|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Cytat:
Pewnie, razem razniej - komu polac? ![]() Cytat:
André tak mial na samym poczatku przedszkola, ze trzymal caly czas dopoki ja nie przyszlam, ale to bylo "tylko" 4-5 godzin...potem chcial robic tylko sam, potem maniakalnie tylko z jedna wychowawczynia... ![]() Teraz z tego, co wiem robi sam albo razem ze swoim najlepszym przyjecielem... ![]() Serio, az tak? ![]() No dobra...troche jest... ![]() A tyrannosaurusa rexa mialas juz..? Wiesz, takiego 35 centymetrowego... ![]() ![]() ![]() ![]() To taki mocno zaokraglaony na koncu, tak? Mi nie bardzo po drodze z takim ksztaltem, bo lubie krotkie a nawet bardzo krotkie pazurki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Konspi no za te 12-13 kg to wcale sie nie zasusze a wrecz jeszcze nie bede super szczupla tylko taka normalna dopiero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1804 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o np. http://kosmetyki-naturalne.c0.pl/ind...talt-migdalow/ Cytat:
![]() ok, chociaż drżę trochę ![]() Witam, ale tropiki... Kate nie bedzie miała różnicy temperatur ![]()
![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
Konspi ja wiem, ze Iza była malutka
![]() teraz cierpię - jego charakterek daje się w znaki owszem on grzeczny jest ale i totalny złośnik jak nie po jego myśli, i uparty jak osioł, jak sobie wypracuje jakiś schemat to nie można nic zmienić, bo jest awantura już tego nie stosuję Konspi, rozumiem, ze dla Izy to jest niezrozumiałe, dlaczego ma mu ustępować - wymagamy od niego tak jak od Izy (wiadomo stosownie do wieku) ale mała już nie ma z tym problemu, bo i kary Grzes ma tak jak ona - więc się porawiłam i uświadomiłam sobie, ze moj synio już jest "duży" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
![]() Krokodyla to ja mam dzisiaj - znaczy czy tate-krokodyla (30 cm dlugosci) i baby-krokodyla (tylko 20 cm) ![]() Cytat:
Nie dla mnie - trzeba dlugich paznokci do tego a ja nie lubie dlugich ![]() Ha! U nas pochmurnie i wietrznie...troche kropki co jakis czas i temp. jeszcze jest fajna, ok. 23 stopni ![]() Witam ![]() kurcze, mam tego dosc powoli...od kiedy jest tak goraco to wiadomo, ze stosuje minimalny makijaz - filtr, cos na wyrownanie koloru, brazer i maskara. I co? Przynajmniej raz dziennie slysze od kogos, kogo przyjmuje w biurze, pytanie kiedy przyjedzie wlasciwa osoba "na stanowisku" bo ja przeciez jestem tylko studentka na praktytach... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała zeby mnie ktoś za małolate wziął ![]()
![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie bezczelnosc... w koncu student, czy Aushilfe moze byc rownie kompetentna osoba co "wlasciwa osoba na stanowisku" ![]() i vice-versa... osoba "na stanowisku" moze byc niekiedy tak niekompetentna, ze glowa mala... Magda, ja wlasnie bardzo uwazam na to, zeby ani Rity (bo mala) ani Sandry (bo "pokrzywdzona") nie traktowac ulgowo... jak dochodzi do spiec, to zawsze staramy sie znalezc rozwiazanie, np. "teraz Rita/Sandra bawi sie tym, ty mozesz pobawic sie tamtym, za chwile sie zamienicie" i faktycznie za chwile zamieniamy bez (wiekszych) problemow Fakt, ze nie skutkuje to w 100%, ale zazwyczaj rozladowuje sytuacje i nikt nie jes uprzywilejowany (przynajmniej mam taka nadzieje ![]()
![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
Karenina aby pozazdrościc tak młodego wyglądu
![]() Gucia to ja juz od jakiegos roku tak postępuje, ale jemu weszły pewne nawyki w krew, i trudno to wyplenic, choc nie powiem jest duża zmiana w jego zachowaniu, nie mniej jest bardzo zaborczy i zazdrosny względem Izy, zreszta ona nie pozostaje mu dłużna u nas maskara, własnie wróciliśmy z terenu - na dworze + 32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 | ||
Zakorzenienie
|
Wiesz, cieszyc to sie moge na gruncie prywatnym (no, poza ta sytuacja ostatnio jak maturzysta chcial ze sie mna do kina umowic...), ale w sferze zawodowej jednak wizerunek jest wazny... No coz, jak to moj kolega stwierdzil - ma przewage w postaci elementu zaskoczenia... ![]() Cytat:
Dokladnie... ![]() ![]() Cytat:
Super robicie ![]() Nie lubie jak czesto widze jak rodzice "naskakuja" troche na starsze dziecko, ze ma we wszystkim ustepowac mlodszemu, wszystko mu dawac itp., bo to male itp. Ola wpadlam dzisiaj do Kiko a tam wszystkie lakiery po 2,5 (nawet te piaskowe i lustrzane) a niektore po...0,5 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1811 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
a ja Wojtkowi mówię że Ewunia jest malutka a on jest starszym bratem a to poważna fucha. i jest bardzo z tego zadowolony, pewnie czuje sie podbudowany :P nie wiem czy dobrze czy źle ale póki co sie sprawdza
![]() |
#1814 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja mam duza plytke paznokcia...wyglada to tak, ze jak mam calkiem krotkie paznokcie to i tak powierzchnia jest wieksza niz jak niektore kobiety maja dluuugie...a jak mam dluzsze to wygladaja prawie jak sztuczne... ![]() Nie no cos ty... ![]() Cytat:
Ola, mialas pisac jak bylo na zabiegu i jaki to rodzaj laseru ![]() ![]() Cytat:
Dobrze dobrze na poczatku, bo Ewunia jest naprawde malutka przeciez ![]()
![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Hey. Przyszłam się pożegnać bo jutro się musimy pakowac i jeszcze zaliczyć urodziny chrześnicy no a w niedziele rano już jedziemy. Wylot my tamy po 13, mam nadzieje że burz nie będzie. Zastanawiam mnie tylko czy tam będzie żelazko, bo jak nie będzie to chyba będę musiała... kupić
![]() ![]() ![]() P.S. Moja droga Konspiracjo, w przyszłym tygodniu już tropików mieć nie będziecie bo pogorszenie pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola, mialas pisac jak bylo na zabiegu i jaki to rodzaj laseru ![]() ![]() [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Generalnie szalu ani dyskoteki nie bylo ![]() Caly zabieg trwal jakies 45 min, troche grzalo skore i uczucie jakby szpileczki ktos wbijal, ale nic bolesnego A metoda to SHR, troche drozsza niz standardowe ipl, ale ponoc skuteczniejsza... ponoc nawet skuteczna na jasne wlosy, ale ile w tym prawdy, to ciezko powiedziec ![]() I czy ta wizyta miala jakikolwiek wplyw na mojego jelonka, dowiem sie dopiero za jakies 2 tyg... po tym czasie wloski powinny wypasc ![]()
![]() |
![]() |
#1817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanych wakacji Moja Droga Katekatee ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow...co jak co, ale ja na urlopie nie prasuje... ![]() Bawcie sie dobrze ![]() Cytat:
Dzieki ![]() Ja chyba na razie odpuszcze, bo nie kge znalezc u nas niczego poza tym dziadowskim IPL... ![]() Siostro ![]() Tak a propos, zapomnialam napisac, co jest dla mnie odkryciem i miloscia tego lata - biale paznokcie ![]() ![]() I jak tu dogodzic..? ![]() Mi tam lepiej sie cwiczy jak widze za oknem slonce niz deszcz czy snieg... ![]() Cytat:
Czy ja czegos nie wiem..? ![]() ![]() Witam ![]() malz wylecial w weekend i wlasnie dzwonil, ze juz wyladowal w P. i jeszcze przed nim ostatni lot... ![]() André nie bardzo zadowolony, ze tatusia nie ma, no ale co zrobic... ![]() Jedziemy dzisiaj do przedszkola i André jak to André - zamiast normalnie jechac to robi jakies zawijasy i ociera sie o budynki, slupy itp. wiec mowie mu, zeby jechal prosto i nie obijal sie o wszystko. Na to moj syn mlody-gniewny obraca sie mnie (caly czas jadac) i krzyczy "Przeciez o nic sie nie obijam!!" a tu latarnia przed nim i...Buuum!! Nic sie nie stalo, bo jechal powoli i oczywiscie w kasku, ale szczesliwy nie byl... ![]() Dziewczyny, zastanawiam sie nad czyms takim >> KLIK << Czy to dobre do takich wlosow do ramion??
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-06-24 o 07:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubie jednak zimnych kolrów na paznokciach ![]() Mam teraz morsko-zielono niebiseski i średnio mi z nim na razie ![]() Cytat:
![]() Na szczęście kilka dni oddechu ![]() ![]() ![]() Cytat:
My wczoraj bylismy w górach ![]() Mały tez ma zdobycze na łokciach. Kolanka na szczęście sie uchowały ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mniejsza o szczotke - Obcięłaś?????
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-06-24 o 08:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |||
Zakorzenienie
|
Bialy jest swietny...pasuje do wszystkiego, oryginalny i taki...z charakterem... ![]() Tez lubie ![]() Cytat:
Subtelna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Jesteś zadowolona? Fotka - plissss
![]()
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. jakos sie w takich nie widze... jednak najlepiej sie czuje w mdlych, cielistych, troche brokatowych kolorach ![]() 3. dobrze, ze sie nic nie stalo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo ![]() Tylko nie wyszlo mi jedno - myslalam, ze tak bede wygladala na starsza troche a tu juz nawet JA sama widze, ze calkiem jak gowniara wygladam... ![]() No nic - najwyzej przykleje sobie dowod na czole i juz.... Cytat:
Wiesz co, na jeden-dwa zabiegi pewnie bym przyjechala, ale to jest wicej sesji... ![]() ![]() Ola, jak bedziesz miala czas i ochote to polecam ksiazke Mutter Mafia Kerstin Gier - poplakac sie ze smiechu mozna ![]() A i slyszalas, ze mozna juz kupic w Douglasie szczoteczke Clarisonic?? <<KLIK<< Ale sie ciesze, tyyyyyle sie naczekalam.... ![]() ![]() Tylko teraz zastanawiam sie czy brac ta mniejsza czy wersje Pro wieksza do calego ciala...?
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-06-24 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie ja mam pytanie czy któras z was była kiedyś w Łagowie k.Kielc? albo mieszka w pobliżu?Pilnie potrzebuję info
![]() ![]() ![]() ![]() Kierowca od 25 listopada 2013 ![]() Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2013-06-25 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Karenina, jakby cos, to zapraszam potem lub przedtem
![]() A z ta ksiazka, to sobie zapisalam i dzis wejde do ksiegarni, zobaczyc czy maja ![]() Marta, przykro mi, ale nie pomoge, bo nie bylam
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2013-06-25 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Marta, ja ze swietokrzyskiego, ale niestety nie bylam. od nas do kielc sie jedzie raczej przez daleszyce. takze nie po drodze. a co potrzebujesz?
![]() |
#1827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nigdy nie bylam i nie znam nikogo z tych okolic... ![]() Cytat:
Na pewno dam znac ![]() Albo w bibliotece zobacz, jak jestes zapisana u was... ![]() Albo jak chcesz to moge wypozyczyc i nas i ci wyslac a pozniej mi odeslesz ![]() Witam ![]() nie wiem jak u was, ale tutaj pogoda jesienna i wcale mi sie to nie podoba... ![]() André byl wczoraj taki padniety, ze nie mial ochoty na nic...zadna zabawa go nie interesowala...tylko lezal na sofie taki zmarnowany i jeszcze na dodatek praktycznie nic nie zjadl od przyjscia z przedszkola...padl rowno o 19 i spal - jak nigdy - do 7.45... ![]() Wiec albo bierze go chorobsko albo jakis skok rozwojowy, zobaczymy... ![]() Poza tym chcialam sie pochwalic, ze zaliczylam dzisiaj Obciach Miesiaca ![]() A ze jak juz wpomnialam zimno dzisiaj jak nie-powiem-gdzie to zalozylam zakiet z dlugim rekawem... No i wchodze na prezentacje, tam same garnitury itp. podaje reke komu trzeba, wlaczam rzutnik, jedna reka oparta na biodrze, w drugiej trzymam pilota i zaczynam...nagle rzuca mi sie w oczy, ze jakos wszyscy patrza nie na sciane tylko na mnie i co dziwne dokladnie sledza wzrokiem ruchy mojej..reki... Szybki rzut okiem na dlon a tam piekna, dorodna, osmiornica w czarnym kapeluszu z wielka trupia czacha... "Najlepsze" bylo to, ze to byla taka naklejka, ktora ma przezroczysty spod i widac bylo tylko ta osmiornice na skorze - bardzo podobnie do prawdziwego tatuazu... ![]() ...a ja myslalam, ze wystajaca z torby stojacej obok mnie na spotkaniu u klientem glowa dinozaura to najgorsze, ze co mi sie przytrafilo.... ![]()
![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
chyba tam zamieszkamy tż ma tam propozycje pracy
![]()
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Kamila, padlam
![]() ![]() Marta, to super ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2013-06-25 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Karenina niezle Andree mame załatwił
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.