|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
![]() no moj niedrogi, pije tylko mleko, pampki z dady : ![]() nie wypadlas ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziekujemy wam drogie forumki za caluski, usmiechy i brawa. Ja nadal choruje i wyleguje sie z Szymkiem w lozku ![]() Shira dla twojego Krzysia tez wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiecy ![]() Gdzie zaneta??
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
dzień dobry
Telik- przykro mi,że ropniaczki dalej są ![]() Marinka zdrówka dla Igorka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-11-23 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to ładnie Lila pospała ![]() ![]() Cytat:
![]() A waga Krystianka imponująca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Cytat:
![]() ![]() ja osobiście zapraszam do powiatu mieleckiego ![]() z pewnością minie kilka dni i się przyzwyczaicie do siebie na nowo ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-11-23 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Ja już po lekarzu.
Wirusówka jelitówka. Lecę, bo się drze. Potem napiszę dokladniej
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Jutro o 10 sie z Majką szczepimy, więc ja także proszę o kciuki
![]() ![]()
#1809 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a my sie szczepimy 7 grudnia..... czekam az papiery dojda z mojej "bylej przychodni" do tej obecnej ![]() czyli sama nie jestem ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko moge poradzic Jak najwiecej przepajaj zeby sie nie odwodnil!!!! bo moj chrzesniak trafil do szpitala z tym paskudztwem bo odwonil sie calkiem ...... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem gdzie wylądujemy. Dzisiaj mąż zarejestrował się jako bezrobotny. Cieszę się, bo Malwinka ma w końcu ubezpieczenie, a tak to z kartą europejską wszędzie i wiecznie problem. Musi być dobrze. Kwestia kilku dni i znowu będę mieć swojego łobuza z którym można konie kraść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |||
Zadomowienie
|
Bry Piękne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bóg niech ci to w spaniu bez pobudek wynagrodzi dobra kobito ![]() Cytat:
![]() ![]() kochane wy tak pięknie dzierżycie a nam odwołali za tydzień mamy bioderka kurka ehhh no ale może i dobrze bo wcześniej na 16.20 mamy wizytę bo dziś miała być o 17,20 młody mógłby tego nie łyknąć bo to godzina "armagedon" u nas ![]() jacieee miodek powiadasz będziesz moja inspiracją na dzisiejszy wieczorek ![]() no nic lecę zarobić piernik naszej Anny ![]() mój Cris śpi jeszcze hehehheheh ![]() iustynko ja miałam takie cholerstwo na łapkach świerzbiło było mega czerwone i myślałam, że zwariuję byłam u dermatologa dostałam maści boże co za ulga!!! kupiłam dziś skarpetki lamaze i te opaski mina Żbika bezbłędna ![]() a jeszcze walnęłam sobie łeb na rudo ![]()
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
My już po szczepieniu.
Mały sobie odsypia nadmiar emocji.Ale dzielny był jak zawsze ![]() A ja odpoczywam chwilowo. ![]()
#1813 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie, zdjęcie, zdjęcie !!!
![]()
#1814 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas dzisiaj zimno jak w psiarni... byłam z mała godzinkę na spacerku i się ewakuowałam, drugą godzinkę Hania dosypiała już przy otwartym oknie ![]() ![]() ![]() apropo gości: w piątek u mnie będzie mini-impreza ostatkowa i zwalają się do nas znajomi. i muszę coś do jedzenia przygotować i nie wiem co, bo mi się wszystkie moje sprawdzone przpisy już przejadły. pozdpowiedzcie proszę jakiś fajny przepis na szybkie, niedrogie i smaczne jedzonko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Beatko spóźnione życzonka dla Juleczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
dziekujemy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.
![]() Gratuluję wszystkich skończonych miesięcy i udanych szczepień. ![]() Marinko, biedny Igorek- oby szybko odpuściło to cholerstwo. ![]() Ciężki dzisiaj mamy dzień... W nocy Hania budziła się co godzinę ![]() ![]() ![]() Pieleszka, polecam sałatkę makaronową z ogórkiem-szybka i smaczna. ![]() http://margarytka-kulinarnie.blog.on...,ID390820985,n Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2011-11-23 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ale ziiiiiiiimno
a mi sie zachciało wybrać dziś do bratowej na drugi koniec telikowa Cytat:
nam okulistka powiedziała że jak ropienie nie przejdzie do 3 miesiąca należy udać się do szpitala na ten zabieg oczka Jasia ropieją od urodzenia i on taki biedny jest, bo czasami jednego nie może otworzyć (Tz śmieje sie że mamy małego zombie ![]() Wiem że przyjemnie nie będzie, ale codzienne masowanie, przemywanie też nie jest przyjemne wiec wolę to zrobić wcześniej Cytat:
fajnie że u was wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie obrotów, bede spokojniejsza ale to chwytanie mnie jeszcze martwi ![]() ale ogórkowa pachnie... mój apetyt mnie dobija ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki za rady ( SweetA., Becia
![]() Dostał leki, nifuroksazyd i jakiś inny sypro, probiotyk tez jakiś inny ( nie pamiętam a mały na rękach, potem zobaczę ) NELA . MALIWNKA kochane dziewczynki ![]() SZYMCIU, KRZYSIU chłopcy gromkie ![]() ![]() A ja bym poszła na dyskę, ale doopa, nikt nam nie zostanie z małym, na dodatek chorym. A przez to z☠☠☠a** mieszkanie nawet nie zapraszamy gości, bo nie ma gdzie usiąść ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-11-23 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
I mój pieszczoch, którego jeszcze nie widziałyście,
numer wykręcił, bo zdechł na dwa dni ( serio, jak go dotykałam, to się nie ruszał, już mieliśmy go wywalić ) A tu ożył wczoraj. Na pierwszym zdjęcia połowa ciała schowana pod kamieniem ( ta część z łebem )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
foto gdzie????
![]() Marinko - prosze ![]() a mojego Igusia zaczal bolec brzuszek i kij wie czemu pierwszy raz od 1,5 mc boli brzuszek i ma zatwardzenie dałam Bobotic i zobaczymy ah... koope zrobil z moja pomoca (masaz) cuchnaca zielona i twaaarda ale dalej marudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się boję węży - a że tak zapytam - co on je? ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- i nadal prosze o głosiki ![]() Zanka, Brunetko, Monia, Patik - głosiki na Was lecą co 5 minut na zmianę jak mam kompa w trybie ON ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Nie wyszedł taki długi, ale ma 40 cm
![]() Je mięso wołowe ( najlepiej serca ). Nabijam na patyk i mu daję. Albo ochotkę ( to takie suszone robaczki ![]() ja z tżtem się nudzę. Poszłabym co wyrwać ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW
![]() ![]() ![]() ![]() RoŚnijcie zdrowo ![]() Jaciee ja nie doczytam drastycznego opisu na żółto ![]() Marina ciągle coś nie tak u Was. ![]() A co z mieszkaniem? wypaliło? kiedy się przeprowadzacie? nie mam coś weny. dopiero teraz obiad szykuję. U nas piękna pogoda dzisiaj była, ale tylko godzinę na spacerze bo koleżankę miałam w odwiedzinach.
#1826 |
Zakorzenienie
|
patik mieszkanie gra, tylko od grudnia. Kurde, chyba się nie doczekam już normalnie.
Właśnie ten wirus to taki rota. Oby przeszło jak najszybciej. Tak mi go szkoda. Coś miałam pisać, zapomniałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||
Zakorzenienie
|
może chwasty w ogródku?
![]() ![]() ja tam z tż-tem się nie nudze ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Shira dla Krzysia ![]() Pokaż nowy kolorek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A swoją drogą też bym się gdzieś wybrała na dicho...Może chociaż na Sylwka się uda gdzieś wyjść ![]() Mała mi coś wariuje od 3 dni. Po chrzcie zamiast nadal być grzecznym aniołkiem, ona rogi pokazuje. Rzuca się przy piersi, coraz częściej płacze bez powodu. Nie wiem, może to jakiś skok w 3 miesiącu? Od dwóch dni podaję jej butelkę przed snem. Malwinka szczególnie wieczorem wisi na UU, nic nie mogę obejrzeć, zrelaksować się, dlatego postanowiłam ją dokarmiać. Wybrałam Hipp'a Combiotic. Może któraś z Was daje dzieciom to mleczko? Jakieś wrażenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie
czy któraś używa krem z LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO?? bo kupiłam w zestawie z żelem, sama nie wiem czy używać, nie mam trądziku, w sumie chodziło mi o zmniejszenie porów, w strefie T, ale on tak oczyszcza buzie, nawet z tych świństw, których nie widać, i boję się trochę ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Boże Marina po co ja ogladałam to zdjęcie, boję się węży, nawet patrzeć na nie już nie mówię o głaskaniu, ![]() Edytowane przez agadus Czas edycji: 2011-11-23 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.