|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
Gratuluje maleństwa! ![]() ![]() A do ginekologa tak w pełnym 6 tygodniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
opowiadaj jak tam ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj jak było!! ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech kochana nie mamy wpływu na wiele rzeczy w życiu, po prostu Bóg tak chciał, ma we wszystkim jakiś cel, który zobaczymy dopiero z biegiem czasu. A Wam kochana uda się przecież , Aniołek czuwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ale ucichłyście ostatnio, byłam dziś w szpitalu bo wyniki histopatologiczne i zaśniadu nie mam ![]() Zrobiłam tez to badanie na krzepliwosc krwi i mam nadzieje ze wyjdzie źle bo przynajmniej bede wiedzieć jak sie leczyć ![]() Zaczełam lekko plamić więc mam wielką nadzieje że to początek 1@ ![]() ![]() Cytat:
![]() kibicuje wam cały czas i trzymam kciuki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Luna0;34814332]Cześć dziewczyny
![]() ale ucichłyście ostatnio, byłam dziś w szpitalu bo wyniki histopatologiczne i zaśniadu nie mam ![]() Zrobiłam tez to badanie na krzepliwosc krwi i mam nadzieje ze wyjdzie źle bo przynajmniej bede wiedzieć jak sie leczyć ![]() Zaczełam lekko plamić więc mam wielką nadzieje że to początek 1@ ![]() ![]() Luna fajnie że @ prawdpodobnie przyszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Jejku jejku, ale tutaj ciuchutko....
My mamy dzisiaj sesje w plenerze...niestety cały czas pada... ![]() Ja jestem taka zmeczona po tym weselichu, ze nie moge odespac. Niby wszystko jest super..jestem mega szczęślwa a jednak w głowie mam wciąż taka myśl.... Eh..wiecie, ze byłabym juz w 12 t.c? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam ciągle tą myśl, bo na euro w 12tc miałam wszystkim powiedzieć.. heh Musze kupic nowa sukienke na wesele bo miałam isc w takiej luźnej ciążowej w sierpniu.. no i z brzuszkiem.. ale ale na Aniołkowych Mamach ktoś mnie wsparł i kupujemy teraz super obcisłe i mega seksowne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Swarovska Czas edycji: 2012-06-20 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta ostatnio wszystko kupuje mega seksi i obcisłe..a, że jestem chuda to moge sobie pozwolić ![]() Postanowiałma jeszcze jedna rzecz...przez te 2,5 miesiaca szalec i bawic sie na maksa...imprezy, wyjazdy..mamy zaproszenie do Wawy nad morze do znajomych do Norwegi- wszedzie chce jechac i na koniec we wrzesniu podróz poslubna...obiecuje, ze wróce znowu jako mamusia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Obiecuje, ze jak tylko coś bede miała to Wam wstawie...
![]() Poki co miałam dzis jechac na sesje, ale deszcz pada wiec przełozylismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak samo jak Ty postanowiłam sie wyszaleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
czy to bycie sexi to jakiś syndrom po stracie dziecka? mam dokładnie to samo!
![]() ja też do 12 tyg odliczałam sobie że bylabym tyle w ciąży, ale minął miesiac od operacji i jest dobrze, nie wiem jak za kilka dni gdy będzie 2 miesiace ale chyba będzie dobrze. pierwszy dzień pracy po tak długiej przerwie minął całkiem spokojnie, tylko syf mam w sali że szok! aaa i prawdopodobnie w sobotę nie pracuje i spokojnie sobie pojade na wesele. u mnie duszno strasznie ale ani to słońce ani chmury deszczowe, w nocy padało ale jest ładnie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętacie mnie? Od maja się nie odzywam bo się przeprowadziliśmy i nie mamy narazie internetu. Mój mąż stracił pracę więc szybko neta miała nie będę, póki co podłączam tel pod lapka, sprawdzam co musze i zmykam... Ale o Was pamiętam i za wszystkie trzymam kciuki. ![]() ![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam 1@
![]() ![]() jade na egz z niemieckiego i nic nie umiem, do pozniej ![]() Madziarka wiec czekamy na lepsza sytuacje i pojawiaj sie jak najczesciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś wizyta u lekarza.Boje sie co mi powie,że wyśle mnie do szpitala ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
BAN stały
|
Swarovska gratuluję
![]() ![]() Luna0 powodzenia na egzaminie. Dziewczyny od poniedziałku mam dzień w dzień poranne mdłości ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Cześć. Nie wiem czy któraś z Was mnie kojarzy... pisałam z Wami do kwietnia, a potem powiedziałam że "będe Was podczytywać ale nie będe się udzielać bo zaczynam remont". No i tak też zrobiłam, czytam Was codziennie ale teraz mam troche więcej czasu to popisze. Ale pustki sie zrobiły kiedyś było tak dużo wiadomości pamiętam jak z jednego dnia musiałam 3-4 strony nadrabiać... !
Co u mnie. remont pełną para (końca nie widać) ![]() ![]() Za równe 3 miesiące wychodze za mąż ![]() ![]() No i może już w sierpniu (pod koniec) zaczniemy się starać o dzidzie ![]() ![]() Bardzo duzo tu nowych dziewczyn wiec z tymi z którymi sie nie znam : ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej ![]() Duchoty trzymają już czwarty dzień, fajnie, dopóki nie umierasz z gorąca ![]() Dziś w końcu wolne od pracy. Wczoraj zwijałam się z bólu, całe podbrzusze nie dało mi spać. Jestem dopiero kilka dni po owulacji. Do @ też kilka dni. Kurczę mam nadzieję, że nie będzie znów kłopotów. Dawno mnie tak jajniki nie wkurzały. Miłego dnia dziewuszki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Obiecane fotki- wersja robocza
![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-06-30 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Raczkowanie
|
Kocurku ślicznie
![]() Iza daj znać jak po wizycie.Trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj spowrotem u nas troszke ucichło bo dziewczyny pouciekały ale za to sa nowe. Powodzonka kocurku ale laska z Ciebie śicznie wyglądałaś Wracając do mnie dostałam @ ... zaczynamy 14 cykl ale tym razem sie badamy koniec tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaa!!!!! moim marzeniem było jechać do ślubu właśnie takimi smartami!!! ale niemiałam ich skąd ściagnać
![]() ![]() ![]() Pięknie wyglądałaś!! ![]() Dziś zrobiłam Bete i wynik 330 ![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
Haha, super autka
![]() Dziękuję za zdjęcia, wyglądałaś ślicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
kocurku cudownie! widac w was tą radość, szczęscie, miłośc, wspaniale poprostu!!!a te smarty no bombowo
![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Koocur ale z Ciebie blondi!!
![]() Gratuluje z całego serca!! ![]() ![]() W ciemnych włosach też Ci było ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.