmuszam się przez cały dzień do nauki i tak średnio mi idzie... kobieta_oficera, zdradzisz mi, jak Ty przerobiłaś tyle materiału przed swoimi egzaminami? Ja siedzę i siedzę, dużo z tego mojego siedzenia nie wynika, a poprawki coraz bliżej... Gubię się powoli w tym wszystkim W końcu wyszłam na spacer się przewietrzyć (i przy okazji kupić kolejną książkę ), mam nadzieję, że teraz mi jeszcze trochę nauka pójdzie, a potem do pracy...
Ale jutro jadę do TŻ-a, już się nie mogę doczekać

A śniegu u mnie nie było, ale też z rana piękne słońce, a teraz niedawno deszcz zaczynał padać. Mam nadzieję, że za 2 godziny już będzie znów ok, bo nie chcę po deszczu łazić

Wymianki
Stary 2011-03-12, 11:04   #1823
libelle
Zadomowienie

Elooo Kobiety !!
Nie bijcie za brak postów ale jakoś tak mało czasu.

WITAM NOWĄ MUNDURÓWKĘ

U nas dziś bardzoooooo ciężka noc. Ninka płakała do 2:30 a wstała o 6 więc padam na mordkę. Teraz cwaniara sobie odsypia a ja cóż już na nogach ....
Dziś przywitało nas takie piękna słonko, że nie zamierzamy siedzieć w domu. Ruszamy dziś na pierwszą wyprawę niestety samochodem w poszukiwaniu miejsc do fotografii plenerowej . Jak dobrze wypadnie odena klubowiczek wrzucę wam odres stronki

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2011-03-12 o 20:17
Stary 2011-03-12, 11:45   #1824
niuniaaa86
Zadomowienie

Witam serdecznie
piękna dziś pogoda, słońce cudnie przyświeca, o 8 rano skusiłam się na mały spacer

życzę wszystkim miłego i słonecznego weekendu

Yummy Mummy

Stary 2011-03-14, 09:34   #1825
aania_20
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Przesilenie wiosenne czy co, że tutaj taka pustka?
U nas wiosna w pełni, pogoda piękna, oby tak dalej

Stary 2011-03-14, 10:34   #1826
libelle
Zadomowienie

Ja jestem i miałam przesilenie weekendowe w sprawie stronki. Siedzieliśmy tam prawie cały czas nanosząc poprawki i wgrywając zdjęcia
Z racji pozytywnych opini ( na razie kilku) wrzucam tu link mam nadzieję że i wam się spodoba

www.fotolibelle.pl
Stary 2011-03-14, 10:44   #1827
Bambi19
Raczkowanie

Mnie się stronka bardzo podoba!!! Zdjecia mi wchodza szybko...fajna, bo bez udziwnien i klasyczna, nie zdazylam tylko zobaczyc wiecej zdjec, ale to nadrobie....pisze teraz na goraco poki co;D
Mnie nie bylo, bo caly weekend spedzialm na szkoleniu, jestem zmeczona wiec i tutaj za wiele nie napisze.
Stary 2011-03-14, 13:18   #1828
aania_20
Zakorzenienie

a ja wpadłam tylko przekazać od libelle, że znów jej komp poszedł no i nie wiadomo jak długo to potrwa, więc na razie jest bez neta...
mam nadzieję że szybko wróci

Stary 2011-03-14, 14:59   #1829
lovebird
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciłam od TŻ-a Koleżanka mnie przygarnęła na noc, więc mogłam posiedzieć z nim kilka godzin dłużej Weekend bardzo udany, chociaż za dużo nie wychodziliśmy, bo TŻ był chory, ale wybraliśmy się do kina na "Salę samobójców". Mnie ten film tak średnio się podobał. Słyszałam mnóstwo dobrych opinii i może po prostu spodziewałam się czegoś lepszego. Ogólnie zły nie był, ale myślałam, że będzie lepszy.

Mam nadzieję, że libelle szybko do nas wróci... W ogóle stronka świetna, bardzo mi się podoba

A pogoda coś się u mnie psuje, bo trochę popadywało dzisiaj

Wymianki
Stary 2011-03-14, 18:34   #1830
kobieta_oficera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
kobieta_oficera, zdradzisz mi, jak Ty przerobiłaś tyle materiału przed swoimi egzaminami?
lovebird, głowa o góry! Będzie dobrze!
A ja? Ja to się na maxa poświęcam kiedy mi na czymś zależy. I tak: rzuciłam pracę i wszelkie inne zajęcia (oczywiście oprócz zajęć na aplikacji i praktyk...i spotkań czy telefonów z ukochanym ), zapuściłam się, raz na tydzień wynurzałam z domu. Bo wiadomo, że każde wyjście równało się z szykowaniem i ubieraniem...a w trakcie nauki piżama to był mój najczęśtszy strój domowy ...i wkuwałam od rana do wieczora...przed samym egzaminem nawet do 4 w nocy Wiem, że mało kto tak potrafi. Ja po prostu nie mogę się rozpraszać Zbyt długo zajmuje mi powrót do nauki. Jak zaczynam już się uczyć nie wychodzę ... tylko sen, nauka, sen , nauka...gdybym wychodziła to tu to tam niewiele bym zrobiła

Dziś mija 7 miesięcy odkąd jestem razem z TŻ Całkiem miły miałam dziś dzień - mec mnie w pracy pochwalił, dostałam podwyżkę Potem kawiarnia z koleżanką...świętowałam za nas dwoje - za mnie i za TŻta

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Zapomniała dodać - obrączka bardzo TŻta ucieszyła...rano, kiedy jechał do pracy już wysłał mi słodkiego smsa, że super się z nią czuje...że czuje się taki czyjś...taki mój I tak, jak ja swoim pierścionkiem bawi się nią kręcąc na palcu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości