Powiększanie piersi cz.7 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 22:55   #1801
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dokladnie zdrowy rozsądek ponad wszystkoa te panie z tymi gigantami..to jaaa ..współczuję

ŻABO noo oby szybko zleciało..chociaż ja zimę lubię,szczególnie na nartachale od kiedy urodziłam małą,tzn 2lata temu ponad to nie byłam na nartach,mój chłop był 2 razy i się wybiera 3do Włoch teraz kochane w grudniu,a ja za karę że mam dziecu nie jadę chyba-ale mniejsza o narty...więc ZDRADZĘ WAM TEN SEKRET....powiedział mi wczoraj...że cholera coś wykombinuje na te moje cycki łaskawie,żebym go puściła i chyba mu głupio by było!!!pierwszy raz konkretnie gada i widzę że działa..więc kochane...no nie cieszę się za wczasu bo wiecie jak to u nas..ale.......zobaczymy; )
O - widzisz, i na Twojego się sposób znalazł A niech sobie jedzie na te narty - szczęśliwej drogi No ale nie zapeszajmy na razie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 23:11   #1802
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczko to ja bede dobrej mysli i cichutko czekam na newsy. Masz racje ze w zyciu się nie można za dużo smucić.
Ja wam powiem - to głupie- ale dodatkowo przyciemniłam te włosy. Jestem taka durna... ale czuję sie jakoś nieatrakcyjnie :P bylam przyzwyczjina do tamtego blondu a tu kurna taki ciemny blond- czuje sie tak zwyklasto. Dupa. Trudno.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 23:24   #1803
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja na przykład nie miałam takich dylematów- bo wcale nie miałam. Lepiej mieć jakieś niż żadne.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Ja idę na zwykły fitness na początek trochę sie poruszać- i na dietę. Bo urosłam. Też mam zły humor. Nie mogę się "pozbierać w kupę" na nic nie mam energii. Jestem taka mało depresyjna bardziej taka przyziemna i czasami wręcz: malkontentka... W każdym razie kiepsko bo studiuje dziennie, teraz pracy już nie bede miała.... ostatni miesiąc chyba. Plan taki, ze coś innego bedzie ciężko znaleźć a mam swoje zobowiązania i rachunki. Faceci- pfffff.... Tego tematu już nawet nie rozkminiam. chociaż to co w życiu prywatnym, też nie pomaga. Może to ta jesień tak wszystko pokazuje w szarych kolorach.
Oj Gwen Kochana- oby do wiosnymusimy się trzymać Ja w wir pracy się rzuciłam i dzięki temu nie wyglądam za okno. Też myślę żeby na jakieś zajęcia iść -i żeby tą zimę w normalności przetrwać
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja juz chyba za duzo wypilam Mya ukradlam Ci zdjecie Spojrzcie na to cialo, wyglada jak bardzo smutna twarz, ktora prosi o pomoc Chirurga oczywiscie
no faktycznie- ja też to widzę. Myślisz że psychiatra nam potrzebny

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
MyaDiva skad Ty bierzesz te foty
ja w sejfie mam różne teczki

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Klaudeczko to ja bede dobrej mysli i cichutko czekam na newsy. Masz racje ze w zyciu się nie można za dużo smucić.
Ja wam powiem - to głupie- ale dodatkowo przyciemniłam te włosy. Jestem taka durna... ale czuję sie jakoś nieatrakcyjnie :P bylam przyzwyczjina do tamtego blondu a tu kurna taki ciemny blond- czuje sie tak zwyklasto. Dupa. Trudno.
łee- może się spłuczą? A ja wczoraj obcięłam swoje troche . I znalazłam ostatnio swoje zdjęcie z grzywką - i mało brakowało żebym i grzywki nie chlasnęła - i dziś byłby lament . Widze że nas wszystkie jesien dopadła i na siłę sobie chcemy dobrze zrobić
I wiesz - tak myślę, że przez kolor włosków nie można stać się nieatrakcyjną

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-12, 08:21   #1804
gwendolinka
Zadomowienie

Wstawac! Szkoda dnia !

Mnie dzis czeka 12 godzinny dzien pracy. Psychicznie sie nastawiam na reaktywacje mojej diety bo to jakas istna porazka! Juz nawet zaprzestalam sie wazyc i mam wrazenie , że zwiekszyla mi sie roznica w wielkosci miedzy prawa i lewa piersia tak jakby prawa tyla a lewa nie kurna, szybko musze sie odchudzic bo zaraz mi sie tu nazbiera za duzo kg a pozniej dastyczna dieta jeszcze mi cycki popsuje. OLA BOGA to by było!
Tak na marginesie.
MyaD mezczyzni z twoich okolic maja jakas chyba chorobe wirusowa głowy- jak mniemam cos wiesz na ten temat?
Horo wyskakuj z dołka! Wracaj tu raz dwa!
Violinka ale maaaaasz fajnie - Wiecie, co? Ja bym sobie chetnie te cycki drugi raz zrobiła Adrenalina i w ogole... Gorzej sie pozniej "rehabilitowac". Grrrr. Ja nadal czuje spięcie w lewym miesniu wieksze niz w prawym. Ale jeszcze?!
Zabulek trzyma poziom! Nie poddaje sie jesiennej chandrze. Zaba Ty chyba mieszkasz w jakichs bardziej naslonecznionych terenach?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-12, 08:41   #1805
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

HORUŚ idę pokazać mojemy tż twoje pięknoty ,mam nadzieję że nie masz nic przeciwko..;-))bo chce zobaczyć te 600tki..he he he
nie mam nic przeciwko
tylko go nie wystrasz

Cytat:

Ja idę na zwykły fitness na początek trochę sie poruszać- i na dietę. Bo urosłam. Też mam zły humor. Nie mogę się "pozbierać w kupę" na nic nie mam energii. Jestem taka mało depresyjna bardziej taka przyziemna i czasami wręcz: malkontentka... W każdym razie kiepsko bo studiuje dziennie, teraz pracy już nie bede miała.... ostatni miesiąc chyba. Plan taki, ze coś innego bedzie ciężko znaleźć a mam swoje zobowiązania i rachunki. Faceci- pfffff.... Tego tematu już nawet nie rozkminiam. chociaż to co w życiu prywatnym, też nie pomaga. Może to ta jesień tak wszystko pokazuje w szarych kolorach.
ja też muszę przejść na jakąś dietkę, tylko... ja tak strasznie kocham słodycze i włoską kuchnię

Cytat:
Gwen,
byłaś przyzwyczajona i dlatego tak się czujesz ... mija trochę po 2 tygodniach (wiem po sobie )
A atrakcyjna jesteś, więc kolor włosków nie ma znaczenia...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 08:50   #1806
Olivkaa200
Zakorzenienie

grazia78 14.11-3
joasi 17.11 - 6
Precelka1 17.11 - 6
klaudeczka2010 28.11-17
kajuja1 05.12 - 24
violinka69 13.12 - 32
Nadinka2 19.12- 38
malinkac 19.12- 38
sherry.b 26.04.2012r-165
Olivkaa200 12.07.2012r-243
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 09:10   #1807
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka GWEN ja też o mały włos na 12 nie poszłam,ale moja wspólniczka się zlitowała i do 14 ona jest
włosy się zmyją,poczekaj troszkę

HORO mój chłop powiedział ze takie mogę miećha ha...jakbym była taka wysoko jak ty to czemu nie???mówił że akurat!!!

MAYA i ZABA jakby chciał to i w jeden dzień załatwi,ma w dwóch miejscach zapytać i nie wnikam jak to zrobi ,a pani z kiliniki powiem że dam znać we wtorek..a zawsze mogę powiedzieć jej że ROBIĘ a on wtedy 2,5tyg ma na załatwianie...jestem w szoku jak się spiął chłopak i się na jakieś spotkanie rano w pon umówił..on lightowo podchodził do tej pory do tego widzę...no zobaczymy..ciekawam jak i WY
ale ja już się czuję jakby to miało nastąpić i obliczyłam sobie dzień miesiączki i jak tak mi wypadnie wcześnie jak teraz to dzień po operacji juz mogę dostać ..może tak być???

dobra nie nakręcam się ,będzie co będzie ,bo jak o tym mówię to normalnie do kibla bym latała co chwilę z nerwów!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 09:10   #1808
jooasi
Wtajemniczenie

witajcie laski kochane, produkcja postów pełną parą mam co nadrobiać

Klaudeczko co ja widzę będzie na cycolki ale supcio Ty nie waż się go do tych Włoch puścić dopuki dla Ciebie też nie będzie kasy, jakby co zamień mu życie w piekło, zrób histerie i spakuj sie do mamy tak być nie może
mój chłop jest w albumie z włosami na dwóch zdjęciach

a mnie szaleństwo dopadło przeryłam ogród i pół chałupy, dziś druga połowa mnie czeka, mam o robić, w takich chwilach marzy mi się 30 m kawalerka czuje sią jakby instynkt gniazda przed porodem mnie dopadł, wszystko musi być na luks na przyjęcie panienek

widzę, że my wszystkie tak cieniutko jesień przechodzimy, z wyjątkiem Zabulka naspidowanego dajże troche tej energii kobieto bo mi tylko spać się ciągle chce, zakopałabym się w łóżku na tydzień.
Stary 2011-11-12, 09:10   #1809
gwendolinka
Zadomowienie

ŁoŁ!

Ja tu Violince gratuluje. A przecież nam tu wyliczanka wjechała ostro!
Grazia na odstrzale Za chwile Joasi , Precelka. Joasi- jak to tak?! Ze tu już- JUŻ? Ja pamiętam jak u Ciebie były takie kosmiczne liczby! A to znaczy ze czas nie stoi w miejscu. Zaraz lece obejrzec czy od tego czekania zadne zmarszczki nowe sie u mnie nie pojawiły

Horo to tak jak ja! Włoska kuchnia i słodycze. Makarony z tymi tłustymi sosami Pizzunie na cieniutkim ciescie ! Mniam. Chociaz ja chinczykiem tez nie pogardze Swieta idą a ja na diete. Haha. Dooobra u mnie to norma ze sie katuje na zime

Teraz nie wiem co mam poczac z tymi kudlami. Mam sredni blond taki nawet lekko ciemny. I czuje sie dziwnie. Nie wiem co z tym zrobic. Bo rozjasniac juz nie chcialam Teraz nawet ciezko to odwrocic zeby bylo tak ladnie jak było

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-12, 09:20   #1810
jooasi
Wtajemniczenie

Dawaj zdjęcie Gwendzia, napewno jest ślicznie a Ty marudzisz jak miałaś wcześniej bardzo jasne to po paru myciach i tak bedą się wypłukiwać więc się martw na zapas a do zmian przyzwyczaić się trzeba, za dwa tygodnie może stwierdzisz, że te jasne były jednak niefajne
do mnie tak troche nie dociera, że to już, zero stresu tylko sprzątam jak głupia, pewnie w czwartek mnie delirka dopadnie i skręt kiszek z nerwów
a oprócz domu to jeszcze siebie upiększyć muszę w poniedziałek fryzjer, w środę kosmetyczka, trzeba wyglądać jak się leży na stole
Stary 2011-11-12, 09:27   #1811
gwendolinka
Zadomowienie

Powiem Ci tak
mam wlosy w kolorze KURZU.
Nie lubie cieplych blondow a teraz mam ciemniejsze chlodne. Moj brat (zlosliwy) powiedzial ze wygladam jak zakurzona:P

A no trzeba. Ja tez musialam miec zrobiony pedicure i manucure

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 10:02   #1812
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabulek trzyma poziom! Nie poddaje sie jesiennej chandrze. Zaba Ty chyba mieszkasz w jakichs bardziej naslonecznionych terenach?
Dziendoberek

Taaa jest pieknie i slonecznie o tej porze roku Jeszcze w polarkach chodzimy Co jest fajne, ze cala noc wieje i leje tak, ze spac nie mozna, a od rana sloneczko i nawet cieplo

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
widzę, że my wszystkie tak cieniutko jesień przechodzimy, z wyjątkiem Zabulka naspidowanego dajże troche tej energii kobieto bo mi tylko spać się ciągle chce, zakopałabym się w łóżku na tydzień.
Juz Ci podaje
Codziennie rano biore l-karnityne przed posilkiem , to moje tabletki szczescia i dobrego humoru A po posilku koreanski ginseng , dodaje energi
A poza tym jestem po zumbie i przed basenem, wiec caly czas mnie trzymaja latynoskie rytmy, a jutro wskocze w bombelki ach
Stary 2011-11-12, 10:16   #1813
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
HORO mój chłop powiedział ze takie mogę miećha ha...jakbym była taka wysoko jak ty to czemu nie???mówił że akurat!!!
Klaudeczko,
ja mam 165 cm wzorstu ... i 3 kg za dużo

Cytat:
ŁoŁ!

Ja tu Violince gratuluje. A przecież nam tu wyliczanka wjechała ostro!
Grazia na odstrzale Za chwile Joasi , Precelka. Joasi- jak to tak?! Ze tu już- JUŻ? Ja pamiętam jak u Ciebie były takie kosmiczne liczby! A to znaczy ze czas nie stoi w miejscu. Zaraz lece obejrzec czy od tego czekania zadne zmarszczki nowe sie u mnie nie pojawiły

Horo to tak jak ja! Włoska kuchnia i słodycze. Makarony z tymi tłustymi sosami Pizzunie na cieniutkim ciescie ! Mniam. Chociaz ja chinczykiem tez nie pogardze Swieta idą a ja na diete. Haha. Dooobra u mnie to norma ze sie katuje na zime
ja niedługo spadam na zakupki i na pewno wyjdę z masą warzyw i nabiału ... do końca roku muszę zrzucić te 3 kg

Cytat:
Dawaj zdjęcie Gwendzia, napewno jest ślicznie a Ty marudzisz jak miałaś wcześniej bardzo jasne to po paru myciach i tak bedą się wypłukiwać więc się martw na zapas a do zmian przyzwyczaić się trzeba, za dwa tygodnie może stwierdzisz, że te jasne były jednak niefajne
do mnie tak troche nie dociera, że to już, zero stresu tylko sprzątam jak głupia, pewnie w czwartek mnie delirka dopadnie i skręt kiszek z nerwów
a oprócz domu to jeszcze siebie upiększyć muszę w poniedziałek fryzjer, w środę kosmetyczka, trzeba wyglądać jak się leży na stole
dobry pomysł z kosmetyczką
muszę wybrać się na mikro i peeling migdałowy
i już za kilka dni uzupełnianie rzęsek
Cytat:
Powiem Ci tak
mam wlosy w kolorze KURZU.
Nie lubie cieplych blondow a teraz mam ciemniejsze chlodne. Moj brat (zlosliwy) powiedzial ze wygladam jak zakurzona:P

A no trzeba. Ja tez musialam miec zrobiony pedicure i manucure
mi też ostatnio wyszedł kolor kurzu ... nałóż na to na 15 minut casting l'oreala promienny blond ... nada delikatnego połysku i ładnie rozświetli włoski ( sama tak zrobiłam )

Stary 2011-11-12, 10:23   #1814
violinka69
Raczkowanie

Hej Dziewczęta!
Ja wstałam niecałą godzinę temu ale wczoraj jeszcze pracowałam do 21:/ i w ogóle cały tydzień wstawania wczesniej więc trzeba mi wybaczyć
Na dodatek wscieklam sie bo dostalam okres o 1 w nocy jak juz szlam spac -po 3 tygodniach od poprzedniego! :[ teraz jezeli wszystko bedzie o czasie to anstepny mi wejdzie na operacje,jeszcze tego mi brakowalo;(
Ale musze sie Wam pochwalic, ze to byla piekna noc!!! (chyba wpadam w paranoje:P). Tak jak NIGDY nie pamietam swoich snow, snilo mi sie, ze sie budze, spogladam w dol a tam moje cycuszki swiezo po operacji byly takie piekne!!!ach...rozmarzyla m sie...
a Gwendolinka ma cudowne piersi...cudowne!!
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:41   #1815
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Gizell,
gratuluję
jakie implanty w końcu masz? rozmiarek i firma...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 12:01   #1816
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
hejka GWEN ja też o mały włos na 12 nie poszłam,ale moja wspólniczka się zlitowała i do 14 ona jest
włosy się zmyją,poczekaj troszkę

MAYA i ZABA jakby chciał to i w jeden dzień załatwi,ma w dwóch miejscach zapytać i nie wnikam jak to zrobi ,a pani z kiliniki powiem że dam znać we wtorek..a zawsze mogę powiedzieć jej że ROBIĘ a on wtedy 2,5tyg ma na załatwianie...jestem w szoku jak się spiął chłopak i się na jakieś spotkanie rano w pon umówił..on lightowo podchodził do tej pory do tego widzę...no zobaczymy..ciekawam jak i WY
ale ja już się czuję jakby to miało nastąpić i obliczyłam sobie dzień miesiączki i jak tak mi wypadnie wcześnie jak teraz to dzień po operacji juz mogę dostać ..może tak być???

dobra nie nakręcam się ,będzie co będzie ,bo jak o tym mówię to normalnie do kibla bym latała co chwilę z nerwów!!
Cóż za miłe wiadomości to bardzo pozytywnie, że sprawy idą ku lepszemu Mam nadzieję, że stanie się i w końcu dołączysz do grona szczęściar
Ja jeszcze troszeczkę....a może i dłużej wszystko zależy od tego czy czasem bocian do nas nie zawitał

Cytat:
witajcie laski kochane, produkcja postów pełną parą mam co nadrobiać

Klaudeczko co ja widzę będzie na cycolki ale supcio Ty nie waż się go do tych Włoch puścić dopuki dla Ciebie też nie będzie kasy, jakby co zamień mu życie w piekło, zrób histerie i spakuj sie do mamy tak być nie może
mój chłop jest w albumie z włosami na dwóch zdjęciach

a mnie szaleństwo dopadło przeryłam ogród i pół chałupy, dziś druga połowa mnie czeka, mam o robić, w takich chwilach marzy mi się 30 m kawalerka czuje sią jakby instynkt gniazda przed porodem mnie dopadł, wszystko musi być na luks na przyjęcie panienek

joasi jaka ty laska jesteś. Po 3 dzieciaczków marzenie by tak wyglądać...
Już niebawem na stół się kładziesz....zazdroszczę każdej z Was póki co...bo ja też będę miała
Stary 2011-11-12, 13:13   #1817
MyaDiva
Zakorzenienie

Vanesko - jaki bocian? przeciez juz oleciały ale niespodzianka by była . My tu sposobu na jesienną handre szukamy a u Ciebie proszę- bociany jeszcze w okolicy

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Buźka dziewczynki- ja biegnę do pracki żeby Klaudeczce i Gwen raźniej było. Miłego dnia życzę
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr ale zimno

Stary 2011-11-12, 14:10   #1818
grazia78
Raczkowanie

Witajcie moje drogie cycolinki
Mya łazieneczka tronie zalana było NICE kochana musiałam popatrzeć w twój albumiki na twoje sliczne panienki a włoooooooosyyyyyyyyyy piakne wrrrr
Zabulku ty nasz majutki wariatunciu masz powera za nas wszystkie. U mnie w W-wawie pogoda nie zaciekawa ale doła nie mam jutro o 5 raniutko wyjeżdzam do Czech iiiihhhhhhhhaaaaa bosze od ran chodzę nakręcona jak jakaś kretynka. Dziecko patrzy się na mnie jak na wariatkę a ja odkurzacz, mopik i heja bambeja wysprzątałam całą chałupkę. Mój TŻ cały czas za mną chodzi i łapki mu chodzą koło mojego tyłeczka hahaha jakbym miała od doktorka nie wrócić
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:20   #1819
Vanessita
Zakorzenienie

No właśnie u mnie na wsi chyba jakiś bocian zboczył i nie odleciał hihi... Wszystko się okaże...może to fałszywy alarm tylko....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 17:44   #1820
gwendolinka
Zadomowienie

Dzięki Violinka.
Horo- nic juz nie nakladam poczekam az sie splucze i niech fryzjerka cos wymysla co inaczej. Ja dzis zjadlam frytki duze w Mc Donaldzie, dwie galki loda, tosta i to caly moj dzisiejszy posilek + muffinek . Ja zawsze jak juz odchudzanie za pasem to chce sie najesc "na zapas" co za absurd Ale od jutra OSTRO.......... Tylko na sushi sie umówiłam Nie moge chOpaka drugi raz wystawic. Znowu bede musiala jesc. No nic to bedzie WIELKA DIETA OD PONIEDZIALKU!
Pracy nie bede miala to bede miala czas na uskutecznianie diet i cwiczen (wmawiam sobie, wmawiam)
Vanesitko to może jakaś tam fasolka rośnie.
Joasi Grazia łacze sie w entuzjazmie przedoperacyjnym szale

Mya jakoś od razu raźniej....

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-12, 17:58   #1821
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Violinka.
Horo- nic juz nie nakladam poczekam az sie splucze i niech fryzjerka cos wymysla co inaczej. Ja dzis zjadlam frytki duze w Mc Donaldzie, dwie galki loda, tosta i to caly moj dzisiejszy posilek + muffinek . Ja zawsze jak juz odchudzanie za pasem to chce sie najesc "na zapas" co za absurd Ale od jutra OSTRO.......... Tylko na sushi sie umówiłam Nie moge chOpaka drugi raz wystawic. Znowu bede musiala jesc. No nic to bedzie WIELKA DIETA OD PONIEDZIALKU!
Pracy nie bede miala to bede miala czas na uskutecznianie diet i cwiczen (wmawiam sobie, wmawiam)

Kochana ja to szał mam od rana jak jakaś wariatka z piórkiem w tyłku powiem ci,że ja też dokladnie rok temu zaczynałam dietę byłam w Zakopanem najadłam się nie sorka nażarłam wszystkich dobroci a później jak wróciłam do domku poszłam do sklepiku kupiłam kefirki zero procent jajulka itd. i przeszłam na dietę DIUKANA w ciągu nie całych dwóch mięsięcy z 67 kg schudłam aż do 58kg i tak do tej pory utrzymuję wagę. Oczywiście zanim zaczęłam dietę to właśnie u mnie były pizze, kebeby Mc Donalds itp. W końcu mówię basta. Teraz po tej diecie jem wszystko i nie mam efektu jojo a waga się utzrymuje. Dieta jest bombowa. Pare moich koleżanek z pracki wypróbowało i są mega zadowolone. Dieta GITES
Stary 2011-11-12, 18:05   #1822
gwendolinka
Zadomowienie

No ja nie wiem. Mnie dobija pierwsza faza. Białko mi obciaza organizm . 5 dni na bialku samym to ja ciezko znosze. Ja wole SB podobne zasady ale tam masz full warzyw+ mieso + po 2 tygodniach porcja owocow. Dla mnie latwiejsze. Bede sie przerzucac od poniedzialku,

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-12, 18:08   #1823
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
No ja nie wiem. Mnie dobija pierwsza faza. Białko mi obciaza organizm . 5 dni na bialku samym to ja ciezko znosze. Ja wole SB podobne zasady ale tam masz full warzyw+ mieso + po 2 tygodniach porcja owocow. Dla mnie latwiejsze. Bede sie przerzucac od poniedzialku,
siema kochana rozumieć. Każda z nas inaczej to znosi. Dasz radę ja bardzo lubiałam jeść smakołki i fas foody pycha boszeeeee ja to dzisiaj jak naćpana a jutro w tych czechach do poniedziałku bede jak nie wiem co naćpana podwójnie
Stary 2011-11-12, 19:15   #1824
zabulek1
Wtajemniczenie

Grazia masz PW

Jeszcze raz powodzenia zycze Buzi daj doktorkowi ode mnie i wracaj do nas szybko
Stary 2011-11-12, 20:37   #1825
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Grazia masz PW

Jeszcze raz powodzenia zycze Buzi daj doktorkowi ode mnie i wracaj do nas szybko
Kochana pewnie,że dam mu buziaka i wracam na wieczór w środę od doktorka Uciekam spać bo bardzo raniutko wstaję trzymajcie się cycolinki jeszcze tronie i mam moje panienki na mojej wklesłej klatuni:h ahaha: buziaki lecą. Dobrej nocki
Stary 2011-11-13, 00:26   #1826
MyaDiva
Zakorzenienie

Grazia - więc jeszcze ja zdąże buziaka przesłaś szybkiego Do środyi szczęśliwej podrózy

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:

To dziś Wy ze mną popracujecie
A na sushi do tej znanej knajpki idziecie? hihi słyszałam - ale nie dotarliśmy w końcu Muszę koniecznie nadrobić następnym razem

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Dziendoberek

Taaa jest pieknie i slonecznie o tej porze roku Jeszcze w polarkach chodzimy Co jest fajne, ze cala noc wieje i leje tak, ze spac nie mozna, a od rana sloneczko i nawet cieplo

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Juz Ci podaje
Codziennie rano biore l-karnityne przed posilkiem , to moje tabletki szczescia i dobrego humoru A po posilku koreanski ginseng , dodaje energi
A poza tym jestem po zumbie i przed basenem, wiec caly czas mnie trzymaja latynoskie rytmy, a jutro wskocze w bombelki ach
tia- l-karnityna akuracik tak sobie to tłumacz
A pogody zazdroszczę oj jak bym chciała ciepełko jeszcze. Zaraz mi zakiełkuje pomysł z solarium

Cytat:
Będzie dobrze nie ma się co stresować Domek wysprzątany, ogródek przekopany Ja nawet choinkę ubrałam przed operacją bo za pierwszym razem był z tym potem problem
Szykuj wszystko, pozapinaj na ostani guzik- żebyś potem mogła spokojnie się kurować

Stary 2011-11-13, 01:04   #1827
krokus26
Raczkowanie

Grazia- trzymam kciuki, przesyłam buziaczki i wracaj do Nas szybko.
Stary 2011-11-13, 10:11   #1828
Olivkaa200
Zakorzenienie

grazia78 14.11 - JUTRO
joasi 17.11 - 5
Precelka1 17.11 - 5
klaudeczka2010 28.11-16
kajuja1 05.12 - 23
violinka69 13.12 - 31
Nadinka2 19.12- 37
malinkac 19.12- 37
sherry.b 26.04.2012r-164
Olivkaa200 12.07.2012r-242
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:03   #1829
Nadinka2
Raczkowanie

GRAZia TRZYMAM KCIUKI, CZEKAMY NA CIEBIE,WRACAJ SZYBCIUTKO I ZDAWAJ NAM RELACJE.CIEKAWE CO CI DOKTOREK WLOZY?450? JA OBSTAWIAM 500 BUZIAKI
Stary 2011-11-13, 11:51   #1830
krokus26
Raczkowanie

Agi kochana jak się czujesz? Jak piersiątka? Jak ze snem u Ciebie?
Ja muszę przyznać, że przez pierwsze dni co 2 h ibum- żeby móc funkcjonować, dziś udało mi się przespać całe 5 h.
Ogólnie dziewczyny czy też tak miałyście? Zawsze wydawało mi się, że jestem bardzo odporna na ból ale tu jakoś przegrywam tą walkę. Coś mnie chyba dopadł jakiś dół, kiepska pogoda, nie można poćwiczyć /ha- a tu widzę biegacie na Zumbę- też wcześniej brykałam/. Przepraszam, ale to chyba kryzys dnia 6-go.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości