![]() |
#1801 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym wrecz nienawidzi leżeć, na plecach źle, na brzuchu źle, dźwiga glowe non stop, ale sama oczywiscie jeszcze nie usiądzie i najlepiej to caly czas ja nosic na rekach ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
http://www.bobovita.pl/przelicznik_glutenu
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
ja bym osobno wprowadzała kasze manne to się chyba gotuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
![]()
to w takim razie dzisiaj podam tylko marchewke a w sobote dodam gluten
![]()
#1804 |
Zakorzenienie
|
mielismy isc na spacer, wciagnelam spodnie na dupsko pacze a mlody spi...
wiec sobie czekam az krolewicz sie obudzi i w droge bo 20st na dworze i slonko ![]() zaczelam sie smarowac samoopalaczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nettka za ząbka ![]() ![]() A podajesz gluty jako ekspozycję czy jak? I jakie masz te gluty? ![]() Cytat:
![]() A jedliście osobno ziemniaka albo dynię? Bo w tym słoiku jest też olej rzepakowy i może to on - ja też bym na niego u nas stawiała, bo dynia ponoć najmniej uczulająca jest. A jak jest u Was z glutenem? Ja daję małej odkąd skończyła 5m łyżeczkę dziennie (czyli już 3 m leci), od tego 1 maja dawałam tylko cyca, wczoraj podałam jabłko z 1 łyż. glutenu i wyszły takie czerwone plami/zaczerwienienia na główce, dziś zeszły i tak dumam czy może u mojej to o gluten nie chodzi ![]() A jak u Waszych dzieci objawiała się nietolerancja/alergia na gluten? 2. Na płasko, tzn. na klinie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
![]()
ja mam zamiar niedlugo na solarium wyskoczyc
![]()
#1807 |
Zadomowienie
|
AGA podawałam wcześniej swoje kartofle i było ok, dynię wprowadzałam tym słoiczkiem bo nie miałam swojej a w sklepach mrożonej też nie ma więc nie wiem czy dynia czy olej czy co w końcu ale nic innego nie wprowadzałam w tym czasie
![]() Co do glutenu, nam żaden lekarz do którego chodzimy nie kazał wprowadzać na razie przez wzgląd na alergię. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- NIetolerancja glutenu u nas objawiała się jak karmiłam, teraz nie wiem bo nie podaję. Objawy - bóle brzuszka, biegunka, wysypka na kolankach, plamki. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Matko ale ja mam beznadziejne cycochy po tym karmieniu - wyglądają jak zwiotczałe bakłażany ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz boje sie, ze sama prosilabym sie o czerniaka ![]() a teraz samoopalacze daja serio ladny efekt, nie pomaranczowo-plamiasty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
Oliviera
![]() ![]() mój też tak ma... albo nawet jak ię tylko odwrócę a niekoniecznie odejdę ![]() właśnie włanie też mnie te gluty interesują ![]() mój miał wysypke na buzi chyba od gazetki reklamowej ktorą tarmosił niedawno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
goldi
a jaki masz samoopalacz? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- ![]() ![]() ![]() wyobraziłąm sobie siebie po zakończeniu karmienia... tlyko ze u mnie dłuzej karmię i dłuższe te bakłażany będą-rozmiar xxxxxl ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
podbijam
#1813 |
Zakorzenienie
|
Mam Dax Perfecta taki: KLIK chyba juz 3tube jade
![]() ale czaje sie na Daxa w spraju lub piance bo ma bdb opinie na KWC. Moje przyjaciolki byly w szoku, ze rodzyny takie ciemne sa po karmieniu. Jak ostatnio sie widzialysmy to mnie namowily na prezentacje pokarmieniowych cyckow. Szczeny im opadly i mowia, ze one takich ciemnych nie maja (no ale nie karmily ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olek miał radoche-tyle cycków do ogladania ![]() szkoda ze tz nie wszwdł w tym czasie do pokoju ![]() ![]()
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlopcom jakis drobiazg symbolicznie ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Masz ale daleko nie odchodz ![]() Pociesze was ze kolor schodzi... A flaczki raczej zostaja... Ale Mozna je tak zwinac ladnie w klebek i w saniku wygladaja jak kuleczki. Wieksza niespodzianka jak sie stanik zdejmie a cycory wiuuuuuuu o podloge
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesteś niemożliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj Oli ma hulajnoge od jakiegos roku i jak dotąd był to najbardziej trafiony zakup ![]() ![]() ![]() ![]() i jeśli juz bedziesz kupowac, to radze zainwestowac w jakas lepsza, a nie w tania chinszczyzne, bo to zakup na krotko ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Agulan super wytłumaczyłaś, to tak się będę teraz fryzować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest nas dwie wredne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
glamourous super że wszystko się poprawia
![]() ![]() ![]() princessskaa ja mam takie http://allegro.pl/listing/product.ph...82ko+karmienia kupiłam używane w stanie idealnym na tablica.pl i jestem bardzo zadowolona ![]() goldika no pewnie ![]() ![]() Oliveira79 śliczne dzieciaczki ![]() elf27,goldika ja też mam cycki na które aż za bardzo działa przyciąganie ziemskie ![]() ![]() My po spacerku,wypogodziło się i świeci słonko ![]() ![]()
#1824 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja uszyłam pieknego Pana Metke ale moje dziecko go olewa totalnie ![]() dzięki, jeszcze czekam na opinie TŻ Cytat:
![]() ![]() ![]() az jestem ciekawa swoich, jeszcze mleczka w nich troche jest ale młoda juz nie je z cyca |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
MOjej cos siutke poszkodzilo, ale widac tylko w kupce, wysypki nie ma, wiec chyba nie bede sie przejmowac za bardzo ![]() Dzis zaczelam z dynia Cytat:
Oliviera Bianka sliczna, chyba podobna do braciszka ![]() Tez tak macie w spacerowce ze dziecko nie chce sie w ogole opierac, tylo jak spi? bo jakbym wysoko tej spacerowki nie ustawila to ona i tak wystawia glowe, co mnie strasznie irytuje grr Ja sie dzis wybralam do kina i przy kasie sobie przypomnialam, ze nie mam portfela ![]() a Kasia dzis pierwszy raz sobie sama wstala i chwile wstala podciagajac sie o lozeczko. ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ela ja mam slaba wyobraznie, moze sobie zrob i zapodaj fote w klubie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czujnik odleglosci to moze byc słynny lęk separacyjny- u nas podobnie... mama w zasięgu wzroku musi byc i rzadko sama polezy ![]() a co do 2 - identiko Maja... na plecach sie wkurza, glowe dzwiga ale nie usiadzie sama... wiec rece najlepsze, chociaz ja tam w bujaka wrzucam i sie nie daje ![]() a teraz jemy obiadek, bo tak wyszlo- znaczy marchewka z ziemniakiem i cukinią ląduje na łyżeczce, potem Maja bierze to do reki i pakuje do paszczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- no i pospacerowalismy 2,5h ![]() ![]() byl bardzo grzeczny, troche poplakal, nakarmilam go w polowie spaceru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
Po namyśle rezygnuję z tamtego, rzeczywiście mało stabilne się wydaje.
Znalazłam podobnie ładne, a stabilniejsze: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...313444079.html I takie: http://allegro.pl/wielofuncyjne-krze...305548457.html Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-05-09 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.