|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Przyczajenie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Cytat:
muszę się bardziej postarać żeby podnosić się brzuchem ![]() ![]() ![]() zamierzam jeszcze zacząć biegać...no dobra,truchtać bo bieganiem tego nazwać nie można i zobaczymy czy po miesiącu będą jakieś mniejsze wymiary :p
![]() |
#1802 |
Przyczajenie
|
Wciaz staram sie korygowac moja postawe podczas cwiczen i wczoraj dalam sobie wycisk - zero podciagania sie szyja. Dzis czuje brzuch bardziej wyraznie niz zwykle po cwiczeniach i jestem z siebie zadowolona
![]() Chcialabym poruszyc jeszcze jedna kwestie - cwicze 6 razy w tyg. Kiedy zaczynalyscie cwiczyc, po jakim czasie dopadl was "kryzys"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Ta pogoda na mnie źle działa, non stop pada, nic mi się przez to nie chce
![]() Już wolę te upały, przynajmniej mam motywację, że się nosi krótkie spodenki itp. Wczoraj sobie odpuściłam trening. Dziś już się zmobilizowałam i za mną: Tiffany: boczki, całe ciało, bikini, cardio Mel: cardio, nogi, pośladki, ramiona, abs Od razu mam czyste sumienie ![]()
#1806 |
Przyczajenie
|
dzięki za rady magda*M
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Głównie ćwiczę w butach, a jak jest gorąco to po prostu na boso, w samych skarpetkach nigdy
![]()
#1809 |
Przyczajenie
|
no właśnie nie wiedziałam jak jest z abs'em ale dziękuję za wyjaśnienie
![]() ![]() ja niestety ćwicze boso bo dzięki temu nie ślizgam się po wykładzinie ale chyba skombinuje sobie jakies laczki ;p
#1810 |
Przyczajenie
|
Witam ,
![]() ![]() ![]() miesiąc temu ważyłam 69kg na dzień dzisiejszy 63,5 cel: 57kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super rezultaty! Jaka diete stosujesz? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nogi i pośladki zaliczone chociaż musiałam robić przerwy, między poszczególnymi ćwiczeniami :< może w pt się uda w całości
![]() |
#1813 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Wspaniałe rezultaty! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaka to dieta? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ćwiczę z Mel 11 dni ![]() rozgrzewka, brzuch/abs (zamiennie co 2. dzień), pupa, cardio, rozciąganie W sumie po 45 minut wychodzi 4 razy w tygodniu. Wcześniej robiłam zaraz po rozgrzewce cardio, a później budowa mięsni, ale przeczytałam art., że właśnie cardio powinno być na końcu. Co Wy na to? Widzę też, że ćwiczenia na boczki Tiffani sa bardzo popularne... Moją największą bolączką jest dieta. Mam dosłownie 'wir' na jedzenie i pochłaniam wszystko w ogromnych ilościach ![]() Edit: seksi ćwiczenie na te boczki z Tiffani ![]()
Edytowane przez common Czas edycji: 2013-06-26 o 23:27 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Przyczajenie
|
To samo pomyślałam o tych ćwiczeniach na boczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj wykonałam: - Mel rozgrzewka - Cardio - Tiffany cardio - Boczki - Mel ABS - Mel pośladki Edytowane przez magda*M Czas edycji: 2013-06-27 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to w końcu jest z tym cardio? Powinno się je robić na końcu czy na początku? Ja do tej pory robiłam na początku, ale przeczytałam gdzieś, że ćwiczenia siłowe powinno się robić na początku, ponieważ tłuszcz spala się po ok 30 minutach ćwiczeń, więc cardio na końcu. Sama już nie wiem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Przyczajenie
|
Wg mnie cardio na początku, trzeba najpierw rozgrzać organizm, bo dopiero wtedy zaczynamy spalać zbędną tkankę tłuszczową. No i mięśnie też będą się "robić" na rozgrzanym organizmie
![]() Ja kilka dni przerwy miałam :/ to przez tą pogodę wstrętną.... Dzięki za słowa otuchy ![]() Powodzenia wszystkim ![]()
#1820 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() podam przykładowy dzień : śniadanie: kanapka z szynką 2 śniadanie : truskawki obiad: mięso duszone lub gotowane do tego surówka lub mizeria podwieczorek: banan kolacja: kanapka z szynką z diety na pewno trzeba wykluczyć słodycze , napoje , ziemniaki , sosy zupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
ja niestety w meisiac -2kg a wcale nie chcialam dlatego teraz cwicze i jem i jem i jeszcze raz jem, zrobilam sobie wczoraj fotki i jestem mega zadowolona z wyglądu i tego jak wyglądają mieśnie na brzuchu, musze teraz kupić sobie jakieś białko dla sportowców i uzupełnić posiłki w węglowodany, czyli masa masa masa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Przyczajenie
|
jakie ćwiczenia najlepiej robić na brzuch ? te z Mel B są dobre ?? nie chodzi mi o to żeby mieć mięśnie tylko żeby oponka trochę zmalała :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba zastosuje się do rady MŻ ![]() Co do cardio, ja Cwiczyłam je najpierw przed siłowymi, teraz ćwiczę po. Wydaje mi się, że chyba po faktycznie lepiej. Tym bardziej, że tak czy inaczej przezd siłowymi jest rozgrzewka ( no chyba, że robicie bez), więc mięśnie są pobudzone. Wam też tak w miarę kolejnych dni ćwiczeń czasami brakuje siły na to co wcześniej robiłyście bez problemu? Nie wiem czy to kwestia dokładniejszego wykonywania ćwiczeń... czy coś innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Raczkowanie
|
Mnie właśnie dzisiaj zabrakło sił.. Chyba dopada mnie kryzys.
Dzień 27, zaliczone : Mel B: -rozgrzewka -ramiona -biust i kl -abs -brzuch -cardio -rozciąganie Tiffany: -brzuch i kl -mięśnie ramion -nogi i pośladki |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Efekty będą na pewno!! Cytat:
![]() Podziwiam dziewczyny, które za jednym zamachem robią wszystkie ćwiczenia z Mel, ja zawsze sobie je łącze w różne zestawy żeby mi się za szybko nie znudziły. Dziś np zrobiłam: - abs - pośladki - rozluźniające Wszystko oczywiście z Mel B i na sam koniec 11 dzień challenge wall sit ![]()
![]() |
#1826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Całkiem niedawno temu ćwiczyłam z Mel B brzuch 10 min i brzuszek zmalał ;-) do tego pośladki i cardio.
Ostatnio przerzuciłam się na Ewkę ( killer). |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dziś rozgrzewka, brzuch, nogi, pupa, klatka i rozluźniające, miało być więcej ale akurat obiad zaczał dzwonić że gotowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Przyczajenie
|
no przede mną jeszcze ćwiczenia :< ale dzisiaj tylko abs i moze te boczki zobaczę Tiffany skoro wszyscy zachwalają
![]() ja to chyba nóg i pośladków nie będę robić jednego dnia bo nie daje rady, ale może to kwestia wprawy. Ciężko u mnie z regularnym odżywianiem przez co i z przemianą materii więc MŻ mnie jako tako ratuje, ale zjadłam dzisiaj na obiad schabowego co polecane nie jest ;p skoro te ćwiczenia na boczki takie fajne to może chłopakowi się spodobają ;p chociaż na chwile obecna nie wyobrażam sobie przy nim ćwiczyć fajnie wygladaja te cwiczenia ;p a jak z efektami? ![]()
"Wszystko zaczyna się w głowie. To od niej zależy czy dokonasz niemożliwego." MŻ i więcej ruchu! Edytowane przez mamtrzynogi Czas edycji: 2013-06-27 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
Ja się dzisiaj strasznie nabiegałam, jak o 8 wyszłam z domu, pozałatwiałam wszystko, pobiegalam po mieście to o 13 wróciłam i od razu ćwiczenia. Przed chwilą znowu w biegu byłam i dopiero teraz znalazłam czas, zeby cokolwiek napisać.
![]() Podczas moich dzisiejszych ćwiczeń, gdy miałam zacząć robić ćwiczenia na pośladki zabrakło mi jakos internetu, ale na szczęście pamiętam już co jest kiedy i ile trwa. Włączyłam sobie stoper w telefonie, radio i ćwiczyłam ![]() Jutro wyniki maturalne... Aż strach spojrzeć na tą kartkę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.